FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
goust78 kaže...

Da li ti se preorder pojavljuje i na drugom acc . ?

Onaj sat sto odbrojava ?

Pa naravno da ne. Pojavi se na onom acc na kojem si kupio igru a nakon što igru instaliraš igraš je na svim acc.

Nema te online sad ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
13 godina
C3c1l kaže...

I to sto radis sa njim je realno??

To inace Pogba radi i moze napraviti?

Luka je doktor svemira pa nema te mogucnosti u ovoj smjesnoj arcadi

Ma ne izvodim ja ludorije s Pogbom, krivo si me shvatio.

Pogba dodaje puno bolje i preciznije od ostalih igrača s kojima sam igrao i s njim možeš izvesti neka dodavanja koja s drugima ne možeš.

Pa jebo ga led, zato sam ga i platio 400k coinsa.

Osim dodavanja jak je i češće s njim izlazim kao pobjednik iz duela nego npr. sa Ben Arfom koji je do nedavno igrao na toj poziciji kod mene.

Još kad bi znao skill poteze s njim, gdje bi mi bio kraj :D

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 17

Dns sam odigrao 8 tekmi u onom turniru i od tih 8 tekmi u njih 7 sam pokupio gol sa 30m nikad mi se to prije nije desilo nisam mogao vjerovat da je jedan Bruma uspio probit moga Courtouisa sa preko 30m udaljenosti a dok se ja mucim sa druge strane zabit gol sa peterca.Jedino nisam primio gol od frajera sa kojim sam igrao u finalu pokusavao je on zabiti sa 30m ali je sve promasio pa je nakon 3,4 udaraca prestao pucati sa te udaljenosti.Mene sada zanima otkad su to long shootovi postali OP jeli izasao neki patch ili sto stvarno nerazumijem?

EDIT:evo sad gledam statse od Brume pa jebote taj momak je cisti pace ima 63 longshoots a Courtois nije znao za sebe od udarca.http://www.futhead.com/17/players/3022/bruma/

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 1:12 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

https://www.ultimateteam.co.uk/2017/06/05/fifa-18-icons-playstation-4-xbox-one-pc-fut-legends/amp/

Prodao tri kartice da bih uzeo ovog novog mkhitaryana. Ode sif can, no ostao mi sbc pa ću ga nekako preboljeti. Po statsima interesantna kartica i baš me interesira kako će držati sredinu terena s tots kanteom i pogbom 92? Vidjet ću jesam li se zahebao. S obzirom na market i činjenicu da se igri bliži kraj uzeo karticu noćas. Možda joj cijena padne, možda naraste no baš me briga. Ovo mi je zadnja investicija u ovogodišnjoj igri. The end.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 6:58 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

https://www.ultimateteam.co.uk/2017/06/05/fifa-18-icons-playstation-4-xbox-one-pc-fut-legends/amp/

Prodao tri kartice da bih uzeo ovog novog mkhitaryana. Ode sif can, no ostao mi sbc pa ću ga nekako preboljeti. Po statsima interesantna kartica i baš me interesira kako će držati sredinu terena s tots kanteom i pogbom 92? Vidjet ću jesam li se zahebao. S obzirom na market i činjenicu da se igri bliži kraj uzeo karticu noćas. Možda joj cijena padne, možda naraste no baš me briga. Ovo mi je zadnja investicija u ovogodišnjoj igri. The end.

I ja da igram sa tobom sa Musom i " obicnim " Can-om  ? :)

Da je bar IF Musa pa hajde ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 8:03 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

I ja da igram sa tobom sa Musom i " obicnim " Can-om  ? :)

Da je bar IF Musa pa hajde ....

I s gorim momčadi su me ljudi dobijali.. Nikakav problem.. no mogu igrati s običnim francuzima, prilagodit ću se..

10 godina
FIFA 17

I opet nakon 2-3tjedna normalnog gameplaya makar u divizijama dođe do tog da je neigrivo neovisno o tome tko je protivnik.I onda mi tamo reklamiraju fifu 18

Nek idu u 3 lepe cigani

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ved23 kaže...

I opet nakon 2-3tjedna normalnog gameplaya makar u divizijama dođe do tog da je neigrivo neovisno o tome tko je protivnik.I onda mi tamo reklamiraju fifu 18

Nek idu u 3 lepe cigani

Što znači neigrivo? Ja igram normalno pa me interesira.

9 godina
neaktivan
Juce i danas od 15 tekmi ,10 pobjeda! Prijateljske...
Ne znam sta mi je?!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
17. je najbolja fifa do sada! Vrh...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Pokušavam osvojit Marquinhosa, ali jednostano ne mogu jer igra ne dozvoljava.

Takvi degenerici mene dobivaju da to nisu istine.

Danas dvaput ispadnem u drugom kolu.

Prvo ispadanje protiv lika koji ima BPL nabrijan do jaja i onda na početku još Ronalda uvede.

Povedem 1-0 lagano jer lik nema blage veze i to je to od mene.

Više nema šanse da zabijem jer moji promašuju sve živo i neživo, a golman brani k'o lud.

On mi zabije dva gola tako da je pucao izvan 16m lopta se odbije od prečke i taman na nogu Hazardu.

I drugi gol isto tako, obije se od stative, opali ponovo ja blokiram i opet dođe do Ronalda i 1-2.

To je bilo praktički sve što je on napravio, ali očito više nego dovoljno da me naguzi.

Još mi prodaje nekakve proslave kad je zabio golove kao jebe me, on je super igrač, a ja sam nula.

Drugo ispadanje u drugom kolu od lika koji ima Suareza u napadu i neke španjolce OK ekipa.

Dakle, prvo poluvrijeme 1-0 za mene uz omjer 8/8 udarci u gol ja, a on 0/0 udarci u gol.

Naravno da je iščupao pobjedu 2-1 protiv mene jer sam ja debil i nemam pojma.

Na kraju udarci na gol ja 15/10, a on 5/3 - čisto dovoljno da zabije 2 komada i da me naguzi.

I tako zadnja tri dana ja igram za tog jebenog Marquinhosa i nema jebene šanse.

Sve utakmice su preslikane jebem im mater.

Ja sam bolji i dominiram, ali gubim na neku foru.

Pa daj me nemoj jebat, ajde da me pobijedi netko tko iz čiste akcije zabija golove, a ne iz odbijanaca i kerefeka svakojakih.

Jučer sam igrao finale protiv lika koji je slabiji od mene, ali ne mogu zabit, nema šanse.

1-1 i igramo produžetke, drugi produžetak on mi presječe loptu bezveze, zato jer moji kao ne znaju dodavat i povuče kontru jer naravno obranu ja više u tom trenutku nemam i doslovno u zadnjoj sekundi mi zabije za 2-1.

Ja krenem s centra i šupak svira kraj.

Lažem, igrao sam još jedno finale i to je bila odlična utakmica.

Podjednaki smo bili i bilo je povuci-potegni, isto završi 1-1 i igramo produžetke.

I on povede 2-1 u drugom produžetku, meni sve lađe potonule, al povučem još malo, jbga ipak je finale i ne mogu se sad predat.

I stišćem ga tih zadnjih par minuta i dobijem korner i izjednačim iz kornera - odličan gol Lacazette zabio.

Kurac, na penale me dobije lik i ode jebeni Marquinhos u kurac.

Kad bi sve utakmice bile kao ta jedna jučer, ja se ne bi žalio uopće.

Lik me dobio pošteno, bilo je gusto, mogao sam i ja da je bilo više sreće.

Ali ne, takve utakmice se igraju 1 u 100, a ovo ostalo igraš protiv jebene igre i protivnika, a kad je tako onda igra pobjeđuje, jebala majku svoju.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Kazem da je taj turnir za marquinosa proklet odigrao sam 16 utakmica i sve i jedna utakmica osim zadnje je bio ogroman momentum sve losiji protivnici od mene ali se provlace tako sto ih igrica gura imao sam u tih 15 utakmica 15,16 suteva na gol najmanje dok su protivnici imali po 2,3 suta i normalno njima je sve to bio gol.Eto jedino momenta nije bilo u zadnjoj utakmici protivniku nisam dao da pridje golu dok ja nisam mogao stvoriti nikakvu 100% sansu za gol sve su bile polu prilike utakmica je bila jako dosadna jer se stalno igra vodila oko centra jedino na kraju nekako sam uspio pobjeci sa Sonom i zabio gol.Igrali smo na to kome cce prvom pasti koncentracija izgleda i ja sam pobijedio.Ali ove sve utakmice prije su bile katastrofa to da se ja moram mucit sa likovima koji su prvi put primili joystick u ruke stvarno nezz igrica doslovno pravi budalu od mene. Nekako mi je gust doci ovdje na forum citat kako i vas jebe isto igrica pa mi je drago da nisam jedini,prije ovog foruma mislio sam da sam lud.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Kazem da je taj turnir za marquinosa proklet odigrao sam 16 utakmica i sve i jedna utakmica osim zadnje je bio ogroman momentum sve losiji protivnici od mene ali se provlace tako sto ih igrica gura imao sam u tih 15 utakmica 15,16 suteva na gol najmanje dok su protivnici imali po 2,3 suta i normalno njima je sve to bio gol.Eto jedino momenta nije bilo u zadnjoj utakmici protivniku nisam dao da pridje golu dok ja nisam mogao stvoriti nikakvu 100% sansu za gol sve su bile polu prilike utakmica je bila jako dosadna jer se stalno igra vodila oko centra jedino na kraju nekako sam uspio pobjeci sa Sonom i zabio gol.Igrali smo na to kome cce prvom pasti koncentracija izgleda i ja sam pobijedio.Ali ove sve utakmice prije su bile katastrofa to da se ja moram mucit sa likovima koji su prvi put primili joystick u ruke stvarno nezz igrica doslovno pravi budalu od mene. Nekako mi je gust doci ovdje na forum citat kako i vas jebe isto igrica pa mi je drago da nisam jedini,prije ovog foruma mislio sam da sam lud.

Ja sam tri puta probao i dva puta ispao u polufinalu i sad sam treći put u polufinalu i ne igra mi se više. Jednom sam izgubio pošteno a jednom nepošteno. Treći put ću probati sutra ujutro ako ne bude kasno. Najbolje mi kaj znam igrati tekme s likovima koji su osvojili sve te besplatne totse kroz kvalifikaciju i uredno ima stavim po 4/5 komada i pitam se kako su oni i koga dobili u finalu a ja nemam niti jednog tog totsa. Doduše nisam prevše niti igrao. Probam dva tri puta jer više ne stignem.. Općenito od zadnjeg patcha imam filing da me igra više jebe nego prije. Od krivih dodavanja pa do totalno nečega što ja nisam zamislio niti odigrao ali je zato to odigrala igra. Danas sam zabio jedan gol a da nisam bio niti svjestan. Pokušao sam s robbenom dodati prvom do sebe na nekih 25m od protivničkog gola a robben tj. igra doda nevjerojatan pas u 16m aubi koji zabija jeben gol a ja tražim gdje je lopta jer sam samo htio dodati prvom do sebe. To je fifa...

9 godina
FIFA 17

U ovoj retardiranoj igri vise neznam kad pobjedim je li to zato sta sam bolji od protivnika ili mi je ovo govno pomoglo. Nije normalno da ja osvojim prvu ligu 3 puta zaredom i pritom pregazim sve odreda, moji lete po terenu i nedaju protivniku da se priblizi a onda sutra pocne sve bit usporeno , protivnik je prvi na balunu , brzi je , jaci  u duelima itd.  Smece !

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Brza pitanja:

Za RB: Valencia 89 (anchor) TOTS vs. Pereira 90 (sentinel) TOTS?

Za RCM: Herrera 90 (engine) TOTS vs. Tolisso 90 (engine ili  basic) TOTS?

za RW (in-game ST): Mane 91 (finisher) TOTS vs. Thauvin 93 (hawk) TOTS?

Dakle, ili svi iz BPLa, ili svi iz Ligue 1, tj. trebam se odluciti za [Valenciu, Herreru i Manea] ili za drugi trojac hahah, pa eto, da cujem prijedloge, lijevi ili desni stupac?

I evo postave ako ce vam bit lakse odluciti, ali ugl za vrijeme igre mijenjam u 4-1-2-1-2 (2), obrana je tako kako je (zanemarite Piszceka - tam ide Valencia TOTS ako se odlucim za lijevi stupac), CDM Kante, LCM Herrera, RCM Alli, CAM Eriksen i dvojac naprijed, lijevo Son, a desno Mane!

I btw, ako idem sa lijevim stupcom, samo ce mi Perrin biti na 8 chem, sto nije tako strasno s obzirom na to kakvi su mu statsi...

I da, znam da mi je stoperski par kepecast! Hahahah

3 Lijevi stupac
1 Desni stupac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Kurac, na penale me dobije lik i ode jebeni Marquinhos u kurac.

Kad bi sve utakmice bile kao ta jedna jučer, ja se ne bi žalio uopće.

Lik me dobio pošteno, bilo je gusto, mogao sam i ja da je bilo više sreće.

Ali ne, takve utakmice se igraju 1 u 100, a ovo ostalo igraš protiv jebene igre i protivnika, a kad je tako onda igra pobjeđuje, jebala majku svoju.

i onda kad dodes u finale, vodis 3-1 pa ti se ruter restarta, taj trenutak mi je vrhunac svega, nema druge nego moram razbiti nesto.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Već 2-3 tjedna ne igram FIFU i preporodio sam se !

Prodao sve igrače, nemam više niti jednog u klubu, stavio sve na minimum bid, otišao pogba za 40k, nekog usrećio :D i ostale isto rasprodao za siću. Nakon toga otvarao paketića, no međutoa nitko nije uletio, quick sellao, tako da je pao i delete igre.

Sad fino stavio GTA5 i deri polako, nema sekiracije nema ničega, milina :D

Uvijek sam mjesec-dva prije izlaska prednaručio FIFU, ali mislim da se ove godine neće igrati 18-tica, 3 godine jebanja u mozak je bilo i previše, arrivederci EA, arrivederci FIFA

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Najbolje mi kaj znam igrati tekme s likovima koji su osvojili sve te besplatne totse kroz kvalifikaciju i uredno ima stavim po 4/5 komada i pitam se kako su oni i koga dobili u finalu a ja nemam niti jednog tog totsa.

Isto i kod mene.

Znaju mi doći likovi sa Sigurdsonom i natamburam ih k'o beba zvečku.

Onda si postavljam pitanje.... jesam li ja toliko dobar ili je ovaj put igra bila meni naklonjena?

[19xx] 4ntraks
10 godina
FIFA 17

PC Fifa 17

Igram prvu vodim 3:0 , alt tab disconect.Kakko majku mu jebem više , sve iskopčano osim joya a s njim ako mozes alt tabat onda u picku materinu vise.

Druga - 4/5 šteka toliko da kontrole kasne 3s , moram stisnit jučer ako ocu dodat na vrijeme.Kako sam dobio neznam ni sam u ovakvim uvjetima.

Jebem im sjeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cadus kaže...

Brza pitanja:

Za RB: Valencia 89 (anchor) TOTS vs. Pereira 90 (sentinel) TOTS?

Za RCM: Herrera 90 (engine) TOTS vs. Tolisso 90 (engine ili  basic) TOTS?

za RW (in-game ST): Mane 91 (finisher) TOTS vs. Thauvin 93 (hawk) TOTS?

Dakle, ili svi iz BPLa, ili svi iz Ligue 1, tj. trebam se odluciti za [Valenciu, Herreru i Manea] ili za drugi trojac hahah, pa eto, da cujem prijedloge, lijevi ili desni stupac?

I evo postave ako ce vam bit lakse odluciti, ali ugl za vrijeme igre mijenjam u 4-1-2-1-2 (2), obrana je tako kako je (zanemarite Piszceka - tam ide Valencia TOTS ako se odlucim za lijevi stupac), CDM Kante, LCM Herrera, RCM Alli, CAM Eriksen i dvojac naprijed, lijevo Son, a desno Mane!

I btw, ako idem sa lijevim stupcom, samo ce mi Perrin biti na 8 chem, sto nije tako strasno s obzirom na to kakvi su mu statsi...

I da, znam da mi je stoperski par kepecast! Hahahah

Valencia mi je fantastičan, ali ako ne paziš osjeti se ta 1* weak foot. Herrera mi je isto tako bilo solidan, iako sam očekivao puno više od njega. Mane mi je pak bio najveće razočaranje od svi BPL TOTS igrača, sada igram Sona na 7 chem na tom mjestu.

Francuze bih složio da imam još nešto coinsa jer mi se kartice čine jako dobre. Na neisprobano moj prijedlog su ti francuzi :).

17 godina
soft kaže...

Valencia mi je fantastičan, ali ako ne paziš osjeti se ta 1* weak foot. Herrera mi je isto tako bilo solidan, iako sam očekivao puno više od njega. Mane mi je pak bio najveće razočaranje od svi BPL TOTS igrača, sada igram Sona na 7 chem na tom mjestu.

Francuze bih složio da imam još nešto coinsa jer mi se kartice čine jako dobre. Na neisprobano moj prijedlog su ti francuzi :).

Ja sam engleze ovako posložio i to je to za ovu fifu. Nemam ambicija išta mijenjati. Samo bih dodao da je TOTS Lloris možda i najbolji golman kojeg sam probao u ovoj igri. IF Fahrmann ne zaostaje puno. Konačno imam dva golmana koji mi ne dižu tlak.

12 godina
FIFA 17

Kakav je ovo novi update od 700MB

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Molio bih vas za pomoc.

Dakle koristim SBC Lacazetta u špici, i njega sam platio dosta puno s obzirom koliko coinsa imam. Trenutno imam ovo : Courtois - Clichy Bailly Smaling Clyne - Sigurdson Kante Alli - Martial Lacazzete Fekir

Ali jako loše igraju, nez, Fekir i Martial mi nisu na nivou kad naiđem na dobre stopere, a veza je ocito pre slaba :/

Imam 100k za korekcije, pa vas molim za pomoc. 

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nul-3 kaže...

Ovo su trenutno moji Francuzi: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=bRVfa72unMDsN:FFA17PCC

Pogbu sam uzeo neki dan, a do tada mi je Lacazette igrao na CAM-u.

LW mi je bio Dembele.

Lacazette na RW igra na 4 chem, ali ja ne primjetim da mu to jako smeta.

Često je u prilici za gol i dobar je na toj poziciji.

U veznom redu kažeš da su ti loši... ako nemaš para probaj: Matuidi - Ben Arfa - Kante.

S tom vezom sam igrao jako dugo i bio prilično zadovoljan.

Baš sam danas prodao Ben Arfu kad sam skužio da ide za 12k coinsa ovaj jači što mi čami u klubu beveze.

[19xx] 4ntraks
17 godina
The_K kaže...

Kakav je ovo novi update od 700MB

Vrlo pohvalno da u ovako kasnom životnom vijeku igre izdaju bilo kakav patch. To se prijašnjih godina nije događalo. Pogotovo ne u 6 mjesecu...

12 godina
nul-3 kaže...

Molio bih vas za pomoc.

Dakle koristim SBC Lacazetta u špici, i njega sam platio dosta puno s obzirom koliko coinsa imam. Trenutno imam ovo : Courtois - Clichy Bailly Smaling Clyne - Sigurdson Kante Alli - Martial Lacazzete Fekir

Ali jako loše igraju, nez, Fekir i Martial mi nisu na nivou kad naiđem na dobre stopere, a veza je ocito pre slaba :/

http://www.futhead.com/17/squads/6790589/

Samo zamijeni sigurdsona i kantea na pocetku utakmice i mislim da bi bilo dobro.Jedino ako ti bude ostalo para mozez zamijenit neke igrace sa in formovima.Na cm-ove,rb i lb stavi conservative interception i stay back while attacking.

17 godina

Uvijek me interesiralo kako ovo izvedete pa da iskopirate link na ovakav način? Probao sam ali nikako da uspijem. Uvijek moram na staromodan način. Moji francuzi. Ne znam zakaj ali zadnje dvije godine moram imati jedne francuze jer mi je s njima lijepo igrati. Dobro su pokriveni na svim pozicijama.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gNd2TNyknMDs7:FFA17PS4

Ha, ha... proba

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 17:22 (movie).
13 godina
movie kaže...

Uvijek me interesiralo kako ovo izvedete pa da iskopirate link na ovakav način? Probao sam ali nikako da uspijem. Uvijek moram na staromodan način. Moji francuzi. Ne znam zakaj ali zadnje dvije godine moram imati jedne francuze jer mi je s njima lijepo igrati. Dobro su pokriveni na svim pozicijama.

Preko web aplikacije uđeš u "squads" - "actve squad" i onda s lijeve strane imaš "share" - kopiraš taj squad i to je to.

Ja sam također zadovoljan s Francuzima.

Jučer sam kupio TOTS Gignaca, a do tada sam koristio IF Gignaca i SBC Gignaca i jako sam zadovoljan s tom karticom.

Ja inače ne zabijam puno i bitno mi je da mi napadači imaju čim bolju realizaciju i da kad im stvorim šansu da završe, a Gignac je upravo takav igrač.

Ne treba mu 5 šansi za gol, nego on to rješava odmah.

Ovaj TOTS Gignac je jučer zabio iz kornera gol kakav još nisam vidio... bio je na petercu i lopta mu ide iza leđa, a on se povuče unazad i zakuca u gol.

Malo me jebe Sagna na RB jer je šupalj kad mu dolazi visoka lopta... to mu je boljka i tu sam popušio par golova.

Ali ne vidim boljeg igrača na toj poziciji.

Sidibea nisam probao, doduše.

I na golu sam promijenio dosta golmana i sa ovim sam bio zadovoljan do jučer kad je primio 3 komada tako da je boksao loptu na protivničkog igrača.

Tri gola sam dobio u toj tekmi na identičan način.

A ja sam u istoj toj tekmi slično pucao protivničkom golmanu, ali je on tu loptu uhvatio u ruke - golman je Lloris.

A Llorisa sam imao, samo jako često kiksa.

Sad skupljam pare da kupim ovog TOTS Carrassoa.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 17

Hvala svima :)

Ovo sam sastavio i do sad 2/3 i s tim da sam jednu izgubio 2-1 protiv kvalitetnog protivnika.

BTW: kakva razlika između Clynea i Walkera. Kao da je na drogama nekim :)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 15:46 (nul-3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Zna li neko hoće li se mijenjati monthly nagrade za ovaj mjesec zbog TOTSa ??!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice