FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
The_K kaže...

Ja sam napravio sbc Vieru prosle sezone je bio tots pa bi valjda ove godine mogao past bar jedan in form+ igram sa spanjolcima pa mi se jedini isplati od ponudjenih igraca. Mogao bi uzet Saula sada on ce sigurno dobit neku specijalnu karticu.

Obična kartica saula mi je bila odlična a ova vidim ide za 32k. Sigurno bih ga uzeo da nisam prodao španjolce. Uspio sam odmah na početku uzeti sanea. Sada mi ga žao prodati jer nemam LF u klubu a sigurno će dobiti koju nadogradnju s obzirom kako MC igra ove sezone. No pitanje je kako će mu ići cijena ovaj tjedan? Hoće li padati? Nisam pametan a opet, jebe mi se. Ionako svake godine ostavim hrpu svega i više nikada ne pogledam fifu tako da hebeš coinse... mogao sam zaraditi 60k coinsa a to i nije nešto zbog čega ću plakati.

Uzeo howedesa na bidanju za 11k. Ako ga obrišem dobijem 10500 coinsa tako da ne mogu ništa izgubiti. Neka stoji.

Bakayoko u sat vremena pao sa 270 na 145k coinsa. To se zove pušiona tko ga je odmah uzeo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 21:23 (movie).
13 godina
maxy0 kaže...

Koliko ste puta u ovoj fifi odigrali 0-0? 

Par puta u WL.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
10 godina
Igram sad protiv nekog lika u wl, ima ronalda, bejla, pogbu i izgubim 2:1 pri tome sam imao dve precke i stativu, sledeci protivnik sa nekom "normalnom" ekipom, opet sam imao stativu i jedva mu dao gol u 111 minuti. Uzas.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Nemoj prodavati Sanea osim ako ti ne smetaju WF i SM.

Kao navijac citya mogu ti potvrditi da ce dobiti IF kad tad. Za sad je definitivno kandidat za TOTS, a vrlo vjerovatno dobitnik POTM za listopad.

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nul-3 kaže...

Kao navijac citya mogu ti potvrditi da ce dobiti IF kad tad. Za sad je definitivno kandidat za TOTS, a vrlo vjerovatno dobitnik POTM za listopad.

Ja bih ga s druge strane odmah prodao :)

- njegov IF neće biti preskup kada ga dobije,

- ako pak Sane bude POTM ove kartice neće biti upgradeane,

- pričati o TOTSu u studenom nema smisla :)

11 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

navijaš za city, bravo

Btw jutros sam odigrao prvu tekmu na fifi 18, vidi se da su mjenjali dosta stvari kroz te title update, trebat će mi da se naviknem na neke osnove igre. Lako me prelaze protivnici, čudno gradim igru dok još ne pohvatam kretnje igrača

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
Kraj tekme i produzetci, na svakoj utakmici ove vl sam imao barem dve stative, sta se ovo desava :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
soft kaže...
nul-3 kaže...

Ja bih ga s druge strane odmah prodao :)

- njegov IF neće biti preskup kada ga dobije,

- ako pak Sane bude POTM ove kartice neće biti upgradeane,

- pričati o TOTSu u studenom nema smisla :)

Kako nece biti, kada pise da ce biti.

13 godina
ruya kaže...
Kraj tekme i produzetci, na svakoj utakmici ove vl sam imao barem dve stative, sta se ovo desava :/

Isto to se meni sinoć događalo, pitao sam se jel to bio neki patch za koji nisam čuo. Odigrao sam nekoliko utakmica zaredom i imao po 15-ak udaraca po golu. Jednu sam izgubio s 1:0 i to s jednim jedinim udarcem u okvir gola kojeg je protivnik imao, praktički iz jedinog napada. Drugu sam proveo na polovici protivnika, da bi me ovaj s tri udarca u gol iz tri kontre satrao. Vratari su svim protivnicima izvlačili nemoguće, svi udarci koji inače prolaze bez problema i u većini slučajeva više nisu funkcionirali. Ne razumijem... 

11 godina
neaktivan
FIFA 18

odavno nisam fut upalio mislim dns cu, nije mi loš novi gameplay, a jel to ima neki kompetitivni mod na futu osim seasona i divizija? vidio sam futwizu top igrace sto igraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hanteed kaže...

odavno nisam fut upalio mislim dns cu, nije mi loš novi gameplay, a jel to ima neki kompetitivni mod na futu osim seasona i divizija? vidio sam futwizu top igrace sto igraju

SB - Squad Battles - Igras protiv klubova pravih igraca, samo kaj sa njima upravlja AI. Ovisi od tezine na kojoj igras i tvojim performansama u utakmici dobivas bodove. Sa bodovima imas ranking, pocetkom svakog tjedna sa svojim rankingom dobivas odredene nagrade. 

Fenomenalan mod za ekipu koja nije toliko Online kompetitivna a i dalje ima mogucnost dobiti pakete za svoj skill i igranje.

WL - Weekend league - Za ovo se moras kvalificirat kroz Daily knockout gdje imas 8 pokusaja da prodes kvalifikacijski turnir i udes u WL. Ulaskom u WL imas 40 tekmi za odigrat izmedu Pet-Ned. Ovisi koliko pobjeda, tako ces bit rangiran. Ovdje imas tjedne nagrade za svoj plasman i mjesecne. Nagrade su fenomenalne, vec za prosjecnu poziciju. Poput paketica sa samo IF igracima. A da ne pricam ako si top 100 imas siguran paketic sa ikonom unutra i 44 IF igraca od prethodnog mjeseca. 

Ovaj mod nisam jos igro, jer se nisam mogo kvalificirat nikako, ekipe i igraci koje tu nalazis su iznad prosjeka. Pa za ovaj mod vec treba imat finu ekipicu. Nagrade su ovdje fenomenalne i stvarno se isplati igrat. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
neaktivan
FIFA 18

moje prve makaze u 18-tici  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Kako nece biti, kada pise da ce biti.

Nigdje ne piše da se POTM računa, to bi bilo suludo i bezveze. Samo, Team of the Week, Man of the Match, Hero, European Team of the Tournament or Record Breaker. No s obzirom kakav status imaju igrači MC u ovogodišnjoj fifi vrlo lako da će imati bar dvije nadogradnje

17 godina
SimeKZ kaže...

Nagrade su ovdje fenomenalne i stvarno se isplati igrat. 

Pogle stranicu ispred te fenomenalne nagrade koje je jedan lik dobio. Sve zajedno ne vrijedi 20k coina a jebao se cijeli vikend i odigrao 40 tekmi. Onda netko otvori jedan običan pack i dobije ovo i onda opet krene priča kako se ove godine lako dobijaju dobri igrači. Da, lako ako te posere. no rijetke posere...

I da, za taj mod ne treba nikakva fina ekipica već trebaš znati igarati. Lik me s ekipicom od 15k coinsa rastavio na proste faktore a moja fina ekipica od 3 milje coinsa. Đaba ti sve ako naletiš na dobrog igrača. Ne igraju kartice već igrači...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 13:50 (movie).
10 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pogle stranicu ispred te fenomenalne nagrade koje je jedan lik dobio. Sve zajedno ne vrijedi 20k coina a jebao se cijeli vikend i odigrao 40 tekmi. Onda netko otvori jedan običan pack i dobije ovo i onda opet krene priča kako se ove godine lako dobijaju dobri igrači. Da, lako ako te posere. no rijetke posere...

I da, za taj mod ne treba nikakva fina ekipica već trebaš znati igarati. Lik me s ekipicom od 15k coinsa rastavio na proste faktore a moja fina ekipica od 3 milje coinsa. Đaba ti sve ako naletiš na dobrog igrača. Ne igraju kartice već igrači...

Bas tako movie. 

13 godina
FIFA 18

Ja sam najvise dobio na prvoj i drugoj WL ove sezone. Tada su cijene ovih "medium" igraca jos uvijek bile dosta visoke. Zato prvih mjesec dana treba sto vise igrat online, i tako je svake godine. Jednom je uletio Griezman koji je u to vrijeme isao za 360k, jednom uleti obicni Gabriel Jesus koji je tada bio oko 80k, itd, itd. Zato sada kad sam prodao sve vrijedne igrace cekajuci black friday, imam 2m samo od igranja WL-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hanteed kaže...
nul-3 kaže...

navijaš za city, bravo

Btw jutros sam odigrao prvu tekmu na fifi 18, vidi se da su mjenjali dosta stvari kroz te title update, trebat će mi da se naviknem na neke osnove igre. Lako me prelaze protivnici, čudno gradim igru dok još ne pohvatam kretnje igrača

Navijam za kog hocu i sta ti imas s tim?

Mane prosle godine imao upgrade, pa inform, pa zatim MOTM i opet inform te je taj otw išao za oko 450k 

Također 3*3* samo s desne strane.

Sane će gotovo sigurno dobiti winter upgrade (vec sada ima 6 golova i 5 asistencija)

Taman i da ne dobije POTM, sami upgrade + jedan inform i već će bit bolesna kartica.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Iskreno, pun mi je kufer te vase negative ovdje. 2-3 vikenda ces se jebat za 20k coinsa, onda 4. vikend ce uletit nest' epsko i bit ce vrh. Netko otvori two players gift pack pa dobije IFa i Scream karticu unutra. Kaj sad ? Sad bi ja trebo prestat igrat jer me nagrade nejdu. Igram jer mi se igra. Nagrade su fenomenalne i to su paketici u vrijednosti preko 200-300k coinsa koje si dobio cisto zato jer SI IGRO IGRU. Sve kaj dobijes od igranja je profit jer nisi ulozio nista osim svojeg vremena, koje bi svejedno potrosio igrajuci FIFAu. 

Ja nisam reko da ti treba samo ekipica, ali uz tu ekipicu treba i skilla. Naravno da je lakse kad imas ekipu od 2-3m coinsa nego za 15k coinsa ekipom. Al' ne zelim dalje ulazitu rasprave jer je ovdje samo kmecaona.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 14:48 (SimeKZ).
13 godina

City samo do kraja mjeseca ima 4 lake utakmice za koje ocekujem najmanje 15 golova od njih iako mi se kao ekipa ne svidaju. Jedna je u lp protiv feyenoorda. Vrlo lako bi Sane tu mogao dobit jedan if, iako ima uz sanea 5 igraca koji bi mogli dobit s obzirom na trenutnu formu. Ako ti se da cekati sigurno ce dobiti koji if. U 12. mjesecu imaju spurse i united od tezih utakmica, ali i poklon utakmicu protiv west hama. Jesus je tu sigurniji, ali bi Sane mogao vrlo lako upasti u koji totw.

17 godina
nul-3 kaže...

Mane prosle godine imao upgrade, pa inform, pa zatim MOTM i opet inform te je taj otw išao za oko 450k 

Također 3*3* samo s desne strane.

Sane će gotovo sigurno dobiti winter upgrade (vec sada ima 6 golova i 5 asistencija)

Taman i da ne dobije POTM, sami upgrade + jedan inform i već će bit bolesna kartica.

S obzirom kako igra sigurno će mu korigirati u prvom mjesecu ili WF ili SM a možda oboje... Inače sama kartica mi je bezveze. Odigrao sam par tekmi i za mene nula bodova. Kako sam prodao Sancheza dok se moglo još nešto za njega dobiti, nakon njega sam uzeo IF arnautovića jer mu je cijena pala na 30k ali nisam mogao ništa s tom karticom. Jučer ubodem sanea isto nula bodova. Na LF poziciji sanchez je zvijer. Uvijek na pravom  mjestu, dobra udarca, igre glavom, čvrst i okretan. Arnautović ko traktor koji je zapeo u blatu a sane se samo skriva iza protivničkih igrača. Son niti sjena od prošle godine. Sjebao sam se što ga nisam noćas prodao jer je išao za 280k coinsa a sada je već na 240k coinsa. Trebao sam ga prodati i uzeti IF sancheza. Jebeš budalu kada ne znam procijeniti kako će se situacija odvijati..

13 godina

Sime ja kad i ulozim svoje novce i kupim pointse na black friday i za bozic, toty i tots mozes biti siguran odmah sad da necu dobit nista. Ti paketici imaju tu vrijednost njima, meni 100k pack ima vrijednost od 25k jer diego lopeza koji mi iskace iz pastete(najmanje 10 puta), a svaki put se ponadam da ce bit nesto dobro, ide za 1.5k. A ljudski je nadati se da ce u svakom paketicu biti ronaldo.

17 godina
SimeKZ kaže...

Iskreno, pun mi je kufer te vase negative ovdje. 2-3 vikenda ces se jebat za 20k coinsa, onda 4. vikend ce uletit nest' epsko i bit ce vrh. Netko otvori two players gift pack pa dobije IFa i Scream karticu unutra. Kaj sad ? Sad bi ja trebo prestat igrat jer me nagrade nejdu. Igram jer mi se igra. Nagrade su fenomenalne i to su paketici u vrijednosti preko 200-300k coinsa koje si dobio cisto zato jer SI IGRO IGRU. Sve kaj dobijes od igranja je profit jer nisi ulozio nista osim svojeg vremena, koje bi svejedno potrosio igrajuci FIFAu. 

Ja nisam reko da ti treba samo ekipica, ali uz tu ekipicu treba i skilla. Naravno da je lakse kad imas ekipu od 2-3m coinsa nego za 15k coinsa ekipom. Al' ne zelim dalje ulazitu rasprave jer je ovdje samo kmecaona.

Izgleda da samo ti ovdje vidiš fenomenalne nagrade? Što mi vrijedi što dobijem dva mega packa u vrijednosti od 200k coinsa kada ne mogu do tih 200k coinsa već u tim packovima dobijem 20k coinsa. Je li vrijedno cijeli vikend igrati za 20k coinsa ko programiran? Više mi se ne igra a moram na silu da uberem ta dva mega packa koji se u ponedjeljak pokažu kao mega kita. Naravno da raspravljamo kako su nagrade nikakve jer je očito da nitko od nas nije dobio nikakvog vrijednijeg igrača. Sve je stvar sreće ali je nevjerojatno koliko nesretnika ima na ovome forumu.

Što se igrača tiče, s dobrim ili dragim igračima gušt je igrati ali oni nisu garancija ničega osim frustracije u pojedinim trenucima. Osobno, moja igra je potpuno ista igrao s momčadi vrijedne 15k coinsa ili 3 milje coinsa. S ovom drugom nisam bolji igrač već samo igrač s više frustracije jer nevjerojatno je koliko pehova doživim s takvom momčadi. I to iz godine u godinu. Jučer opet igram s talijanom koji ima nekoliko icon kartica a ja sa smiješnom engleskom momčadi. Kaže mi lik, što igraš s njima neće mu biti gušt igrati. Do gola mi nije došao. Sada ti razmisli zašto je to tako. Kada igram sa svojom top momčadi sve odbijene lopte idu protivniku, kada igram sa rezervnom momčadi vrijednom 20k coinsa sve se odbija meni. Ova igra je napravljena da bi jebala igrače u mozak

15 godina
FIFA 18

Nisu za usporedbu Sanchez i on naravno, ali govorimo o kartici koja će se upgradeat...

Zaboravio sam da i WF i SM upgradeaju također

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Još sutra u Puli u Domu hrvatskih branitelja, 12. studenog 2017., igra se FIFA18 turnir! (Playstation4)

Prijave su od 10 sati ujutro, kotizacija je 50 kuna, a nagradni fond 3,000 kuna!

Više na www.vgwpula.com

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 15:56 (virtualgamingworld).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
hanteed kaže...
nul-3 kaže...

navijaš za city, bravo

Navijam za kog hocu i sta ti imas s tim?

nisam imao ništa protiv što navijaš za city, i ja navijam za city

vidim nekakve su utakmice uveli u futu da gledaš ove najpopularnije valjda, izbaci prvu neku sto ima 16k viewsa, zavrsila utakmica 5-7

čini mi se da se lako gubi lopta u nogama, treba je odma rješavat, protivnicki igrač je samo preuzme

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Izgleda da samo ti ovdje vidiš fenomenalne nagrade? Što mi vrijedi što dobijem dva mega packa u vrijednosti od 200k coinsa kada ne mogu do tih 200k coinsa već u tim packovima dobijem 20k coinsa. Je li vrijedno cijeli vikend igrati za 20k coinsa ko programiran? Više mi se ne igra a moram na silu da uberem ta dva mega packa koji se u ponedjeljak pokažu kao mega kita. Naravno da raspravljamo kako su nagrade nikakve jer je očito da nitko od nas nije dobio nikakvog vrijednijeg igrača. Sve je stvar sreće ali je nevjerojatno koliko nesretnika ima na ovome forumu.

Što se igrača tiče, s dobrim ili dragim igračima gušt je igrati ali oni nisu garancija ničega osim frustracije u pojedinim trenucima. Osobno, moja igra je potpuno ista igrao s momčadi vrijedne 15k coinsa ili 3 milje coinsa. S ovom drugom nisam bolji igrač već samo igrač s više frustracije jer nevjerojatno je koliko pehova doživim s takvom momčadi. I to iz godine u godinu. Jučer opet igram s talijanom koji ima nekoliko icon kartica a ja sa smiješnom engleskom momčadi. Kaže mi lik, što igraš s njima neće mu biti gušt igrati. Do gola mi nije došao. Sada ti razmisli zašto je to tako. Kada igram sa svojom top momčadi sve odbijene lopte idu protivniku, kada igram sa rezervnom momčadi vrijednom 20k coinsa sve se odbija meni. Ova igra je napravljena da bi jebala igrače u mozak

Sa tobom ne vrijedi jer si opran od FIFAe od kad ja znam za.ovaj forum. 

Nagrade au fenomenalne, da... fenomenalne. Odi sad i kupi packove za 200k. Ovako ih dobijes igrajuci. Ali ti si ne mozes pomoc jer eto ti nisi izuvko nista iz njih. Ja jesam, zaradio sam vec u prvom tjednu igranja... cak i na SBCu sam sitno zaradio. Ali necu doc ovdje i plakat konstantno kako mi igra neda igraca od 200-300k. Kako jadan nisam nista dobio a tek je prvi mjesec igranja. Pola onih na YT je otvorilo 1000 packova pa dobilo kiflu, al znaju da je to takav sistem i ne dira ih previse. Samo se ovdje kmeci na sve. 

Igrajte, gledaj di grijesis i bit ces bolji, zadovoljniji sa.igrom. u paketima ce vec nest uletit.

10 godina
Za danas dosta vikend lige, oci su mi pobelele
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Jeli vrijedi Varane tih 55k coinsta ima statse losije od Laportea i Gimeneza ali ovu dvojicu ne mogu vise trpit svaki put me zajebu non stop sire noge i svaki udarac doslovno prodje kroz njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IDMM kaže...
SimeKZ kaže...
Nagrade su fenomenalne, vec za prosjecnu poziciju. Poput paketica sa samo IF igracima. A da ne pricam ako si top 100 imas siguran paketic sa ikonom unutra i 44 IF igraca od prethodnog mjeseca. 

Tebi je ulazak u elitu prosjecna pozicija?  Pričaš o top 100 a ne možes se ni kvalificirat. Onda si ti retardiran igrač ako su ovi u eliti prosječni ?!?

Kao prvo ne citas kako bi trebo. Ja sam reko da postoje nagrade, a ne da je ekipa koja ima 29-30 pobjeda prosjecna. Dakle, '' Nagrade su fenomenalne, vec za prosjecnu ekipu. ( Tocka ) ''. Naveo sam da postoje paketi sa IF igracima.

Pa za gold 3,2 dobijes odlicne pakete. 

Nakon 2 godine pauziranja i igranja tjedan dana sa prosjecnom ekipom smatram da moji ulazi u finale Dailya su pristojni za vrijeme provedeno za FIFAom.

Hvala na komplimentima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

http://www.futhead.com/18/squads/1512475/

Planiram ovo sastavit na dan black fridaya. Trenutno je nesto preko 2m, ali do tada bi trebalo past ispod 2m. Kaj velite na ovaj hybrid? Ima li prostora za poboljsanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice