FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Nešto su dodavali kao pobjede na monthly, ili su produzili ovaj monthly za jednu sedmicu, kolko sam ja shvatio, zbog bugova u prošloj sedmici. Uglavnom po ovim sad nagradama ću biti bez ikakvih problema ELITE 2, a uz vrlo realne šanse za ELITE 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 17

ja mislim da je to zato sto ovaj mjesec ima 5 tjedana,tocnije prva WL je pocela 2.6. a zadnja 30.6 iako je 30. zadnji dan mjeseca i pada na petak a subota i nedjelja su ti vec 7 mjesec,to ti se racuna pod 6 mjesec jer je 30. pocela WL i tako ti ispada da ovaj mjesec ima 5 WL

EUNE LOL: frenkySTYLE
9 godina
neaktivan
Danas po tko zna koji put krecem u pohod na div 1 u nadi da ce momentum biti na mojoj strani u 8 tekmi. U par navrata sam bio tako blizu, ali nedostajalo je malo srece...Tu je i nova ekipa za koju se nadam da ce nastaviti gaziti kao u div 2, gdje sam skupio 19 bodova bez poraza, plus imam jos 2 tekme fore za uzeti titulu. Imam jos jednu druzinu oko svemogceg sbc Sona, koji je u stanju sam vuci ekipu kao npr Messi. Hebe se tom da je na golu Butland i Begovic zajedno ili neki Tots vratar, jer taj uvijek nadje nacin da zabije i neda da mu padne broj golova u odnosu na odigrane tekme.
Jbt. ovaj Veratti me ppsteno iznenadio, a sve do jucer je skupljao prasinu, jer sam zbog njegovih fizikalija bio sumnjicav na njegove sposobnost na terenu. Mali zajebani jednako razigrava kao sto oduzima lopte kad nije u nasem posjedu. Mogu misliti kakav je tek ovaj tots.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Doslo mi danas da odigram jednnu utakmicu u futu, nisam fut igrao ima oko 3 meseca i prva tekma pogledajte kakav sam lep gol postigao, mislim da necu u fut vise uopste ulaziti.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Doslo mi danas da odigram jednnu utakmicu u futu, nisam fut igrao ima oko 3 meseca i prva tekma pogledajte kakav sam lep gol postigao, mislim da necu u fut vise uopste ulaziti.

Bez brige, takvih sam se ja nazabijao bar dvadesetak jer stalno igram u takvim situacijama s golmanom. Nikada ne izbijam loptu a izgleda da je to u ovoj igri jedino ispravno. Nije mi jasno kaj je golman pogrbljen? Problemi s leđima ili nešto drugo? U nekim situacijama golmani stvarno izgledaju smiješno i kao idioti. Valjda to netko i tamo vidi pa da bar to donekle isprave. 

14 godina
FIFA 17

Evo, ja jučer otpakirao Lionela u Elite 3 nagradama (30 pobjeda), strasnooo! :))) Imam video, al sniman sa mobitelom - što si mi frendovi međusobno šaljemo. Hahahah.

On i Filipe Luis u istom packu...

Sad Mane 91 lagano ide na transfer market! I morat cu SBC Suareza napraviti, tj. ostala su mi jos 3 top kluba naravno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 10:28 (Cadus).

5 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Otkad sam kupio prvog IF igraca na ovoj Fifi negdje tamo u 10. mjesecu, zadao sam si cilj da cu napravit momcad full IF, svih 22 igraca iz BPL-a, i eto jucer sam uspio kad sam ponovno kupio IF Kantea.

Sad mi momcad izgleda ovako:

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=j2xsI0lUnMDEj:FFA17PS4

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Bez brige, takvih sam se ja nazabijao bar dvadesetak jer stalno igram u takvim situacijama s golmanom. Nikada ne izbijam loptu a izgleda da je to u ovoj igri jedino ispravno. Nije mi jasno kaj je golman pogrbljen? Problemi s leđima ili nešto drugo? U nekim situacijama golmani stvarno izgledaju smiješno i kao idioti. Valjda to netko i tamo vidi pa da bar to donekle isprave. 

I ja isto preferiram pas igru pa tako isto dosta igram sa golmanom, mnogo puta vratim loptu nazad, u sezoni mi se ovako nesto ili slicno nikad nije desilo. Samo da mogu i da se ne plasim bana poklonio bih nekome moje koinse jer to smece od futa ne planiram vise da igram.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer su me slomili u div 1. Ekipa igra  nevjerovatno agresivno i uz toliki presing, tako da nisam uspio izdržati. Nije mi jasno kao mogu držati taj tempo svih 90 min. Sjećam se da mi je jedan sa Eriksenom oduzeo toliko lopti kao daa je koprao Kante-ove tots statse.

S obzirom da se ću se tamo ponovo vratiti, odlučio sam u sredinu ubaciti 4 fightera, nešto u stilu Nainggolan, Vidal, Kante i Sanchez u formaciji 4-2-2-2. U fokusu će biti samo odbrana, pa možda igra registrira siromašnu statistiku u napadu i na taj način jedan dalekometni projektil završi u mreži. 100 puta sam znao osjetiti da je dovoljno samo stisnuti i da je igra već odlučila da to ulazi, kako u moju korist, tako i u korist protivnika.

Son je odrađivao svoj posao, ali jednostavno mi fali još jedan čovjek u sredini, koji će se tuči na terenu, te stoga izbacujem iz sredine dvojicu na LM i RM a uvodim dodatne pitbullove tj., box to box igrače koji pršte od stamine i snage.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Jučer su me slomili u div 1. Ekipa igra  nevjerovatno agresivno i uz toliki presing, tako da nisam uspio izdržati. Nije mi jasno kao mogu držati taj tempo svih 90 min. Sjećam se da mi je jedan sa Eriksenom oduzeo toliko lopti kao daa je koprao Kante-ove tots statse.

S obzirom da se ću se tamo ponovo vratiti, odlučio sam u sredinu ubaciti 4 fightera, nešto u stilu Nainggolan, Vidal, Kante i Sanchez u formaciji 4-2-2-2. U fokusu će biti samo odbrana, pa možda igra registrira siromašnu statistiku u napadu i na taj način jedan dalekometni projektil završi u mreži. 100 puta sam znao osjetiti da je dovoljno samo stisnuti i da je igra već odlučila da to ulazi, kako u moju korist, tako i u korist protivnika.

Son je odrađivao svoj posao, ali jednostavno mi fali još jedan čovjek u sredini, koji će se tuči na terenu, te stoga izbacujem iz sredine dvojicu na LM i RM a uvodim dodatne pitbullove tj., box to box igrače koji pršte od stamine i snage.

Probaj 4-1-4-1 ,imas i CDM i 2 CM i LM ,RM ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li da prodam sve igrace i da kupim Son-a ST ?

Pa polako onda od onih od 400-1000 coinsa da formiram tim?

Treba mo oko 160 k a te pare nikad igrom necu skupiti .

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 15:48 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Da igraš na jednom acc već bi milju skupio...

13 godina
FIFA 17

Jučer sam igrao jedan zanimljiv meč.

Lik je imao ekipu sastavljenu iz TOTS igrača - kompletno svi do jednog TOTS.

Na screenu bacite pogled i na njegovu klupu.

Dakle, gubio sam partije gdje sam bio dominantniji, ali ovako još nisam nikad.

Jedan gol da mi uvaljaju na pizdariju ili dva mi se zna dogoditi, ali da lik triput, doslovno triput pređe centar i da zabije tri gola - jebeni užas.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Da igraš na jednom acc već bi milju skupio...

Ima i toga....

17 godina
Skilledžija kaže...

Jučer sam igrao jedan zanimljiv meč.

Lik je imao ekipu sastavljenu iz TOTS igrača - kompletno svi do jednog TOTS.

Na screenu bacite pogled i na njegovu klupu.

Dakle, gubio sam partije gdje sam bio dominantniji, ali ovako još nisam nikad.

Jedan gol da mi uvaljaju na pizdariju ili dva mi se zna dogoditi, ali da lik triput, doslovno triput pređe centar i da zabije tri gola - jebeni užas.

Koliko sam takvih tekmi odigrao, ni broja im ne znam. To je fifa.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Vrlo moguće da ću krenut cheatati na Pcu , pa *ebem im mater više. Evo sad igram gubim 5-4 (vodio 2-0 i 3-1 i 4-2) i frajer iz 6 suteva zabije 5 golova. Ok šta je problem? Problem je jer moji nećeee ali neće da prave tacklove doslovno nikakve !!! nije button delay, pritišćem 5 puta ono ne očitava doslovno a njegov se ušetava... prijavio sam do sad milion igrača i ni jednom mi nisu odgovorili, e pa pi*ka vam materina više ... jednog dodao sto sma prijavio on se kao naljutio kao bio sam u top 100, hajde reko da odigramo, on mi opsova i blokova me, baš neko ko govori istinu... Što bi ja trošio zivce kad hladno dodju likovi koji varaju, a igra im dopusta i to je to...

INAČE OBLAK TOTS JE QARINA VELIKA I IDE NA MARKET ODMAH.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AdisTM87 kaže...

Ja sam oduševljen s običnim Oblakom.

Danas mi je on sam donio pobjedu u vikend ligi :)

Inače, u toj utakmici sam imao statse kao onaj gore na kojeg sam se žalio popodne.

Vodio sam 2-0 dok lik nije quitao od nervoze negdje u 80' zato jer mu je Oblak skinuo tri zicera 1 na 1... još mu lik finesse puca i Oblak skine.

On svaki put pusti replay akcije da vidi koji kurac se dogodio, kako je Oblak skinuo jebenu loptu.

Ja sam imao udarce na gol 1/1 :)

Prvi gol sam lijep dao iz akcije - tu mi ne može prigovoriti, a drugi što sam mu zabio je smijeh živi.

Sam mu dođem s Martialom s lijeve strane iz mrtvog kuta nemam kome dodat i opalim na gol bezveze iz očaja.

Njegov IF Schameichel obrani loptu koja mu nekako prođe između nogu i dok se okretao da se digne nogom lupi po lopti i zabije autogol :)

Doduše, dobio sam i ja takvih golova pa mi je fifa danas odlučila vratiti jbga.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Igrat fifu online na računarima je patnja. Dirali su opet gameplay 100%. Što gore neko navodi u vezi standing tackleova, ista stvar se i meni dešava. U 2 sekunde pritisnem 5 puta, a igrač neće da uradi standing tackle. Nije do kašenjnja kontrola jer ovdje uopšte neće da uradi ono što mu ja kao kontrolu danem. Na to se doda deleay u svim ostalim situacijama i imaš tešku bolest od igre.

Valjda sad kako su uveli TOTS kartice previše je igrača sa bijesnim statsovima, pa promjenom gameplaya se to probaje "balansirat". Gledaš u igrača, držiš strelicu u tom smijeru sve vrijeme, dodaješ, on pošalje pas za više od 45 stepeni u bilo kojem smijeru od pravog (čitaj direkt u protivnika). Čak zna poslat skroz u suprotnu stranu. Prvo sam mislio da ja ne radim nešta dobro ili da je to slučajnost, ali kad se više puta ponavlja onda je do same igre.

Jučer sam odigrao utakmicu gdje je lik imao samo jedna šut iz šesnesterca, a dao mi je 4 gola. Kad tad nisam šta razlupo neću nikad. Lik šuta iz situacija gdje mu moj igrač skoro pa dira njegovo, sa distanci koje su nerealne i ta lopta kao programirana ide pod 90. Znači vidi se kad ošuta iz nemoguće situacije da je ta animacija gdje lopta ulazi u gol. Ne možeš ništa uradit, a lik nema blage u kombinatorici ili bilo kojem načinu pravljenja akcije.

Uložio sam 200k u Seria A upgrade packove i nisam dobio niti jednog TOTS igrača, niti jedan walkout (iako je Dani Alves jedini walkout mimo TOTS igrača). Jedino što mi je dalo inform karticu od Spinazzole koji je srebreni.

0 0 hvala 0
10 godina
AdisTM87 kaže...

Vrlo moguće da ću krenut cheatati na Pcu , pa *ebem im mater više. Evo sad igram gubim 5-4 (vodio 2-0 i 3-1 i 4-2) i frajer iz 6 suteva zabije 5 golova. Ok šta je problem? Problem je jer moji nećeee ali neće da prave tacklove doslovno nikakve !!! nije button delay, pritišćem 5 puta ono ne očitava doslovno a njegov se ušetava... prijavio sam do sad milion igrača i ni jednom mi nisu odgovorili, e pa pi*ka vam materina više ... jednog dodao sto sma prijavio on se kao naljutio kao bio sam u top 100, hajde reko da odigramo, on mi opsova i blokova me, baš neko ko govori istinu... Što bi ja trošio zivce kad hladno dodju likovi koji varaju, a igra im dopusta i to je to...

Šta da ja kažem , iz vikenda u vikend želim jebenu wl odigrat a nemogu.Button delay gameplay delay sve delay delay delay.

Igrač mi kliže 5s mamu im ...... 

Dodavanje bilo kakve vrste je znanstvena fantastika.

Šut u okvir gola isto tako.

Kako sam dobio 14 mečeva u zadnjoj WL sa ovakvim gameplayom trenutno mi nije jasno.

Da jebeni mrtvi BF1 može savršeno radit a ovo kanadsko mrtvo smeće nemože pa jebemu mater

17 godina
AdisTM87 kaže...

Gle i bog je rekao laku noć fifi na računalu. Ako hoćeš koliko toliko normalno igrati rješenje je konzola...

17 godina
Black and white kaže...

Valjda sad kako su uveli TOTS kartice previše je igrača sa bijesnim statsovima, pa promjenom gameplaya se to probaje "balansirat". Gledaš u igrača, držiš strelicu u tom smijeru sve vrijeme, dodaješ, on pošalje pas za više od 45 stepeni u bilo kojem smijeru od pravog (čitaj direkt u protivnika). Čak zna poslat skroz u suprotnu stranu. Prvo sam mislio da ja ne radim nešta dobro ili da je to slučajnost, ali kad se više puta ponavlja onda je do same igre.

Ja sam do tog zaključka došao prije mjesec dana. Prije izlaska totsa izašao je patch koji je sjebao igru i limitirao tots kartice. Kako kažeš, ja dodam lijevo igra desno, ja igraču u mrtvoj šansi igra igraču u zaleđu, itd. Ja tako ne mogu igrati. Meni je pass igra sve i ako mi to uzmeš što mi je ostalo? TOTS igrači imaju više krivih dodavanja nego obične nif kartice. Trčim s tots igračem pacea 92 i bez problema ga stiže nif kartica pacea 78? Točno od ljudi parve budale bez obzira na platformu.

13 godina
FIFA 17

Danas sam u WL igrao najbolju utakmicu do sada u fifi 17.

Izgubio sam 3-2, ali sam baš s guštom igrao i nije mi krivo što sam izgubio.

Dakle, niti jedan prekršaj u cijeloj utakmici nije napravljen.

Niti jedno uklizavanje bilo s moje ili protivnikove strane.

Nikakvo silovanje, baš igranje nogometa i nadigravanje.

Lik je zabio gol više, pobijedio i svaka mu čast.

Naravno, sljedeća utakmica, prva stvar koju je protivnik napravio bilo je uklizavanje na centru.

To je bilo to od lijepog nogometa u fifi 17 izgleda za mene.

1 utakmica u cca 1600 odigranih :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Kako i dalje imam problema sa zdravljem zadnja dva tjedna igram samo offline turnir u kojem dobiješ besplatan pack. Neću pretjerati ali osvojio sam taj turnir bar 40 puta i otvorio toliko packova i dobio sam samo jednog igrača da možeš reći da je igrač iako ništa ne vrijedi, mascherano. U 80% packova nisam dobio rare igrača. Stvarno smiješno da ne kažem žalosno. Ajde bar sam contractsa i fitnessa natukao... otkako ne igram online srce mi nije više niti jednom izašlo iz ritma. Samo da ne ureknem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Kako i dalje imam problema sa zdravljem zadnja dva tjedna igram samo offline turnir u kojem dobiješ besplatan pack. Neću pretjerati ali osvojio sam taj turnir bar 40 puta i otvorio toliko packova i dobio sam samo jednog igrača da možeš reći da je igrač iako ništa ne vrijedi, mascherano. U 80% packova nisam dobio rare igrača. Stvarno smiješno da ne kažem žalosno. Ajde bar sam contractsa i fitnessa natukao... otkako ne igram online srce mi nije više niti jednom izašlo iz ritma. Samo da ne ureknem.

Ja sam 2-3 puta osvojio taj turnir i vise nema sanse ! Nije ono proff. vec nesto jace .

Pise da je proff. tezina ali nije .

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 17:42 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Ja sam 2-3 puta osvojio taj turnir i vise nema sanse ! Nije ono proff. vec nesto jace .

Daj nemoj me zezati. Pa svaku drugu tekmu dobijem sa 7,8,9 nula. Nikada ne pobijedim ispod 4-0. Igram na silu i nadam se kakvom uletu u packu a ono voda. Danas sam rekao da neću više igrati jer nema smisla. Jedva dobijem rare igrača. Najjači pack mi je bio kada sam dobio bonus 3k coinsa. Prijašnjih godina znao sam u ovo vrijeme u tim packovima dobiti dva tots igrača a sada ne mogu dobiti igrača vrijednog 2k coinsa. Nisam do sada izgubio niti jednu tekmu a sve zajedno mi nisu zabili 10 golova u preko 100 tekmi. Težina je stvarno smiješna.

Nisam igrao s boljim napadačkim trojcem od ova tri francuza.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=b8Zb9GYenMDGT:FFA17PS4

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 19:38 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Daj nemoj me zezati. Pa svaku drugu tekmu dobijem sa 7,8,9 nula. Nikada ne pobijedim ispod 4-0. Igram na silu i nadam se kakvom uletu u packu a ono voda. Danas sam rekao da neću više igrati jer nema smisla. Jedva dobijem rare igrača. Najjači pack mi je bio kada sam dobio bonus 3k coinsa. Prijašnjih godina znao sam u ovo vrijeme u tim packovima dobiti dva tots igrača a sada ne mogu dobiti igrača vrijednog 2k coinsa. Nisam do sada izgubio niti jednu tekmu a sve zajedno mi nisu zabili 10 golova u preko 100 tekmi. Težina je stvarno smiješna.

Nisam igrao s boljim napadačkim trojcem od ova tri francuza.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gNd2TNyknMDs7:FFA17PS4

Ja ne mogu vise da dobijem prvu tekmu ! :)

Dobio sam u packu Sneijdera .

Nikako ne mogu da otvorim te linkove sto saljete ?!

Samo stoji kao na slici .

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 19:43 (goust78).
12 godina
FIFA 17

Ti si onda stvarno los ako se mucis sa tim turnirom ja to sranje kao od sale osvojim zabijem 3 gola i onda ostavim joystick i na mobitelu se zajebavam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ti si onda stvarno los ako se mucis sa tim turnirom ja to sranje kao od sale osvojim zabijem 3 gola i onda ostavim joystick i na mobitelu se zajebavam.

Sta da ti kazem ,dosao sam u 2 div . offline gdje je sve world class  i leg. e sta je sa ovim kupom stvarno ne znam .

Osvojio sam ga 3x bez problema i sad ne mogu iz prve da izadjem kao pobjednik .

P.S. Movie ,daj da vidim te cuvene Francuze,ne mogu da otvorim ni preko web app ni iz firefox-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 20:05 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Ja naučio prije desetak dana. Na web appu kada uđeš u momčad dolje lijevo stisni share pa samo link iskopiraj.

Edit: sorry, mislio sam da ne znaš kako poslati a ne da ne možeš otvoriti link. ja ga otvorim normalno, baš sam sada probao. Pošto je to u flashu a preglednici ga više ne podržavaju možda ga moraš u opcijama omogučiti ručno. Bar sam ja to tako riješio preko IE. Koliko vidim, moraš zatvoriti svoj web app prije nego otvoriš ovaj link.

Evo ih!

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 20:29 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ja naučio prije desetak dana. Na web appu kada uđeš u momčad dolje lijevo stisni share pa samo link iskopiraj.

Edit: sorry, mislio sam da ne znaš kako poslati a ne da ne možeš otvoriti link. ja ga otvorim normalno, baš sam sada probao. Pošto je to u flashu a preglednici ga više ne podržavaju možda ga moraš u opcijama omogučiti ručno. Bar sam ja to tako riješio preko IE. Koliko vidim, moraš zatvoriti svoj web app prije nego otvoriš ovaj link.

Evo ih!

Ti rece " obicni " Francuzi ! :)

Ja mislio Martial ,Remy ,Dembele ! hahahhaha

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice