FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Hocu na ovome moci igrati Fifu 17?

Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHZ
Asus R7-250X 2GB GDDR5 256-BIT
6 GB RAM DDR2

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 17
Jasperr kaže...

6 GB RAM DDR2

skini demo pa vidi

15 godina
neaktivan
Jel igra neko Pro Clubs casually?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
ibme74 kaže...

skini demo pa vidi

Tko bi se toga sjetio?

13 godina
movie kaže...
ibme74 kaže...

skini demo pa vidi

Tko bi se toga sjetio?

On ocito ne

9 godina
neaktivan

Imam " stari " i5@750 2.66 GB + Radeon 6750 1 GB+ 8 GB DDR3 ,radi fifa 17 bez problema sto se tice procesora

ali nema dobrog drivera za graficu tako da ispada posle nekog vremena .

Q6600 i i5@750 su tu negdje pa mislim da ce ti to sljakati dobro .

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Quad-Q6600-vs-Intel-Core-i5-750

I graficke su slicne stim da za tvoju sigurno ima dobar driver koji podrzava fifu.

http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R7-250X-vs-Radeon-HD-6750

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 7:49 (goust78).
17 godina
FIFA 17

Evo na i Lacazzetea u BPL. Potpisao za Arsenal. Englezi će imati kako je krenulo najzvučnija imena kojima je većina igrala u futu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad sam igraona PC protiv ovog lika !Da li je to normalno ?

Pleme mu jebem .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Lijep pozdrav. Imam jedan problem s igrom. Igram s frendom ove kick off utakmice i u toku otprilike 3. ili 4. utakmice zaredom, nakon jednog zabijenog gola, doslovno me izbaci van iz igre, a dok inace igram FUT, mogu igrati koliko god hocu tekmi a da me ne izbaci. Jel mozda netko zna u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jesi probao desni klik na igru pa repair game?

10 godina
FIFA 17

jesam, ali ne pomaže

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jasperr kaže...

6 GB RAM DDR2

imam 250x samo sa 1gb + 8gb rama + fx6300

i vrtim na FullHD rezi na high sa 2xmsaa preko 60 fps, tak da nemaš brige.

17 godina
goust78 kaže...

Sad sam igraona PC protiv ovog lika !Da li je to normalno ?

Pleme mu jebem .

Naravno da nije normalno, nedostaje mu desni bočni tots. Ovako to ružno izgleda.

17 godina
FIFA 17
Interesantno, ove godine futties starta prekosutra i trajat će do polovice osmog mjeseca. Šest igrača na zalazu karijere bit će realizirani kroz sbc u narednih sest tjedana. Ostali igrači su nominirani u 10 kategorija i mogli smo svi za njih glasovati. U svakom slučaju lijepo je vidjeti da se firma oko igre trudi gotovo do njenog zadnjeg dana. Izgleda da će opet biti nagrade za one koji riješe svih šest sbc. Bojim se da će rijetki to moći sve riješiti s obzirom na količinu coinsa koje trenutno imamo a s obzirom na mareket ništa se ne isplati prodavati. Imam još 100k, na market ne odlazim gotovo dva mjeseca i vidjet ću hoće li mi to biti dosta za išta ili ništa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Onaj seasons na PC je mrtav samo 450 ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovaj sam se put na vrijeme rjesio igraca i nesto malo zaradio. Sada cekam taj futties ilikako vec, a na racunu imam 700k.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 13:25 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Nakon odigranih par utakmica u seasonsu dosao sam do zakljucka da je gameplay puno bolji u odnosu na fut nema povremenog input delaya,igra nije usporena niti ubrzana sve ljepo ide,igraci ne rade toliko kolicinu gluposti kao u futu.Pa me sada zanima zasto je mod u fifi koji jedva iko igra ima bolji i kvalitetniji gameplay od moda kojeg igra 90% igraca i oko koje im se vrti zarada.Meni to nema logike zasto su pogorsali gameplay u futu do razine da postane ne igriv

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Nije Ronaldo, ali ovo me razveselilo kao da sam dobio Ronalda :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Nije Ronaldo, ali ovo me razveselilo kao da sam dobio Ronalda :)

Sad je meni zao jer nisam igrao ovaj mjesec WL

17 godina
FIFA 17

Ha, ha... sada sam bacio pogled na prodajne rezultate fife 17 jer sam se na jednom portalu raspravljao. Uglavnom , fifu 17 uspjeli su prodati u rekordnoj cifri od preko 17 milijuna komada. Od toga samo na PS4 prodali su 11 milijuna komada i na PS3 gotovo 2 milijuna komada. Strašno. I sada mi ovdje prijetimo kako nećemo uzeti igru jer smo nezadovoljni i tako to. Mene smeta ovo, nekoga ono, uglavnom nitko zadovoljan osim ea sportsa. Pa naravno da će i fifa 18 biti kao fifa 17 jer rezultati prodaje govore da su u pravu i na dobrom putu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Sad je meni zao jer nisam igrao ovaj mjesec WL

TOTS-i će biti nagrada umjesto TOTW i u 7. i u 8. mjesecu tako da još stigneš.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

uf lijepo lijepo,ja sam dobio salaha i super sam zadovoljan,jedino bi bio sretniji da sam dobio insignea ili bas tog niangolana :D

EUNE LOL: frenkySTYLE
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Elite 2 monthly nagrade...
Od igrača vrijednih pomena Lukaku i Tolisso. Mogu slobodno reći da sam dosta više očekivao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ryder007 kaže...

uf lijepo lijepo,ja sam dobio salaha i super sam zadovoljan,jedino bi bio sretniji da sam dobio insignea ili bas tog niangolana :D

Odigrao sam jučer jednu s njim na CAM-u i nekako mi je izgledao izgubljen na toj poziciji.

Kad ga trebam u napadu, on je u obrani i obratno :P

Mislim da ću ga spustiti na njemu prirodnu poziciju centralnog defenzivnog CM-a.

Inače, ovo je meni najbolja kartica koju sam dobio ove godine.

Pogotovo što igram s Talijanima tako da mi je sjeo k'o budali šamar :)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo kako mi ekipa izgleda sada sa novim pojačanjima:

Zanimljivo mi je kako je sada Walker postao najslabija karika, isto mi je malo nezanimljivo postalo jer jedino što mogu uraditi jeste da zamjenim smallinga i walkera i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AdisTM87 kaže...

Evo kako mi ekipa izgleda sada sa novim pojačanjima:
Zanimljivo mi je kako je sada Walker postao najslabija karika, isto mi je malo nezanimljivo postalo jer jedino što mogu uraditi jeste da zamjenim smallinga i walkera i to je to.

Ma netko ce ti s vremenom dici zivac pa ces ga mjenjat nemoj se brinut oko toga hahahaha

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Zadnja skoro tri mjeseca ne igram vikend ligu. Svaku mogu igrat jer sam kvalifikovan, ali u većini njih ne odigram nijednu utakmicu ili odigrat par samo da se još jednom uvjerim na kakvom sranju jedna kompanija uzima pare. Gledam ove nagrade što ste postavili za prošli mjesec pošto ja nisam igrao i povuće me da oprobam tu glupost opet. Prva utakmica me već upoznala sa festivalom je*anja u zdrav mozak. Pet prečki iz pet situacija u kojih bar 2 ili 3 moraju da uđu. U prvih 20 minuta 3 prečke nakon čega ti bude jasno kako guranje jedne strane nije mit već školski prikaz kako igra favorizuje jednu stranu. Osim toga sam imao još nekoliko šansi 1 na 1, ali igra koliko god držim strelicu u stranu mi navodi igrača da puca po sredini. Nisam uspio zabiti ni jedan gol, a protivnik šta god je opalio ušlo je. Sljedeća utakmica, lik opuca loptu sa 25 metara, udari u mog igrača, promjeni smjer u suprotnu stranu i putuje poput banane gdje ulazi tačno pod 90 stepeni. Meni je ovaj gameplay u vikend ligi toliki odron da se to riječima ne može opisat. Toliko nelogičnosti, toliko nerazuman error % kod pasova gdje jedna strana može da uveže po 15-20 first touch pasova (neki okrenuti leđima od pravca pasa koji će da izvedu), a druga strana ne može izvesti normalan dupli pas. To se dešava i u divizijama, ali u vikend ligi je to toliko izraženo da postaje smiješno za normalan razum.

Fitnes kartice prelaze često preko 2k coinsa, igranje bez drugog tima je neisplativo, a moj drugi tim vrijedi nekih 50-60k coinsa što opet donosi još jednu neravnotežu u vikend ligi kad naiđeš na protivnika čiji najjeftiniji igrač vrijedi više puta nego cijeli tvoj drugi tim. Ni ta razlika ne bi bila problem da gameplay nije retardiran u mjeru u kojoj jest.

Možda ste se vi koji ste redovno ostali igrati vikend ligu navikli na sve ovo pa vam ne djeluje tako loše ili djeluje solidno, ali da mi garantuju TOTS Ronalda i Messia samo ako odigram sve utakmice ovaj mjesec ja bih odbio jer uopšte ne vrijedi mog nekvalitetno izdvojenog vremena.

Za konzolu govore da je bolja u odnosu na PC, ali vjerujem da ni tamo ne teče med i mlijeko. Izdvajanje oko 300 eura samo radi fife ne dolazi u obzir. Na računaru sve i da isprave sve ovo, a neće, opet će da bude set novih grešaka i gluposti. Zaključak je da me sljedeća fifa neće vidjeti ukoliko ne napravi neki mega bum koji blago rečeno se neće desiti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Inače, ovo je meni najbolja kartica koju sam dobio ove godine.

Pogotovo što igram s Talijanima tako da mi je sjeo k'o budali šamar :)

Drago mi je da ti je uletio kapitalac, interesantno kako me uopce niti malo nije privukla ta tvoja nagrada da sad upalim opet fifu, mislim da sam se skinuo sa tog govna napokon :)

12 godina
FIFA 17

Pa bas zbog tog odurnog gameplaya u WL ja sam prestao igrat fut ovaj seasons je sasvim druga igrica sve je nekako bolje tece igra gladje nema toliko ne logicnosti pobjedjuje uglavnom bolji.Ali ta prokleta zelja da imam sto bolji tim u futu uvjek me vrati nazad i svaki put mi odu zivci jer je igrica prokleti troll.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Drago mi je da ti je uletio kapitalac, interesantno kako me uopce niti malo nije privukla ta tvoja nagrada da sad upalim opet fifu, mislim da sam se skinuo sa tog govna napokon :)

Ja sam mazohist pa igram i dalje :)

Moram priznati da se čak veselim FIFI 18 zbog legendi, a vrlo vjerojatno neću imati niti jednog u klubu.

Osim ako ne kupim onu jaču verziju igre pa mi daju Ronalda na 5 utakmica :)

BTW

Jučer uđem u 1. diviziju i danas otvaram vikend ligu, ali kurac.

Nisam dobio pristup.

Idem na EA help i žalim se da mi nisu dali pristup... kaže Kaljeeh da će mi poslati mejl sa linkom za aktivaciju vikend lige.

Dobijem mail, ispunim sve i kliknem, al opet kurac - kaže da nisam kvalificiran.

Jebo sam im mamu.

Jedanput sam se kvalificirao tako što sam ostao u 2. diviziji, a sad nije dovoljno niti u 1. diviziju ući?!

Ne kužim koje su im to fore???!!!!

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 17:09 (Skilledžija).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice