FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.037.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
movie kaže...
C3c1l kaže...

Van Basten je brutalan, ja ne bi puno dvojio da imam za njega.

Kojeg? 89 ili 91? I jednom i drugom problem je stamina, pogotovo ovom 91. Ovaj 89 ima nešto veću staminu i pace a ova jača kartica nešto bolju pass igru a u ostalim statsima je slabiji. Danas mu je i cijena porasla a i nema kartice s nula tekmi tako da čekam. Što se više nečkam to sam dalje od kupnje. Stalno pronalazim neke mane...

ja sam se susreo sa 89, izjebo me ko majmuna

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Marquee napravio i nisam vratio niti 10k koje sam potrosio na jebenog igraca iz EPL

Evo slike da se vidi najjaci paket od 5 komada.

Majku im milu jebem vise.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Marquee napravio i nisam vratio niti 10k koje sam potrosio na jebenog igraca iz EPL

Evo slike da se vidi najjaci paket od 5 komada.

Majku im milu jebem vise.

Ja sam potrosio 20k na 2 usrana epl igraca i dobio sam karu u packovima. Tako da sam ja gore prosao od tebe.. :D

9 godina
neaktivan
FIFA 18

A ja opet s druge strane zbog tog marquee matchups zaradio nekih 20k, jer imam pun klinac tih anonimusa koji se mogu uvaljati za 10k.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Jel se isplati igrat draft,ako pobjedujes barem 1-2

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 10:48 (Robi90).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Robi90 kaže...

Jel se isplati igrat draft,ako pobjedujes barem 1-2

Sve ti je lutrija..., čak ako dođeš i do kraja, može se desiti da jedva vratiš uloženo. Ovo tvrdim iz vlastitog iskustva.

Sretno!

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 13:04 (TheMaverick).
17 godina
FIFA 18

Čudni su putevi Božji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Bar se na njegovom gameplayu vidi da čovjek zna igrati, sumnjiviji su mi tipovi aa9, nepenthez i fuji kojima gameplay izgleda bezveze a uvijek su 34+

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Nisu ga sigurno bezveze zviznuli

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

97,98 pace kad mu hunter nataknes 

1 0 hvala 0
13 godina
jpantalon kaže...

Bar se na njegovom gameplayu vidi da čovjek zna igrati, sumnjiviji su mi tipovi aa9, nepenthez i fuji kojima gameplay izgleda bezveze a uvijek su 34+

Zasto su oni sumnjivi ? Liku je youtube zivot i nema razloga ici na neki cheat ili glitch. Uostalom nepenthez ima cijeli video od 30min gdje govori o glitchanju u SBu nakon kojega je EA puknuo patch za neke stvari. 

Ovvyu se dogodilo isto kaj se dogodilo i nepenthezu. Promoviro je stranicu sa coinsima, popio ban i potpuno je izbacen iz EA kruga youtubera koje sponzrira EA sa pointsima. Pogledaj MattHDGamera, lika EA i Microsoft drze ko na dlanu. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
C3c1l kaže...

Nisu ga sigurno bezveze zviznuli

Nisu, prije svakog filmića ima reklamu za prodaju coinsa s određene stranice. Vrlo vjerojatno su ga dernuli zbog toga. To se događalo i prošlih godina da su poznate jutjubere banali zbog reklamiranja prodaje coinsa...

12 godina

Zato sto od njih nitko nije nista pametno osvojio a 'toliko su dobri', dok ovvy ima nekoliko natjecanja iza sebe i ne kuzim zasto ljudi uopce imaju sumnji ikakvih. Haha, nema razloga.... Samo sto bi im se publika povecala za duplo kao aa9skillzu od proslogodisnjeg regionalnog natjecanja. A ovo za matthdgamera, tip je prerandom i nije neki igrac pa mu je svejedno i da mu daju ekipu punu ikona.

17 godina
FIFA 18

Prije par sati došao patch i na konzole. Težak je nešto manje od 900 mb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Eto, navodno je u pitanju varanje putem 4G mreže iako mi nema logike da su varali baš i samo ovi igrači koji usput igraju jako dobro i koji su osvajali neka velika natjecanja...

http://www.hcl.hr/video/varanje-u-fifi-18-114340/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Eto, navodno je u pitanju varanje putem 4G mreže iako mi nema logike da su varali baš i samo ovi igrači koji usput igraju jako dobro i koji su osvajali neka velika natjecanja...

http://www.hcl.hr/video/varanje-u-fifi-18-114340/

Goveda, ne mozes vjerovat cega se sve nece sjetiti

17 godina
C3c1l kaže...

Goveda, ne mozes vjerovat cega se sve nece sjetiti

Pa veći problem je u izdavaču igre kojem se ovakve krupne stvari mogu dogoditi. Zašto 4G ne bilježi poraz kao i ostale mreže ako prekineš internet vezu? Preskupo plaćamo igru da bi se ovakve greške mogle događati.

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo upravo sam kupio perisica if za 130k nadam se da ce mi se isplatit

0 0 hvala 0
13 godina
jpantalon kaže...

Zato sto od njih nitko nije nista pametno osvojio a 'toliko su dobri', dok ovvy ima nekoliko natjecanja iza sebe i ne kuzim zasto ljudi uopce imaju sumnji ikakvih. Haha, nema razloga.... Samo sto bi im se publika povecala za duplo kao aa9skillzu od proslogodisnjeg regionalnog natjecanja. A ovo za matthdgamera, tip je prerandom i nije neki igrac pa mu je svejedno i da mu daju ekipu punu ikona.

Kakve to opet veze ima kaj nisu osvojili ? AA9 je sam reko da ne voli da ga se naziva pro igracem jer ne tezi tome. Nepenthez ide na ta regionalna ali takoder se svrstava u obicne youtuber fifa igrace. Ovvy je za sve njih tata igrice i tu nema dvojbe, isto ko' sta nema dvojbe da bi si ova dva dopustili da od jedine igre na kojoj rade content idu varat. AA9 je ove godine jednom bio top 100, Nepo niti jednom koliko stignem pratit. Tako da ne vidim tu neku logiku u tome da varaju. 

Ontopic. TOTW opet los, uz par igraca koja imaju. Standardno gubim finala Dailya. Tjedan kaj se tice FIFAe uvijek isti :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
FIFA 18

Izađe novi totw i sruši im se igra. Evo, iz igre ne mogu pristupiti marketu jer me stalno izbacuje uz poruku da nema komunikacije sa serverom. Preko web appa je nemoguće kupovati u prvih sat vremena jer si jednostavno prespor. Gledam svaki tjedan iznova idiote koji dobiju IF igrača i ne znaju ga prodati. SIF Young ide na bidanju za 150k a specijalci ga stavljaju buy now za 50k coinsa. Probao sam doći do njega no uvijek je netko brži a sada niti market iz igre ne radi tako da sam odustao. Hrpa ih je bila u rasponu od 50 do 80k što sam pratio dok je radio market... kako je netko lijepo zaradio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Izađe novi totw i sruši im se igra. Evo, iz igre ne mogu pristupiti marketu jer me stalno izbacuje uz poruku da nema komunikacije sa serverom. Preko web appa je nemoguće kupovati u prvih sat vremena jer si jednostavno prespor. Gledam svaki tjedan iznova idiote koji dobiju IF igrača i ne znaju ga prodati. SIF Young ide na bidanju za 150k a specijalci ga stavljaju buy now za 50k coinsa. Probao sam doći do njega no uvijek je netko brži a sada niti market iz igre ne radi tako da sam odustao. Hrpa ih je bila u rasponu od 50 do 80k što sam pratio dok je radio market... kako je netko lijepo zaradio...

Otvorio sam ja danas 80k coinsa paketa, nisam dobio veci rating od 79.

Lagano gubim volju za igrom, mogao bi je vrlo brzo eliminirat sa harda.

13 godina
neaktivan

Nažalost, mislim da je bačen novac. Ima gomila igrača boljih od njega...

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Upravo sam u packu dobio martina braithwaite-a i isao sam usporedit cijene i nije bilo ni jednog igraca na transfer listi, pa sam ga bez veze stavio na 10k buy now i otisao je odmah za tu cijenu sto je ujedno i maksimalno, po cemu je taj igrac tako poseban s obzirom da je ocjenjen 77

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 23:11 (Robi90).

0 0 hvala 0
17 godina
Robi90 kaže...

Upravo sam u packu dobio martina braithwaite-a i isao sam usporedit cijene i nije bilo ni jednog igraca na transfer listi, pa sam ga bez veze stavio na 10k buy now i otisao je odmah za tu cijenu sto je ujedno i maksimalno, po cemu je taj igrac tako poseban s obzirom da je ocjenjen 77

Valjda za neki sbc. Ujutro u packu dobijem nekog silvera i pogledam na market i ima samo jedan i ode za 10k. Stavim i ja ovoga i isto ode..

12 godina

Sime rekao sam ti zasto, jer zive od viewsa. Nepenthez ne ide na regionalna, on je davno osvajao neka natjecanja ala ova vip adria liga samo u UK. Aa9 je prosle godine isao na regionalno i natamburalo ga je, a nesto su ga i tad optuzivali da vara. 

Robi kakav je Perisic?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.12.2017 23:28 (jpantalon).
7 godina
neaktivan

Robi kakav je Perisic?

Odigrao sam 2 tekme s njim, gledao sam CL, uglavnom mi se cini odlican, a javim ti jos dojmove nakon par odigranih jos

11 godina
Robi90 kaže...

U marque matchupsu ti trebaju igraci iz dva klub iz druge engleske lige i igraci uglavnom kostaju od 8k-10k

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Napravim sva 4 marque matchupa i kifla u packovima (sve igraci iz kluba bili ). Idem draft izgubim u drugoj rundi, sam živčan, čovjek poveo 3-2 i dodavao se u svojoj polovici od 60.min, a kad bi došao na mojih 30-ak metara samo je vraio nazad loptu..

I tako ja živčan, zamalo da nisam bacio jojstick u zid idem dič nagrade, standard premium pack o 2 golda. Otvaram prvi gold, skipam kao i uvijek i uleti crna kartica :P 

Sad mi je na jednu ruku i drago da sam spljugo, ionako nebi dobio ništa korisno :D

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

bok ljudi...ovaj tjedan sam igrao 6 finala kvali. za WL-u i sve sam izgubio....u 3 tekme sam bio puno bolji ali jbg...stvar je u tome sto me spaja u 90% sa ekipama iz premier lige....kad vidim onu glavu bijelu od bakayoka sere mi se znaci svaki igrac ima njega...i lik je toalno nerealno napravljen...u 2 finala sam vodio sa 2 razlike i nakraju naravno izgubio sam..imam od iza chiellinia,bonnucia i buffona koji u finalu izgedaju smjesno....sudaraju se ,bjeze jedan od drugoga i pustaju ogroman prostor ispred 16m...buffon prima golove kroz usi...uzas a na drugoj strani protivnik sto god opali prema golu udje...martial,son i jesus...nocna mora... idemi na zivce igrica....najgora fifa ikad...nerealna do ibera...znali netko zasto me spaja samo sa ekipama iz premier lige??jeli moguce da svi igraju sa sugavim englezima ili??ja imam ekipu iz Seria A! Hvala

šibaaj
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.12.2017 4:10 (inflames1010).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

bok ljudi...ovaj tjedan sam igrao 6 finala kvali. za WL-u i sve sam izgubio....u 3 tekme sam bio puno bolji ali jbg...stvar je u tome sto me spaja u 90% sa ekipama iz premier lige....kad vidim onu glavu bijelu od bakayoka sere mi se znaci svaki igrac ima njega...i lik je toalno nerealno napravljen...u 2 finala sam vodio sa 2 razlike i nakraju naravno izgubio sam..imam od iza chiellinia,bonnucia i buffona koji u finalu izgedaju smjesno....sudaraju se ,bjeze jedan od drugoga i pustaju ogroman prostor ispred 16m...buffon prima golove kroz usi...uzas a na drugoj strani protivnik sto god opali prema golu udje...martial,son i jesus...nocna mora... idemi na zivce igrica....najgora fifa ikad...nerealna do ibera...znali netko zasto me spaja samo sa ekipama iz premier lige??jeli moguce da svi igraju sa sugavim englezima ili??ja imam ekipu iz Seria A! Hvala

šibaaj

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice