FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.033.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Msm sta reci xddd

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Kad je St Patrick day ? Na wikipediji pise 17.03.
12 godina
C3c1l kaže...
C3c1l kaže...

Probao Musu i Lingarda, ukratko, najbolja investicija do sada, Musa je kao komarac, izvana pogađam kad pozelim dok Lingard je tocno ono sto sam trazio, jako spretan i kao jegulja.

Uz sve to rjesio sam i Carolla, tip me odusevio, trom je ko kurac ali svaki centarsut je njegov :D

Tocno se ponasa kao Manđo prije 2 godine u fifi 15 :)

Vidjet cemo sutra za WL kako cu proci 

Update nakon 5 tekmi u vikend ligi.

Sve ovo sto sam radio sa ovom trojicom u sesonsu i SB-u NE POSTOJI u vikend ligi.

Znaci mrtvi svi troje, kataJEBENAstrofa.

Majku im milu jebem vise sa tim skriptama.

Pa hvala Bogu. Igrac se ocjenjuje nakon sto odigras 20-30 tekmi s njim u WL. Kaj mi znaci ako s tim Musom zabim hat-trick u online friendly kad tamo i sa Giroudom mogu jest igrace. Cak i divizija 1 nije mjerljiva s onim zadnjim tekmama WL-a gdje se vata elite rank. Ako tu igrac rijesava tekme, onda znas da vrijedi.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 20:36 (Cofinho).
13 godina
neaktivan

Nema tog igraca koji te moze spasiti od ove sramote od igre, sad ubijam lika, ali vodim 1-0 jer mu Begovic na golu vadi SVE ZIVO i onda lagano drugo poluvrijeme, 2 puta za redom se zaleti u mog stopera sa sterlingom i 2 puta mu sudi penal! Naravno da izgubim partiju i sljedecih 2 za redom jer eto, tako je skripta odlucila,kako bi komentator rekao, momentum je na njegovoj strani.

Ma nemam apsolutno vise zivaca igrati tu vikend ligu,ma niti ovu igru jebo im pas milu majku, razbit cu bezveze nesto..

11 godina
C3c1l kaže...

Nema tog igraca koji te moze spasiti od ove sramote od igre, sad ubijam lika, ali vodim 1-0 jer mu Begovic na golu vadi SVE ZIVO i onda lagano drugo poluvrijeme, 2 puta za redom se zaleti u mog stopera sa sterlingom i 2 puta mu sudi penal! Naravno da izgubim partiju i sljedecih 2 za redom jer eto, tako je skripta odlucila,kako bi komentator rekao, momentum je na njegovoj strani.

Ma nemam apsolutno vise zivaca igrati tu vikend ligu,ma niti ovu igru jebo im pas milu majku, razbit cu bezveze nesto..

Tako sam i ja dns popizdio Gabriel Jesus zvani Isus Krist zabije se u mog obranbenog i tako ga prodje i tako 3 puta za redom i zabije gol znaci cisto silovanje trcanje ravno. Potom pucanje iz mrtvog kuta i mom Cechu kroz noge u gol. Potom napadac se zabije u mog obranbenog padne i sudac svira penal. Cisti momentum popustanje od strane igrice. Samo cekam dan da mi neko kaze da programira Fifu za EA pa da ga letvom prebijem. Glava me cijeli dan boli koliko sam se nazivcirao.

13 godina
neaktivan
The_K kaže...
C3c1l kaže...

Tako sam i ja dns popizdio Gabriel Jesus zvani Isus Krist zabije se u mog obranbenog i tako ga prodje i tako 3 puta za redom i zabije gol znaci cisto silovanje trcanje ravno. Potom pucanje iz mrtvog kuta i mom Cechu kroz noge u gol. Potom napadac se zabije u mog obranbenog padne i sudac svira penal. Cisti momentum popustanje od strane igrice. Samo cekam dan da mi neko kaze da programira Fifu za EA pa da ga letvom prebijem. Glava me cijeli dan boli koliko sam se nazivcirao.

imam 9 pobjeda u vikend ligi, 10 utakmica do kraja, sad sam ih 6 izgubio za redom, nikakva igra, moji pas nema sanse proci, pogodio sam stativa kao nikad u zivotu, ali zato ovi protiv koji igram??!?!

Majko mila sveta, znaci sve sto puknu ide unutra, dodavanje iz prve u mojih 16 metara, ma sve! sve prolazi, mislim da niit ne gleda neko samo stisce X 

imam jos 4 tekme, nadam se da ce mi dati bar dvije pobjede 

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Ma ne trebate se toliko nervirati oko ove igre, to je sve tako isprogramirano... nekad sve ide tecno kako treba nekad sve suprotno, jednostavno to je tako. Ja npr juce nisam mogao da mrdnem u wl, krenuo lepo sa 3-0 i vrlo brzo je bilo 3-3 haha, danas vec mnogo bolje sve je islo. Inace sam igrac koji zavrsi wl sa 20 do 25 pobeda tako da ce gold 3 biti sigurno, ne opterecujem se sa tim previse, ne bi ni vi trebali. Jer koji god da zavrsim, u pekovima ce biti K. kao i do sad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
ruya kaže...

Ma ne trebate se toliko nervirati oko ove igre, to je sve tako isprogramirano... nekad sve ide tecno kako treba nekad sve suprotno, jednostavno to je tako. Ja npr juce nisam mogao da mrdnem u wl, krenuo lepo sa 3-0 i vrlo brzo je bilo 3-3 haha, danas vec mnogo bolje sve je islo. Inace sam igrac koji zavrsi wl sa 20 do 25 pobeda tako da ce gold 3 biti sigurno, ne opterecujem se sa tim previse, ne bi ni vi trebali. Jer koji god da zavrsim, u pekovima ce biti K. kao i do sad.

Nije problem pobijeda ili poraz problem je igra. Ako je protivnik bolji jbg bolji je idemo dalje ali da tebe sama igra jebe u zdrav mozak to je ne prihvatljivo. Ja sam znao par utakmica pobijedit i bio sam bijesan kao pas ni malo zadovoljstva nisam nasao u pobijedi. Vec sam bio skroz isfrustriran od silovanja od strane igre. Jednostavno mi ne igramo igru ona igra nas

13 godina
neaktivan
ruya kaže...

E vidis, mene ovo danas izjebalo i upitno je dal cu biti u gold 3 na kraju mjeseca 

10 godina
neaktivan
The_K kaže...
ruya kaže...

Nije problem pobijeda ili poraz problem je igra. Ako je protivnik bolji jbg bolji je idemo dalje ali da tebe sama igra jebe u zdrav mozak to je ne prihvatljivo. Ja sam znao par utakmica pobijedit i bio sam bijesan kao pas ni malo zadovoljstva nisam nasao u pobijedi. Vec sam bio skroz isfrustriran od silovanja od strane igre. Jednostavno mi ne igramo igru ona igra nas

Pa cesto u futu je protivnik bolji od tebe ne zbog njegovog skila nego jer igra to hoce. Kad tvoji igraci nece da igraju dzabe ti sve, jednostavno se ne krecu, los first touch, tesko se dolazi tad do sansi a i kad se dodje u 80% slucajeva promase, odbrana je pogubljena, kasni, spora, lose pozicionirana itd.

Tako da koliko god se trudio dzabe ti sve.

10 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
ruya kaže...

E vidis, mene ovo danas izjebalo i upitno je dal cu biti u gold 3 na kraju mjeseca 

Zato kad vidis da ne ide treba prestati igrati, mada i ja sam juce odigrao puno utakmica i polovican mi bio ucinak, nesto cak u minusu imao sam 10 pobeda i ostalo mi je 19 utakmica. Ali hteo sam sto vise da odigram jer smara me to sto moram za 3 dana zavrsiti 40 tekmi, pogotovo sutra cu morati a mamurluk ce biti prisutan xd

14 godina

Stalno neka glupost kad vodim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.12.2017 21:10 (JohnnyBlaze).
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Hej decki, jeli se isplati složiti ekipu za futmas Wijnalduma 84?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ako imas neku crvenu karticu dobis ga za kojih 20k, a za te pare je cist solidan igrac

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.12.2017 11:30 (culecule).
17 godina
Elijah01 kaže...

Hej decki, jeli se isplati složiti ekipu za futmas Wijnalduma 84?

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Danas od 15 utakmica u wl 11 pobeda 3 poraza, od ta 3 poraza jedan na produzetke a jedan na penale i kedna utakmica mi ostala necu je ni igrati jer mi nista ne donosi. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

https://www.facebook.com/mhasancic/videos/10209801401661257/ 

Ovo je onako, odvratno. 

Ja izvucem hebenog Rullia, on ikonu i messia. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ovo je onako, odvratno. 

Zar to nije lutrija i ne mogu svi dobijati, baš kao niti loto? Bar si mi tako objašnjavao. 

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ovo je onako, odvratno. 

Zar to nije lutrija i ne mogu svi dobijati, baš kao niti loto? Bar si mi tako objašnjavao. 

Jesam ja igdje napiso da ja moram dobit ko i on ? Je, to je lutrija u kojoj jedan lucky bastard izvuce ovo u klipu a ja Rullia. Los pokusaj movie. 

Slozim maloprije 2 Futmas SBCa. Mega pack su bili boardsi Dzeko a mali electrum nista posebno. Meni je to normalno otvaranje 😁 ne trazim problem u EA ili negdje drugdje. 

17 godina
FIFA 18
Nikakav pokušaj samo vidim da si počeo plakati kao i svi mi a da to niti ne kužiš. Prvo u igri a sada i u packovima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Krivu poantu si izvuko iz mog posta. Potpuno krivu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ti takvu svaki put izvlačiš iz mog posta kada kažem da sam dobio karinu u packu ili da sam pogodio pet stativa a lik mi jednom prešao centar i zabio a sada kada si krenio igrati i sam pišeš o tome. Što je to drukčije od svih drugih komentara na te teme o kojima ljudi pišu? Svima nam je zajedničko nezadovoljstva, da nije ne bi o tome pisali.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ti takvu svaki put izvlačiš iz mog posta kada kažem da sam dobio karinu u packu ili da sam pogodio pet stativa a lik mi jednom prešao centar i zabio a sada kada si krenio igrati i sam pišeš o tome. Što je to drukčije od svih drugih komentara na te teme o kojima ljudi pišu? Svima nam je zajedničko nezadovoljstva, da nije ne bi o tome pisali.

Ti places, ja konstatiram. 

Inace ekipa Sretan Bozic, puno srece, zdravlja ;) 

Neka nam 2018 bude pack friendly :D 

13 godina
FIFA 18

Ja sam noćas otvorio nagrade od SB-a i riješio novi SBC bundle.

Djed Mraz me nagradio, ako se to tako može reći.

Skoro svaki pack je bio s ogradama: ter Stegen, Umtiti i Koscielny u istom packu, Carvajal, van Dijk, Banega, Otamendi.

Aj, ova dvojica na kraju ne vrijede ništa, ali su bile ograde.

Sretan Božić!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozdrav

Ocu moć pokrenut FIFU 18 na ovom kompu:

Graficka: AMD Radeon R7 370

Procesor: Intel core i3 4170,3.70Ghz

RAM: 8GB

Windows 10,64-bit

Hvala na pomoći.

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Skoro svaki pack je bio s ogradama: ter Stegen, Umtiti i Koscielny u istom packu, Carvajal, van Dijk, Banega, Otamendi.

Sretan Božić!

Ja otvorio dva mega packa i dva jumbo packa. U dva jumbo packa nisam dobnio rare igrača a u mega packu sam dobio Wilsshere kao najboljeg igrača. Kada sam sve prodao skupio sam 25k coinsa od dva jebena mega packa i dva jumbo packa. Ironično da mi je najskuplji igrač bila neka srebrna kartica koju sam prodao za 2100 coinsa. Eto.. i ovaj tjedan sve po starom..

17 godina
FIFA 18

Evo gledam prodajne rezultate do 04.11. 2017.. Da nema PS4 bio bi totalni debakl prodaje. Sve platforme su zabilježile beznačajne prodajne rezultate (PC, PS3, xbox, nintendo, sve zajedno blizu 800k komada, smiješno) osim PS4 i xbone. Dakle na PS4 uvalili su 7.1 milijun komada igre a na xbone samo 1.7 milijuna komada igre. Izgleda da su igrači na xbone pametniji od nas na PS4 ili jednostavno sve manje ljudi igra na microsoft konzolama..

Možda ih ovo strza a možda sam ja idiot klase optimist pa se nadam nemogućem.. vjerojatno će se sve te brojke poboljšati tijekom ovih blagdanskih popusta ali sigurno to nije ono s čime su računali i čemu su se nadali. Pad prodaje je i više nego očit. Interesantno da konami ovo nije uspio kapitalizirati već se zadržao na svojim smiješnim prodajnim brojkama. Dok je i ovakva fifa u top 5, konami se nije uspio ugurati niti u top 100 po prodaji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Igram u drugoj diviziji i pobijedi me lik 4:3 koji nije imao pojma igrat bilo mi ga je zao kako sam ga razvaljivao u svakom segmentu igre ali lopta jednostavno nije htjela u gol jedva sam mu uvalio 3 sretna prazna gola kazem sretna jer pravo cudo sto su uspijeli moji napadaci to pospremit. On mi je zabio sva 4 gola iz kick offa ovu WL nisam primio gol iz kick offa a lik koji vidno losiji od mene uspio je zabit 4 ja njemu uzmem loptu lopta se vrati njemu iste sekunde. Moj golman uspije nekim cudom obranit ja uzmem loptu ali moj suigrac misli da je pametniji od mene i odmah mi uzima loptu i izbija. Ne pricam o izbijanju u aut ne pricam o izbijanju prema centru vec pricam o klasicnom izbijanju od 2,3m udaljenosti tocno protivniku u noge tako da on jednostavno moze pospremit. Igrao sam single online match ili kako se vec zove da dobijem Pirla. Uspio sam relativno brzo zabit 3 gola i on je meni 1, izgubio sam volju da igram i dao sam sestri da odigra drugo poluvrijeme dok ja odem nesto pojest. Moja sestra ima 12god i nikad prije nije igrala sa joystickom nit je nogomet zanima.Objasnio sam joj koji gumb sto radi i pustio je da igra. Taj match je zavrsio onako kako sam ga i ostavio 3:1. Znaci taj lik nije uspio zabit mojoj sestri gol koja nikad prije joystick nije drzala a meni je zabio jedan? Gledao sam nesto malo tu utakmicu sestra mi je uglavnom vrduljala sa igracima uglavnom moj golman je spasavao situaciju ali to uopce ne bi trebalo bit tako on je u tom trenutku bio bolji ne moze covjek koji igra fifu od 9. mjeseca biti na istoj razini osobe koja nikad joystick primila u ruke. EA mora shvatit da se moraju prestat uplitat u igru i pustit igrace da igraju igricu a ne da ona igra njih. Da bolji igraci pobijede losije igrace a ne obratno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sretan Božić!

Bravo, i mene je nagradio,NOT. iz svih tih pakova,brijem da ih je bilo 7, najbolji igrac, olivier giroud, rating 82 :)

nakon toga alt+f4, idem na prasetinu i francusku. necu psovati na bozic.

Svako dobro ljudi!

13 godina
FIFA 18

Jos jedan milestone za mene u novoj fifi. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice