FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.079.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 18
Nikolacurak kaže...
Znaci ti mislis da nebi trebao kupovati ps4 ako mislim igrati samo fifu kako sam shvatio?

Da, ne isplati se samo radi fife, to je moje misljenje iz perspektive casual gamera.

A ako gledas siru sliku onda se itekako isplati, pogotovo radi the last of usa, uncharteda, hzda itd., ima hrpa drugih igara sa kojima ces ostat odusevljen i zbog kojih neces niti trunke pozalit zasto si kupio PS4 :)

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 11:46 (Shivi).
13 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...
Znaci ti mislis da nebi trebao kupovati ps4 ako mislim igrati samo fifu kako sam shvatio?

naravno da si kupi, budes brzo zaboravio fifu kad vidis sto se sve nudi na PS Storu :)

17 godina
Nikolacurak kaže...

Ja igram samo fifu za PS4. Stalno po njoj serem i stalno je i dalje igram...  po izlasku pro modela prodao sam stari i uzeo pro. I dalje igram samo fifu i nije mi krivo niti jedne lipe...

14 godina
jpantalon kaže...

Odi u settings, sound and screen, video output settings i vidi jel ti pod resolution automatic. Ako je, stavi na 2160. Ako je na 2160 nemam druge ideje zasto bi ti vrtilo samo 1080.

Nije proslo. Ima netko neku drugu ideju zasto mi FIFA 18 ide u 1080p, a FIFA 17 uredno na 4k? Jel ima neke veze s verzijama? Kupio sam obicnu online.

Edit: Skuzio zasto, HDR treba ugasiti pa onda proradi. Ne kuzim zasto na FIFI 18 treba ugasiti, a na 17 ne?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 12:25 (zoki.zlikowski).
9 godina
Trenutno imam takav budzet da mogu kupiti ps4 i jednu igru(vjerovatno fifa) ili da pojacam svoj PC(i da derem sve igre naravno crack 😂) inace sam PC gamer,imao sam ps1 i ps2 davno ali nista to....pa se mislim kupit grafulju,ram itd ili jednostavno ps4 pa kupovat igre kako mognem
13 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...
Trenutno imam takav budzet da mogu kupiti ps4 i jednu igru(vjerovatno fifa) ili da pojacam svoj PC(i da derem sve igre naravno crack 😂) inace sam PC gamer,imao sam ps1 i ps2 davno ali nista to....pa se mislim kupit grafulju,ram itd ili jednostavno ps4 pa kupovat igre kako mognem

jesi li si uracunao jos 50 eura za godisnju pretplatu? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 13:52 (C3c1l).
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Htio sam odigrati FUT Champions i zbuggala se igra..Kao sto vidite, u desnom kutu kod ratinga se vide crvena i zelena strelica, cijelo vrijeme se mjenjala.. kao neka lutrija, sta te posere :D. Jel moguce da je to skripta, pa da nam igraci nekad extra igraju, a nekad izgubim od igraca koji su 3 puta losiji..? Ja ovo prvi put vidim.

8 Skripta
1 Nije skripta
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

hahahahha kakva jebena komedija.. imao sam 3 pobjede, i sad 3 poraza, identicna 3 poraza. Lik mi nije do gola dosao 23 minute, ja napokon zabijem gol, a lik s centra 2 dodavanja i uvali gol.. Svaki put kad ja zabijem gol, ne ni produ 3 minute da ne primim gol.. Igra mi jednostavno neda nikako da pobjedim, odustajem od ove vikend lige, nema nikakvog smisla gubit zdravlje zbog ovog smeca od igre. Toliko sam se sad izivcirao da sam skoro kontrolerom razvalio monitor..

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 16:11 (ReventoN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ReventoN kaže...

hahahahha kakva jebena komedija.. imao sam 3 pobjede, i sad 3 poraza, identicna 3 poraza. Lik mi nije do gola dosao 23 minute, ja napokon zabijem gol, a lik s centra 2 dodavanja i uvali gol.. Svaki put kad ja zabijem gol, ne ni produ 3 minute da ne primim gol.. Igra mi jednostavno neda nikako da pobjedim, odustajem od ove vikend lige, nema nikakvog smisla gubit zdravlje zbog ovog smeca od igre. Toliko sam se sad izivcirao da sam skoro kontrolerom razvalio monitor..

Što bi rekao da si odigrao tekmu kao ja u prošloj fifi? Ostala mi u sjećanju i to mi je ogledni primjer kada ti igra ne da pobijediti. Evo pogle ako nisi do sada vidio statse pošto sam to jednom postao.

10 godina
FIFA 18

Evo jedan lep gol sto sam sinoc postigao, steta sto berba spin ove godine ne prolazi bas kao na predhodnim fifama. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

i ja sam prošle godine imao sličnu tekmu kao i movie a izgubio sam 2-1, ja sam imao 20 udaraca od tih 20 je bilo 12 il 13 u okvir a protivnik je imao 3 udarca od toga 2 u okvir

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
C3c1l kaže...
Nikolacurak kaže...

jesi li si uracunao jos 50 eura za godisnju pretplatu? :)

Da

17 godina
ruya kaže...

Evo jedan lep gol sto sam sinoc postigao, steta sto berba spin ove godine ne prolazi bas kao na predhodnim fifama. 

Meni konačno ovo uspjelo...

15 godina
FIFA 18

Koji he najbolji gamepad za fifu i pes, kupio neki dan pa i u roku par dana otišla ona guma što vraća gume i zapinje

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kakva je ovo kartica i zasto je jeftina?! Da li joj opadaju statsi?!
Ako moze bez podjebavanja neko da odgovori posto coinsa nemam za bacanje!
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...

opadaju joj statsi.

9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
goust78 kaže...

opadaju joj statsi.

I sta bude onda ?Da li se vraca na " obicnog " Kovacica ili ostaje IF Kovacic ?

15 godina
dejan1471 kaže...

Koji he najbolji gamepad za fifu i pes, kupio neki dan pa i u roku par dana otišla ona guma što vraća gume i zapinje

Xbox 360 gamepad, i za fifu i za sve ostale igre

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
maxy0 kaže...
dejan1471 kaže...

Xbox 360 gamepad, i za fifu i za sve ostale igre

https://www.olx.ba/artikal/18318280/xbox-360-zicni-controller-gamepad-joystick/,,,, ovaj

Who bolan cares
8 godina
neaktivan
goust78 kaže...
C3c1l kaže...
goust78 kaže...

opadaju joj statsi.

I sta bude onda ?Da li se vraca na " obicnog " Kovacica ili ostaje IF Kovacic ?

To su ti ultimate scream kartice, imas tu sve objasnjeno https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/ultimate-scream-faq
Imam deulofeua i khediru, dobro dodu s boostanim statsima pogotovo za wl, inace zasad 13 pobjeda i samo 2 poraza, mislim da cu napokon uci u elite 1 ako ne u top 100

17 godina
FIFA 18

Ako danas nisam povratio neću nikad. Odigrao sam sve tekme na oba acc. Na jednom sam elite 2 a na drugome elite 3. Na ovome drugom nisam preko tjedna odigrao sve tekme. No sutra ako izdržim da odigram sve imam šanse i na drugom acc za elite 2. Fakat nisam normalan. Ako u ponedjeljak ništa ne dobijem u packovima definitivno odustajem od SB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

E da vas pitam cini mi se da sa gold 3 u vikend ligi se automatski kvalifikujes za sledecu vikend ligu? Ili sam pobrkao nesto? :)) 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
ruya kaže...

E da vas pitam cini mi se da sa gold 3 u vikend ligi se automatski kvalifikujes za sledecu vikend ligu? Ili sam pobrkao nesto? :)) 

Nisi pobrkao, to je tocno. Sa gold 3 i vecim rankom si automatski kval. za sljedecu vikend ligu, kvalifikacija dolazi zajedno s wl nagradama cetvrtkom oko 19h

13 godina
FIFA 18

Danas sam zakljucio SB kao elite 3. Nazalost zadnje 4 tekme ne mogu radi puta odigrat inace bi sigurno ulovio elite 2. 

Cak bi lovio elite 1 da u petak nisam 3 od 4 trkme izgubio i tu prosuo jedno 5-6k bodova.

WL mi je i dalje enigma nazalost i jos sad gubim cijeli tjedan igranja.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Danas sam zakljucio SB kao elite 3. Nazalost zadnje 4 tekme ne mogu radi puta odigrat inace bi sigurno ulovio elite 2. 

Cak bi lovio elite 1 da u petak nisam 3 od 4 trkme izgubio i tu prosuo jedno 5-6k bodova.

WL mi je i dalje enigma nazalost i jos sad gubim cijeli tjedan igranja.

Ja na jednom acc elite 2 a na drugom elite 3. No slomilo me to. Ovo je zadnji vikend da igram na dvije fronte. Toliko sam umoran kao da sam dva dana kopao bez prestanka. Stresno i štetno za zdravlje i kada sutra vidim jebene packove pune dreka pitam se čemu sve to. Ostale mi po četiri tekme ali nemam snage više igrati.. Iz elite 3 nemam šanse ispasti a iz elite 2 bježim 4k bodova. Valjda će biti dosta... Da odigram još jednu tekmu srušio bih se od muke tako što god da se dogodi danas više ne igram.

13 godina
FIFA 18

SB se jednostavno ne isplati jer au nagrade nista a igrati protiv sabloniranog AI je psihijatrija sama za sebe. 

Kad mi dode AI i spoji 8 pasova iz prve na mojih 16m i zabije gol iz through ball na 5m imam osjecaj da bi se noktima mogo popentrat na strop. 

Od sada SB cisto rekreativno a Division pucam trening za WL i daily. Samo mi treba jedna kvalifikacija.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

definitivno odustajem od SB previse zivciranja a nagrade nikakve,usao u elite 2 falilo mi oko 2 k bodova za elite 1 najjaci igrac navas gk,a o proslim packovima iz SB da ni ne govorim tuga i jad,to je to,nema smisla,cak sam iz preorder packova dobio bolje igrace,jutros recimo dobio sane otisao za 32 k nije puno ali ajde nisam se morao trudit nista za razliku od ovog SB

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

definitivno odustajem od SB previse zivciranja a nagrade nikakve,usao u elite 2 falilo mi oko 2 k bodova za elite 1 najjaci igrac navas gk,a o proslim packovima iz SB da ni ne govorim tuga i jad,to je to,nema smisla,cak sam iz preorder packova dobio bolje igrace,jutros recimo dobio sane otisao za 32 k nije puno ali ajde nisam se morao trudit nista za razliku od ovog SB

Pa to je super. Ja 32k dobijem u besplatnim packovima ako zbrojim cijeli mjesec. I to držim fige da ne bude gore od toga. Stvarno ne znam koji to ljudi dobijaju bijesne kartice i kome se mole za sretan pack? Nisam danas još otvorio packove. Pričekat ću još jedno sat vremena. Mijenjam sate otvaranja, majice, mjesto sjedenja, način otvaranja, mob, tablet, računalo, konzolu, jutro, dan, noć, ništa ne pomaže...

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ne moze preko moba da se otvori nagrada od SB ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Ne moze preko moba da se otvori nagrada od SB ?

ne, moras se prvo logirati preko kompa 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice