FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.033.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ovaj lingard mi se previse svida a nemam para za njega :D 

Ja ga složio i u prvoj utakmici 6 komada :)

Driven ubada bez problema, lijevom jedan gol i jedan finess - kako god sam opalio s njim je ušlo + jedna asistencija.

Doduše, igrao sam SB na professional, ali to što je Lingard radio od 84 Sigurdsona nikad nisam vidio.

Kad imam loptu u svojoj polovici on se nudi i dolazi po loptu, a kad idem u napad on je prvi, prešiša Ibru i traži loptu :)

A kad je s loptom, k'o zmija, brz i okretan.

Trebam ga još isprobati online, ali ovo što je napravio u jednoj utakmici nije niti jedan od igrača koje sam do sada imao.

6 komada s jednim igračem mislim da nikad nisam niti zabio do sada u FIFI.

A Musa? 

Ja cu njega sloziti, ja obicnog imam od pocetka i jeben je, tako da mogu mislit kakav je ovaj :)

13 godina
FIFA 18

Ne kuzim kako ekipa gura onaj high pressure kad su njegovi igraci po cijelom terenu. Gubim 2 finale za redom jer mi dode lik koji jednostavno sa doslovno 3-4 igraca konstantno trci za mojim koji ima loptu. Nemam odgovor na to osim brzo povezat par dodavanja, al' opet ni to mi nije skroz moguce jer moji šufteri se ne mogu naciljat :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

A Musa? 

Ja cu njega sloziti, ja obicnog imam od pocetka i jeben je, tako da mogu mislit kakav je ovaj :)

Gledam, svi s njim trpaju ko mutavi no to nije moj tip igrača. Ja s njim ne bih mogao prijeći niti deset metara s obzirom na njegovu snagu. U ovoj igri ionako nisam nikome pobjegao tako da mi njegova brzina ne znaći previše.. Večeras skočile cijene kartica zbog današnjeg futmasa pa sam sve prodao i zaradio više nego duplo, samo da ne dođem u napast da idem slagati musu i sebi po tko zna koji put dokazivati da nije za mene.

13 godina
movie kaže...

Fifa Offline i online su dvije posve različite igre.

Slažem se i baš zbog toga sam naglasio da je riječ o SB-u i na kojoj težini sam igrao.

Ali i u toj utakmici se dobro vidjelo kakva je kartica i kako se ponaša na terenu jer sam upravo odigrao 2 online i mogu reći da sam oduševljen.

U svakoj utakmici je zabio jedan gol i imao jednu asistenciju.

Nemoguće je nešto ne naprvaviti s njim jer se stalno otvara u napadu i baš traži loptu.

Nije kao neki da doda i onda se vraća unazad ili stane.

[19xx] 4ntraks
11 godina
FIFA 18

Evo da se pohvalim u Zug baru sam osvojio turnir u Fifi 18. Nagrada je bila boca zestice dok za drugo mjesto su 10 piva. Turniri se odrzavaju svake srijede oko 20h pa ako ste zainteresirani mozete vidjeti sve informacije na facebooku https://www.facebook.com/ZUGbar/. Ekipa je dobra atmosfera opustena. Tko pobijedi ide na masters turnir tu se natjecu svi pobijednici i tko to pobijedi dobit ce ps4 drugo mjesto fifa18 cak je ovaj voditelj spominjao put u Rusiju ali kaze da to nije sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Slozio sam Musu :)

Prodao sam supka Firmina, izgubio nesto sitno na njemu ali boli me đoka, Musu moram imati.

Sad cu vidjeti koliko ce me ispasti Lingard

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Slozio sam Musu :)

Prodao sam supka Firmina, izgubio nesto sitno na njemu ali boli me đoka, Musu moram imati.

Sad cu vidjeti koliko ce me ispasti Lingard

Koliko te ispao musa? Ne da mi vrag mira i slažem da vidim koliko bi me musa došao i najjeftinija kombinacija mi je 83k coinsa. Žao mi dati toliko coinsa za karticu s kojom ću slabo igrati. Opet, koliko igra neće dobiti nikakavu IF karticu i ovo je zadnja prilika za ubosti koliko toliko solidnu karticu. Ove godine BPL je privatizirala futmas. Toliko o tome s kojom ligom ljudi najviše igraju...

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Imao sam vise manje sve za njega u klubu, ali da, tako nesto me ispao da sam isao prodavati te igrace koje sam dao.

Slozio sam i Lingarda, ispao me 60k.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel ima netko volje pomoci mi s mojim skillom u futu. Jucer sam poceo imam neku sad ekipu vecina gold prosjecni igraci i 2 silvera mozda. No problem je sto lose igram npr. Kopenhagen offline ne mogu pobjedit na proffesonal... u sbc me pobjede 4:0... Kako da se poboljsam kroz igru i momcad

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Probao Musu i Lingarda, ukratko, najbolja investicija do sada, Musa je kao komarac, izvana pogađam kad pozelim dok Lingard je tocno ono sto sam trazio, jako spretan i kao jegulja.

Uz sve to rjesio sam i Carolla, tip me odusevio, trom je ko kurac ali svaki centarsut je njegov :D

Tocno se ponasa kao Manđo prije 2 godine u fifi 15 :)

Vidjet cemo sutra za WL kako cu proci 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 19:36 (C3c1l).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skinuo sam se do gaca da sastavim ovaj tim. Imam jos If wilsona i 30 k coinsa,sad ako ispadne jos koji kapitalac iz BPL najebao sam.Polako sad ponovo kupiti Herreru i mozda Bailya ,Rosea i tako to. ...
Inace boljeg tima ovako rano nisam imao ....
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...

Znači danas kad sam došao s posla odlučim igrat Fifu nakon 10 dana neigranja, i uđem iz 2. pokušaja u finale kval za vikend ligu i baca mi error evo već 3 sata kad hoću pomrenut utakmicu, 3 jebena sata, luddddd 

Nabijem ih !

Meni ovo i dalje ne radi, i dalje baca error i neće pokrenut utakmicu, zna netko šta napraviti ?

13 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...
Iniesta21 kaže...

Znači danas kad sam došao s posla odlučim igrat Fifu nakon 10 dana neigranja, i uđem iz 2. pokušaja u finale kval za vikend ligu i baca mi error evo već 3 sata kad hoću pomrenut utakmicu, 3 jebena sata, luddddd 

Nabijem ih !

Meni ovo i dalje ne radi, i dalje baca error i neće pokrenut utakmicu, zna netko šta napraviti ?

Jesi kojim slucajem kupovao coinse?

10 godina
neaktivan
FIFA 18

Da li bilo ko zna resenje za ovo, ili jednostavno ne postoji?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Evo, malo jači promet na marketu i iz igre ne mogu na market. Brzo sam listao neke igrače da dođem do 59 minute i sada mi baca error. Preko web appa poal igrača nema. Pa jebem ti igru. Poberu tolike novce i ne mogu bar omogućiti igračima prilaz aplikaciji kako treba..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Futmas Musa je ubica ,sreca sto sam imao neke 85 igrace u klubu pa sam ga uspio sloziti za male pare !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Nisam nikad kupovao coinse ...

7 godina
neaktivan

Nisam nikad kupovao coinse ...

11 godina
FIFA 18

Evo u nagradama od WL dobio sam De Bruynea fino ce mi sjest tih 200k

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

3 dana za redom kak radim Futmas Daily SBC i u svakom je bio Seba ( ne kao najbolji igrac, al' je bio ) :D Genijalno :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

3 dana za redom kak radim Futmas Daily SBC i u svakom je bio Seba ( ne kao najbolji igrac, al' je bio ) :D Genijalno :D 

Ja u njima nista nisam dobio :P

13 godina
FIFA 18

Nisam niti ja u nekom pretjeranom profitu. Jedino se mogu pohvalit jednim noname IFom. To je to :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Da li je netko Ibru složio?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Gdje se dobijaju ovi novi dresovi bayerna, juvea, reala i fifa mobile? Jutros sam na njima uzeo oko 30k coinsa. Ljudi ne kuže razliku i stave ih po 300 coinsa a fifa mobile prodam po 3500 coinsa a bayerna po 2700 coinsa. Juveov ide po 4k coinsa no njega je teže uhvatiti po niskoj cijeni. Ujutro sam uzeo dva raffaela po 38k coinsa i stavim im hunter karticu jer je cijelo jutro nije bilo na marketu a i sada ju je teško uhvatiti i stavim cijenu od 55k coinsa i odu oba. Ovako cijeli dan i eto ronalda... ha, ha...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.12.2017 13:52 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Frajer pukne iz mrtvog kuta mom cechu prodje lopta kroz noge i ode u gol. Letvom bi tukao ljude koji su programirali ovu igricu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Ovo nije normalno? Svaki dan prodam par iraca po nenormalnoj cijeni. Kupim ih za 450 coinsa a odu... Ove sam danas prodao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Zasto su Irci tako skupi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Priprema se ekipa za St. Patrick's Day :)

BTW

Složio sam furmas Ibru.

Unutra sam stavio zlatnog s kojim igram praktički od početka FIFE 18 pa me malo nostalgija ulovila :)

Nadam se da je crveni bolji - nisam ga još probao.

[19xx] 4ntraks
17 godina
The_K kaže...

Pa i nisu. Gledam, možeš sve ove kartice kupiti za 1000/2000 coinsa a naleti i jeftinije. Ja sam ih pokupovao davno prije i niti jednog nisam platio više od 500 coinsa. Imao sam nekih 40 kartica na marketu a ostalo mi ih je još desetak. Je li se zajebu pa uzmu ili neka greška bude, ne znam...

13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Probao Musu i Lingarda, ukratko, najbolja investicija do sada, Musa je kao komarac, izvana pogađam kad pozelim dok Lingard je tocno ono sto sam trazio, jako spretan i kao jegulja.

Uz sve to rjesio sam i Carolla, tip me odusevio, trom je ko kurac ali svaki centarsut je njegov :D

Tocno se ponasa kao Manđo prije 2 godine u fifi 15 :)

Vidjet cemo sutra za WL kako cu proci 

Update nakon 5 tekmi u vikend ligi.

Sve ovo sto sam radio sa ovom trojicom u sesonsu i SB-u NE POSTOJI u vikend ligi.

Znaci mrtvi svi troje, kataJEBENAstrofa.

Majku im milu jebem vise sa tim skriptama.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice