FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 18

Zasto u seasons online osvojim prvu diviziju kad se setim, jednostavno daleko je drugaciji gameplay i sve je nekako realnije. Dok u fut modu recimo ove godine sam konstantno druga divizija, udjem u prvu ali ne mogu se zadrzati. Primetio sam da u fut modu jednostavno nema odbrane, postoje situacije iz kojih se prosto nemoguce odbraniti. Evo dve slike skora iz online seasons fifa 17 i 18.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: FIFA 18
ruya kaže...

Zasto u seasons online osvojim prvu diviziju kad se setim, jednostavno daleko je drugaciji gameplay i sve je nekako realnije. Dok u fut modu recimo ove godine sam konstantno druga divizija, udjem u prvu ali ne mogu se zadrzati. Primetio sam da u fut modu jednostavno nema odbrane, postoje situacije iz kojih se prosto nemoguce odbraniti. Evo dve slike skora iz online seasons fifa 17 i 18.

Taj mod igra puno manje pravih igraca pa nije ni cudno sta budes prvi

9 godina
FIFA 18

Evo lipe nagrade od WL....

4 0 hvala 0
10 godina
IDMM kaže...
ruya kaže...

Taj mod igra puno manje pravih igraca pa nije ni cudno sta budes prvi

To stoji ali sam na fifi 17 igrao na jednom sajtu za pravi kes protiv pro igraca i skor mi je bio polovican, posto te igrace imam u prijateljima i vidim cesto zavrse vikend ligu sa skorom od 37/40 pa do svih 40 pobeda.

9 godina
ruya kaže...
IDMM kaže...
ruya kaže...

Primetio sam da u fut modu jednostavno nema odbrane, postoje situacije iz kojih se prosto nemoguce odbraniti. 

To se najbolje vidi kad igraju 2 dobra igraca sa skillom...jednostavno se nemoguce obranit. Zato utakmice i zavrse 5-5. Ko ima vise skilla taj lakse i zabija pa ga nije briga oce li primit 3-4 gola...izgleda da su kanadani tako zamislili ovu fifu

17 godina
IDMM kaže...

Mogao si stati još dalje pa fotkati. Prvu karticu prepoznajem zbog poze a ostale niti približno...

9 godina
movie kaže...
IDMM kaže...

Mogao si stati još dalje pa fotkati. Prvu karticu prepoznajem zbog poze a ostale niti približno...

Bila je priko 5MB pa sam je previse sjeba....hazard ce valjda bit zvijer a williana vec imam tako da ga mogu utopit za 200k

13 godina
neaktivan
Ja sam ovo izvukao.
Živa kurcina. A da ne kažem što sam dobio u dva mega packa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Nas dva se natjećemo tko će veću karu izvući u packovima... rezultat je za sada neizvjestan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Ja sam dobio Arnautovica,Nacho Fernandeza i dvojicu nepoznatih likova. Nezz da li da napravim sbc za prime Okochu jeli ga itko probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Sad igram nakon ovog update 1.08 i nzm cini li mi se ili su stvarno zakrpili probleme u odbrani, posle par tekmi sto sam odigrao deluje mi daleko bolje, ili sam se samo istripovao? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ruya kaže...

Sad igram nakon ovog update 1.08 i nzm cini li mi se ili su stvarno zakrpili probleme u odbrani, posle par tekmi sto sam odigrao deluje mi daleko bolje, ili sam se samo istripovao? 

Samo su kick off kao popravili ovaj ostali dio gameplaya je isti kao prije

10 godina
The_K kaže...
ruya kaže...

Moguce mada se meni cini da uopste odbrana bolje reaguje i da su bolje postavljeni mada moguce je da mi se samo cini haha. Takodje i da je malo sporiji gameplay? Ipak si u pravu, igra je isto sranje kao i pre updatea. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 4:04 (ruya).
11 godina
neaktivan
The_K kaže...
ruya kaže...

kick off je najpošteniji mod, blago onom ko ima s kim igrati

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
FIFA 18

Ne rade severi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
hanteed kaže...
The_K kaže...
ruya kaže...

kick off je najpošteniji mod, blago onom ko ima s kim igrati

Pod time misli na kick off glitch gdje su igraci blejali ko tele u sarena vrata u napadace i pustali ih da produ pored njih za cesto lake golove.

13 godina
IDMM kaže...
movie kaže...
IDMM kaže...

Bila je priko 5MB pa sam je previse sjeba....hazard ce valjda bit zvijer a williana vec imam tako da ga mogu utopit za 200k

Imam tog Hazarda i meni vise pase igrat s njim u paru s TIF Aguerom, nego npr. s Cristianom u paru sa Suarezom.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
neaktivan
ruya kaže...

meni u 9. diviziji svejedno s kim igram - sa svima se jedva odrzavam tamo...

da li postoji negdje online baza/mogucnost provjere tko u kojoj diviziji?

Offtopic - da li mogu negdje provjeriti koliko sam do sada potrošio na transfere? Imam ogromnih problema - dobio sam neke dobre karte - Pique/Ozil/Mata... i sve sam to rasprodao i kupim neke gluposti... sad mi je momcad ocajna jer sam sve rasprodao..  U petak sam kupio za 120k Gold packove i nisam ništa dobio.. odnosno, što god sam dobio sam opet prodao...

8 godina
nadimaknaforumu kaže...
ruya kaže...

Offtopic - da li mogu negdje provjeriti koliko sam do sada potrošio na transfere? Imam ogromnih problema - dobio sam neke dobre karte - Pique/Ozil/Mata... i sve sam to rasprodao i kupim neke gluposti... sad mi je momcad ocajna jer sam sve rasprodao..  U petak sam kupio za 120k Gold packove i nisam ništa dobio.. odnosno, što god sam dobio sam opet prodao...

Kao prvo, NIKAD ali NIKAD ne kupuj paketice za coinove. Bolje ti je bacati novce u fontanu i ocekivati nesto nego kupovati paketice. Na drugu ruku, ne bih ti predlozio da uopce trosis novce mikrotransakcije ali to je tvoja stvar.

Radi momcad jednog po jednog igraca i posto si ocito skroz nov, najbitniji stat u igri ti je pace. Ako imas 10 igraca sa pretjeranim Paceom, lakse ces igrati na kontre, sto je taktika koju najveci dio igraca koristi.

Ne mozes vidjeti tko je u kojoj diviziji ali svi koji su ti na listi prijatelja su ti izlistani na "Leaderboards" kartici u igri i tamo mozes pogledati koliku si zaradu od transfera imao, koliko si divizija osvojio, odigrao, najbolji squad rating i W/D/L igraca.

11 godina
neaktivan

Hvala.

Baš sam jučer kupio Sane-a i Sterlinga zbog Pace-a.

Ovo sam si već bio rekao jednom da ću krenuti igrače kupovat 1 po 1, ali me iživciralo jer sam kupio Kane-a prošli tjedan koji je PRESPOR. I onda je sve krenulo na krivo...

Sad očekujem Gold 1 na SB, pa ću tu dobit neku lovu i onda kupujem baš to - 1 po 1. Ionako u prosjeku tjedno odigram po 100 utakmica, tako da brzo zaradim lovu (meni se čini da je brzo, neko možda okreće puno više).

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Sinoc uzmem da igram iz zazanja sezonu div 9. sa Celzijem .

Dobio sam 4 za redom ,jednu cak 7-8 :0 ,ostale po par komada razlike,znaci div 9. je 0 bodova.

Nisu oni toliko ni losi ,cak je jedan izvodio i neke skilove ali jbg ...

Usao sam u 8 .div pa cu sad da ispadam namjeno ! :)

Da li moze da se sezona resetuje na div. 10 pa da igram ispocetka ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Dobio sam 4 za redom ,jednu cak 7-8 :0 ,ostale po par komada razlike,znaci div 9. je 0 bodova.

ja igram FUT Online. Ako se ne varam ti igraš Single player.

17 godina
FIFA 18
Nekad se moglo preko web appa pogledati što su protivnici s kojima si igrao osvojili, koja su divizija, koji im je najbolji plasman bio u toj diviziji te pogledati njihove rezultate u zadnjih desetak utakmica. Potom si mogao vidjeti koji im je prosjek posjeda lopte, zabijenih i primljenih golova te stil igre. To je bilo nekada. Danas kada je igra dignuta na jedan viši nivo to više nije moguće. Zašto? Uvijek su me interesirali rezultati mojih protivnika pa bih to gledao i analizirao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
Ako imas 10 igraca sa pretjeranim Paceom, lakse ces igrati na kontre, sto je taktika koju najveci dio igraca koristi.

Primjetio sam to i ne sviđa mi se :)

Ustvari debilno mi je, ali to je samo moja greška jer ne volim taj tip nogometa. Drugo, i možda bitnije za FIFU i moj omjer pobjeda i poraza koji je katastrofa - ne znam se braniti. Nakon 400 utakmica ja i dalje ne znam se dobro obraniti.

Kada ja napadam, svaki protivnicki igras u FUT-u mi je na leđima i presjeca mi loptu ili oduzme ili nešto. Kada mene napadaju moji igrači sjednu na travu i gledaju kako netko pored njih prolazi.

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...
goust78 kaže...

ja igram FUT Online. Ako se ne varam ti igraš Single player.

Da FUt igram SB a sezonu online naravno . Mada i FUT igram online i sad sam u 6. div . :)

Nize i ne pokusavam ,FUT online igram samo subotom kad dodje kolega koji je jos losiji od mene

pa igramo naizmjenicno .

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 12:43 (goust78).
9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Kada ja napadam, svaki protivnicki igras u FUT-u mi je na leđima i presjeca mi loptu ili oduzme ili nešto. Kada mene napadaju moji igrači sjednu na travu i gledaju kako netko pored njih prolazi.

Moras koristiti sve aspekte odbrane.Znaci,i R1 ,teammate contain i L2 Jockey .Taktika Ultra def+counte attack .

Sve vise koristim i X contain a nekad pratim rucno . Da ga jebes do 6-5 .div ces doci sa Musom i sl. od 20 k timom.

9 godina
Cofinho kaže...

Imam tog Hazarda i meni vise pase igrat s njim u paru s TIF Aguerom, nego npr. s Cristianom u paru sa Suarezom.

Neko je vec pisa da ja Aguero zvijer a ja se mislim izmedu njega i Messia95. Nedavno sam kupio Pelea91 ali mi jednostavno nije sija. Cilo vrime sam igra sa Mertensom88 i on mi se puno bolje ponasa od Pelea, jednostavno je Mertens non stop biza od obranbenih a Pele uvik u nekim duelima i nikako da se makne od tih obranbenih igraca.

12 godina
FIFA 18

Prokleta strgana igrica te prokleta strgana igrica da meni stalno moraju nestajat informacije kad moram hvatat rezultat saljem ih sve u k. Uletavam u blokove igrica me nagradi tako sto moj igrac ostane lezat a protivniku se lopta tocno odbije lijepo u noge da dobije priliku za jos jedan udarac. Sve ih treba redom napucavat loptom u kanadi pa da vide kako funkcionira lopta jebeni mrtvi kanadjani sto se petljaju u nogomet kad ne znaju zasto jednostavno ne prodaju sva prava nekoj europskoj firmi koja se razumije u nogomet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

koja glupa izjava i komentar. A zašto ti ne odeš programirati i napraviti Fifu 19?

8 godina
nadimaknaforumu kaže...

koja glupa izjava i komentar. A zašto ti ne odeš programirati i napraviti Fifu 19?

U potpunosti je u pravu sa takvim komentarima. Za igricu koja samostalno zaraduje $700 mil+ godisnje, ima vise bugova nego PUBG koji je prije mjesec dana "izasao" iz Early Accessa. I tako iz godine u godinu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice