FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.083.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
zvone07 kaže...

Produljili WL na 4 dana. Došla obavijest baš.

Ne znam jel to samo ovaj vikend ili i ubuduće..

Ovo ako je istina, onda je ovo jedna od boljih vijesti. Mada opet, 10 tekmi na dan... puno je to vremena.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
15 godina
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

A gle, ja osobno ne bi isao slagati jer treba masu coinsa utuci u njega i onda sta? 

To sam radio prosle godine i na kraju kurac, ozenio se sa igracima koje ne mogu prodati a sa vremenom ti dosade.

Ovako za te coinse kupim nekog brutalnog, takvom nece cijena pasti, to sigurno ;)

Pa neće mene on puno ispasti na kraju - jučer sam za 83 i 84 ekipe potrošio nekih 60.000 coinsa, a one slabije zadatke sam još prije riješio, a to uglavnom rješavam s karticama koje imam u klubu.

Za 85 i 86 će mi trebati još 3 IF i možda koja 84 rated kartica koje još moram kupiti, a imaš recimo Brahimija 86 za 35.000 je jučer išao.

Tako da računam još nekih 100.000 coinsa otprilike uložiti i to je to.

Već sam pisao da imam te scream kartice i da ne znam što s njima.

Imam scream Sturridgea koji je untradable, Delofeu - njega bih mogao prodat i Cuadrado - s njim igram i njega neću dati ako ne moram.

Imam nekoliko untradable kartica 84 i 85, imam onog malog iz MLS-a što sam dobio za kompletiranje SBC-a 86 - s njim neću nikad igrat.

Uglavnom, potrpam sve što imam untradable i ove kartice koje ne mislim koristiti.

Čak i da mi se ne svidi Rui Costa na kraju ga mogu utopiti u neki drugi SBC - recimo Ronaldinho :)

Meni je ostala još ''samo'' 86r momčad za složit Rui Costu.

Jučer me posralo u paketu od 85r ekipe pa sam dobio IF Nacha i dignuo laganih 130k coinsa tako da sad imam za složit 86r.

Mene kopka ta kartica od kad je izašla jer me nitko ne izjebe ko Rui Costa.

Javim dojmove :)

13 godina
neaktivan
Ronaldinho je lud, ubio me u finalu neki dan..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
SB packovi nista... Zavrsio u elite 2 najjaci igrac Claudio Bravo(82)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Gold pack!

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo i ja sam kupio Fifu pa nerviranja mogu početi :D

Da vas pitam koja vam se formacija najbolje pokazala u ove godine?

0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Ko ima coinsa nek kupuje odmah TIF Aguera(92) koji je trenutno u TOTW momcadi. Po meni trenutno najbolji napadac u igri. Jednostavno ima sve i bez obzira sto su vecina yt-era navela igru glavu kao nedostatak, kod mene je vec zabio nekoliko golova glavom. Jednostavno se osjecam mocno kad ga kontroliram. Bolji od Suareza za 3 klase, od Gabriela Jesusa i ostalih slicnih igraca da ne pricam.

Danas sam prodao bubreg i 6 kartica kako bih skupio za aguera. Ujutro je išao za 1.3 milje ali tada nisam imao dosta coinsa. Sada je porastao za 50k pa mi žao spucati sve coinse jer ih više nemam. Pratit ću cijeli dan pa ako se ukaže prilika uzimam ga. Pratim i prime icone bergkampa i van bastena. Bergkamp mi je neodoljiv. Van bastena sam imao i lik je najjači igrač glavom kojeg sam probao uz bolestan šut. Jedino je malo usporen, no već sam ga imao pa da ne trošim coinse na istog igrača.

Aguero mi je godinama najdraža kartica i još ga ove godine nisam imao pa nekako sam za njega. S obzirom kako igra MC i on mogao bi dobiti i nadogradnju pa mu porasti cijena. Do navečer ću odlučiti. Gledam ti momčad i vidio sam kaj si sve imao. Probaj na RF IF Williana. Meni odlična kartica. Cijena mu je jako skočila, valjda nije bez razloga.

edit: uzeo aguera, ne da mi se visiti na marketu zbog 20k coinsa. No u istom trenutku bio na bidanju prime bergkamp i ode za milju i dvijesto trideset tisuća coinsa. To je nekih 75k coinsa manje nego što inače ide. Bio sam u dilemi ali prevagnuo aguero.. Za ovu fifu sam gotovo što se momčadi tiče..

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 16:31 (movie).
11 godina
neaktivan

Daj fotku cijele momcadi

13 godina
FIFA 18

Mislim da ti nece bit zao. Uvijek se pojavi gdje treba, nevjerojatno je inteligentan. Sudjeluje u igri na sredini terena i zna kad se treba ponudit po loptu, a vec u slijedecem momentu ulazi u prazan prostor i nudi se za loptu u for. Nemoj mu metat nikakve instrukcije jer ces ga limitirat po nekom mom misljenju. Podsjeca me na trenutak na IF striker Sona(84) po kretnjama, samo sto je Aguero jos u svim segmentima bolji od Sona za tri klase. Zabija long shotove, glavom, volejom, driven shotom, finessom, krumpire, tap-inove, sta god ti treba. Kod mene u diviziji 1 svaku drugu tekmu zabi hat-trick. Htio sam kupit njegove ranije IF kartice, ali me mala stamina odbijala, sad je stamina sasvim solidna i igrac jednostavno ubija.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nadimaknaforumu kaže...

Daj fotku cijele momcadi

Vrtit ću ga u ove dvije formacije, inače prvu igram 90% vremena

13 godina
FIFA 18

SB gold 3 i dobijem Verattija - k'o naručen za rješavanje Ruija Coste :)

Prošli tjedan sam si dao malo truda i dogurao do gold 1 zbog TOTY, ali sam takvu kurčinu dobio da sam odlučio da igram taman koliko mi treba za gold 3 i ništa više.

Ionako mi se počelo gadit igrat protiv kompjutera - svaka utakmica je ista.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

SB gold 3 i dobijem Verattija - k'o naručen za rješavanje Ruija Coste :)

Prošli tjedan sam si dao malo truda i dogurao do gold 1 zbog TOTY, ali sam takvu kurčinu dobio da sam odlučio da igram taman koliko mi treba za gold 3 i ništa više.

Ionako mi se počelo gadit igrat protiv kompjutera - svaka utakmica je ista.

Ja bih skako od sreće da dobijem nešto takvo. U dva mega packa najjači igrač toprak koji ne vrijedi 2k coinsa. U ona dva jumbo packa što dolaze ponedjeljkom nisam dobio rare igrača. Ne kužim do kada će me igra tako šamarati?

13 godina
movie kaže...

Ja bih skako od sreće da dobijem nešto takvo. U dva mega packa najjači igrač toprak koji ne vrijedi 2k coinsa. U ona dva jumbo packa što dolaze ponedjeljkom nisam dobio rare igrača. Ne kužim do kada će me igra tako šamarati?

Ja kad sam se trudio za Elite 3 i Gold 1 sam dobivao kitu svaki put.

Otkad sam smanjio na gold 2 i po novom na gold 3 dobivam bolje da ga jebeš.

Makar mi nije krivo kad ne dođe ništa jer niti ne uložim previše energije.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Kakav je IF Oxlade-Chamberlain ?

Na CAM da ga stavim ?Koji bi chem isao u tom slucaju ? ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 21:57 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
FIFA 18

Evo upravo zavrsio WL a ono sta mi se desilo na utakmici mislio sam da je nemoguce. Imam 17 pobjeda i 3 utakmice do kraja. Triba mi 1 pobjeda za elitu3 i znam da me cekaju jebene utakmice ali ja na sljedecoj utakmici pogodim 10 stativa!?!? Tocno 10 bez preseravanja i naravno izgubio sam na penale ali fala bogu sljedecu sam pobjedio i dosa do te 18 a zadnju nisam ni igra. Pa je li moguce da oni ne mogu napravit neki update da bar nakon 4 stative ide jedan gol? 

Ovaj novi update je meni odlican zbog dresova ,stadiona i moram rec da nisam dao i primio niti jedan kick off gol ali ove stative ubijaju.

Evo slike da ne ispadne da serem...

2 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Uvijek staviš onaj koji tebi najviše odgovara. Netko voli brzinu, netko skill, netko dobar udarac ili precizna dodavanja. Najbolje sam znaš kakva ti kartica odgovara. Tu ti nitko ne može pomoći. Kaj si odustao od mooya? Po meni to je kartica koja mora biti u svakoj bpl momčadi. Još ako dobije nadogradnju bit će strašna.  Ako želiš znati kakva je koja kartica onda pogledaj marshall89HD na youtubeu. Lik po meni radi ponajbolje recenzije kartica.

12 godina
IDMM kaže...

Evo upravo zavrsio WL a ono sta mi se desilo na utakmici mislio sam da je nemoguce. Imam 17 pobjeda i 3 utakmice do kraja. Triba mi 1 pobjeda za elitu3 i znam da me cekaju jebene utakmice ali ja na sljedecoj utakmici pogodim 10 stativa!?!? Tocno 10 bez preseravanja i naravno izgubio sam na penale ali fala bogu sljedecu sam pobjedio i dosa do te 18 a zadnju nisam ni igra. Pa je li moguce da oni ne mogu napravit neki update da bar nakon 4 stative ide jedan gol? 

Ovaj novi update je meni odlican zbog dresova ,stadiona i moram rec da nisam dao i primio niti jedan kick off gol ali ove stative ubijaju.

Evo slike da ne ispadne da serem...

Ja sam uspio zabit i primit gol iz kick offa malo su otezali ali jos uvijek se moze naci nacin za dat gol. Ja sve golove sto sam primio to su uglavnom bili udarci sa dvadesetak metara dok sam ja uspio prodrijet kroz protivnicku obranu i uletit u sesnaesterac na kick off mislim. A ovo za stative kad ti dodje utakmica takva imas mozda 10% sanse za pobijedit moras bas bit pro da bi uspio pobijedit momentum ali cak i profesionalci nekad zakazu. Jedino kako sam uspio zabit gol protiv momentuma je taj da sam pucao sa nekih metar ili dva od gola premda se znalo desit da i od tud promasim gol.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Uvijek staviš onaj koji tebi najviše odgovara. Netko voli brzinu, netko skill, netko dobar udarac ili precizna dodavanja. Najbolje sam znaš kakva ti kartica odgovara. Tu ti nitko ne može pomoći. Kaj si odustao od mooya? Po meni to je kartica koja mora biti u svakoj bpl momčadi. Još ako dobije nadogradnju bit će strašna.  Ako želiš znati kakva je koja kartica onda pogledaj marshall89HD na youtubeu. Lik po meni radi ponajbolje recenzije kartica.

Nisam odustao od Mooy ,imam taman toliko coinsa ,sad mislim da sacekam malo da mu padne cijena.IF Oxlade-Chamberlain sam isto mislio da uzmem na CAM a Mooy na CM .Tada bih u napadu imao 86 Son ,Jesusa i Oxlade,svi brzi .:)

Kad je najbolje vrijeme za kupovinu igraca ?Da li Srijeda 19 h ili neko drugo vrijeme ,Ti imas iskustva u trgovini .  :)

17 godina
goust78 kaže...

Nisam odustao od Mooy ,imam taman toliko coinsa ,sad mislim da sacekam malo da mu padne cijena.IF Oxlade-Chamberlain sam isto mislio da uzmem na CAM a Mooy na CM .Tada bih u napadu imao 86 Son ,Jesusa i Oxlade,svi brzi .:)

Kad je najbolje vrijeme za kupovinu igraca ?Da li Srijeda 19 h ili neko drugo vrijeme ,Ti imas iskustva u trgovini .  :)

Teško da će ti mooyu pasti cijena, pogotovo sada kada idu zimske nadogradnje i kada se očekuje da je i on dobije. Zato mu je cijena i otišla gore. Ako ne dobije nadogradnju past će cijenom nešto no ako je dobije otići će cijenom još gore. Srijedom u 19 h se kupuju nove totw kartice. Najbolje ti je ponedjeljkom ujutro kada ekipa otvara packove od SB ili četvrtkom kada dolaze nagrade od WL. Po meni kartice su najjeftinije ponedjeljkom oko 10 sati ujutro... ali to vrijedi za nove kartice koje ekipa dobije u packovima i koje odmah stavljaju u prodaju ne bi li došli brzo do coinsa da kupe što im treba. Ne vrijedi za stare kartice. One uglavnom drže cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.1.2018 8:27 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Teško da će ti mooyu pasti cijena, pogotovo sada kada idu zimske nadogradnje i kada se očekuje da je i on dobije. Zato mu je cijena i otišla gore. Ako ne dobije nadogradnju past će cijenom nešto no ako je dobije otići će cijenom još gore. Srijedom u 19 h se kupuju nove totw kartice. Najbolje ti je ponedjeljkom ujutro kada ekipa otvara packove od SB ili četvrtkom kada dolaze nagrade od WL. Po meni kartice su najjeftinije ponedjeljkom oko 10 sati ujutro... ali to vrijedi za nove kartice koje ekipa dobije u packovima i koje odmah stavljaju u prodaju ne bi li došli brzo do coinsa da kupe što im treba. Ne vrijedi za stare kartice. One uglavnom drže cijenu.

Hvala,onda cu uzeti Mooy danas ,koja milja gore dolje ne vadi me.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.1.2018 8:50 (goust78).
9 godina
neaktivan
Uzeo sa Mooy 84. Sad ide zamjena Wilsona 81 sa 84. Zatim,Bealy,Rose i Valensia i moze se pomalo igrati.Son mi je na chem 7 ali jbg. I onda napadam na 5. div. ...
Sve vise uvidjam da nije ni tesko igrati,malo r1,malo l2 ..
Najvaznije je gledati gap izmedju igraca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...
Uzeo sa Mooy 84. Sad ide zamjena Wilsona 81 sa 84.

Ja sam probao tog Wilsona 84 i u dvije utakmice je promašio par mrtvih šansi tako da je momentalno na bubnju završio.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Jbg onda cu ostaviti ovog 81,uloziti pare u nesto drugo.
11 godina
neaktivan

Kako je moguće da je ukupan rating ove ekipe 84?

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Nocas mi u jednom momentu nestade 1,7m coinsa, malo posle toga mi stize obavestenje da sam krsio ea gameplay rules i da je moj nalog nedavno bio umesan u fut coins distribution tj da sam primio neke koinse i prete mi ako nastavim da ce mi obrisati nalog. Pisah im, objasnjavah da niti saljem nekom coinse niti primam, niti bih znao to i da uradim, stvarno ne mogu da verujem da se ovo desava. U fifi 17 su mi banovali nalog na tri cetiri nedelje, posle toga mi vratili bez objasnjenja kao dobro evo vracamo vam nalog ali nemojte da radite to ponovo, uopste mi nikad u komunikaciji ne pomenuvsi sta je to sto sam radio, niti sta da ne radim, sad ponovo, prosle godine su me sa tih par nedelja bas devastirali, posle toga sam i prestao sa bavljenjem transferima i samo igrao utakmice... Je l se desavalo nekad nekom nesto slicno, da je nevin i da ga ovako zezaju na pravdi boga? I to juce kao da su cekali da rasturim tim koji sam napravio, da krenem u novi rebilding i sad bez tih 1,7 m fale mi i gulit i radza na sredini. Ponavljam da nisam imao ne nedavno, nego nikad nijedan sumnjiv transfer, znaci svaki dan vidim bar desetak sumanutih cena na tl ili da ih neko proda deset puta ispod cene ili da neko plati nerelano sumanutu cenu ya nekog igraca, ali ponavljam mene nikad tako nesto nije usralo da kupim nekog po bagatelnoj ceni, niti sam uspeo da nekad stavim neku ogromnu cifru pa da igrac i ode ya trazenu sumu, tako da stvarno mi se sve smucilo, mozda je i dobro sto mi se ovo desilo da se vratim realnom zivotu, jer i disah i pih i jedoh fifu, yapostavih sve socijalne kontakte. Ali me nervira sto mi klinac dolazi za vikend, a od prosle godine je u panicnom strahu od banovanja :) sta sad da mu kazem, ne smem do petka dok ne dodje ni da mu pominjem. pisah im odmah mejl, kontaktirah na cetu tehnicku podrsku, objasnjavah joj i na kraju mi napisala da se ne brinem uverava me da ce koinsi biti vraceni i da se izvinjava zbog neprijatnosti koje mi je to prouzrokovalo, nadam se samo da ce biti azurniji nego prosle godine i da necu morati cekati nedeljama na povracaj koinsa. 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Kako je moguće da je ukupan rating ove ekipe 84?

Pa lako u rejting ulaze i rezerve na klupi, ako tu stavis sve bronzane ili slicno pada rejting ukupni

11 godina
neaktivan

Ništa slično, ali meni se na dnevnoj bazi 3-4x stigne SMS poruka od FIFE sa PIN-om za login. To znači da mi se netko sa mojim accountom pokušava spojiti i generira se kod koji stiže srećom meni na mob.

Pošalji smislen mail na njihov support i riješit će ti to - ne brini.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

poslah, napisala mi je:

Here s whats going to happen. We wil go ahead and start working on this case now. I will be helped by our dispute team. I gathered all the information needed and wil forward this case now to them,. Once they are done with the process of adding the coins back, they will send you an email for the update. rest assured that this will be taken care of. I apologize for the inconvenience this has caused you.

valjda vrate coinse uskoro 

0 0 hvala 0
16 godina
goran973 kaže...

.....

Ja sam dobio u zadnje dvije fife ban po dva tri tjedna iz nepoznatih razloga.

U oba slučaja sam došao do nekoliko stotina tisuća coinsa u par dana. Prvu godinu trade ugovora i fitnessa a drugu godinu sam otvorio 5 informa u 5 paketica. 

Odbenali me ko da se niš nije desilo, bez naknada, objašnjenja, ičega....

17 godina
FIFA 18

Meni se dogodilo prošlu fifu da sam jedan dan ušao u igru i ono ban? Ništa, izađem, sjednem i pošaljem im mail. Jave se drugi dan i ispričavaju se da je došlo do greške i isti dan mi odbanaju acc. Kao sistem povukao i banali mali milijun ljudi, greškom.. sve je to za ljude.

Samo bih se nadovezao na cofinhoa i njegov komentar TIF Aguera, čisti seks. i bolje od toga...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.1.2018 15:37 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice