stavo sam to već prije par stranica...i ja igram na tim sliderima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati li se Martial sad uzet za 65k?
?
Isplati li se Martial sad uzet za 65k?
?
https://www.futbin.com/18/player/416/Martial/
procjeni sam
Mislim se izmedju njega i Sanea, on me privlaci samo sto ima 4 zvijezde skill moves i weak foot, ali je duplo skuplji zato
Mislim se izmedju njega i Sanea, on me privlaci samo sto ima 4 zvijezde skill moves i weak foot, ali je duplo skuplji zato
Ja ne razumijem zasto se ljudi pale na skill moves kad nikoga nisam vidio da radi skillove. Igrao sam u 17 skoro svaki vikend WL i jedva da sam ikog da je biciklo napravio a po forumima na yt gledam kako se ljudi pale na skill moves.
koji k. se vise desava sa ovom fifom, igram na ps4, to je strasno sta su napravili od igre, primam najgluplje golove u historiji. Prvi put da igram sav napet i pod stresom. Bude utakmica koje odigram dobro u odbrani a onda najednom totalni raspad, igraci bjeze od lopte u zadnjoj liniji, kad on ide kroz sredinu i doda napadacu moj odbrambeni 5 metara stoji iza njega, dok prebacim na njega i pridjem on je vec sutnuo a znamo kakvi su golmani ove godine. Totalno se kajem sto sam je kupio, fuj znaci. Ako neko nije kupio igru nek je nikad ne kupuje
Onaj osecaj kad toliko iscekujes igru i sad danima citam kako je losa. Stvarno sad ne znam sta raditi, kupiti ili ne.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Imam jedno pitanjce :) kad pokrecem fifu mi se javlja problem..fifa mi se otvori na 3-4 sec te mi se ugasi..cijelo vrijeme me izbacuje..jel ima netko rješenje?
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Onaj osecaj kad toliko iscekujes igru i sad danima citam kako je losa. Stvarno sad ne znam sta raditi, kupiti ili ne.
uzmi origin access za 4 eura imas 10h trial fife18.Pa vidi jeli ti se svidja
Ja kad sam govorio da je offline zakon vi mene svi napadali .
Sta je sad ?! hahahahah
Offline igranje je bezveze, prava teretana. No 4 tekme odigrati dnevno da bih dobio mjesečno bar 100k coinsa i 8 mega packova je ono što te privlači. Laka zarada.
Mozda vec imaju ove stvari ode al ako nije problem da mi neko kaze je li povezan market pc ps i xbox i gdje je najjeftinije za uzet fifu 18 za pc
Dali se taj SB odnosi na FUT, dali sa tim timom možeš igrati FUT online?
Naravno da moze ! :)
Ja kad sam govorio da je offline zakon vi mene svi napadali .
Sta je sad ?! hahahahah
Offline igranje je bezveze, prava teretana. No 4 tekme odigrati dnevno da bih dobio mjesečno bar 100k coinsa i 8 mega packova je ono što te privlači. Laka zarada.
Meni nije bezveze,ne nerviram se i uzivam ! i dobije 2x packa +12000 coinsa i to bez napora !
Naravno da moze ! :)
E super, hvala.
Dečki vi koji igrate, dali je izražen ili dali uopće postoji zasad "momentum" kao iz fife 17?
uzmi origin access za 4 eura imas 10h trial fife18.Pa vidi jeli ti se svidja
Ma na ps igram, na pc nmg pokrenuti ni super marija vise haha. A nzm videcu, necu zuriti sa kupovinom kao sto sam mislio, mzd neki update ispegla malo sve to.
Nadjem na netu kako se koji sbc rjesava i kao recimo 11 igraca kosta 5-6 k coinsa,kad pocnem da kupuje izadje bar 3x vise .
recimo ovaj :
Premier league, rb bellerin ili clyne i lb baines, shaw ili rose?
Dečki vi koji igrate, dali je izražen ili dali uopće postoji zasad "momentum" kao iz fife 17?
Online me praktički ne zanima i rijetko igram jer je Squad battles super mod i prilično zabavan.
Ono malo što sam igrao online ne mogu reći da postoji "momentum" jer su golmani katastrofa isto kao i obrana i jako puno golova pada na utakmicama.
Ako padne koji gol iz "momentuma", lako se nadoknadi taj zaostatak :)
Premier league, rb bellerin ili clyne i lb baines, shaw ili rose?
lb Kolasinac.
Nadjem na netu kako se koji sbc rjesava i kao recimo 11 igraca kosta 5-6 k coinsa,kad pocnem da kupuje izadje bar 3x vise .
recimo ovaj :
Zato kaj je većina retardirana. Pročita kao i ti momčadi s takvih portala i krenu slagati sbc a odmah ti igrači skoče cijenom tri puta. Ako si malo kreativniji promijeniš neke igrače za jeftinije pošto imaš smjernicu za slaganje i sve te izađe puno jeftinije. Onaj desno gore srebrni talijan dođe recimo 5k coinsa jer ga svi gledaju. Ti stavi iz istog kluba drugog talijana kojeg ćeš platiti 150 coinsa jer nitko nije stavio da i taj može u sbc. Dajte malo kreativnosti.
Dobar Trading Method
Odeš na te stranice, napraviš squad, pokupuješ igrače za sitne pare i samo ih listaš kad ti squad bude prvi na listi (nažicaš na forumu par lajkova) 
Odigrao prvu fut online tekmu i rezultat 5-4 za njega, pa ovo je zivi uzas, obrane nepostojece, niti ja ni on ih ne znamo igrat, ja sam koliko toliko nekako uspijevo se braniti al zabio mi je 4 gola sa 30 metara s higuainom, svaka pod raslje otisla. Igra unistena nacinom na kojem ova obrana u fifi funkcionira
http://trakt.tv/user/MjezZza
Odigrao prvu fut online tekmu i rezultat 5-4 za njega, pa ovo je zivi uzas, obrane nepostojece, niti ja ni on ih ne znamo igrat, ja sam koliko toliko nekako uspijevo se braniti al zabio mi je 4 gola sa 30 metara s higuainom, svaka pod raslje otisla. Igra unistena nacinom na kojem ova obrana u fifi funkcionira
Kaze Boras u klipu na yt da treba koristiti contain (x) ali ne duze od 2 sec. i to samo da se stabilise igrac kad podje da ispada pa onda opet na rucno pracenje !
Sto se tice tackla ,mora se raditi isto kao sut ,znaci sto vise " zategnes " duze ce da izbaci nogu kad radi tackle !
Ne znam jel lik bio ljut na Ibru ili se svjetski zajebo, al kako god bilo ja sam ulovio jackpot :)
Prodao sam Manea i od popodne gledam Ibru i OTW Salaha i nećkam se kojeg uzeti.
Ibra mi je za igranje, a Salah bi mi bio investicija.
Kako stvari stoje imat ću i Ibru i Salaha u klubu HAHAHAHA
P.S.
Još mi je lik i Hawka stavio pride :)
Ne mogu vjerovat.
Smijem se k'o budala već 10 minuta ;D