FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 17
Ako ste rješavali SBC utorkom onda se možete nadati ovim nagradama:

Completing 2 or more TOTS Bonus SBCs will earn you a special reward:
2 TOTS Bonus SBCs – Mega Pack (untradeable)
3 TOTS Bonus SBCs – Prime Gold Players Pack (untradeable)
4 TOTS Bonus SBCs – Rare Players Pack (untradeable)
5 TOTS Bonus SBCs – Jumbo Rare Players Pack (untradeable)
6 TOTS Bonus SBCs – Ultimate Pack that includes a guaranteed TOTS Player (untradeable)
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 17
Skilledžija kaže...

6 TOTS Bonus SBCs – Ultimate Pack that includes a guaranteed TOTS Player (untradeable)

Jedva cekam nekog totsa kojeg nikad necu koristit hahahha

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Citam neki forum na Fb sve djeca 15+ god ,WL te gold 1-3 te ekipe vrhunske ...

Te 1. div .....

Jebo ja sebe ....

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...
Skilledžija kaže...

Ja ocekujem Al Somu ili eventualno nekog desnog bočnog iz turske lige.

14 godina
C3c1l kaže...
The_K kaže...
Skilledžija kaže...

Ja ocekujem Al Somu ili eventualno nekog desnog bočnog iz turske lige.

Al Soma je jeben. Pa pogledaj mu statse. Istina da se moze uklopiti u prvu radi chem, ali kao super sub savrseno! Fizikalac hahah i giant! Pa svaki skok ce ti dobiti, sto je korisno pogotovo ako stizes rezultat zadnjih 10-15min za brzi protok lopte.

17 godina
The_K kaže...

Već sam rekao, dobit ću najgoreg kojeg možeš dobiti. S guštom ću ga obrisati..

http://imgur.com/qpdCgQB

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2017 14:14 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

kad dolaze te nagrade??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

kad dolaze te nagrade??

28. 6.

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 17
Super, prekjučer kupim tots gignaca za 90k i sav sretan. Danas im krene sbc tots i odu sve cijene k vragu i gignac padne na 40k coinsa. Naletim na jednog za 29k i uzmem ga. Kada prođe ovaj tots sbc mozda mu poraste cijena, mada sumnjam. No ionako nemam više kaj kupovati pa nema veze. No tko je prodao totse prije dva dana mogao je lijepo danas zaraditi mada ne vidim više svrhu coinsa krajem 6 mjeseca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Hoće li biti vikend liga naredni mjesec hmmm

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Sad kad je napokon faks završio, završila je i fifa...

A kad faks pocinje ponovno, pocinje opet i fifa. Ujedno tako i škola, a sigurno je preko 70% korisnika mlađe od 25 god, dakle školarci i studenti...

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Sad kad je napokon faks završio, završila je i fifa...

A kad faks pocinje ponovno, pocinje opet i fifa. Ujedno tako i škola, a sigurno je preko 70% korisnika mlađe od 25 god, dakle školarci i studenti...

Kako je završila fifa? Još niti tots nisu završili... Imaš još dobre igre bar tri mjeseca..

15 godina

Pa i sam si napisao da je gotovo, da ti coinsi ne trebaju više... samo još fali da ugase futchampions.

Sve je teže pronaci protivnika na PC-u, a pogotovo ravnopravnu ekipu. 

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Odlučio sam zamjeniti 4 tots igrača (sigurdsjon marquinhos, nacho i callejon) i probati nesto izvuc u tots tradable packovima... u drugom packu sam dobio quick sell, odnosno otisao je za 35k, ali u prvom sam izvukao Hamsika koji je otisao za 480k!!

Trneutno mi fali nekih stotinjak hiljada za TOTS kantea, igrao bi mi na poziciji drugog cma vidjet ćemo kako će to funkcionisati. Druga opcija je 89 Pogba, što je smiješno visoka cijena(od 900k-1M),  da je bar 90 rated pogba razmislio bi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jesi ti ulupao prave novce u fifu?

17 godina
nul-3 kaže...

Pa i sam si napisao da je gotovo, da ti coinsi ne trebaju više... samo još fali da ugase futchampions.

Sve je teže pronaci protivnika na PC-u, a pogotovo ravnopravnu ekipu. 

Pa ne trebaju mi kada imam sve igrače koje sam želio imati. Imam tri momčadi. Što mi više treba?

Igranje na PC ne smatram igranjem već svakodnevnom frustracijom. Što ga prije napustiš i prijeđeš na jednu od konzola tim bolje za tebe a i veći gušt igranja.

Ako mene pitaš, već sam mali milijun puta rekao da svaku fifu startam s 40 packova. Nikada ništa ne dobijem u njima ali lijep poguranac s kojim mogu potom zaraditi  za početak trgovanja na marketu. Ove godine sam zaradio oko 12 milja. Prestao sam trgovati kada su krenuli totsi. Više me ne interesira..

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.6.2017 21:57 (movie).
15 godina
FIFA 17

Pitao sam kolegu iznad moga posta.

Nisam imao konzolu kada sam kupovao fifu pa sam uzeo za PC. 18 cu uzeti za ps4 jer sam ga nabavio ove zime.

Dovoljno je reci da sam imao score u plusu sa 87 Thauvinom, dakle G+A per game mi je bio veci od 1 prvih 7 tekmi i onda sam 3-4 puta dobio disconect dok sam gledao tuđu ekipu (a u prošlom updateu su rekli da su to popravili) i onda  disconecti u prvih par minuta, a on mu svakako broji game i ne stignem zabit gol... a baš sam se tome uvijek radovao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Pitao sam kolegu iznad moga posta.

Nisam imao konzolu kada sam kupovao fifu pa sam uzeo za PC. 18 cu uzeti za ps4 jer sam ga nabavio ove zime.

Dovoljno je reci da sam imao score u plusu sa 87 Thauvinom, dakle G+A per game mi je bio veci od 1 prvih 7 tekmi i onda sam 3-4 puta dobio disconect dok sam gledao tuđu ekipu (a u prošlom updateu su rekli da su to popravili) i onda  disconecti u prvih par minuta, a on mu svakako broji game i ne stignem zabit gol... a baš sam se tome uvijek radovao.

To su ti čari pc igranja. Preporodit ćeš se na PS4 zbog takvih stvari

15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Jesi ti ulupao prave novce u fifu?

mene pitaš? Ako da, odakle ti ideja da sam ulagao prave novce u Fifu? Inače sam potrošio ukupno mozda 15ak eura, jednom pred TOTY i još jednom ne znam šta je bilo i ništa nisam dobio hah.

10 godina
FIFA 17

Upravo zabio gol kakav ni na redditu nisam vidio :D

Lopta u for i idem u 16m i golman mi pokupi loptu i igrača.Igrač moj ustane a golman taman kreće ispucavat loptu (iz ruke) ali umjesto lopte napuca mog igrača u nogu (ostaje na nogama moj) lopta mu ispada ravno mom pred noge i gol.

Izveo s centra on , uzmem mu loptu i sam sebi zašiljim normalno.

Znam kako bi bilo da sam ja tako dobio

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni se stvarno povrača od EA i njihovih podvala i prevara...Jbt.-e, imao sam tim od 6 tots igrača, a ostalo IF, s tim da mi je najslabiji igrač imao rating 87. I što se dešava? Ne možeš zabiti gol da dubiš na glavi cijeli tjedan, + ponašanje igrača na terenu, koje nema smisla kako god okreneš. Godin 91 je među većim rupam sa kojima sam igrao i na terenu djeluje kao da ima WR H/L. Torres 88 nije ništa bolji od NIF kartice,  a sjebao sam se čakajući kad će proraditi. NIF SUarez je još tragičnija priča. Mučenje je igrati sa njim. a još mučnije je gledati što sve može fulati. Poludio sam totalno i izgubio masu coinsa u kratko vrijeme, jer stalno m9i se dešava da prodajem kad su cijene padnu, a kupujem u krivo doba dana. Popušio sam 300k u dva dana. Jedan od primjera je tots Carvajal...., kupio ga za 118000, poslije samo dva dan cijena mu pala na 69k. Jbt., poludio sam i otjerao sve u tri lijepe...

Imam jednu ekipicu oko Sona koja se dobro drži, ali Son nemože sam na leđima iznjeti div 1. Ono što osjćam da mi treba su tri vrhunsak CM-a, nešto u stilu Kante, Nainggolan i Vidal, ali istovremeno. Tražio sam alternativu, a cijelo vrijme imam strah od hibridnih squadova, jer nemam dobra iskustva, tj., na terenu mi se ekipa ponaša čudno bez obzira na full chem i timski i pojedinačno, kad god bi pokušao kemijati sa igračima iz više liga.

Prokockao sam hrpu coinsa tj., bacio u vjetar (jer nemam strpljenja čekati) dok se nisam sjetio jedne pristupačne, a odlične kombinacije http://www.futhead.com/17/squads/7057892/

Imao sam na papiru vrhunsku ekipu iz la lige sastavljenu od tots i if igrača, ali ti na terenu su djelovali kao bronze squad i sunovratili su me u div 3. Ovi gore su me ponovo vratili u div 1 i neporaženi su. Nazvao sam ih "Neslomljivi". U div 1 imam 1 pobjedu i jednu nerješenu i 8 tekmi. Ne zabijaju puno, ali isto tako odbrana šljaka odlično. Imam osjećaj kao da igram sa 3 Kantea u sredini i nadam se da će mo konačno ostavriti cilj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2017 10:43 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobio ovog bradonju nakon osvajanja fut champ turnira http://www.futhead.com/17/players/61886/gino-peruzzi/

Kada sam vidio argentinsku zastavu, pomislio evo ga ili Higiain ili Dybala ili Messi, kad ono ovaj neupotrebljivi Bocin igrač.

Moji "Neslomljivi " su i dalje neslomljivi poslije 20+ tekmi. Ovaj turnir sam klepio od prve, a u  div 1 sam skupio 14 bodova i imam 4 tekme do kraja. Odigrao sam dvije nerješene, ali u tim tekmama sam do pred sam kraj vodio. Antipatični čelonja iz Bayerna se rasplamsao i sada nas on nosi, a prije njega nekako mi je Reus bio najopasniji. Za ovog Keitu nemam riječi..., cijelo vrijme imam osjećaj da je nevidljiv na terenu za protivnike, jer ovaj im poput sjene krade lopte. Za Snacheza većina zna kakav je, dok Vidal samo potvrđuje klasu s obzirom na rating. Konačno sam dobio tu željenu agresivnost na sredini i brz protok lopte. S ovom dvojicom na CB sam konačno dočekao da mi netko sa Giovoncom ne otresa stopere. Prejaki su i jednostavno ne znam koji svoj zadatak obavlja bolje. 

Kao što sam bio uvjeren da vrijedi rješiti onaj sbc za Sona, tako sam siguran da vrijedi probati ovu ekipu. Gušt je gledati kako dišu kao jedan i kako se nadopunjuju. Jednostavno vrijedi svakog coinsa. Kao što u svojoj dugoj fifa karijeri nisam doživio da jedan napadač u preko 100 nastupa ima više golova nego odigranih tekmi (Son), taako isto nisam doživio da sa jednom ekipom u 20+ nastupa nemam niti jednu izgubljenu tekmu. Danas mi je neki talijančić jebao od tave držak, jer sam mu sakrio loptu nakon 3. gola. Pošteno me stisnuo na početku i poveo preko IF Ronalda, ali poslije se nebo otvorilo čelonji koji mu je sprašio hattrick.

Još jednom napominjem da ovo vrijedi probati, jer možda se još netko iznenadi kao ja. Okidač mi je bio kada sam vidio da je Keiti pala cijena ispod 100k, što mi je bilo iznenađenje jer nekako su ovi iz Gullit gang uvijek na cijeni.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=bsLoZNIQnMDTd:FFA17PS4

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
To je to...vjerovao sam njih i na kraju su uspijeli. Kompletirao sam sve divizije na PS4, sada jos odigrati zadnju wl, pa na more...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

kaj mislite jel ima difficulty setting utjecaja na offline multiplayer?

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Parodija, makar sam očekivao i gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Taj bi mi Piszczek dosao kao budali samar.

13 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Taj bi mi Piszczek dosao kao budali samar.

Da mogu poslao bi ti ga, ja ionako ne igram 

13 godina
C3c1l kaže...
Parodija, makar sam očekivao i gore

Šta je ovo?

To iz ovog packa što danas dobivamo ili nešto drugo?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Pa da.
Taj mi je bio zadnja nada da dobijem kikija
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice