FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.041.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
hanteed kaže...
soul_eclipse kaže...

samo offline

aj dobro što nas jebu u onlineu ali u offlineu nam je isto, mi igrači fife imamo najbolji seksualni život

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 9:57 (TheMaverick).
12 godina
FIFA 18

Evo sad sam dozivio da mi je golman branio na aut liniji umjesto na golu katastrofa. Uspijem nekako njemu zabit gol za 1-1 i onda dodje kickoff i igra mi sama krene mjenjat igraca ja nisam znao sto se desava uopce nisam imao kontrolu nad svojim igracima ostavim joystick na stol nista ne diram igra igra sama bez mene. Primim gol i sve se vrati u normalu i odmah alt+F4 jer nisam mogao podnijet to da me igra jebe. Da na dodam to je bila WL

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 11:26 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Evo sad sam dozivio da mi je golman branio na aut liniji umjesto na golu katastrofa. Uspijem nekako njemu zabit gol za 1-1 i onda dodje kickoff i igra mi sama krene mjenjat igraca ja nisam znao sto se desava uopce nisam imao kontrolu nad svojim igracima ostavim joystick na stol nista ne diram igra igra sama bez mene. Primim gol i sve se vrati u normalu i odmah alt+F4 jer nisam mogao podnijet to da me igra jebe. Da na dodam to je bila WL

Znači ništa od 40/0? Dobro, ni 39/1 nije loše samo moraš pravilo koristiti gamepad 

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Prije 3 sata prodem 4-5 Son-a za 8k buy now, a sad kupim sona za 5.200 i jos ih ima..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sta je ovo? Matuidi juce bio oko 10-12 k, sad ide do 38 k?
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

Ne znam što se događa ove godine s drop rateovima. Nikad nisam imao ovoliko sreće, a igram fifu od FIFA 12. 

Prošli tjedan otvorim dva packa (preko SBCa), prvi pack IF Lukaku, drugi pack IF David Silva (LM, nije strašno tražen ali opet sam dobio 90K). Danas odlučim kupiti 2200 FIFA coinsa i prvi pack koji otvorim Marcel Desailly (87), kojeg prodam u roku 30 sekundi za 1 100 000 coinsa.

Odmah sam opremio cijelu ekipu sa dugo željenim Baleom i Suarezom. Inače imam fetiš da svake godine skupljam LaLiga squad (mrzim premier league jeftine beast squadove), a ove godine osim Balea nema pravog desnog wingera. Dosad sam koristio Williamsa, i napokon da sam ga se uspio riješit, ko da tenka vozim, treba mu cijeli teren da se okrene.

Sad sa Baleom i Suarezom je uživancija igrat. 

Ima li tko kakvu sugestiju glede kupnje ograča. Plan mi je zamjeniti običnog  Carrasca sa onom special scream karticom. Dalje ne znam šta bi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18
Pozdrav, jel zna netko povom black fridaya gdje je fifa na akciji osim u mall.hr? Gledao sam u sd i nema koliko ja vidim?

0 0 hvala 0
17 godina
Volos kaže...

Ne znam što se događa ove godine s drop rateovima. Nikad nisam imao ovoliko sreće, a igram fifu od FIFA 12. 

Prošli tjedan otvorim dva packa (preko SBCa), prvi pack IF Lukaku, drugi pack IF David Silva (LM, nije strašno tražen ali opet sam dobio 90K). Danas odlučim kupiti 2200 FIFA coinsa i prvi pack koji otvorim Marcel Desailly (87), kojeg prodam u roku 30 sekundi za 1 100 000 coinsa.

Odmah sam opremio cijelu ekipu sa dugo željenim Baleom i Suarezom. Inače imam fetiš da svake godine skupljam LaLiga squad (mrzim premier league jeftine beast squadove), a ove godine osim Balea nema pravog desnog wingera. Dosad sam koristio Williamsa, i napokon da sam ga se uspio riješit, ko da tenka vozim, treba mu cijeli teren da se okrene.

Ima li tko kakvu sugestiju glede kupnje ograča. Plan mi je zamjeniti običnog  Carrasca sa onom special scream karticom. Dalje ne znam šta bi.

Čari bug foruma. Nešto pošalješ, sve se sruši, pogledaš nema ništa, napišeš ponovo, postaš i onda vidiš dupli post. Nije do mene Sorry..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 19:57 (movie).
17 godina
Volos kaže...

Imao sam gotovo identičnu momčad. Samo na LB marcela koji je meni odličan na toj poziciji, pa na CB ramosa koji je po meni najbolji CB u igri i na CM umjesto isca kokea koji mi je bio odličan te scream carrasca. Danas sam si kompletirao fitness brazilce. Na bidanju odnio za 30k marcela i za 70k luiza. Možda će još nešto pasti ali ne da mi se čekati za par tisuća coinsa. Što se packova tiče evo ja sada odigrao dva sbc i opet karina. Ama baš ništa. Ne mogu vjerovati. Novce im ne dam, niti lipe. Pogotovo sada kada se povodom BF sprema kao bojkot. Treba im hebat mamu dok ne srede igru da na nešto sliči.

14 godina
movie kaže...
Volos kaže...

Ja sam imao isto takvu momčad, samo na CB ramosa i na cm umjesto isca kokea koji je meni bio jebena kartica. Da i sream carrasca. Jako lijepa momčad za igrati a ramos po meni najbolji CB u igri. Ako si ga možeš priuštiti nemoj razmišljati, pogotovo danas kada su cijene pale. Ja si kompletirao fitness momčad pa to sada izgleda ovako. Uhvatio marcela za 30k coinsa i luiza za 70k coinsa. Možda će im cijena još padati preko vikenda ali tko ga hebe. Ne čeka mi se...

Hvala na sugestijama;)

Da Ramos u budućnosti, trenutno mi je preskup, ostalo mi samo 100tinjak K coinsa, al nadam se brzo da bi mogao doći do njega. Jedino što me brine kod njega je onaj H/M workrate. Jesi igrao s njim, ide li često previše naprijed? Koke mi je zasad na klupi :)

Inače, lijepo složeni brazilci, koliko su te otprilike došli ukupno? Onaj David Luiz je zvijer, danas sam igrao protiv njega, ima brutalan heading, na svakom skoku je bio vladar, jedva sam se izvukao.

17 godina
Volos kaže...

Da Ramos u budućnosti, trenutno mi je preskup, ostalo mi samo 100tinjak K coinsa, al nadam se brzo da bi mogao doći do njega. Jedino što me brine kod njega je onaj H/M workrate. Jesi igrao s njim, ide li često previše naprijed? Koke mi je zasad na klupi :)

Inače, lijepo složeni brazilci, koliko su te otprilike došli ukupno? Onaj David Luiz je zvijer, danas sam igrao protiv njega, ima brutalan heading, na svakom skoku je bio vladar, jedva sam se izvukao.

Da, niti ja ne volim CB s takvim WR ali kod njega to nisam skužio. Uvijek na pravom mjestu, sve presjeće, u skoku nenadjebiv a takav je i u duelu. Kažem ti, meni najbolji CB u igri. Zbog njega i suareza mi žao što sam prodao španjolce. Koke ima jeben LS. Kakvi su to snajperi ulazili s dvadesetak metara, strašno. Pass igra isto dobra, solidan u obrani. Meni kompletan CM. Inače ove godine gullit mi je najbolji igrač sredine terena. Čisti sex i tko si ga može priuštiti dalje ne treba tražiti. Mislim na ovog ovrl 86. Bez golmana su me brazilci došli 290k coinsa. Golman mi je za obje momčadi. Netko mi je rekao da nije bog zna što no meni je izvrstan i uz gullita to su dvije kartice koje ne prodajem do kraja ove igre.

8 godina
neaktivan

kaže u postu: "I can safely say, most of the community agrees and wants launch gameplay back"

ja stvarno ne znam tko želi nazad onaj početni odvratni fliper gameplay 

17 godina
dr4zh3n kaže...

kaže u postu: "I can safely say, most of the community agrees and wants launch gameplay back"

ja stvarno ne znam tko želi nazad onaj početni odvratni fliper gameplay 

To ti je samo dokaz da ova igra nikada neće na zelenu granu. Igram sve manje i nadam se ako poživim da ću se do 2020 godine definitivno skinuti s ovog sranja.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

MEGA PAK! metnem im ga u pak cigani

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Rješavam večeras ove SBC što izlaze svako malo i od svega što sam otvorio jedino da nešto vrijedi je bio Carvajal.

Idem ga stavit na market i pogledam najnižu cijenu... 5800.

Ja stavim 5600 stisnem "A" i kako sam stisnuo, isti moment mi pare sjednu na račun.

Jebo sam im mater, njima i autobuyerima da sam im jebo mater.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Rješavam večeras ove SBC što izlaze svako malo i od svega što sam otvorio jedino da nešto vrijedi je bio Carvajal.

Idem ga stavit na market i pogledam najnižu cijenu... 5800.

Ja stavim 5600 stisnem "A" i kako sam stisnuo, isti moment mi pare sjednu na račun.

Jebo sam im mater, njima i autobuyerima da sam im jebo mater.

Da, zato jako teško uhvatim buy now odličnu priliku. Koliko sam jučer vidio kartica totw raffaela po 11k ali nema šanse da ga uhvatim. Uvijek sam prespor. Uhvatim jednog za 18k i to je to. Ove niže nema šanse..

17 godina
C3c1l kaže...

MEGA PAK! metnem im ga u pak cigani

Ka da gleam svoje mega packove koje sam otvarao u zadnje vrijeme.

12 godina
movie kaže...

Znači ništa od 40/0? Dobro, ni 39/1 nije loše samo moraš pravilo koristiti gamepad 

Ne igram na ps4 vec na kompu pa ima 25 tekmi. Na kraju sam odlucio da necu uzet ps4 bas zbog toga sto ima 40 tekmi za WL smatram da je to previse i da ne bi mogao psihicki izdrzat tu torturu.Previse je to utakmica u tako kratkom vremenskom periodu.

12 godina
movie kaže...

Ne igram na ps4 vec na kompu pa ima 25 tekmi. Na kraju sam odlucio da necu uzet ps4 bas zbog toga sto ima 40 tekmi za WL smatram da je to previse i da ne bi mogao psihicki izdrzat tu torturu.Previse je to utakmica u tako kratkom vremenskom periodu.

12 godina
FIFA 18

Ne razmijem kako jos uvjek nisu popravili kick off glitch vuku ga jos od fife 14. Utakmice mi zavrsavaju po 10 golova zato jer si medjusobno zabijamo golove iz kick offa nemoguce za zaustavit obranbeni presporo reagiraju na svaku akciju i svaka odbijena lopta vraca se napadacu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Fauliras igraca kojeg ne kontrolira i samo prides blizu njegovom igracu s loptom sa teammate contain. Nekad uspije nekad ne, ali mu se bar nekad taj igrac kojeg fauliras ozlijedi 

Probat cu snimit sutra to u divizijama jer nisam kuci pa cu tu postat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 14:21 (jpantalon).
17 godina
FIFA 18

Zabio sam prekrasan gol glavom koji pokazuje da ima nade za ovu igru. Inače, vidim da su stavili za weekly progress ili kako se već zove lijepe nagrade tj packove da malo zamaskiraju ovu nelagodu glede bojkota i ostalih sranja. No već unaprijed znam da iz svih tih packova neću dobiti ništa. Možda se nekome posreći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Zabio sam prekrasan gol glavom koji pokazuje da ima nade za ovu igru. Inače, vidim da su stavili za weekly progress ili kako se već zove lijepe nagrade tj packove da malo zamaskiraju ovu nelagodu glede bojkota i ostalih sranja. No već unaprijed znam da iz svih tih packova neću dobiti ništa. Možda se nekome posreći.

Ja sam dobio Martiala u ovom prvom paku za odigranih 10 tekmi.

17 godina
C3c1l kaže...

Standardno ja nisam dobio rare igrača. Pa dokle u 3PM? Odigrao i dva sbc PBL i opet ništa. Nula jebenih bodova.

12 godina
movie kaže...
C3c1l kaže...

Standardno ja nisam dobio rare igrača. Pa dokle u 3PM? Odigrao i dva sbc PBL i opet ništa. Nula jebenih bodova.

Ja sam otvorio 5 calcio A, untreadable i tradeadable totw nisam dobio nista ali to me ni ne dira kad znam da nemam srece. Ovaj gameplay me tako jebe. Toliko puta mojim igracim prodje lopta kroz noge da se pitam jeli ja to igram sa kurvama ili sa nogometasima. Pa sad imam jedno pitanje ako drzim jockey da li onda igraci namjerno pustaju da lopta prodje kroz njih ili je to samo slucajnost?

9 godina
neaktivan
Ako drzis r1 kad ide lopta ka njemu onda je propusti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goust78 kaže...
Ako drzis r1 kad ide lopta ka njemu onda je propusti.

Ne drzim R1 nikad kad se branim

9 godina
neaktivan
Kad se branis, recimo u 16 m da li drzis sprint ili samo dzokej? Ili ono running jockey?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Da imam igru na disku, sad bih je ovog trena stavio u oglasnik. Mislim da sam gotov s Fifom. Prosječna ekipa u SB na professional težini koja igra 80 minuta s igračem manje me dobije 4:0 jer su svih 10 istog trena nakon isključenja postali super ljudi koji blokiraju skoro svako dodavanje i udarac, trče 30 posto brže od mojih igrača i imaju 100 posto uspješnih dodavanja. Poseban šlag na ovu tortu od govana je svemogući, sveprisutni nadčovjek Bakayoko, kojeg valjda 90 posto ljudi u FUT-u ima u momčadi i koji je brži od svih, jači od svih, oduzima sve lopte i ne može izgubiti nijednu, a u stvarnosti je kamilica od igrača koji se ne snalazi najbolje u Premier ligi.

Sad mi je lakše, ispraznio sam se i zbogom Fifa. Ima brdo normalnih igara koje ne rade od mene budalu. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice