Slazem si ekipu, ima nesto bolje za ove pare (Ps4) ili je ok ? Ne zelim BPL.
Igraj WL. Do Gold 1 se lako dodje, to ti je 50k i dva jumbo premium players packa. Tu moras nesto dobit.
Ne mogu vikendom igrati jer me žena jebe. Odigram par tekmi poskrivečki SB i svaki ponedjeljak otvaram dva jumbo packa od icon editiona i dva mega packa ili dodatna dva jumbo packa i rare gold player pack, ovisno kako završim SB (elite 2 ili 3) i dobijem uglavnom karinu. Sada odigrao još jedan sbc i pobrao mega pack i opet slabo. Dobijem ter stegena kojeg sam prodao za 18k. Ostalo voda. Aj bar nešto, ujutro nisam niti to dobio.
Godin me razočarao. Toliko je kiksao da sam ga se riješio. Laporte je neusporedivo bolji i nekoliko puta jeftiniji. Doduše, najbolji je Ramos ali i najskuplji. Oduševio me. Možda i najbolji CB ove godine u igri. Probaj kokea. Meni je u početnom sastavu i ne mogu zamisliti igru bez njega.
Za 450k na PS vjerujem da se može puno bolja momčad složit.
Mandžukić u napadu.... nisam ga probao još u ovoj fifi, ali ne uljeva mi povjerenje baš ;)
npr...
ps. probao sam Perišića na CM i budi bez brige, odličan je.
Sta mislite jel se isplati dat 17k za sbc loan del piero,dobije se na 20 tekmi...
Mandžukić u napadu.... nisam ga probao još u ovoj fifi, ali ne uljeva mi povjerenje baš ;)
npr...
U ovoj ragbijaškoj igri insigne i mertens su meni igrači manje. Teško se gradim i s puno jačim igračima a s ovim balerinama ne bih do gola došao. Na njegovom mjestu ja bih izbacio isca i stavio kokea a u obrani maknuo godina i ubacio laportea. Zamijenio bih i napadački trojac. Ubacio lijevo carrasca a desno williamsa. U sredinu može benzemu ili ako ima za if bakambua. Može potražiti i neku treću opciju na mjestu ST. Uz dvije izmjene takva je moja momča ii jako sam zadovoljan
npr...
Trenutno koristim Mertensa, super je, radi odlicne ulaske za duboku loptu, ali upravo ovo sta Movie kaze, odleti ko papir u duelu.
Imam talijane, ali su mi dosadili pa trazim nesto drugo sto bi si mogao priustiti. Jos cu na kraju zavrsit sa hrv repkom :D
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=eA69p3rUnM5GW:FFA18PS4
Zašto je Verratiju ovako porasla cijena? Prije bia više nego upola jeftiniji, jel to zbog Del Piero SBC , ili?
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=eA69p3rUnM5GW:FFA18PS4
Zašto je Verratiju ovako porasla cijena? Prije bia više nego upola jeftiniji, jel to zbog Del Piero SBC , ili?
Svim high rating igracima se podigla cijena do max buy now-a zbog tih icon sbc-eova. Moj savjet pokupuj te igrace prije nego sto se pomakne granica
Stalno vam momcad podbacuje napadac vam ne zabija i golman ne brani? Nema problema samo trebate imat jednu ikonu u napadu i on ce zabiti gol bezobzira koliko udarac bude jadan. Ne ide vam driblanje tesko vam je zaobilaziti igrace? Uz ikonu to vam nije potrebno, sve sto trebate je trcati ravno i lopta ce se uvijek odbiti u vase noge. Ako vam treba golman ni u kojem slucajom da niste kupovali nekog golmana koji je cijenjen u pravom svijetu medju najboljim vratarima svijeta npr.Oblak. Uzmite 81 rating Butlanda on vam omogucuje 5 do 7 obrana 1na1,branjenja voleja sa 2m udaljenosti po utakmici.
Igrao sam protiv frajera koji je imao Del Piera i Butlanda i unistio me sa njima dvojicom. Del Piero mi je zabio 5 golova a Butlandu sam jedva uspio zabit neka 3 odbijanca jer ta zivotinja nenormalno brani(sto je najtuznije jedan odbijanac mi je obranio frajer je skocio sa jedne stative na drugu). Nakon 5. gola nisam mogao vise trpit to mucenje samo alt+f4.
Stalno vam momcad podbacuje napadac vam ne zabija i golman ne brani? Nema problema samo trebate imat jednu ikonu u napadu i on ce zabiti gol bezobzira koliko udarac bude jadan. Ne ide vam driblanje tesko vam je zaobilaziti igrace? Uz ikonu to vam nije potrebno, sve sto trebate je trcati ravno i lopta ce se uvijek odbiti u vase noge. Ako vam treba golman ni u kojem slucajom da niste kupovali nekog golmana koji je cijenjen u pravom svijetu medju najboljim vratarima svijeta npr.Oblak. Uzmite 81 rating Butlanda on vam omogucuje 5 do 7 obrana 1na1,branjenja voleja sa 2m udaljenosti po utakmici.
Igrao sam protiv frajera koji je imao Del Piera i Butlanda i unistio me sa njima dvojicom. Del Piero mi je zabio 5 golova a Butlandu sam jedva uspio zabit neka 3 odbijanca jer ta zivotinja nenormalno brani(sto je najtuznije jedan odbijanac mi je obranio frajer je skocio sa jedne stative na drugu). Nakon 5. gola nisam mogao vise trpit to mucenje samo alt+f4.
Neovisno o tvome postu, jučer cijeli dan razmišljam da prodam suareza i otw lacazettea i kupim bergkampa 90? Gledam, važem i ne vidim po čemu bi bio bolji od suareza? Žao mi se riješiti ove dvojce zbog jedne kartice. Druga stvar koja me kopka je gullit 90. Zbog njega bih morao prodati suareza i kompletne engleze i još bih bio malo kratak. Stvarno ne znam je li se isplati prodati 15 igrača da bih kupio jednoga? I što bih time dobio? Na kvaliteti ništa, ionako ne znam iskoristiti sve kaj jedna takva kartica može. Znači ostaje mi samo gušt igranja. Vrijedi li toga?
Igrao sam par puta draft s legendama.. osjecaj s njima je pre brutalan, bas je ocito koliko su op.. imao sam cak lika na rw koji je 85 rated, znaci nista posebno, ali kad primi loptu zivotinja ne staje dok ne zabije.. a da ne pricam za top rated legende.. u jednom draftu imao sam bolesnu momcad, a lik je u obrani imao jebenog carlosa.. kako ta zivotinja igra to nije normalno. Pace 100, snaga 100, pucanje 100, obrana 600 to bi bio realniji rating.
Dobio sam lika 3-2 ( pogodite tko je zabio ta 2 ), a taj celavac na lb-u je bio 10 rated na kraju utakmice.. znaci jedan jebeni igrac me razvalio i to LB!!! mislim da je pretjerano prodat cijelu momcad ( skupu ) zbog jednog igraca jer ipak moras imati i kvalitetne suigrace koji ce mu pomoc, ali suarez vs legende hahah ne treba uopce usporedivati.. suarez je dobar, ali kao sto sam napisao, bilo koja legenda ga natakne na kitu hahah
U obicnom SBC Basic packu izvukao sam Martiala, koji ide za nekih 75k na PS4, i crnog golaman Herreru koji je otisao za 11k, i nekog srebrnjaka koji je otisao za 5k. Ovi ostali od 0,5k do 2k.
Sada me cekaju jos dva Rare Mega packa, dva obicna Mega packa, jedan Rare gold players pack i jedan Rare gold pack, ne znam kada ih otvoiti. stoje tu, krčkaju se :D
Igrao sam par puta draft s legendama.. osjecaj s njima je pre brutalan, bas je ocito koliko su op.. imao sam cak lika na rw koji je 85 rated, znaci nista posebno, ali kad primi loptu zivotinja ne staje dok ne zabije.. a da ne pricam za top rated legende.. u jednom draftu imao sam bolesnu momcad, a lik je u obrani imao jebenog carlosa.. kako ta zivotinja igra to nije normalno. Pace 100, snaga 100, pucanje 100, obrana 600 to bi bio realniji rating.
Dobio sam lika 3-2 ( pogodite tko je zabio ta 2 ), a taj celavac na lb-u je bio 10 rated na kraju utakmice.. znaci jedan jebeni igrac me razvalio i to LB!!! mislim da je pretjerano prodat cijelu momcad ( skupu ) zbog jednog igraca jer ipak moras imati i kvalitetne suigrace koji ce mu pomoc, ali suarez vs legende hahah ne treba uopce usporedivati.. suarez je dobar, ali kao sto sam napisao, bilo koja legenda ga natakne na kitu hahah
A gle, imam relativno odlične engleze i španjolce. Pošto englezi vrijede više mislio sam njih prodati i ostati na španjolcima. Uspoređujem statse bergkampa 90 i suareza. Suarez ima bolje statse i osjetno je čvršći što je meni jako bitno jer me svi bacaju lijevo desno. Ne znam, budem još bacio matematiku...
A gle, imam relativno odlične engleze i španjolce. Pošto englezi vrijede više mislio sam njih prodati i ostati na španjolcima. Uspoređujem statse bergkampa 90 i suareza. Suarez ima bolje statse i osjetno je čvršći što je meni jako bitno jer me svi bacaju lijevo desno. Ne znam, budem još bacio matematiku...
Frende, ocito nisi dobro procitao moj post.. Moze Suarez imati 6x bolje statse, kad ce ga legenda nabit na kitu. Mozda kroz buduce update-ove srede to, ali za sada, legende su jebeno OP.. Roberto Carlos mi je 2 gola spizdio, jedva sam obranu prolazio zbog tog smrada celavog, pa ti sad vidi. Uostalom, odigraj par drafta, sigurno ces upiknut neku legendu, pa vidi dal ti se isplati. Ja kad god da sam imao Legendu u napadu, proletio sam kroz te 4 tekme :D
Frende, ocito nisi dobro procitao moj post.. Moze Suarez imati 6x bolje statse, kad ce ga legenda nabit na kitu. Mozda kroz buduce update-ove srede to, ali za sada, legende su jebeno OP.. Roberto Carlos mi je 2 gola spizdio, jedva sam obranu prolazio zbog tog smrada celavog, pa ti sad vidi. Uostalom, odigraj par drafta, sigurno ces upiknut neku legendu, pa vidi dal ti se isplati. Ja kad god da sam imao Legendu u napadu, proletio sam kroz te 4 tekme :D
Ne igram draft jer rijetko kada sam uopće dobio bilo kakvog rare igrača a da ne govorim o nekom igraču vrijednom pišljivih 5k coinsa. To su za mene izgubljeni coinsi tako da taj mod za mene ne postoji. Ja ne znam kaj sam se zamjerio nekome u ea sportsu ali zadnje dvije fife mogu na glavi dubiti ali nula bodova u packovima me uredno sljeduje...
Kaj se icona tiče, ne znam. Imaš mišljenje jer si igrao s njima i protiv njih. Nisam se još online susreo s iconom a u SB kada igram protiv njih nije neko mjerilo jer u tom modu i igrač ratinga 75 zna biti ubojitiji od messia. Žao mi razjebati cijelu momčad zbog jednog igrača i sada sam na vagi. Uz sve to nije niti dobar tren prodavati igrače jer su cijene nešto pale zbog ovih novih packova tako da me i to odbija od prodaje. S druge strane vrlo vjerojatno je pala cijena i iconama tako da bih trebao biti na istom. Pričekat ću kraj vikenda jer u svakom slučaju nije pametno otw karticu prodavati pred vikend.
Pozdrav, jel probao netko ovog SBC Gignaca? Mislio sam ga stavit na CAM pa oko njega neke francuze.
Ajde da i mene posere malo... Otvorio nagrade od WL i uletio Ibra i IF Alessandrini, zatim u upgrade packu Bailly i Azpilicueta.
ako igraš SB, onda da. meni je to totalno dosadan mod jer ako igram FUT očekujem igrati online utakmice, za offline imam career mod
ako igraš SB, onda da. meni je to totalno dosadan mod jer ako igram FUT očekujem igrati online utakmice, za offline imam career mod
Je dosadno je ali par dobrih packova tjedno i tridesetak tisuća coinsa sasvim su dovoljan izazov da dnevno odigram četiri tekme. Nije strašno. Vidim na listi najboljih neka od najpoznatijih imena koja susrećemo na netu što znači da i oni igraju želeći pobrati nagrade.
Pozdrav, jel probao netko ovog SBC Gignaca? Mislio sam ga stavit na CAM pa oko njega neke francuze.
Jak je k'o bik i ima šut jači i drugačiji od svih igrača s kojima sam do sada igrao.
Čak mi se čini da je bolji od Ibre po šutu, ali malo sam s njim igrao tako da to uzmi s rezervom.
Ja ga imam u napadu i kad ispucavam loptu s golmanom on štopa na prsa s obrambenim na leđima bez problema - nema potrebe da loptu odmah plasiram glavom dalje.
Kad ga već uspoređujem s Iborm, čini mi se da je malo borbeniji od njega i da se više zalaže na terenu.
Jak je k'o bik i ima šut jači i drugačiji od svih igrača s kojima sam do sada igrao.
Čak mi se čini da je bolji od Ibre po šutu, ali malo sam s njim igrao tako da to uzmi s rezervom.
Ja ga imam u napadu i kad ispucavam loptu s golmanom on štopa na prsa s obrambenim na leđima bez problema - nema potrebe da loptu odmah plasiram glavom dalje.
Kad ga već uspoređujem s Iborm, čini mi se da je malo borbeniji od njega i da se više zalaže na terenu.
Fale mi još dva kluba iz meksičke lige tak da bih ga mogao složit bez problema. Doma imam Martiala i danas složim dva gold upgrade-a i dobijem Kane-a i IF Alessandrini koji mi se čini bolestan po statsima i paše mi s obzirom da je Francuz
Ako si je netko mislio kupit CR7 nemojte dobio sam ga u draftu i sa sigurnoscu mogu reci da je Gameiro bolji napadac od njega. Promasio je 2 puta 1na1 i 3 puta je promasio cijeli gol sa 7m.
upalio fifu nakon 3-4 dana i ne mogu se nacudit koliko je brz gameplay, totalna arkada, dobio matudija u packu, napokon nesto. mogu si sad slozit neku skroz solidnu momcad za igrat al mi se stvarno neda koliko je gamepay los.
pogledajte samo sliku, ovo sam igrao na world class, drugu tekmu poludili igraci protivnicki, nista im nemozes
pozd ekipa,pitanje jedno,posto u jednom od sbc-a moram igranjem povećat chemistry ekipi,dal se mora bas igrat tekma ili je dovoljno uc i kad krene tekma predat mec,i da li je bitno sta se igra,online season,single player season,friendley online mec,mislim da je vec bilo priče ovdje o tome,.,
pozd ekipa,pitanje jedno,posto u jednom od sbc-a moram igranjem povećat chemistry ekipi,dal se mora bas igrat tekma ili je dovoljno uc i kad krene tekma predat mec,i da li je bitno sta se igra,online season,single player season,friendley online mec,mislim da je vec bilo priče ovdje o tome,.,
Ne moraš igrati do kraja.
Samo je dovoljno da uđeš u meč i onda quitaš/predaš.
Bilo je riječi da ima način da se to odradi bez da ti piše izgubljene mečeve, ali ne znam kako to ide.