jučer sam se nasekirao na marketu znači nisam mogao kupiti gold igrača za 450 coinsa, stavio sam na trazilicu da izbaci sve bpl igrače do 450 coinsa i na svakog koga sam htio buy now izbaci expired, toga prije nije bilo, nisam odigrao utakmicu vec se nasekirao na futu, sta ce biti kad pocnem igrati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jučer sam se nasekirao na marketu znači nisam mogao kupiti gold igrača za 450 coinsa, stavio sam na trazilicu da izbaci sve bpl igrače do 450 coinsa i na svakog koga sam htio buy now izbaci expired, toga prije nije bilo, nisam odigrao utakmicu vec se nasekirao na futu, sta ce biti kad pocnem igrati
To expired to se meni stalno desava samo sto mi skine uredno coinse ali nema igraca .Ako ne pazim kupim po par igraca istih .
Onda moram izaci iz FUt-a pa ponovo uci ,pa onda ponovo pokusam izaci i onda se pojavi da imam itema koji nisu u klubu i tek tada se pojavi igrac .
Previse kasnim sa tekmama u SBu da bi ulovio elite. Bit ce Gold 2 ili 1. Ovisi dal ce mi se dat tekme odigrat.
Danas u Draftu izvuko fino ekipu. Prvi puta koristio Maradonu, strasna kartica. Izgubio 3 tekmu bzvz 3-2, al ko ga sisa. Vratio ulozeno kroz pakete.
I dalje se gubim u formacijama, niti jedna mi nikako ne pase. Ne mogu natjerat igrace da mi se pridruze u napadu. Gradim napad po 10min ( in game ), i jednostavno kad dodem do protivnickih 16m nemam kuda sa loptom. Dok gledam ove youtubere, likovi koda igraju protiv teskih panjeva. Toliko otvorenog prostora u njihovim linijama, samo trce i driven shot. Nije mi jasno kako to, al aj.
Probaj se igrati s instrukcijama. Meni nekako najviše odgovaraju od ovvya. No u nekim situacijama jednostavno moraš koristiti L1 ili R1 da ti igrači ili prilaze ili idu u prazan prostor. Neki put toliko toga ima za postitskati da se pogubim. Jednostavno nemam sve to u prstima ako želim igrati bar slično kako recimo igra ovvy. Nije igra banalna i debilna kako je neki žele prikazati. Istina, puna je mana i sranja ali da se lijepo igrati. Neki dan sam s ruyom odigrao dvije dobre tekme koje kose sve stereotipe o igri a to su: puno golova, u dva dodura već si u gol šansi i s jednim igračem prođeš cijeli teren i zabiješ. Tekme napete. Prva 1-1 pa na penale a druga 1-0. Baš mi je bio gušt igrati.
Ja se ne sjecam svoje tekme sa vise od 3-4 gola. Cak mi cesto znaju igre otic u nadoknadu. Obrana mi ide odlicno, ali gol zabit je enigma.
Pogledat cu to od ovvya, hvala.
Previse kasnim sa tekmama u SBu da bi ulovio elite. Bit ce Gold 2 ili 1. Ovisi dal ce mi se dat tekme odigrat.
Danas u Draftu izvuko fino ekipu. Prvi puta koristio Maradonu, strasna kartica. Izgubio 3 tekmu bzvz 3-2, al ko ga sisa. Vratio ulozeno kroz pakete.
I dalje se gubim u formacijama, niti jedna mi nikako ne pase. Ne mogu natjerat igrace da mi se pridruze u napadu. Gradim napad po 10min ( in game ), i jednostavno kad dodem do protivnickih 16m nemam kuda sa loptom. Dok gledam ove youtubere, likovi koda igraju protiv teskih panjeva. Toliko otvorenog prostora u njihovim linijama, samo trce i driven shot. Nije mi jasno kako to, al aj.
Probaj se igrati s instrukcijama. Meni nekako najviše odgovaraju od ovvya. No u nekim situacijama jednostavno moraš koristiti L1 ili R1 da ti igrači ili prilaze ili idu u prazan prostor. Neki put toliko toga ima za postitskati da se pogubim. Jednostavno nemam sve to u prstima ako želim igrati bar slično kako recimo igra ovvy. Nije igra banalna i debilna kako je neki žele prikazati. Istina, puna je mana i sranja ali da se lijepo igrati. Neki dan sam s ruyom odigrao dvije dobre tekme koje kose sve stereotipe o igri a to su: puno golova, u dva dodura već si u gol šansi i s jednim igračem prođeš cijeli teren i zabiješ. Tekme napete. Prva 1-1 pa na penale a druga 1-0. Baš mi je bio gušt igrati.
Takodje
Upravo naletio na jedan psihijatrijski slucaj. Lik je svaki cut scenu pogledo, cijelo poluvrijeme, svaki aut, korner. Prvi puta da me netko izbacio iz takta do te mjere da sam skoro miniro zid :D
Krenuo sam trenirat onu drag back foru plus body feint. Stvarno funkcionira fenomenalno. Da ne pricam kako sa Sterlingom i Sonom izbacis bilo koga iz pozicije. Treba vremena da se mastera, ali za sad ovo sta sam pokusavo je fenomenalno.
To expired to se meni stalno desava samo sto mi skine uredno coinse ali nema igraca .Ako ne pazim kupim po par igraca istih .
Onda moram izaci iz FUt-a pa ponovo uci ,pa onda ponovo pokusam izaci i onda se pojavi da imam itema koji nisu u klubu i tek tada se pojavi igrac .
Nikada mi nije skinulo niti jedan coins na tu foru. Ti igrači su prodani i iz nekog razloga su još uvijek vidljivi na marketu. Živcira ali je to tako. Pomaže ako se osvježi pretraga onda nestanu ali se pojave novi i tako u krug. Po meni to je neki bug na marketu. Ono što je prodano ne bi trebalo biti viđeno. No u svakom slučaju nije nešto što te ošteti osim što te živcira.
Nikada mi nije skinulo niti jedan coins na tu foru. Ti igrači su prodani i iz nekog razloga su još uvijek vidljivi na marketu. Živcira ali je to tako. Pomaže ako se osvježi pretraga onda nestanu ali se pojave novi i tako u krug. Po meni to je neki bug na marketu. Ono što je prodano ne bi trebalo biti viđeno. No u svakom slučaju nije nešto što te ošteti osim što te živcira.
Isto to sam i ja primjetio. Kad god idem snajpat nesto, on mi po par puta baci isti item koji je odavno kupljen. Nije mi jasno kako takav delay server moze imat.
Nisam vise mogao izdurat cekajuci black friday. Jednostavno previse sam se zivcirao igrajuci sa cheap BPL igracima, pa slozio ovo.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=buTkRmmPnNjYz:FFA18PS4
Decki lete po terenu, nikad nisam vise uzivao u FUT-u kao danas. I to sve WL tekme.
Nisam vise mogao izdurat cekajuci black friday. Jednostavno previse sam se zivcirao igrajuci sa cheap BPL igracima, pa slozio ovo.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=buTkRmmPnNjYz:FFA18PS4
Decki lete po terenu, nikad nisam vise uzivao u FUT-u kao danas. I to sve WL tekme.
Lijepo, nema što. Meni da je još pogbu nabaviti i ništa mi više ne treba. Uzeo par zelenih kartica za prodati pa sada čekam da dobe neku nadogradnju pa da ih utopim. Možda ću čekati do proljeća kakve sam sreće. Sada kada imaš ponovno momčad mogli bi jedan dan baciti koju tekmu da vidim gdje sam. Daleko sam od tebe pa me baš interesira kako ću proći. Naravno ako si za.
Jučer otvorim pack i dobijem IF Lukakua. Kad sam otišao na market da vidim cijene skužim da postoje dvije verzije crnih kartica, sve potpuno isto, samo moja crna kartica ima zlatni obrub: http://www.futhead.com/18/players/7234/romelu-lukaku/
Sad ne shvaćam, kartice su potpuno iste, samo je razlika u tom zlatnom obrubu, a na marketu je jedna dvostruko skuplja od druge?
U čemu je kvaka?
Jučer otvorim pack i dobijem IF Lukakua. Kad sam otišao na market da vidim cijene skužim da postoje dvije verzije crnih kartica, sve potpuno isto, samo moja crna kartica ima zlatni obrub: http://www.futhead.com/18/players/7234/romelu-lukaku/
Sad ne shvaćam, kartice su potpuno iste, samo je razlika u tom zlatnom obrubu, a na marketu je jedna dvostruko skuplja od druge?
U čemu je kvaka?
Druga je OTW kartica koja će cijelu sezonu dobijati upgrade kako budu izlazile njegove IF kartice. Zato je vrijednija tj. skuplja. Neki put mi nije jasno kako igrate FUT a ne znate osnovne stvari o igri? Dao si si truda pa da linkaš futhead ali nisi uložio još malo truda pa da na njemu nađeš objašnjenje u čemu je fora. Evo pa pogledaj.
http://www.futhead.com/news/fifa-18/916/fut-ultimate-team-18-ones-to-watch-cards/
Druga je OTW kartica koja će cijelu sezonu dobijati upgrade kako budu izlazile njegove IF kartice. Zato je vrijednija tj. skuplja. Neki put mi nije jasno kako igrate FUT a ne znate osnovne stvari o igri? Dao si si truda pa da linkaš futhead ali nisi uložio još malo truda pa da na njemu nađeš objašnjenje u čemu je fora. Evo pa pogledaj.
http://www.futhead.com/news/fifa-18/916/fut-ultimate-team-18-ones-to-watch-cards/
Taj sam !
Nemam pojma ni kako se igra fudball.
Dobro igram ikako .....
Dobio sam ovog lika u packu jutros,ne izgleda los mogao bi kao zamjena na CAM da mi ulazi tokom igre /
Taj sam !
Dobro igram ikako .....
Nisi taj jer vrlo dobro znaš što je otw kartica, jer da ne znaš ne bi svojevremeno postavio pitanje ima li šanse da ti hernandez dobije nadogradnju pošto je vječita rezerva marcelu. To kako igraš je drugi par cipela iako više glumataš nego što si toliko loš koliko se želiš prikazati.
Taj sam !
Dobro igram ikako .....
Nisi taj jer vrlo dobro znaš što je otw kartica, jer da ne znaš ne bi svojevremeno postavio pitanje ima li šanse da ti hernandez dobije nadogradnju pošto je vječita rezerva marcelu. To kako igraš je drugi par cipela iako više glumataš nego što si toliko loš koliko se želiš prikazati.
Ja igram SB na proff., ti na leg. Za toliko si bolji i u online-u! :)
Dobro je rekao onaj lik,uzmi igraj na world class i onda nauceno primjeni na online .Ima smisla..
Odigrao prvu WL-u u fifi 18, 10 pobjeda navukao.
Od 25 tekmi sam sebe sam pobjedio bar 7-8 puta, sve tekme gubio u 90toj minuti gdje se ocito vidi kako igra odluci tko ce pobjediti.
Nisam niti malo zivcanio nego sam bas sa gustom sve odigrao samo zato sto sam imao najlosiju momcad od bilo kojeg protivnika sa kojim me spajalo a drzao sam svakoga u saci do zadnje minute.
Realno, nemam sta sa mojim deckima traziti u WL, trebalo bi mi bar jos 300k da mogu u miru igrati.
Dobro je rekao onaj lik,uzmi igraj na world class i onda nauceno primjeni na online .Ima smisla..
Apsolutno nema smisla jer offline i online igranje su dva različita pojma. Kako sam zbog bolesti propustio cijelo proljeće te sam samo igrao offline, nakon što sam jesenas krenio pomalo igrati online, skužio sam da sam bar sam 20% lošiji nego prije. Pogotovo u obrani. Jedno je igrati protiv ai koji igra uvijek isto a nešto sasvim drugo protiv nekog igrača koji ima svoj stil. Drugim riječima, što više igraš offline to si gori u online tekmama. Provjereno iz prve ruke.
Apsolutno nema smisla jer offline i online igranje su dva različita pojma. Kako sam zbog bolesti propustio cijelo proljeće te sam samo igrao offline, nakon što sam jesenas krenio pomalo igrati online, skužio sam da sam bar sam 20% lošiji nego prije. Pogotovo u obrani. Jedno je igrati protiv ai koji igra uvijek isto a nešto sasvim drugo protiv nekog igrača koji ima svoj stil. Drugim riječima, što više igraš offline to si gori u online tekmama. Provjereno iz prve ruke.
Kakav stil ?90% igra 433 ili 4321 i trce po krilu ! :)
Onaj ko tuce na wc redovno ne moze biti los ni online ! Ne mora biti 1-2. div. ali sigurno nije ni 7-8.
Zato jer stil igranja offline nije niti priblizno isto onom u online. SB samo ubija tvoj online nacin igranja.
Ovo gore da je igra odlucila da izgubis je smijesno, odnosno vise glupo citat.
To možda u 9 diviziji. Igram s par ljudi pomalo online i nitko ne trči po nikakvom krilu. Svi grade polako igru i traže slabu točku u tvojoj obrani, no nebitno. igraj kako misliš da je za tebe najbolje.
Bitno, otvorim dva jumbo packa od SB i dvije mega kite. Potom otvorim i ona dva packa što dolaze ponedjeljkom i opet dvije kite. Dakle kada zbrojim ta dva mega packa i dva jumbo packa dobit ću debelo manje nego što sam dobio novčanu nagradu od SB. Pa do kad će me takva karma slijediti? Idem sad otvoriti i par dobijenih packova na drugom acc od SB. Vrlo vjerojatno s istim rezultatom.
To možda u 9 diviziji. Igram s par ljudi pomalo online i nitko ne trči po nikakvom krilu. Svi grade polako igru i traže slabu točku u tvojoj obrani, no nebitno. igraj kako misliš da je za tebe najbolje.
Ti igras Sb na leg ja na proff. Moja najbolja div. u fifa 17 je div. 5. Ti si bio cini mi se 3. !?
Vidis da ima veze ,koliko si bolji offline toliko si bolji i online . :)
Ja da mogu na wc da dobijem 9/10 bio bih najmanje 2-3 div. online.
ovo je vise zalosno osvojim draft i ne uspijem vratit ni 8 k vrijednosti sve igrace sto dobio quick sell vrijednosti,da barem vratio ulozeno bio bi sretan
Dobro sad, kakve su ovo gluposti u Dailyu sa jednom nacionalnosti. Ovako je muka isusova se kvalificirat, jos sad da sastavljam ciste engleze ili nesto. De dobro je.
Dobro sad, kakve su ovo gluposti u Dailyu sa jednom nacionalnosti. Ovako je muka isusova se kvalificirat, jos sad da sastavljam ciste engleze ili nesto. De dobro je.
Slozi si hrvate barem ce ti bit zabavno
Slozi si hrvate barem ce ti bit zabavno
Ma ne mogu vjerovat, taman kad sam malo uso u stimung sa ovim englezima. Upeco Rashforda, sad ja moram imat jednu naciju za daily. Ne kuzim ih, ostavi turnir ko turnir i gotovo. Sad mi je jedina sansa da naguram DIV 2 ili 1 da bi upo u WL.
Ma ne mogu vjerovat, taman kad sam malo uso u stimung sa ovim englezima. Upeco Rashforda, sad ja moram imat jednu naciju za daily. Ne kuzim ih, ostavi turnir ko turnir i gotovo. Sad mi je jedina sansa da naguram DIV 2 ili 1 da bi upo u WL.
Za dva dana ti se mijenjaju zahtjevi za kvalifikacije za wl pa nećeš morati kemijati. Moći ćeš igrati s momčadi koju imaš..
U kurac, IF Lukakua čovjek otvori, svaka čast, jebeno.
Evo nakon skoro mjesec dana igranja FUT-a ja sve skupa imam ekipu vrijednu cca 500k, ovaj Lukaku vrijedi pun ku... više od cijele moje ekipe. Otvorio sam packova i packova a najskuplja kartica koju sam izvukao je obični Felipe Luis, ako se ne varam za 15k sam ga dao. Evo sad otvarao 6 packova, imao 4 od jučer od SBC i 2 mega packa dobio od SB. U tih 6 kartica 2 najvrijednije su mi obični Fahraman i Dani Alves, skupa vrijede 5 k, ovo ostalo quick selo i dobio 17 k za to + ova dvojica sad kad odu imat ću nešto preko 20k od svega toga.
Nešto preko 20k izvučem, a 35 k sam uložio samo da bi riješio ove SBC + koliko sati igrao SB da bi dobio ove dvije kartice.
Fakat nemam nikako sreće sa packovima, a da skupljam igrajuči coinse za nekog tako skupog igrača trebali bi mi tjedni.
Koji apsurd! Ova fifa mi kao leži ali mi se ni malo ne sviđa. Protutnjao sam skoro do pola puta u online divisions pritom zabijajući svakom drugom protivniku po 5-6 komada, te sam izgubio samo jednu tekmu 2-1 i to nezasluženo ali jebaji ga...FUT mi čini brži nego ikad prije i sve je strašno precizno. Imam osjećaj da bi zatvorenih očiju mogao igrati jer prolazi sve što zamislim. Neki sveukupni dojam je da se ovdje radi o "zum zum-ha? " nogometu.
Inače igram u 4-4-2 formaciji, ali ove sezone sam krenuo u formaciji 4-1-2-1-2(2) i kako stvari stoje mogao bi ostati na njoj jer mi ide odlično. Kojeg god igrača da sam kupio, ispalo je da je bio pun pogodak.
NIF Son mi igra na ST poziciji i za sada zabija kao lud. Prva tekma odmah 2 gola, a već slijedeću hat-trick ili bolje reći nema tekme a da ne zabije gol. Mkhitaryan mi igra na CAM, tako što prevarim igru, jer ga ubacim s klupe. Sigurđsson mi je iznenađujuće odličan na poziciji CAM, a za Musu nemam riječi koliko je OP.
Primjetio sam da mi se mnogo prostora otvara po boku jer moji vezni navlače protivničke igrače u sredinu, tako da moji igrači na LB/RB imaju slobodan prostor za utrčavanje i centriranje. Ovo je prvi put da ću mi prioritet biti igrači na RB/LB poziciji koji imaju WR h/m.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=jnR57jF4nNj8T:FFA18PS4
Jedva čekam malo žeču konkurenciju, pa da vidim na čemu sam....Sjećam se da u FIFA 17 negdje u isto doba nisam imao ovakav početak.
Znaci FUT krenuo sam nedavno igrat prije nekih 2 tjedna, mozda i manje, trenutno sam u diviziji 5, jel to dobro ili se ne bih trebao hvaliti s tim, skupio sam 30k pa me zanima jel bi bilo pametnije flipat igrace na transfer listi, ili da si poboljsam momcad koja je solidna