FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...

Moram priznati da nisam vidio nikakav talent već zajebanciju dva igrača u dosadnoj tekmi. Dodavanja uglavnom prvom do sebe pa ne vidim što je tu bilo vrhunski. Zajedno su uputili pet udaraca u okvir gola. Ako te ovo pali, svaka daljnja rasprava je besmislena. Inače tass je odličan igrač, ponajbolji kojeg sam gledao. No u ovoj tekmi nije niti sjena igrača kakvog znam. Sve u svemu bezveze. 

Jbg ,ja sam pitao ove dobre igrace sa foruma da li je moguce da Harry osvoji 1. div . sa timom ratinga 45. ?

Posto sam ja daleko od div. 1 smatram da su to ipak " ozbiljni " igraci .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 23:25 (goust78).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Rijetko koji youtuber koji snima videozapise na tematiku fife je normalan i gledljiv na duži period. U grupu odbojih likova meni spada i Harry. Ne pratim ga, ali pogledao sam ovo što ste postavljali ovdje. Lik je u jednom klipu kada je osvojio diviziju 1 sa golmanima kombinovao određen broj utakmica sa xboxa, a drugi dio sa playstationa. To nije naveo ni u klipu, niti u opisu videa, kao ni u komentarima sve do momenta dok ljudi nisu primjetili da se na određenim mjestima pojavljuju button icone sa playstationa, a na drugim mjestima button icone sa xboxa koja je glavna konzola na kojoj on i inače igra fifu. Kasnije se on počeo pravdati da neke utakmice nisu dobro snimljene i da je iskoristio playstation da ih ubaci. Uđeš na google i vidiš da lik na profesionalnoj sceni nije ništa zapaženo uradio i da mu zarada kroz turine vjerovatno nije nikakva. Vjerujem da kroz youtube zaradi više nego što zaradi kroz fifu. Zato i idu ovakvi bombastični naslovi sa bombastičnom tematikom. Na taj način privuče mlađu populaciju kojima je to zanimljivo gledat. Samo kad otvoriš zadnji video što ste postavili vidi se da dole u komentarima piše prijedlog da igra Harry sa igračima koji počinje sa slovom H, a Tass sa igračima koji počinju sa slovom T. Toliko o ozbiljnosti onih koji prate njegov rad. Lakše je liku da napravi video gdje igra sa Tassom sa timovima napravljenim od golmana, gdje mu ne treba vrlo malo vremena za snimiti i obraditi jedan video, a dignut će na njemu više stotina hiljada pregleda sigurno. Mnogo je lakše to nego snimiti cijelu vikend ligu, izdvojiti iz svake utakmice najzanimljivije i to uklopiti u jedan video. Tako nešta mu oduzima 4-5 puta više vremena, a imat će isto pregleda. Ide linijom manjeg otpora da bi došao do što lakše zarade. Zato i izacuje ovakve videozapise koje postavljate ovdje. Čim je on radio malverzaciju sa tim videom gdje je osvojio ligu sa timom golmana ja vjerujem da mu to nije prvi i jedini put. Da je dobar igrač, to sigurno jest. Da je dobar koliko želi sebe prikazat, to sigurno nije. U tome je suština.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Neki dan sam igrao sa likom,tim mu se zove Torcida 1950 ,razbio me 4:1 ,pitam koja si div ,kaze 3. ?!

Jbg kakvi su tek u 1. ?!

Zato mi je cudno da harry razbija likove iz 1. div . sa losim timom .

Necu vise daviti . :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...

Neki dan sam igrao sa likom,tim mu se zove Torcida 1950 ,razbio me 4:1 ,pitam koja si div ,kaze 3. ?!

Jbg kakvi su tek u 1. ?!

Ja sam igrao 1. diviziju 3-4 puta.

Jedanput sam osigurao ostanak u 1. diviziji.

Nikad nisam osvojio.

Prema tvojim kriterijima ja sam super igrač, a istina je da sam prosječan, ako ne i ispod prosjeka.

Moj prosjek, divizija u kojoj najviše boravim je 3. divizija.

Ponekad se zvijezde poklope, FIFA me pogura pa dođem u 1. diviziju.

Sad ću upalit igru pa da ti baš napišem koliko imam pobjeda i poraza.

Poraza imam više, to znam sigurno.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 10:38 (Skilledžija).
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Jbg kakvi su tek u 1. ?!

Ja sam igrao 1. diviziju 3-4 puta.

Jedanput sam osigurao ostanak u 1. diviziji.

Nikad nisam osvojio.

Prema tvojim kriterijima ja sam super igrač, a istina je da sam prosječan, ako ne i ispod prosjeka.

Moj prosjek, divizija u kojoj najviše boravim je 3. divizija.

Ponekad se zvijezde poklope, FIFA me pogura pa dođem u 1. diviziju.

Sad ću upalit igru pa da ti baš napišem koliko imam pobjeda i poraza.

Poraza imam više, to znam sigurno.

Ne znam sta da ti kazem ,kazu neki da je za div 5.( najbolja u kojoj sam bio ) dovoljno znati komande ! :)

I u sledecoj fifi cu doci do 5. i taman . Necu da zapinjem i da se nevriam,dokle ide lagano dotle cu da igram.

Volio bih da moze da se " zakljuca " div. pa da stalno budemu 5. osvojio prolaz za dalje ili ne .

Inace ja mogu da dopustim sebi luksuz da igram jer sam mator i rjesio sam svoj status u zivotu.Imam posao,djecu ,zenu i sl.

Jedino sto moze da me drmne hertz ili mozdani kao i kod Mouvija . :)

Mada imam 16 god. mladu ,lijepu zenu tako da mi se ne mre jos...  hahahahahaah

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 11:55 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Jbg ,ja sam pitao ove dobre igrace sa foruma da li je moguce da Harry osvoji 1. div . sa timom ratinga 45. ?

Ja sam ti nekoliko puta rekao da ima lik s ovog foruma koji je s brončanima osvojio div 1 nekoliko puta bez poraza a ti sada izvlači zaključke. Ipak vrijedi ona da je bitno tko igra a ne kakve kartice ima.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ja sam ti nekoliko puta rekao da ima lik s ovog foruma koji je s brončanima osvojio div 1 nekoliko puta bez poraza a ti sada izvlači zaključke. Ipak vrijedi ona da je bitno tko igra a ne kakve kartice ima.

Koji je to kolega ?Mozda jesu bronzani ali nisu sigurno ratinga 45 ! :)

17 godina
goust78 kaže...

Ne znam sta da ti kazem ,kazu neki da je za div 5.( najbolja u kojoj sam bio ) dovoljno znati komande ! :)

I u sledecoj fifi cu doci do 5. i taman . Necu da zapinjem i da se nevriam,dokle ide lagano dotle cu da igram.

Volio bih da moze da se " zakljuca " div. pa da stalno budemu 5. osvojio prolaz za dalje ili ne .

Inace ja mogu da dopustim sebi luksuz da igram jer sam mator i rjesio sam svoj status u zivotu.Imam posao,djecu ,zenu i sl.

Jedino sto moze da me drmne hertz ili mozdani kao i kod Mouvija . :)

Mada imam 16 god. mladu ,lijepu zenu tako da mi se ne mre jos...  hahahahahaah

Za ženu se nemoj brinuti. Servisera ima koliko hoćeš tako da joj neće biti problem naći onog najboljeg. Što se fife tiče ja sam ove godine došao do 3 divizije takoreći iz prvog pokušaja. Kako me bolest uhvatila krajem prvog mjeseca više nisam igrao divizije jer su mi one stresnije od prijateljskih ili kavlifikacija za vikend ligu jer znam da je ionako neću igrati. Uđem i onda odigram 5/6 tekmi. Jednostavno prijateljske tekme mogu igrati bez beda dok sve ove natjecateljske podižu adrenalin pa ako me igra počne daviti počnem se živcirati a to onda povlači podizanje tlaka, aritmije i tako. Što sam ti htio reći? Sve te divizije nisu mjerilo nečije kvalitete. Igram često s likom kojeg sam slučajno upoznao preko igre i uredno ga derem iako je bolje rangiran od mene. No lik igra normalno bez silovanja i onda ja tu imam dobre šanse.

No onda igram s krkanom iz 6 divizije koji je dva puta lošiji od mene ali me siluje cijelu tekmu, baca, udara, uklizuje, dva puta mi centar prijeđe i na kraju me pobijedi. Jednostavno mi takvi igrači ne pašu. Uživao sam igrati s maverickom jer igramo slično. Tekme su nam uvijek bile jako napete, nerijetko završavale penalima. I to je meni nogomet. kada se nadmudrujemo, kombiniramo, tražimo slabosti a ne kada se uklizuje na 101 način, siluje, baca, parkira bus i čeka sretna kontra koja u ovoj igri uvijek dođe oko 90 minute. Evo, još malo pa će izaći nova fifa a ja se ne sjećam jesam li ikome ove godine uklizao?

12 godina
FIFA 17

Meni su uredu uklizavanja naravno bez da pokosis igraca jer sam par puta znao spasit gol jer sam se uklizao u pravi trenutak i pokupio loptu ili zaustavio udarac,uklizavanja postoje u pravom nogometu i nemam nista protiv  koristenja ovdje u igrici.Jedino me smeta sto nekad mozez pokosit igraca bez da dobijes karton sto je po meni totalno glupo jer igrac ce tako uklizivat sve dok ga se ne kazni i onda ce pocet igrat opreznije tako da ne bude iskljucen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo, još malo pa će izaći nova fifa a ja se ne sjećam jesam li ikome ove godine uklizao?

Ne u klizavam ni ja skoro pa nikad . Ne mogu da se sjetim da uklizem u zaru borbe.

Standing tackle samo  i ponekad combo (Jockey+sut ) isto kad se sjetim .

Sad,da ima neko da sjedi pored mene i da mi daje instrukcije mozda bih bio bolji igrac vremenom ...

Neko ko zna ...

Kauc varijanta je zakon ko ima solidnu elipu za pivo i baciti koju .

Prosli vikend me zena izbacila napolje sa drustvom,iznjeli smo TV i ps4 i naigrali se ...

Da me nije sramota godina tacno bih isao u igraonicu da igram tamo sa djecom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 12:33 (goust78).
13 godina
movie kaže...

No onda igram s krkanom iz 6 divizije koji je dva puta lošiji od mene ali me siluje cijelu tekmu, baca, udara, uklizuje, dva puta mi centar prijeđe i na kraju me pobijedi. Jednostavno mi takvi igrači ne pašu. 

Upravo sam završio utakmicu kakvu si gore opisao.

Lik se samo bacao po terenu i gledao kako da me skrši.

Povedem 2-0 i pomislim, to je to (taman igram utakmicu za osvojiti naslov).

Ali to nije bilo to... dva prekršaja na sredini terena koja sudac nije sankcionirao su rezultirala s njegova 2 pogotka jer, naravno, moji obrambeni su "nigdje", a njegov napadač sam na 16m.

Utakmica je završila 2-2 uz statistiku udaraca na gol - on 3/3, a ja 17/11, posjed lopte - on 39%, a ja 61%.

BTW

U četvrtak sam ušao u 1. diviziju i nisam dobio ulaznicu za vikend ligu, a danas nakon ulaska u 1. diviziju jesam.

Ja ne znam tko tu koga jebe??!!!

Krivo mi je k'o psu zbog mjesečne nagrade jer će mi faliti pobjede iz ovog vikenda za bolju nagradu, a opet se dijele TOTS igrači.

Još sam u petak kontaktirao službu za korisnike i žalio se, ali mi smrad nije dao upad.

Jako čudno je to s kvalifikacijama za vikend ligu.

Nekad je dovoljno da osiguraš ostanak u 2. (tako sam jedanput ušao u vikend ligu), a drugi put nije dovoljna niti promocija u 1. diviziju??!!

[19xx] 4ntraks
14 godina
Tko je ovdje najstariji? Baš me zanima. Ja 43 god. Movie mi je sumljiv, baca na 40+( nema kes smajla na mobu:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ovo je govno od igre i danas definitivno zavrsavam sa ovim smecem zvanom Fifa! Pa nek jebu nekog drugog u mozak mene vise nece. Igra te tocno jebe mozak i kad te pusta da igras onda sve ide ko violina i onda najednom sve se okrene i nemores kurca. Pisalo se se o tome 500 puta ali sada mi je stvarno puka film. Kad je netko bolji nije mi krivo ali kad ima dva udarca u 3 udarca i 3 gola a ja 15 u okvir i nijedan gol onda popizdis. Higuaun sam na crti fali cili gol,ma nabijem vas ea. Nikad vise
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Tko je ovdje najstariji? Baš me zanima. Ja 43 god. Movie mi je sumljiv, baca na 40+( nema kes smajla na mobu:)))

Mislim da smo Movie i ja najstariji !

13 godina
Ja sam sa ovim timom tots unistio sve od 7 do 2 lige, bukvalno za dva dana sam usao u drugu ligu. Nakon pauze od fife koja je trajala skoro pola godine. Prije pauze sam igrao prvu ligu regularno. Za sebe ne mogu reci da sam neka igracina, ali sigurno nisam ni puno losiji od nekih koji se po yt dizu u zvijezde. Najvise volim kada dobijem nekoga sa Balkana :D u mojoj ekipi imaju 2 silver igraca i ne znam u cemu je fazon, ali ti silver igraci igraju bolje od tots Verghtongena naprimjer. Uvijek sam ganjao kombijacije silver/gold. Evo i sada mi se desava da cesto Messi ili Ronaldo tots idu na moje silver bekove i izgledaju smijesni pored njih. Raznose ih silverasi. A ja bi volio da poigram sa tim sto je imao 45 rating i osvojio prvu ligu. Poklonio bi mu odmah PC da me dobije.

0 0 hvala 0
13 godina
mariclius kaže...

Mene dva mjeseca dijeli od 42 :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
The_K kaže...

Meni su uredu uklizavanja naravno bez da pokosis igraca jer sam par puta znao spasit gol jer sam se uklizao u pravi trenutak i pokupio loptu ili zaustavio udarac,uklizavanja postoje u pravom nogometu i nemam nista protiv  koristenja ovdje u igrici.Jedino me smeta sto nekad mozez pokosit igraca bez da dobijes karton sto je po meni totalno glupo jer igrac ce tako uklizivat sve dok ga se ne kazni i onda ce pocet igrat opreznije tako da ne bude iskljucen.

Jedno je uklizavanje u prostor kako bi blokirao udarac ili presjekao dodavanje ili izbio loptu a sasvim nešto drugo uklizavanje u igrača bez mogućnosti da dođeš do lopte samo kako bi pokosio mog igrača znajući da u velikom broju slučajeva niti prekršaj neće biti sviran. Jednostavno ne volim takvu igru i takve igrače.

17 godina
mariclius kaže...

Na svoje godine slobodno dodaj još 10. Uvijek sam bio jedini tata koji igra igra dok mu je sin išao u osnovnu školu, pa u srednju, pa na faks. Pa sada na poslu. Vrlo vjerojatno ću biti i jedini djed, naravno ako poživim. Još uvijek igram nogomet za veterane a od sljedeće godine i sin će mi imati uvjete za veterane. Kako život prođe...

12 godina
FIFA 17

Nije to do igraca vec do igrice,trebali su napravit te sudacke odluke puno bolje. U 16 nisi smio ni pipnut igraca ovaj bi se vec srusio i ti bi dobio prekrasaj dok sad u 17 mozez natezat igraca preko cijelog igralista i neces dobit prekrasaj, uopce nisu to izbalansirali. Najkriticnija je ona zona u 16m tu je sve zbugano suparnicki igrac se zabije u tvog igraca i on padne na pod a tvoj ostane stajat sudac svira penal sto po meni nema logike nisam ja kriv sto je on trcao samo ravno i zabio se u mene dok nekad se zna desit da nasrnes na protivnika kao budala penal bude cisti ali sudac ne reagira.Oni u 18-ici jednostavno moraju napravit da sudac donosi kvalitetne odluke ako ubijes boga u igracu da dobijes izravni crveni da se svira ono sto je prekrsaj.A ne da svake godine izbace poluproizvod na kojem cemo mi gubit zivce jer se desavaju ne logicne stvari ako u pravom zivotu nekad sudacke odluke nisu postene neka bar budu ovdje u igrici postene i da zajebu opet sa sudcima neka bar ubace u igricu to da mozez sa igracima polomit noge sudcu tako bi bar imao nekakvo zadovoljstvo kad bi mi sudio ili ne sudio nesto tupavo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svaka čast movie, meni se ljudi čude kako još igram igre, ali tebi kapa do poda:))) To je po meni pozitivno, to što je ostalo nešto dječje u nama. Radije provedem vrijeme igrajući nego u zadimljenim kafićima. A još se kao djeca znamo i prepucavati haha Lp
14 godina
Skileđija generacija smo:) goust78 bubni da čujemo... Ima nas znaći što se tiće fife(igri) 40+, a eto i car movie 50+:)
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Skileđija generacija smo:) goust78 bubni da čujemo... Ima nas znaći što se tiće fife(igri) 40+, a eto i car movie 50+:)

U moje vrijeme nije bilo kompa i igrica .Mi smo se igrali napolju .

Ostao sam zeljan kompjutera tako da sam komp. kupio oko 2000 god. i od tada

igram redovno.

Inace imam pune 52. god.

Svi se cude kako igram igrice ali eto volim .....

Fifu igram zato sto sam tvrdoglav i ne mogu da  prestanem a ocigledno nemam talenta niti mogu da naucim ...

Bogu hvala nemam nekih problema pa se igram. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 19:23 (goust78).
14 godina
Svaka čast. Za poštovanje ste gejmeri:))) Imam kolegu kao vi 50+, ali on samo ratne igre igra. Što se tiće fife da,se to naučiti ako imaš strpljenja, a toga je najmanje u današnjem svijetu. Evo ja samo karijeru i sa društvom igram. Online me nije nikad nije privlačilo. Možda ovu godinu da probam taj fut. Sve mi izgleda zbrkano sa tim karticama i pakovima šta već. Nekako kao da je to bitnije od gameplaya mi nekada izgleda.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Svaka čast. Za poštovanje ste gejmeri:))) Imam kolegu kao vi 50+, ali on samo ratne igre igra. Što se tiće fife da,se to naučiti ako imaš strpljenja, a toga je najmanje u današnjem svijetu. Evo ja samo karijeru i sa društvom igram. Online me nije nikad nije privlačilo. Možda ovu godinu da probam taj fut. Sve mi izgleda zbrkano sa tim karticama i pakovima šta već. Nekako kao da je to bitnije od gameplaya mi nekada izgleda.

Da ima friendly sa klubovima  kao na fifi 14 ,samo bih to i igrao . Fut moram da igram iz nuzde zbog prijateljskih jer ne volim da

zapinjem kao sivonja u divizijama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 19:47 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

U moje vrijeme nije bilo kompa i igrica .Mi smo se igrali napolju .

Ostao sam zeljan kompjutera tako da sam komp. kupio oko 2000 god. i od tada

igram redovno.

Inace imam pune 52. god.

Svi se cude kako igram igrice ali eto volim .....

Fifu igram zato sto sam tvrdoglav i ne mogu da  prestanem a ocigledno nemam talenta niti mogu da naucim ...

Bogu hvala nemam nekih problema pa se igram. :)

Ja sam krenio s amigom 500, pa onda 1995 s računalom a usput kupovao sve nintendo konzole a od pojave PS sve PS konzole. Xbox nisam nikada kupio i nije me nikada privlačio. Uglavnom sam konzole kupovao zbog ISS, pa kasnije PESA i FIFE. Uvijek mi je nogomet bio na prvom mjestu a s godinama ostao i jedina igra koju igram. Izuzetak su Uncharted i Lara koje uvijek volim odigrati. Za sve ostalo sam izgubio interes. Ko budala se veselim novoj fifi iako znam da će mi skratiti životni vijek. No bar sam se u zadnje vrijeme naučio kontrolirati što mi sve ove godine nije uspijevalo. Na kraju krajeva s nećim se moraš zezati i od nećega moraš umrijeti...

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav braci po patnjama sa najboljom sportskom simulacijom ikada, nikada prije nisam igrao Ultimate team, ali sama ove godine poceo i nakon dva mjeseca upoznavanja sa igricom dosao sam do div1 (igram na ps4 i smatram da je ubjedljivo najjaca konkurencija na ovoj konzoli, sto zakljucujem po broju pobjeda top 100 igraca, minimum minimuma je 38), osvojio sam desetak puta div1 i mnogo puta sam poprilicno blizu, igram samo sa dva bpl tima. Registrovao sam se na forum da stanem u odbranu ovog harija, jednostavno postoje ljudi koji kidaju ovu igricu, osvojiti div1 nije nista posebno, to shvatim svaki vikend jer mi je maksimum pobjeda 27 a mjesecni nivo mi je elite3, a ovaj covjek ima 40 0 skoro svake sedmice tako da ne sumnjam da cak i sa golmanima on moze osvojiti div1 uz povoljnije protivnike. Ja nakon 4 mjeseca igranja igrice neke igrace jednostavno rasturam u div1, ljudi koji kidaju odbranu. Ono sto sam zakljucio igrajuci ovu igricu je da samo ljudi sa sjajnom 1 na 1 odbranom i visokim procentom realizacije prilika su sjajni igraci, igraci koji mogu da osvajaju div1 ne moraju biti takvi, to su prosjecni igraci kao sto sam i sam. Ovaj lik hari je daleko iznad toga i to nisu ljudi koji igraju sa atributima igraca sa osobama koje su na nivou ispod njihovog, jednostavno igraju na neke tajne, dobru jedan na jedan odbranu i cinjenicu da iz svake prilike i otvorenog ugla pogadjaju i ne prave greske. Ukoliko neko postoji na forumu ko igra na ps4 neka me doda pa da ponekad bacimo neku partiju. 

username: eldorado2912

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
opaladopala kaže...

Pozdrav braci po patnjama sa najboljom sportskom simulacijom ikada, nikada prije nisam igrao Ultimate team, ali sama ove godine poceo i nakon dva mjeseca upoznavanja sa igricom dosao sam do div1 (igram na ps4 i smatram da je ubjedljivo najjaca konkurencija na ovoj konzoli, sto zakljucujem po broju pobjeda top 100 igraca, minimum minimuma je 38), osvojio sam desetak puta div1 i mnogo puta sam poprilicno blizu, igram samo sa dva bpl tima. Registrovao sam se na forum da stanem u odbranu ovog harija, jednostavno postoje ljudi koji kidaju ovu igricu, osvojiti div1 nije nista posebno, to shvatim svaki vikend jer mi je maksimum pobjeda 27 a mjesecni nivo mi je elite3, a ovaj covjek ima 40 0 skoro svake sedmice tako da ne sumnjam da cak i sa golmanima on moze osvojiti div1 uz povoljnije protivnike. Ja nakon 4 mjeseca igranja igrice neke igrace jednostavno rasturam u div1, ljudi koji kidaju odbranu. Ono sto sam zakljucio igrajuci ovu igricu je da samo ljudi sa sjajnom 1 na 1 odbranom i visokim procentom realizacije prilika su sjajni igraci, igraci koji mogu da osvajaju div1 ne moraju biti takvi, to su prosjecni igraci kao sto sam i sam. Ovaj lik hari je daleko iznad toga i to nisu ljudi koji igraju sa atributima igraca sa osobama koje su na nivou ispod njihovog, jednostavno igraju na neke tajne, dobru jedan na jedan odbranu i cinjenicu da iz svake prilike i otvorenog ugla pogadjaju i ne prave greske. Ukoliko neko postoji na forumu ko igra na ps4 neka me doda pa da ponekad bacimo neku partiju. 

username: eldorado2912

Ja sam gore naveo da nije problem reći da je Harry odličan igrač, ali da je dobar u onoj mjeri u kojoj se pokušava predstavit nije. Osim toga manipulacija sa tim videozapisom dovoljno utiče na njegov kredibilitet. Igra na xboxu koja je po konkurenciji slabija konzola, a nije ostvario niti jedan zapažen rezultat. Ime je "izgradio" većinom na ovim klipovima sa bombastičnim naslovima. Drugi profesionalni igrači poput Tassa, Vitality Rockya, Gorile i slično su pravili odlične rezultate. Sad bi njihove rezultate trebalo pokopat, a da bi se dokazali morali bi osvojit div 1 sa timom golmana s tim da dobiju 1 crveni karton u prvih 10 minuta. Pa bi došao sljedeći lik koji će dobit 2 crvena sa istim timom golmana uz osvajanje div 1 itd. itd. Nešto poput dokazivanja čiji je veći... On kad osvoji šta na profesionalnoj sceni ili bude u top 3 onda ćemo reći da su tvrdnje dominantnog lika tačne...

-nema iza sebe rezultata

-ima videozapise sa kojima je manipuliso

Zaključak:ja da sam ga aktivno pratio, prestao bih... pošto ga nisam pratio, na osnovu malo stvari koje sam na ovom forumu upoznao, ne bih ga ni počeo pratit

8 godina
neaktivan

Naravno da ne moze sa rokijem, tasom, gorilom, pa cak ni borasom, on je meni bare bare sa majkom, moj post si mozda pogresno protumacio, vise je osvrt na to da osvajanje divison1 uopste nije neki podvig, imam mnogo iskustva u toj diviziji i ima jako mnogo losih i prosjecnih igraca (sebe ubrajama u ove igrace takodjer), za mene su samo ljudi koji imaju 35 plus pobjeda u vikend ligi ozbiljni igraci. Inace, vidim da se razumijes, da li znas nekoga sa balkana da ima 35plus u vikend ligama, volio bih da znam online idove tih ljudi. Pozdrav 

13 godina
FIFA 17

ja imam 32 godine, nedavno dobio i naslijednika da sa njim sutam fifu i ostale igrice... ja cu igrati igrice dok sam ziv, ja sam taj tip. 1-2 gajbe piva mjesecno i fifa,wow,nba... ja za drugo ne znam. naravno, ne zapostavljam zenu i djecu, ali neki red se postuje :D cekam da izadju nove konzole i to cu nabaviti da imam za slijedecih 5-6 godina.

ja kazem zeni, ja imam dvije solucije da idem svako vece u kafanu ili da budem za pc... kaze bolje to drugo :D

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
opaladopala kaže...

Naravno da ne moze sa rokijem, tasom, gorilom, pa cak ni borasom, on je meni bare bare sa majkom, moj post si mozda pogresno protumacio, vise je osvrt na to da osvajanje divison1 uopste nije neki podvig, imam mnogo iskustva u toj diviziji i ima jako mnogo losih i prosjecnih igraca (sebe ubrajama u ove igrace takodjer), za mene su samo ljudi koji imaju 35 plus pobjeda u vikend ligi ozbiljni igraci. Inace, vidim da se razumijes, da li znas nekoga sa balkana da ima 35plus u vikend ligama, volio bih da znam online idove tih ljudi. Pozdrav 

Ja sam odabrao najgoru opciju od tri moguće. Igram na PC-u tako da teško kojeg bolje igrača sa naših prostora sam mogao upratit. Jedino znam za Mirzu Jahića. On je iz BiH, ali živi u Austriji. Profesionalni igrač. I znam da je neko na ovom forumu spomenuo nekom malog 2000. godište, iz Zagreba, koji je bio u top 100 sa nekih 36 ili 38 pobjeda.

Što se tiče divizija, negdje sam pročitao da je neko probavao da testira i da igrači koji se vjerovatno uparuju međusobno su igrači od div 1-3, div 4-6, div 7-10. To objašnjava zašto u div 1 bude pravo dobrih protivinka kao i onih koji su dosta slabiji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice