FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.058.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
Bonjasky93 kaže...

Prvo, ponekad kad on radi lob pas preko krila moj bek jednostavno stane, i tek nakon 3 sekunde krene trcati, sta je u pitanju? Gdje grijesim?

Da, i meni namjerno stane.

Prvo sam mislio da mi je kontroler zaštekao, ali toliko puta se dogodilo u sličnim situacijama tako da nije kontroler nego igra.

Igrač baš stane na trenutak i pričeka točno toliko da izgubi loptu.

BTW

Ako netko zna... imam instrukciju na barzim igračima da idu iza obrane, ali oni to ne rade.

Naprave fintu da kreću u trk, ali nakon par koraka stanu.

Nikad ne odu do kraja da im mogu poslati dubinsku loptu.

[19xx] 4ntraks
17 godina
goran973 kaže...
Inace imam onu icon edition pa krenuh da igram proslog utorka, za nepunih nedelju dana napravih ova dva tima, slike od pre dva dana:

10 istih postova a na kraju opet ne vidimo te dvije momčadi? Da probaš još deset puta?

10 godina
Skilledžija kaže...
Bonjasky93 kaže...

Prvo, ponekad kad on radi lob pas preko krila moj bek jednostavno stane, i tek nakon 3 sekunde krene trcati, sta je u pitanju? Gdje grijesim?

Da, i meni namjerno stane.

Prvo sam mislio da mi je kontroler zaštekao, ali toliko puta se dogodilo u sličnim situacijama tako da nije kontroler nego igra.

Igrač baš stane na trenutak i pričeka točno toliko da izgubi loptu.

BTW

Ako netko zna... imam instrukciju na barzim igračima da idu iza obrane, ali oni to ne rade.

Naprave fintu da kreću u trk, ali nakon par koraka stanu.

Nikad ne odu do kraja da im mogu poslati dubinsku loptu.

Imam "test" verziju igre i mislio sam da je do nje to sta igraci namjerno stanu ili cekaju da protivnik primi loptu, al vidim da nije. Razmisljao sam uzet igru za PS4 kad bude na akciji ali koliko vidim ne isplati se. Igram igre da se opustim i zabavim, a ne da mi postanu teretana i da sam sav zivcan poslije utakmice jer mi je eto igrac zatrokirao itd... 17 sam preskocio, a budem i 18... Jel ste primjetili koliko je lako solirat u ovoj fifi? Igraci sa slabim driblingom tako dobro kontroliraju loptu, prolaze, okrecu se da to nije za povjerovat, dok se obranbeni igraci ponasaju ko tankeri, nikako se pokrenut plus jos to da su strasno otezali igrat obranu, nikako se naviknut...

Edit: Ovo za utrcavanje, to me isto pojede, kao sta ti kazes, lik krene trcat i kad stisnem trokut onda stane, ko da me namjerno je**. Nije da se desi jednom, nego vise puta po tekmi...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 10:15 (Shivi).
13 godina
Shivi kaže...

Edit: Ovo za utrcavanje, to me isto pojede, kao sta ti kazes, lik krene trcat i kad stisnem trokut onda stane, ko da me namjerno je**. Nije da se desi jednom, nego vise puta po tekmi...

Ne znam zašto to rade ako sam im zadao instrukciju da utrčavaju iza obrane.

Baš kako pišeš, kao da me namjerno prcne svako toliko kad se zatrči, ali smrad odmah stane.

Zato više niti ne gledam da bi im gurnuo loptu jer me strah da papak ne stane.

Više mi vezni igrači utrčavaju u prostor nego napadači koji imaju instrukciju da to rade.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 18

Odigram sada 4 tekme SB pa se prebacim na online. Zaključak, ne igram više online dok ne dođe patch. Nema smisla. Tri tekme sve tri 1-1. U svakoj tekmi pogodim po 3/4 stative. Odigram na drugu gdje moj igrač stoji sam, stisnem pucanje i neće pucati u prazan gol. Dodam svom igraču i lopta doslovce prođe kroz njega i korner u 90 minuti i lik mi zabije iz tog kornera. Kako može lopta proći kroz igrača? To mi se dogodilo i na centru dva puta. Jednom sam popio gol iz toga. Svaku tekmu imam 3/4 puta više udaraca od protivnika a reza uvijek ista. Smiješno. Likovi mi zabiju iz jednog pokušaja. Posjed uvjerljivo na mojoj strani, kompletna statistika. No neće me gol da dubim na glavi. Gasim igru i odoh na kavu..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Jeli zna netko kako promijenit komentatore ja Martina Taylera i Alana Smitha vise ne mogu slusat. Trudim se smirit kad mi se desi nesto ne logicno i odvratno i onda njih dvojicu cujem kako krenu pricat gluposti samo puknem i trudim se da nista ne razbijem. Stavio sam zvuk komentatora na 0 pa mi utakmice izgledaju nekako mrtvo pa bi htio barem nekog da komentira makar na kineskom pricao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Jeli zna netko kako promijenit komentatore ja Martina Taylera i Alana Smitha vise ne mogu slusat. Trudim se smirit kad mi se desi nesto ne logicno i odvratno i onda njih dvojicu cujem kako krenu pricat gluposti samo puknem i trudim se da nista ne razbijem. Stavio sam zvuk komentatora na 0 pa mi utakmice izgledaju nekako mrtvo pa bi htio barem nekog da komentira makar na kineskom pricao.

I meni idu na kurac,ali ne mozes ih promjeniti, prebaci si na talijanski, nista ne kuzis pa bude mir :D

11 godina
FIFA 18
  1. make sure the game is closed entirely.
  2. in origin go to fifa 17 and select settings (not the launcher settings).
  3. select game properties.
  4. select the advanced launch option.
  5. over game language, select the language you want to install as a commentary and click save.
  6. after the verification is complete you will see the game is downloading the needed language pack, after it finishes, go again over step 2,3,4, and select you preferable language that you want the game will be shown

Trebalo bi bit isto i za fifu 18, oprobaj meštre

The_K 
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 15:04 (playjob).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Došao update na Ps4.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Da, ali ja tu ne vidim neke razlike u dvije tekme što sam odigrao. Postizanje gola i dalje lošije nego prošle godine. Daleko je to od onoga što je nekad bilo. Silovanja i dalje prisutna. Dodavanja i dalje prebrza. Možda je gameplay nešto sporiji. Kod golmana sam vidio jednu novu animaciju. Onako na prvu nikakav napredak. Trebat će odigrati više tekmi za neki objektivan zaključak kakva je igra nakon updatea.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Najveća zamjerka su mi loši šutevi, nekako mi je gameplay fife 17 bolje sjeo nego u fifi 18
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Odigram sada 4 tekme SB pa se prebacim na online. Zaključak, ne igram više online dok ne dođe patch. Nema smisla. Tri tekme sve tri 1-1. U svakoj tekmi pogodim po 3/4 stative. Odigram na drugu gdje moj igrač stoji sam, stisnem pucanje i neće pucati u prazan gol. Dodam svom igraču i lopta doslovce prođe kroz njega i korner u 90 minuti i lik mi zabije iz tog kornera. Kako može lopta proći kroz igrača? To mi se dogodilo i na centru dva puta. Jednom sam popio gol iz toga. Svaku tekmu imam 3/4 puta više udaraca od protivnika a reza uvijek ista. Smiješno. Likovi mi zabiju iz jednog pokušaja. Posjed uvjerljivo na mojoj strani, kompletna statistika. No neće me gol da dubim na glavi. Gasim igru i odoh na kavu..

Zakaj jednostavno ne igraš PES? :)

14 godina
SolidSnakeCRO kaže...
movie kaže...

Zakaj jednostavno ne igraš PES? :)

PES nema FUT

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

PES nema FUT

Amen!

16 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

PES nema FUT

Amen!

12 godina
FIFA 18

Rijesio sam ovaj novi sbc i dobijem Alabu u paketu cijena mu je 120k. Taman pred vikend ligu da pojacam momcad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

9.divizija, nisam uopce palio igru pol tjedna, rekoh da bacim jednu, to mi je mislim 8 tekme.

Odmah na pocetku spoji me sa likom koji ima sve Loan igrace, nema 1 zelenu liniju, znaci nema veze sa vezom.

Dobio sam 5 komada, loptu nisam taknuo. Sve sto je odigralo je proslo kroz mene, svaki udarac koji je opalio usao je u gol.

Lagano alt-f4 i jebite si milu majku smeća ciganska.

Isao slozit Marquee, dobio i tamo kurac tako da mogu ici na spavanje.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Imam problem, igrao sam SBC i na neku čudnu foru ostao sam bez četvorice igraca, nemam pojma kako, jer ni lovu nisam dobio da sam npr. quick sell stisnuo zabunom..jel imao tko sličan problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Market na PC-u nikad aktivniji 457k aktivnih transfera, u fifi 17 maksimum je mislim bio oko 300k za vrijeme totsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Stalno me netko pita kako zaraditi coinse. Evo najgluplja fora koja će paliti još neko vrijeme a ne traži neku pamet niti ikakav rizik. Danas sam kupio 200 team fitness kartica. Plaćao sam ih ovisno kako sam zagrabio, od 600 do 700 coinsa. Stalno kupujem i prodajem. Prodao sam ih danas oko 100 komada po 1100 coinsa. Znači zarada oko 35k coinsa. Sada pred vikend svaki dan možete prodati sve što kupite. Početkom tjedna malo slabije ali kako se približava WL fitness kartice idu ko mutave. Gledam nogomet na tv i kupujem. Ne da mi se više vrijebati nekog igrača i gubiti po par sati na marketu. Ovo ću još raditi da skupim za balea i gotovo. Ovo vam je ziher zarada uz malo truda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Market na PC-u nikad aktivniji 457k aktivnih transfera, u fifi 17 maksimum je mislim bio oko 300k za vrijeme totsa

Na PS4 je jučer u jednom trenutku bilo 6 milja. To do sada nisam vidio. Prošle godine za vrijeme totya bilo je oko 5.5 milja a u ovo vrijeme oko 3 milje. Kažu prodalo se u maloprodaji manje igri nego prošle godine. Pa naravno kada smo svi mi debili pokupovali Icon verziju igre preko neta. Mislim da nikada nije bilo više igrača nego ih je sada a istovremeno mislim da igra nije bila nikada gora. Kakav paradoks.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Suarezzzzzzzzzzzzzzzz ali onaj pravi Luis 92 , upravo napravio danasnji ketia sbc i eto ga da i mene potrefi.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Pa ja ne mogu vjerovat da sam ostao bez 4 igrača i to svaki vrijedi oko 50k...pa što sam stisnuo u PM a samo se igrao s onim squad bilderom :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
A kako dođeš do 59-te minute za squad fitness? Ima tisuce stranica na compare price, a ako ogranicim cijenu na npr 300-600 ima hrpa obicnih... Na ps4 trzistu je nemoguce doci do 59-te minite
13 godina
zaki23 kaže...

Pa ja ne mogu vjerovat da sam ostao bez 4 igrača i to svaki vrijedi oko 50k...pa što sam stisnuo u PM a samo se igrao s onim squad bilderom :/

TL ? Mozda su ostali u tom squad builderu pa ti ih ne pokazuje ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
14 godina
FIFA 18

Trenutno samo radim SBC-ove jer nisam u mogućnosti igrati, i uleti mi ovaj pack. Kad bi bilo najbolje vrijeme da prodam Manea?

Flower Boy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kako funkcioniraju ove OTW kartice? Povećava im se rating ako igrač igra dobro?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Sad pokrenuo online tekmu i lik izveo loptu s centra do golmana i zabio si autogol i prekino se match. Ovo mi izgleda ko onaj cheat na pc-u, nebi reko da je moguce da je doslo i na ps4 to?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dodinho kaže...

Kako funkcioniraju ove OTW kartice? Povećava im se rating ako igrač igra dobro?

Svaki put kad dobiju in form digne im se rating

12 godina
Toxic1337 kaže...

Trenutno samo radim SBC-ove jer nisam u mogućnosti igrati, i uleti mi ovaj pack. Kad bi bilo najbolje vrijeme da prodam Manea?

Dokle god ti traje ovaj sbc Mane.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice