Jel ko probao Coutinha ili Sanea? Koga predlazete od njih 2?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od SB dobio sam 2 packa ,u njima Smaling i Paulinho i to tredable + 12 k coinsa ,nije lose ! :)
Ako ederson dobije IF karticu tokom godine tako se toj crnoj kartici automatski dize rating po toj IF kartici koju je on dobio taj tjedan.
Dobio u jednom SB packu Griezmanna. Ide za 290k. Najrađe bih ga prodao pa nadodao i uzeo suareza. No onda moram još nešto prodati a ništa mi se ne prodaje od onog što imam.
Sada su malo pale cijene zbog otvaranja nagrada. Gledam inače ta kartica ide za 60k na PS4. Gle, to je golman i teško je očekivati da će dobiti u sezoni dvije nadogradnje, iako je sve moguće. Pogotovo kako MC igra. S jednom nadogradnjom neće cijena puno skočiti. Možda da prodaš pa uzmeš neku drugu karticu koja ima više šansi za nadogradnju ili jednostavnu kupiti nešto što ti treba za momčad. Na tebi je odluka.
Jedno pitanje, ako se igra FUT na PS4, da li postoji web aplikacija za market, da ne mora non stop da se visi na Soniju, već da može i sa PC-a da se pristupi marketu? Znam da ima aplikacija za mob.
Počeo s njemcima, bili su ok, ali mi se Origi čini kao teška prevara od kartice. Nakon toga probao s talijanima, Kalinic me razocarao i sada idem sa španjolcima i super su mi za sada (dok je još Ronaldo u momčadi haha).
Ako netko ima prijedlog za unaprijediti ovo momčad neka slobodno komentira.
Počeo s njemcima, bili su ok, ali mi se Origi čini kao teška prevara od kartice. Nakon toga probao s talijanima, Kalinic me razocarao i sada idem sa španjolcima i super su mi za sada (dok je još Ronaldo u momčadi haha).
Ako netko ima prijedlog za unaprijediti ovo momčad neka slobodno komentira.
Uzmi si Pereza ja imam snjime 32 utakmice i 33 gola,Williams desno,Kovacic mi je isto jako dobar ali vidim da ti imas Kokea pa nezz jeli Kova bolji od njega.Vidim da si uzeo Umtitija on je na marketu oko 10k za te coinste si mozez uzet Laportea i Gimeneza koji su bolji od njega.
skino sam piratsku na pcu, ne radi desni analog nema ga nikako u igri a igram sa ds4, ja davno dok sam fifu na pcu igrao mjenjao sam ime dzojsteka u oemu na speed link nemogu se sjetit točno kako sam radio da to namjestim? može pomoć
Skini si DS4 Windows i kada pokrenes taj programcic, odi na settings i ukljuci opciju "Hide DS4 Controller". Isto tako ce ti i tipke bit "normalne", npr nece biti zamijenjeni X i krug itd...
Jel znate kako da zadrzim kontrole u fifi, da nemoram svaki put kad uđem u igru da štimam kontrole na dzojstiku?? imam spedlink dzojstik
U demu ne mozes, ali u punoj verziji igre namjestis kontrole i onda ce te pitat da li zelis spremit i odaberes prazno mjesto... ugl. tak nesto, nista komplicirano...
znam za to i tako uradim ali mi opet kad izađem i opet uđem u igru ne budu te kontrole nego moram nanovo ih štimat, neznam u cemu je problem.
Tamo di biras stranu domaci/gosti odaberes za controle npr. Custom A ili kako god ti je spremio postavke, a ne classic ili alternative... BTW kad spremao kontrole mozda nisi odabrao Empty slot, nego temporary ili nedaj boze discard :D
Squad battles je prilično zarazan tako da online praktički ne igram.
Ovaj vikend sam odigrao 4-5 online, a offline sve što sam mogao :)
Dogurao sam do Elite 3 i nadam se da me nisu noćas istisnuli na Gold 1.
To ću vidjeti kad dođem doma i otvorim nagrade.
Što se igrača tiče...
Keane i Rojo su prilično dobra kombinacija u obrani.
Odlični su kad protivnički golman ispucava loptu... svaka je njihova.
Jedini igrač koji im je radio problem pri tome je Lukaku, ali ne svaki put.
Inače Keane mi je u 40 utakmica zabio 6 golova... naravno glavom iz kornera.
Ako slažete Italiju onda bih čak mogao Mandžu preporučiti.
Čudna kartica u svakom slučaju, ali mi se sve više sviđa.
Ispočetka je promašivao apsolutno sve, ali s vremenom je sve bolji i sve više golova zabija.
Odličan je u igri glavom i kad golmanom ispucavate na njega on bez greške plasira loptu dalje, a i prilično je ubojit glavom za gol.
Ja završio u elite 2, dobio u packu griezmanna, prodao njega i IF bakambua i uzeo suareza koji mi je želja još od prošle godine ali pošto nisam nikada igrao sa španjolcima, preskočio sam ga. Sada mi španjolci izgledaju ovako. Inače, teška srca sam se odvojio od IF Bakambua. Strašna kartica.
Inače kako kažeš, zarazan mod. Tim više što se bez problema uđe u elite 2. To je mjesečno lijepa zarada u coinsima a u 8 mega packova valjda će nešto uletjeti kako mi je danas uletjelo.
Jel imaš original igru?
ne, od steampunksa...
Al zelis reci da u originalnoj verziji ima Ibre u Man Utd-u a u falsoj nema ? XD
Normalno da ima kada se svaki tjedan updejtaju rosteri i ocjene igrača.
Drago mi je da nema u piratskoj verziji 
Mislio sam da mi se ucinilo prije par puta, ali lopta bukvalno cijela izadje u korner medjutim sudija nista ne svira i igra se dalje, kakva komedija desilo mi se par puta gdje sam vidio svojim ocima da je cijela izasla
Mislio sam da mi se ucinilo prije par puta, ali lopta bukvalno cijela izadje u korner medjutim sudija nista ne svira i igra se dalje, kakva komedija desilo mi se par puta gdje sam vidio svojim ocima da je cijela izasla
Izašla je i ukrajincima protiv truraka pa suci nisu ništa svirali a ukrajinci zabili i pobijedili. Drugi gol iz zaleđa. Događa se. Nije dobro ako se stalno događa..
koji k. se vise desava sa ovom fifom, igram na ps4, to je strasno sta su napravili od igre, primam najgluplje golove u historiji. Prvi put da igram sav napet i pod stresom. Bude utakmica koje odigram dobro u odbrani a onda najednom totalni raspad, igraci bjeze od lopte u zadnjoj liniji, kad on ide kroz sredinu i doda napadacu moj odbrambeni 5 metara stoji iza njega, dok prebacim na njega i pridjem on je vec sutnuo a znamo kakvi su golmani ove godine. Totalno se kajem sto sam je kupio, fuj znaci. Ako neko nije kupio igru nek je nikad ne kupuje
Kompletno sam presao na Spance,sta da vremenom unapredjujem?
Od jutros vec gold 2 ! :)
Pogledaj post gore koje sam igrace preporucio kolegi
Nemam baš coinsa pa ne mogu ulagat u skupe OTW kartice, ali sam uzeo Tea iz Reala i upravo Kessiea iz Milana.
Netko se sjebo za Kessiea, stavio ga 11.000 buy now, a minimalna cijena za buy now je 20.000.
Biti će za neki SBC ako ne dobiju upgrade :)
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Meni su ti SB dosli ko budali samar :). Krenuo sam online igrat i gubio sam na veliko,reko idem ja offline SB,dok se ne priviknem,zavrsio u gold 1,naucio se igrat i sad u professional i World class razaram sve segmente igre,jos k tome dobio 13k coinsa i pakete,di mi je uletio pizcek,nije nesto al covijeka veseli. Nikako se nisam uspio kvalificirat u vikend ligu,nemogu nanizat 4 pobjede za redom nikako,sad dok liga traje su ici sezone osvajat,jer ce bit u sezoni manje igraca,i jos offline SB.
Inače rabim 4-3-3,no nikako mi u ovoj fifi ne paše,pa sam otišao na 4-5-1 gdje mi je sve posloženo kako treba.
Nakupio sam 50k coinsa,momcad je ko dolje prikazana i stvarno nemam ni na jednog zamjerku ili da bi ga mijenjao. Najviše za oko mi zapinju werner i muller za napad,kimmich IF za beka i goretska za CM,no jos cu vidjet hocu li u kakvu investiciju il trejdanjem jos para nabrat.
Prvi put bi isao masivno trejdat pa me strah da nes ne za*ebem pa da ostanem bez coinsa.
Igra mi zasada ok no obrana je i dalje kriminalna,suci nemaju nikakav kriterij,neki bodycheck mi ne svira (ne igra na loptu,nego drito mene) ,a kad se zabije u mene svira faul i dobim zuti. Svidja mi se sto AI zna odigrat neke akcije,napravit fintu,nije robotsko dodavanje i pucanje. Atmosfera mi je isto odlicna,kad zabim gol za 3:2 u poroduzetku,publika nahrli na ogradu (samo da ne opadnu ko ovi neki ovaj vikend sta su slavili i popadali van tribine) te to daje dodatan sarm. mreže mi nisu smetale u početku,no sada neki put neznam jel gol il je lopta otišla iza gola,baš fali ono paranje mreže.
Vidim da govorite i o tome da je lopta vani a on ne svira. Meni kontra,lopta takne liniju,dakle nije cijela vani i svira out.
Sve u svemu mi sad FIFA ok,nije odlicna,ni dobra,nego ok,da ovo gore srede bilo bi puno bolje.
Dvaput sam zavrsio u gold 1 u SB, ali u paketima je sve bilo bezvrijedno, jedino coinsi dobro dodu. Presao sa 4-3-3 (4) na 4231 narrow i odmah iz prvog pokusaja se kvalificirao u WL dok su sa 4-3-3 uvijek neki divlji rezultati i ispadanje u finalu nakon 6-5 i 5-4. Iduci upgrade mi je Isco i IF Bakambu pa onda Alba i Semedo na bokovima. Sredina jedino Modric i Casemiro ako bude coinsa.
Ja imam Engleze 4 3 3 (4), a Talijane 4, 3, 1, 2 i nekako mi je bolja ova druga formacija.
Kod Engleza na krilima imam Sona i Manea i zadano im je get behind i probao sam cut inside, ali nekako neće da bježe.
Stalno su pod paskom beka ili se vraćaju po loptu, jako rijetko da vidim da netko od njih krene naprijed.
Čak i kad krenu, to ne rade do kraja nego stanu nakon par koraka.
Inače ja ne znam te skilleve pa ih ne koristim u potpunosti.
Jedino brzina im je dobra i s njima probijam bok i nabacujem ili dodajem napadaču.
Mislim da ću prodati Manea i promijeniti formaciju.
BTW
Mane je brz i sve to skupa, ali brate što taj može promašiti to nisu istine.
Zato mislim da je najbolje da ga utopim sad dok je tražen zbog SBC-a?
pozz, novi sam u FUTu a sinoc sam dobio karticu nGolo Kantea i otišao je za 200k, pa molim da mi netko savjetuje kakav bi si tim mogao sastavit za te coinse, igrao bi sa englezim :)
koji k. se vise desava sa ovom fifom, igram na ps4, to je strasno sta su napravili od igre, primam najgluplje golove u historiji. Prvi put da igram sav napet i pod stresom. Bude utakmica koje odigram dobro u odbrani a onda najednom totalni raspad, igraci bjeze od lopte u zadnjoj liniji, kad on ide kroz sredinu i doda napadacu moj odbrambeni 5 metara stoji iza njega, dok prebacim na njega i pridjem on je vec sutnuo a znamo kakvi su golmani ove godine. Totalno se kajem sto sam je kupio, fuj znaci. Ako neko nije kupio igru nek je nikad ne kupuje
I meni se zna dogoditri da lopta ide po sredini a jedan stoepr trči lijevo drugi desno a protivnik sam po sredini ide na gol. jednostavno ne mogu prebaciti na nikoga i normalno da popijem gol
nema nase repke jer suker nije bio zadovoljan sa lovom koju su mu nudili.
vise o toj temi imas u fifi 16 temi.
Ja kad sam govorio da je offline zakon vi mene svi napadali .
Sta je sad ?! hahahahah
Isplati li se Martial sad uzet za 65k?
Evo ako nekome treba za namjestit slidere prva stranica na linku https://forums.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/915625-fifa-18-os-community-sliders.html
pasevi više nisu uvijek tocni..igra se malo uspori.. uglavnom sad to lici na nesto. Nema ultra brze igre i 4 i vise golova po tekmi.