FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.060.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Kako sam se fino zajebao :D .. Bilo mi je dosadno i otisao sam rijesit Mane SBC, rijesio sam prva 2, ali kad sam vidio onaj 3., Mane's Journey, kakvo govno sam pojeo.. Moram kupit jebenog Manea da rijesim to.. Svaka im cast, fino su mi ga metnuli :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 18
antimadridista kaže...
Ja kupio FIFU nakon 3 godine i ne sviđa mi se igra nimalo. Totalno nerealno i prebrzo. Po kojoj to logici svaki igrač može odigrati dodavanje iz prve bez greške pod najvećim pritiskom? U ovoj igri svatko može biti Modrić, Iniesta, Kroos, Pirlo ili Busquets. Igraš Ultimate Team i bronze igrači sa ocjenom 60 mi odigravaju savršeno petom između četvorice igrača. Čista arkada. Igra ima odlično osmišljene online modove ali gameplay je smijurija već neko vrijeme.

moraš naučiti koristiti one tipke iza na gamepadu

nemam za potpis
15 godina
movie kaže...
toninho kaže...

Dabe im na pc-u bilo kakav gameplay update kad i dalje postoje traineri 

PC ima služi kao beta tester i kada se uvjere da je s patchom sve ok onda ga puste na konzole. Dobra poslovna politika.

A vjerujem da je fix za taj trainer tako jednostavan nego kako je igra ista od 2014 samo promjene graficki par stvari a ovo ostalo prekopiraju pa ono, kome se da prckat po kodu sad ako radi... 

PES je ove godine dobro napredovao, mozda jos god-dve pa napokon i ovo smece od fife propadne napokon ili ih natjera da nesto ozbiljno promjene .

17 godina
toninho kaže...

A vjerujem da je fix za taj trainer tako jednostavan nego kako je igra ista od 2014 samo promjene graficki par stvari a ovo ostalo prekopiraju pa ono, kome se da prckat po kodu sad ako radi... 

PES je ove godine dobro napredovao, mozda jos god-dve pa napokon i ovo smece od fife propadne napokon ili ih natjera da nesto ozbiljno promjene .

Kako će propasti kada nakon tjedan dana ima na PS4 marketu blizu 6 milijuna transakcija što znači da je igrača više nego ikada. Prošle godine u ovo vrijeme je bilo oko 3 milijuna transakcija a sada gotovo duplo više. Ljudima ide bolje nego ikada. Paradoksalno je da što je igra gora to se bolje prodaje i ima više igrača. Jednostavno ne vidim način kako bi nešto krivo krenulo. Svi seremo protiv igre i svi igramo i svi bacamo malog u nesvjest kada izvučemo neku dobru karticu u futu. Igra koja donosi godišnje oko 2 milijarde eura ništa neće bitno mijenjati jer zlatna koka se ne dira.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ja kupio FIFU nakon 3 godine i ne sviđa mi se igra nimalo. Totalno nerealno i prebrzo. Po kojoj to logici svaki igrač može odigrati dodavanje iz prve bez greške pod najvećim pritiskom? U ovoj igri svatko može biti Modrić, Iniesta, Kroos, Pirlo ili Busquets. Igraš Ultimate Team i bronze igrači sa ocjenom 60 mi odigravaju savršeno petom između četvorice igrača. Čista arkada. Igra ima odlično osmišljene online modove ali gameplay je smijurija već neko vrijeme.

pa to je vec godinama tako...zato mi ne pada napamet ikad zaigrat online....

offline se to moze fino naredit...

14 godina
FIFA 18

Niti kod mene (ps4) nadogradnja nije još dostupna, nadam se da će biti uskoro...

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Cijene su otisle nenormalno gore ovo je strasno , sta mislite kada ce ovo krenit opadat i jeli mi pametno gradit sada kakvu ekipu ? Imam 780k

0 0 hvala 0
17 godina
MaciStyle kaže...

Cijene su otisle nenormalno gore ovo je strasno , sta mislite kada ce ovo krenit opadat i jeli mi pametno gradit sada kakvu ekipu ? Imam 780k

Prošle godine prvi pad cijena bio je za halloween day.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ovim silnim offline modovima su totalno rasteretili svoje servere .

Znaju oni sta rade ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

Ovo stvarno nije u redu. Riješio sam sve SBC-ove, dakle sigurno 4-5 mega packova i još toliko raznih drugih packova i najbolji igrač kojeg dobijem je Toprak koji vrijedi kojih 4000 coinsa. 

Nakon toliko vremena izgubljenog na riješavanje tog SBC-a na kraju sam na nekih 20 000 coinsa, a s čim ne mogu kupiti doslovno ništa od zanimljivih igrača. 

Taman što sam se pomirio s tim da je gameplay smeće i da to tako jednostavno mora, a da alternative nema, sad još i ovakav hladan tuš. 

Pa da u 4 godine koliko igram FIFA-u i milijun otvorenih packova mi ne mogu dati nešto da me malo pogura, pa je*eš to onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cordas kaže...

Ovo stvarno nije u redu. Riješio sam sve SBC-ove, dakle sigurno 4-5 mega packova i još toliko raznih drugih packova i najbolji igrač kojeg dobijem je Toprak koji vrijedi kojih 4000 coinsa. 

Nakon toliko vremena izgubljenog na riješavanje tog SBC-a na kraju sam na nekih 20 000 coinsa, a s čim ne mogu kupiti doslovno ništa od zanimljivih igrača. 

Taman što sam se pomirio s tim da je gameplay smeće i da to tako jednostavno mora, a da alternative nema, sad još i ovakav hladan tuš. 

Pa da u 4 godine koliko igram FIFA-u i milijun otvorenih packova mi ne mogu dati nešto da me malo pogura, pa je*eš to onda.

Ova glupa Hrvatska lutrija, tolke godine igram i nikad nista... uzas...

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Cordas kaže...

Jutros Rashford ode za 35 k ,juce Di Marija i 2 OTW !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
15 godina
tenac kaže...
antimadridista kaže...

moraš naučiti koristiti one tipke iza na gamepadu

Ne razumijem što želiš reći zapravo. Igra je jednostavno prebrza i pre arkadna online i postaje sve gore iz godine u godinu.

Nije mi jasno zbog čega se taj sam gameplay u Ultimate Teamu ne uredi malo da to izgleda realnije i bliže stvarnom nogometu. Mod je stvarno genijalno osmišljen ali što mi to vrijedi kad izgleda kao da igram hokej na ledu a ne nogomet? Razumijem da ne može biti baš čista simulacija, ali ovo je stvarno preloše. Za koju godinu će ubacit da igrači lete na zmajevima po terenu. Nema veze s nogometom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 16:36 (antimadridista).
8 godina
neaktivan
FIFA 18

dosta update poboljšava sve, nije idealno ali napokon nije vaterpolo i pruža zadovoljstvo
btw, igram danas draft, popušim u prvoj utakmici i dobijem dva obična gold packa i u jednom Martial, laganih 70 000

1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ne možeš uspoređivati lutriju i jednu igru.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kako ne mogu ? Lik se zali jer nista nije dobio u paketima. Svaki igrac ima svoju vjerovatnost da ga se izvuce, isto kao sto postoji vjerovatnost da dobijes na lutriji, kladionici itd. Ne znam sta ti nije jasno. 

17 godina
antimadridista kaže...

Razumijem da ne može biti baš čista simulacija, ali ovo je stvarno preloše.

Ja to ne razumijem. Pa na ovom forumu, na ea forumu, svugdje gdje čitam igrači imaju podjednake zamjerke. Zašto igra mora biti ultra brzi filiper u kojem ne možeš pratiti pak, tj. loptu? Ova fifa bi bila odlična da samo malo uspore gameplay, srede dodavanja, poprave osjećaj zabijanja gola i malo strože počnu kažnjavati grubu igru. je li tražim previše?

15 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Kako ne mogu ? Lik se zali jer nista nije dobio u paketima. Svaki igrac ima svoju vjerovatnost da ga se izvuce, isto kao sto postoji vjerovatnost da dobijes na lutriji, kladionici itd. Ne znam sta ti nije jasno. 

Pa nije isto jer u lutriji imaš jednaku šansu da izvučeš bilo koji broj. U FIFI je jednostavno velika vjerojatnost da ćeš izvući igrača koji vrijedi do najviše 1000 coinsa. Eto otkad igram FIFU 18 već sam 3 puta u paketima dobio Ben Yeddera. Kolika je vjerojatnost da ćeš 3 puta u tjedan dana izvući Messija ili Ronalda?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
SimeKZ kaže...

Nije mi jasno da uspoređuješ lutriju i fifu. Dobici nisu isti niti imaju istu vrijednost...

12 godina
FIFA 18

Jebem ti ovaj legendery ne da mi uzmu loptu vec mi pregaze igraca svaki put i nikom nista a ja kad njih malo trknem odmah se sudi prekrsaj i nekad mi i zuti da. Boli sutca ona stvar sto se poslije svake utakmice meni ozljede barem dva igraca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa nije isto jer u lutriji imaš jednaku šansu da izvučeš bilo koji broj. U FIFI je jednostavno velika vjerojatnost da ćeš izvući igrača koji vrijedi do najviše 1000 coinsa. Eto otkad igram FIFU 18 već sam 3 puta u paketima dobio Ben Yeddera. Kolika je vjerojatnost da ćeš 3 puta u tjedan dana izvući Messija ili Ronalda?

Pa al je lutrija i dalje. 

Kao sta statisticki imas da se neki brojevi vise izvlace od drugih ali je opet vjerovatnost jednaka da izvuces bilo koji broj. Statisticki prije otvaranja prvog packa imas jednaku sansu da izvuces ben yeedera i ronalda. Cista lutrija. Jer da nije lutrija, svi bi imali sve. 

17 godina
antimadridista kaže...

Ja sam u tri packa za redom dobio nekog francuza koji vrijedi 500 coinsa? Imam osjećaj da je lakše dobiti sedmicu na lotu nego u tri uzastopna packa jednog te istog bezvrijednog igrača. To mi sugerira da tu nekaj ne štima. Kolika je mogućnost da od preko 7000 igrača jednog izvućeš tri puta zaredom?

17 godina
SimeKZ kaže...

Kao sta statisticki imas da se neki brojevi vise izvlace od drugih ali je opet vjerovatnost jednaka da izvuces bilo koji broj. Statisticki prije otvaranja prvog packa imas jednaku sansu da izvuces ben yeedera i ronalda. Cista lutrija. Jer da nije lutrija, svi bi imali sve. 

Potpuno si u krivu i to je problem igre. Statistički nije ista mogućnost da ćeš u packu dobiti ronalda i ben yeedera. Da je tako kako ti kažeš ne bi na ovome forumu u 5 sezona jedan liko dobio ronalda a ben yeedera tko zna koliko stotina puta smo ga do sada dobili. Ja sam ga samo ove sezone dobio dva puta. Ronalda još uvijek nisam dobio od 2012 godine. U 100 otvorenih packova nisam dobio igrača ovrl 85. najjači mi je bio 84 i taj je vrijedio 2k coinsa. Žalosno je da mi je jebeni musa najskuplji igrač u packovima do sada. Ajde sliku mi je u ponedjeljak popravio griezmann kojeg sam dobio u packovima od SB.

15 godina
SimeKZ kaže...

Pa al je lutrija i dalje. 

Ti zbilja misliš da je jednaka vjerojatnost da ćeš izvući bilo koju karticu? Pa nisu ludi ovi u EA, sve je to biznis. Da je to kao što ti govoriš da je, nebi Messi koštao 1.7M a Ben Yedder 2000 coinsa. Dnevno tisuće ljudi izvuče Ben Yeddera, a koliko ih izvuče Messija, Ronalda?

Lutrija jest, ali nije jedanka kao lutrija s brojevima gdje imaš jednaku vjerojatnost za izvući bilo koji broj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 17:11 (antimadridista).
14 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Evo ga, ponovno pametni simekz. Lijepiš se kao muha na govno na sve što bilo tko napiše. 

Ne postoje gluplje mikrotransakcije od ovih u FIFA-i gdje možeš potrošiti soma eura, a da ti to ništa ne pomogne. Dobro, više ne trošim na Fifa Pointse nakon što sam se opekao i shvatio da nema smisla, ali opet izgubiti cijeli dan vremena na razne questove i dobiješ nekakve mega packove gdje bi bar trebala biti nekakva vjerojatnost da nešto dobiješ i opet ništa. 

U 4 godine igranja nisam dobio ništa vrijedno spomena, a otvorio sam, neću lagati, barem 1000 packova. Ako je tebi to normalno onda si stvarno lud. Ja ne vidim baš nikakav smisao u tome. 
Pogotovo usporediti lutriju s ovim je stvarno neviđena glupost. Ne žalim se na svoj nedostatak sreće, nego na glup sistem koji je nepošten i nema smisla. 

Ali, daj mi malo očitaj bukvicu kako je to zato što ne znam igrati i zato što si ti pro pa je tebi sve jasno. Ili kako drugi ovdje na forumu ne znaju igrati i da je zato loša igra. Dugo nisi prosipao mudrost, vrijeme je.

13 godina
Cordas kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Evo ga, ponovno pametni simekz. Lijepiš se kao muha na govno na sve što bilo tko napiše. 

Ne postoje gluplje mikrotransakcije od ovih u FIFA-i gdje možeš potrošiti soma eura, a da ti to ništa ne pomogne. Dobro, više ne trošim na Fifa Pointse nakon što sam se opekao i shvatio da nema smisla, ali opet izgubiti cijeli dan vremena na razne questove i dobiješ nekakve mega packove gdje bi bar trebala biti nekakva vjerojatnost da nešto dobiješ i opet ništa. 

U 4 godine igranja nisam dobio ništa vrijedno spomena, a otvorio sam, neću lagati, barem 1000 packova. Ako je tebi to normalno onda si stvarno lud. Ja ne vidim baš nikakav smisao u tome. 
Pogotovo usporediti lutriju s ovim je stvarno neviđena glupost. Ne žalim se na svoj nedostatak sreće, nego na glup sistem koji je nepošten i nema smisla. 

Ali, daj mi malo očitaj bukvicu kako je to zato što ne znam igrati i zato što si ti pro pa je tebi sve jasno. Ili kako drugi ovdje na forumu ne znaju igrati i da je zato loša igra. Dugo nisi prosipao mudrost, vrijeme je.

Drugacije ne znas nego vrijedat, to tako ide kad drugacije ne znas. 

Meni i dalje nije jasno da je igra kriva jer tebi '' EA '' nije dao nikog, a svaki igrac ima svoju vjerovatnost da ga se izvuce, dakle lutrija. Ajmo rec' da je Ronaldo 0,000001% a Ben Yedeer 3%, jbg. Money grab je svakako. Tu nema dileme. 

Naravno da cu ocitat bukvicu jer se kenja bzvz, ok, kenjaj za gameplay ili kaj sve ne ostalo... al' rec' kako te igra mrzi jer ti jadan nisi dobio na lutriji paketica nista je ravno ludilu. 

14 godina
Nisam rekao da me igra mrzi, nego da je sistem glup i nepošten. Ne pravi se pametan jer nisi. Gore si izvalio je da jednaka vjerojatnost da izvučeš Ronalda i Ben Yedera. To je sasvim dovoljno.
12 godina
FIFA 18

Kod lutrije vjerojatnost za svaki broj je ista dok u fifi igraci nemaju istu vjerojatnost da ce se pojavit najjaci igraci poput messia i ronalda imaju najmanju vjerojatnost dok ovi low rated igraci imaju najvecu vjerojatnost da ce se pojavit. Dokaz ti je market,sad kad bi isao trazit messia bilo bi sigurno njih 5,6 na marketu dok npr. potrazi Vardya i naci ces 7,8 stranica kako se on prodaje

Edut:ispravio si se dok sam ovo pisao, pa ignoriraj ovo

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 17:19 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cordas kaže...
Nisam rekao da me igra mrzi, nego da je sistem glup i nepošten. Ne pravi se pametan jer nisi. Gore si izvalio je da jednaka vjerojatnost da izvučeš Ronalda i Ben Yedera. To je sasvim dovoljno.

Krivo sam se izrazio, u prvom paketu koji otvaras. Sve ostalo ide na principu vjerovatnosti koji je unaprijed odreden. Zato, kao sto kolega gore kaze, ima vise Vardya nego Messia.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.10.2017 17:20 (SimeKZ).
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Kad stize update za ps4 jel se zna?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice