FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.083.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
nadimaknaforumu kaže...

Kako neke kartice mogu biti totalno "kriva" pozicija. Npr. kako je moguče Batshuayi da ima CM?

Da li netko može to objasnit? jer bih ja volio nekog RW npr prebacit u LW al koliko sam shvatio to je nemoguce. Zasto je onda moguce da Callum Wilson postoji kao CM ili Batshuayi?

Ti pitaš kako Wilson može biti CM i onda nama soliš pamet kako je FIFA super igra i kako je realna.

Aj ti prvo nauči igrat pa se javi da čujemo da li ti se i dalje sviđa ta realnost FIFE.

U kurac!!!

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Vidis, tu je razlika izmedu nas. Ti to vidis kao dio nogometa koji je skroz ok i uzivas u tome. Ostatak nas zeli nesto sto je konzistentno jer nesto sto je random ne moze biti natjecanje, pogotovo ne na ovaj nacin na koji je to EA osmislio.

WL je natjecanje u kojem imas 72h da odigras 13-14h vrijednosti utakmica. To je nezdravo.

Da zakljucim vise sa ovime, FIFA nije ESport i dok god EA ima nakanu guziti igrace sa nezdravim idejama kao sto je 40 utakmica kroz 72h, mikrotransakcijama, serverima koji cesce ne rade nego rade, godisnjim ciklusom igre gdje ista nema vremena da developeri isprave bugove i usavrse prozivod, FIFA nece ni postati postena igrica kao sto su gore navedeni ESport naslovi.

Zašto se onda igra nogomet ako ti vidiš da je penal, cijeli stadion vidi a sudac ne svira penal i onda netko u Ligi prvaka izgubi ogromne novce?

Ajmo ukinut Ligu prvaka.

Mogu shvatit što želiš reći, ali to kao argument da to onda nije esport je naivan. Po tom komentaru tvom eSport je nešto"100% čisto". al kako je to moguće ako pravi nogomet nije. Dajte ljudi, opustite se.

13 godina
nadimaknaforumu kaže...
Dajte ljudi, opustite se.

Po tvome bi sve kartice trebale biti iste, sa istim statsima?!

I bez sudaca da se igra bi bilo najbolje.

Aj ne miješaj se više u raspravu dok ne odigraš najmanje 500 utakmica i ne vidiš kako je FIFA "realna".

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Slušam prijedloge...

Koga stavit u napad?

I koga stavit umjesto Wijnalduma?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

odigrao sam više tekmi od tebe frende...

ja sam te pitao zasto je Batshuayi CM? ako ne znas to objasnit -  ok ali ne moras se pravit pametan.

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

ja sam te pitao zasto je Batshuayi CM? ako ne znas to objasnit -  ok ali ne moras se pravit pametan.

Ja imam veći kurac od tebe i dlakavija muda.

Neću ti odgovoriti za Baćuaija dok ne odigraš 500 utakmica.

A ako si pametan, do tada ćeš i sam shvatiti zašto je CM.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan

odigrao sam...

a sad, mozda sam glup pa ne mogu kao ti shvatit to sam od sebe. Zato postoji forum gdje pricamo međusobno i dijelimo znanja i isksutva. A neki se prejebavaju da imaju veća muda.. (al to je do tebe).

Mogu surfati po drugim forumima i netu i saznat ili mi može ovdje netko pojasnit tko ima kulture za razliku od tebe. Jer po meni nije normalno da netko tko je napadać može imati CM karticu. ODnosno, ako može - zanima me da li ja mogu od nekog RW napraviti LW i obratno?

To je bilo moje pitanje.

8 godina
nadimaknaforumu kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Vidis, tu je razlika izmedu nas. Ti to vidis kao dio nogometa koji je skroz ok i uzivas u tome. Ostatak nas zeli nesto sto je konzistentno jer nesto sto je random ne moze biti natjecanje, pogotovo ne na ovaj nacin na koji je to EA osmislio.

WL je natjecanje u kojem imas 72h da odigras 13-14h vrijednosti utakmica. To je nezdravo.

Da zakljucim vise sa ovime, FIFA nije ESport i dok god EA ima nakanu guziti igrace sa nezdravim idejama kao sto je 40 utakmica kroz 72h, mikrotransakcijama, serverima koji cesce ne rade nego rade, godisnjim ciklusom igre gdje ista nema vremena da developeri isprave bugove i usavrse prozivod, FIFA nece ni postati postena igrica kao sto su gore navedeni ESport naslovi.

Zašto se onda igra nogomet ako ti vidiš da je penal, cijeli stadion vidi a sudac ne svira penal i onda netko u Ligi prvaka izgubi ogromne novce?

Ajmo ukinut Ligu prvaka.

Mogu shvatit što želiš reći, ali to kao argument da to onda nije esport je naivan. Po tom komentaru tvom eSport je nešto"100% čisto". al kako je to moguće ako pravi nogomet nije. Dajte ljudi, opustite se.

Nogomet je jako tradicionalan sport. Sama ideja video-reguliranog sudenja je celnicima bila suluda dok navijacima napokon nije dopizdilo da se takvo sto ne koristi. I evo, napokon testiraju i implementirati ce se kroz par sezona. FIFA je pak igrica, napravljena u programu gdje mozes sve svesti na mikroskopske detalje. Ako je nogometu cilj biti sto savrseniji po pitanju sudenja, zasto onda igrica koja moze biti savrsena, jer je kao takva idejno i napravljena, nebi bila?

Takoder, svi drugi ESportovi su 99% ili 100% cisti jer nije poanta vidjeti da li netko sa dovoljno srece i odluka igrice u njegovu korist moze osvojiti turnir nego da tim/osoba koja je najsposobnija i ima najvisi skill moze osvojiti turnir. Da li je sreca ukljucena, je, ali dok je sreca u jednom CSGO-u, Overwatchu ili LoLu bazirana na tome da li je protivnik donjeo ovu odluku o pozicioniranju, u FIFI se odnosi na apsolutno svaki aspekt igre. Do te mjere da ako se tvojim igracima ne da, davati ce dodavnja drito protivniku u noge, promasivati ce prazne golove sa 5m i onda ce zabiti sa 30m gol.

Stovise, vidio sam nedavno video gdje je liku Messi samo trebao napraviti tap-in sa mozda 50cm od crte, frajer cilja posred gola a Messi izbija loptu natrag u igru.

11 godina
neaktivan

Stovise, vidio sam nedavno video gdje je liku Messi samo trebao napraviti tap-in sa mozda 50cm od crte, frajer cilja posred gola a Messi izbija loptu natrag u igru.

https://streamable.com/fhshq

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

https://streamable.com/fhshq

Naporan si pun kurac.

[19xx] 4ntraks
13 godina
nadimaknaforumu kaže...

Position changer. ST->CF->CAM->CM. Koristis to da bi dobio chem ili postavio jos koju spicu. Pa onda u pauzi stavis drugu formaciju, sa Batmanom u spici sa jos nekim koga si imo u planu.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
11 godina
neaktivan

Hvala Meši...

al znači DiMaria na LW nema šanse :) ?

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

Hvala Meši...

RW - RM - RWB - RB - CB - LB - LWB - LM - LW i DiMaria je na drugoj poziciji - ništa lakše!

[19xx] 4ntraks
13 godina
nadimaknaforumu kaže...

Hvala Meši...

https://www.futbin.com/consumables/Position%20Change

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
8 godina
FIFA 18

Ajde ajde, ajmo ne decka otjerat sa foruma bez veze. Skuziti ce kako napreduje kroz divizije i pocne shvacati igru sto mislimo :)

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Dvoumica izmedu prime bergkampa i prime del piera... koji je bolji ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala... Ja sam došao ovdje zato što ne znam neke stvari i zanima me.

Pa imam opciju ili pitat ovdje da mi netko pomogne ili samo šutit i dalje i čitat vaše komentare.

Da, mogu i na netu naći neke odgovore. Mogu i na drugim forumima. Ali sam pitao ovdje jer mi je lakše na HR jeziku neke stvari pitat.

A naravno da će biti zajebancije i provocirajućih komentara - i nije mi to problem. ali bih volio na kraju da mi netko i odg na nešto što me zanima jer ne pitam zato što mi je dosadno i da vježbam na tipkovnici tipkanje.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Kakav si ti doktor 

Mojne ga zajebavat.

On ima utakmica više od tebe i mene skupa.

Još malo pa će ga Šime na jubitu gledat umjesto Ovija.

odigrao sam vise utakmica od tebe, frende, kuiš 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
MaciStyle kaže...

Dvoumica izmedu prime bergkampa i prime del piera... koji je bolji ?

Potraži na jubitu recenzije za obojicu pa vidi što ljudi kažu.

Teško da je netko od nas jadnika ovdje igrao s obje kartice pa da ti može reći razliku.

Ja od ikona imam Ruija Costu i dobar je - eto, složi si njega ako imaš kartica visokih koje ti ne trebaju.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Pa naravno da ćemo te zajebavat kad prvo uletiš s pro spikom, a onda pitaš kako je moguće da je Baćuaji CM.

Samim tim pitanjem si nam dao do znanja da si početnik u FIFI i da nemaš iskustva - negativnih iskustava kao što mnogi od nas imaju.

Tek kad odigraš masu utkamica i kad skužiš igru, onda će ti biti jasno o čemu mi ovdje pišemo.

Do tada se radije suzdrži sličnih komentara i neće biti nikakvih problema.

Svi će ti rado pomoći ako vide da si korektan i da normalno komuniciraš s forumašima.

Recimo, ovaj Šime, on ti je džomba ovdje na forumu pa ga zajebavamo jer mu je FIFA super i pali se na Ovija.

Dakle, nije bitno jesi li novi ili stari forumaš - bitno je kako komuniciraš s ekipom.

Pa ne znam što je tebi pro spika ako sam ti odgovorio da se opustiš i ne shvacas sve ozbiljno. Da li si ti esport player koji zarađuje milijune? Pa i da jesi - kakve to sad ima veze - imas 2 opcije - igraš igru ili ne igraš. A zašto te smara onaj video Sterlinga? Da li si njegov fan ko Džomba Ovijev? :PP

Moja poanta je samo u tome da mi je ODLIČNO što netko može fulat gol sa pola metra. To mi je super stvar. A sad, da li je to OK ako si ti napravio sve što treba i doveo igrača u tu situaciju i stisnuo O i sad je on fulao pa te to nervira - a jebiga i Guardiola si je počupao kosu nakon onog sa Sterlingom. To je Nogomet.

Ako je ovo pro spika - ok :) Idemo u pro spikere...

Ionako je moje slijedeće pitanje na forumu trebalo ici u smjeru kad ce biti neki CRO turnir i s kim se to može dogovoriti? Da uključimo neke sponzore?

0 0 hvala 0
12 godina
nadimaknaforumu kaže...
Skilledžija kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Pa naravno da ćemo te zajebavat kad prvo uletiš s pro spikom, a onda pitaš kako je moguće da je Baćuaji CM.

Samim tim pitanjem si nam dao do znanja da si početnik u FIFI i da nemaš iskustva - negativnih iskustava kao što mnogi od nas imaju.

Tek kad odigraš masu utkamica i kad skužiš igru, onda će ti biti jasno o čemu mi ovdje pišemo.

Do tada se radije suzdrži sličnih komentara i neće biti nikakvih problema.

Svi će ti rado pomoći ako vide da si korektan i da normalno komuniciraš s forumašima.

Recimo, ovaj Šime, on ti je džomba ovdje na forumu pa ga zajebavamo jer mu je FIFA super i pali se na Ovija.

Dakle, nije bitno jesi li novi ili stari forumaš - bitno je kako komuniciraš s ekipom.

Pa ne znam što je tebi pro spika ako sam ti odgovorio da se opustiš i ne shvacas sve ozbiljno. Da li si ti esport player koji zarađuje milijune? Pa i da jesi - kakve to sad ima veze - imas 2 opcije - igraš igru ili ne igraš. A zašto te smara onaj video Sterlinga? Da li si njegov fan ko Džomba Ovijev? :PP

Moja poanta je samo u tome da mi je ODLIČNO što netko može fulat gol sa pola metra. To mi je super stvar. A sad, da li je to OK ako si ti napravio sve što treba i doveo igrača u tu situaciju i stisnuo O i sad je on fulao pa te to nervira - a jebiga i Guardiola si je počupao kosu nakon onog sa Sterlingom. To je Nogomet.

Ako je ovo pro spika - ok :) Idemo u pro spikere...

Ionako je moje slijedeće pitanje na forumu trebalo ici u smjeru kad ce biti neki CRO turnir i s kim se to može dogovoriti? Da uključimo neke sponzore?

Ako si iz zagreba mozez otici u zug bar tamo ti svake srijede turnir u fifi

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

odigrao sam...

a sad, mozda sam glup pa ne mogu kao ti shvatit to sam od sebe. Zato postoji forum gdje pricamo međusobno i dijelimo znanja i isksutva. A neki se prejebavaju da imaju veća muda.. (al to je do tebe).

Mogu surfati po drugim forumima i netu i saznat ili mi može ovdje netko pojasnit tko ima kulture za razliku od tebe. Jer po meni nije normalno da netko tko je napadać može imati CM karticu. ODnosno, ako može - zanima me da li ja mogu od nekog RW napraviti LW i obratno?

To je bilo moje pitanje.

U ovog igri je moguce od ST-a napravit CDM-a i obrnuto, ali nije moguce od LW-a napravit RW-a.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
8 godina
Oce biti neki CRO turnir i s kim se to može dogovoriti? Da uključimo neke sponzore?

Ako si iz zagreba mozez otici u zug bar tamo ti svake srijede turnir u fifi

To planiram vec mjesecima ali nikako da dignem guzicu. Kolko ljudi igra tamo i kakva je ekipa?

11 godina
neaktivan

Ja sam mislio više Online složiti priču da uključimo cijelu HR ili regiju...

OVaj tjedan idem na par sastanaka sa potencijalnim sponzorima... Pogledam sad ZUG pa mozda navratim. thx

13 godina
nadimaknaforumu kaže...
 To je Nogomet.

FIFA nije simulacija nego arkadna igra koja ima određena pravila i povremeno ih sama krši - to je po meni veliki problem.

Da je FIFA simulacija onda ja ne bih "A" rekao nego bih se ili prilagodio ili igrao PES.

Godinama svi pričaju o skriptama i pizdarijama.

Ja nakon 4 godine svakodnevnog igranja već znam šablone po kojima FIFA radi.

Znam kada ću dobiti gol, znam kada ću ga zabiti itd.

Točno postoje scenariji koji se u određenim intervalima ponavljaju.

Nije meni, a vjerujem i ostalima koji kujaju, problem kada izgubimo od boljeg igrača ili igrača slične kvalitete.

Problem nastaje kad izgubiš od panja zato jer si ušao u crveno s pobjedama pa moraš izgubiti ili nešto drugo što aktivira jebenu skriptu.

Ja igram svako malo istu utakmicu - kao da sam u jebenom "beskrajnom danu".

Dakle, izdominiram protivnika u prvih pola sata - ispromašim sve što se može promašiti i onda protivnik prvi put prijeđe centar i iz odbijanca zabije gol.

Ili s jebenim Bakayokom i sličnima odvali iz očaja s 25m i zabije.

Tu je problem.

Ja izradim akciju do kraja i nastojim pucati iz pravih situacija, pazim na nogu s kojom pucam, pazim na stranu u koju pucam - SVE, napravim SVE da zabijem gol i onda ga promašim jer je igra tako odlučila.

Neki dan sam stavio video gdje nisam dobio očiti penal.

Tada je bio rezultat 1-0 za mene i to je bila jedna od tih situacija o kojima sam pisao.

Doduše, u toj utakmici iz kontre nisam dobio gol jer je protivnik bio očajan pa sam se obranio, ali vrlo često iz takvih situacija ja dobivam golove i onda gubim partije.

Umjesto da povedem 2-0 i lagano privedem utakmicu kraju, ja dobijem gol, izgubim živce i izgubim partiju.

Ajde da mi protivnik izradi akciju i da me nadigra - bolio bi me kurac.

Ma ustvari, što ja uopće vama objašnjavam.

Tko kuži - kuži, tko ne kuži neka uživa u igri.

[19xx] 4ntraks
8 godina
nadimaknaforumu kaže...

OVaj tjedan idem na par sastanaka sa potencijalnim sponzorima... Pogledam sad ZUG pa mozda navratim. thx

Cuj, bez uvrede ali kolko ti godina imas? Zvucis nevjerojatno naivno.

Da bi imao sponzore, moras imati publiku, daj mi reci, tko ce te gledati kako igras FIFU? Turniri koji se odrzavaju na tzv pro sceni su jedva gledani, Barcelona je bila gledana preko twitcha na nacin da su ljudi otvorili tab, mute-ali ga i spustili da im ne smeta u nadi da ce pokupiti nagradu. Kakvu tocno mislis da ces publiku privuci i zadrzati za turnire random ljudi po RH?

Ako bas hoces igrati online turnir, pogledaj na ESL Adria kada su turniri pa se okusaj tamo.

Stvarno ne zelim zvucati kao govno ovdje ali ne cinis se kao vrhunski igrac tako da se uzaludno nadas.

8 godina
nadimaknaforumu kaže...

Da bi imao sponzore, moras imati publiku, daj mi reci, tko ce te gledati kako igras FIFU? Turniri koji se odrzavaju na tzv pro sceni su jedva gledani, Barcelona je bila gledana preko twitcha na nacin da su ljudi otvorili tab, mute-ali ga i spustili da im ne smeta u nadi da ce pokupiti nagradu. Kakvu tocno mislis da ces publiku privuci i zadrzati za turnire random ljudi po RH?

Ako bas hoces igrati online turnir, pogledaj na ESL Adria kada su turniri pa se okusaj tamo.

Stvarno ne zelim zvucati kao govno ovdje ali ne cinis se kao vrhunski igrac tako da se uzaludno nadas.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

A i ti vedrane isto, pa ne objasnjavas nama nego Šimi

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

14 godina.

Ma ESL Adria mi je prekomplicirano.

Sponzori - to prepusti meni. Da li bi ti igrao turnir ako bi mogao dobit X kn nagradu i dres od Hajduka?

Ne da nisam vrhunski igrač nego sam loš igrač. imam cca 300 pobjeda - 50 remija i 1200 poraza... al to ne znaci da ne vidim potrebu da se organizira regionalno natjecanje i da se ekipa druži i dobije nagrade. Nema to veze samnom i da ja osvojim 1. mjesto.

13 godina
C3c1l kaže...

A i ti vedrane isto, pa ne objasnjavas nama nego Šimi

Pirat mu briše postove - izgleda da je bio bezobrazan prema meni :P

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice