FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 705.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
C3c1l kaže...

Ne znam sto cekas, pa uzmi oba racuna, ionako ces igrati jos 15 dana.

Jako dobra prilika i super ponuda 

Pa da ,jedan tim sinu ,jedan meni ! hahahhahahaha

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
12 godina
FIFA 17

Ti za 100 dolara mozez kupit 3 milijuna coinsta i sloziz si sa tim parama jos jaci tim nego ovo sto si pokazao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gdje da kupim coinse a da me ne banuju?
12 godina
goust78 kaže...
Gdje da kupim coinse a da me ne banuju?

Nezz ne uzimam ih ja pa ti tu ne mogu pomoc,ali preglupa ti je ideja kupovat timove za 500dolara bolje odi na more na 3,4 dana sa tim parama odmaraj se uzivaj a ne da trosis na igricu u kojoj si los taj tim bi ti mozda pomogao da udjes u 4.diviziju sto mislis da je 4.divizija vrijedna 500$

9 godina
neaktivan
Ma druze, zezam se,gdje bih dao 500 $! Ove timove ljudi prodaju na ebay i sto je najcudnije dobijaju lovu za njih!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...
Ili ovaj timcic 320 $! Mozda mi je to bolje?! Malo je jeftinije!

Ja ti dam svoj sampionski tim za 200$

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
goust78 kaže...
Prodaje lik ovaj tim za cca 500 $! Da li da pazarim?

Za te novce ja ti prodam dvije bolje momčadi. Slobodno se javi.

17 godina
goust78 kaže...

Kolega neki dan napisa da je iz 5 div. dosao u 1. div sa novim timom ,sve IF igraci ?!

Na YT Ovvy i ostali koji igraju proff. wl koriste samo op timove ,Rolando,Messi,Bale i tako !

Niko od njih ne igra wl  sa Englezima od 100 k !

Gledao sam jednu WL koju je ovvy odigrao s momčadi vrijednom 20k coinsa. Ne sjećam se točno ali imao je između 35/38 pobjeda. 

Neki dan me lik oprao a najjača kartica mu bila nif lukaku. Moja momčad oko 3 milje coinsa. Bio sam bolji ali lik je zabio jedan gol a ja niti jedan i to je to. To je fifa. Te priče, kupio super momčad i otišao u prvu diviziju možeš prodavati ženi i mami. Antiljano je prvu diviziju osvajao s brončanim karticama bez poraza. I to po nekoliko puta. Ako ne znaš igrati neće ti pomoći niti 11 najboljih kartica u igri.

9 godina
neaktivan
Sta se palis? Gdje bih dao tolike pare za tim?! A da ne pomazu kvalitetni igraci to jednostavno nije tacno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neki dan je #Harry osvojio div 1 sa timom u kojem su samo golmani... O tome koje igrače i kojeg levela koristiš ima jako mali utjecaj na konačni rezultat u utakmici.

Osobno imam momčad koja je u 95% utakmica bolja od protivnikove... no nažalost (zapravno na sreću radi same igre) ne dobijem sve te utakmice.

Da bi postao bolji... samo igraj online, bilo da se radi o div, turniru ili singlematch... samo igraj čim više.

Kad smo kod igranja, koliko imate odigranih utakmica ove godine? Ja sam blizu 2k, zadnjih par fifa se tako negdje krećem.

9 godina
neaktivan
Oko 800 online i nesto offline!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Je li probao tko mbappea tots karticu? Svrbi me da je uzmem no moram nešto prodati da dođem do coinsa. Francuzi su mi treća opcija za zajebanciju i ne znam koliko mi se isplati potrošiti toliko novca za njega. Možda da uzmem ponovno griezmanna. Jeftinije rješenje za prolaznu momčad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Sta se palis? Gdje bih dao tolike pare za tim?! A da ne pomazu kvalitetni igraci to jednostavno nije tacno.

Da pomažu ne bih izgubio od igrača kojima momčad vrijedi desetinu cijene samo jednog mog igrača. Neki put stvarno to bude hakler koji je bolji, no u većini slučajeva to je lošiji igrač koji mi jednom prijeđe centar i zabije a onda ga cijelu tekmu čuvaju dobre vile. No to je fifa pa se više ne živciram. Samo se nasmijem i krenem na novu tekmu. Lijepo je igrati s dobrim karticama no one su samo garancija da ćeš često popizditi i ništa više...

9 godina
neaktivan
soft kaže...

Neki dan je #Harry osvojio div 1 sa timom u kojem su samo golmani... O tome koje igrače i kojeg levela koristiš ima jako mali utjecaj na konačni rezultat u utakmici.

Osobno imam momčad koja je u 95% utakmica bolja od protivnikove... no nažalost (zapravno na sreću radi same igre) ne dobijem sve te utakmice.

Da bi postao bolji... samo igraj online, bilo da se radi o div, turniru ili singlematch... samo igraj čim više.

Kad smo kod igranja, koliko imate odigranih utakmica ove godine? Ja sam blizu 2k, zadnjih par fifa se tako negdje krećem.

Mislim da je ovaj cirkus sa golmanima namjesten ..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Kolega neki dan napisa da je iz 5 div. dosao u 1. div sa novim timom ,sve IF igraci ?!

Na YT Ovvy i ostali koji igraju proff. wl koriste samo op timove ,Rolando,Messi,Bale i tako !

Niko od njih ne igra wl  sa Englezima od 100 k !

Gledao sam jednu WL koju je ovvy odigrao s momčadi vrijednom 20k coinsa. Ne sjećam se točno ali imao je između 35/38 pobjeda. 

Neki dan me lik oprao a najjača kartica mu bila nif lukaku. Moja momčad oko 3 milje coinsa. Bio sam bolji ali lik je zabio jedan gol a ja niti jedan i to je to. To je fifa. Te priče, kupio super momčad i otišao u prvu diviziju možeš prodavati ženi i mami. Antiljano je prvu diviziju osvajao s brončanim karticama bez poraza. I to po nekoliko puta. Ako ne znaš igrati neće ti pomoći niti 11 najboljih kartica u igri.

Mjesate babe i zabe . Porediti Ovvy ili Harry sa vama ili sa mnom je neumjesno !To je isto kada bi cetu SEAL sa M48 poslao na penzionere sa AK 47 ! hahahahaha

9 godina
neaktivan
FIFA 17
Chem. nema nikakvog upliva u igri !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

https://www.facebook.com/FIFA18EA/videos/459106994438120/

Već gledam tko će biti nezaustavljiv do 52e godine na novoj fifi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hrvek1909 kaže...

Pa navodno je i u FIFI 17 bolji od Messija.

Nisam ga probao, nažalost, osim u draftu par puta, ali svaki put kad otvaram paketić nadam se walk outu, portugalskoj zastavi, grbu Reala i da nije jebeni Pepe :D

[19xx] 4ntraks
9 godina

Movie je li ti se dešava da su ti nekad igrači sporiji a nekad izleću na protivnika ka ludi?  Je li to lag , delay ili šta ja znam ili je to taj neki momentum?!? Ja čim počnem utakmicu znam  po brzini dodavanja kako ce mi ekipa igrat, jer ako ide brzo onda i moji ulecu i igraju ko zvijeri a ako je dodavanje sporo onda ajme... sad je li to do servera ili je to taj momentum nisam više pametan

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 19:29 (IDMM).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Uđem u DKT radi Marquinhosa, dođem do trećeg kruga, kad imam šta vidjet. Lik kojeg sam prijavio prije 2-3 mjeseca radi 99 rated cheata još uvijek igra. Isti naziv tima, isti badge, isti bogalj koji vara jer mu to EA dopušta i ne sankcioniše. Svaki igrač mu je kao Bolt na steroidima i svako ko igra Fifu kraći vremenski period može bez problema primjetit da nešto nije u redu. Izgubio sam 2:1 i prijavio ga opet poslije utakmice, ali sve su to prijave u prazno. Ako nije dobio ban dok sam imao i slike kao dokaz varanja, neće 100% ni sada. Vidim u fifi 18 legende dolaze i na PC. Valjda pomoću njih misle namagarčit ljude na PC-u još jednu godinu. Sve su veće šanse da se uzme neka od konzola, vjerovatno PS4 i uživa koliko je moguće. Bolji market, nema varalica, legende itd. itd.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Izasao je  preorder fifa 18 ?

https://www.easports.com/fifa/news/2017/fifa-18-pre-order-offers

FIFA 18 ICON Edition 99.99 $

P.S. Sta znaci digitalna verzija ?Da li se veze za jedan acc. ili za sve acc. koje imam na ps4 ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 21:05 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrvek1909 kaže...

Znači ove godine ronaldo postaje maneken igre, vrlo vjerojatno će krasiti naslovnicu a vidimo da je odradio i sve animacije u igri. Moglo bi biti nešto ove godine...

IDMM kaže...

Movie je li ti se dešava da su ti nekad igrači sporiji a nekad izleću na protivnika ka ludi?  Je li to lag , delay ili šta ja znam ili je to taj neki momentum?!? Ja čim počnem utakmicu znam  po brzini dodavanja kako ce mi ekipa igrat, jer ako ide brzo onda i moji ulecu i igraju ko zvijeri a ako je dodavanje sporo onda ajme... sad je li to do servera ili je to taj momentum nisam više pametan

Da, neki puta se obrana ponaša kao da prvi put imam gamepad u ruci a recimo igrač pacea 95 ne može pobjeći igraču pacea 68. No to je fifa pa se više ne zamaram time..

goust78 kaže...

P.S. Sta znaci digitalna verzija ?Da li se veze za jedan acc. ili za sve acc. koje imam na ps4 ?

Digitalnu verziju igraš na koliko hoćeš acc. Ja zadnje dvije godine uzmem digitalnu verziju i igram na dva acc. Naravno skineš je na onom acc na kojem si kupio igru a poslije igraš na svim acc.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.6.2017 22:13 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Digitalnu verziju igraš na koliko hoćeš acc. Ja zadnje dvije godine uzmem digitalnu verziju i igram na dva acc. Naravno skineš je na onom acc na kojem si kupio igru a poslije igraš na svim acc.

Kad se pojavi BR disk sa igrom u prodaji ?Da li znas otprilike ?

17 godina
goust78 kaže...

Kad se pojavi BR disk sa igrom u prodaji ?Da li znas otprilike ?

Pa sam si postao link kada će se pojaviti u prodaji, 29.09.2017. Obično se igra skine par dana ranije ali je ne momeš igrsti do javedenog datuma. Staviš u postavke da se sama skine i ne razmišljaš. Jedan dan se probudiš i igra ti je na PS4.

15 godina
FIFA 17

Ikone=legende i na PS-u, napokon normalan market i za PS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bar u necem da budem prvi!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Kaj nisi uzeo verziju s 40 jumbo packova?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Kaj nisi uzeo verziju s 40 jumbo packova?

100 $ ,previse mi je to !

Ne vjerujem da cu fut igrati intenzivno ,samo sezonu dokle ide " glatko ".

Fut pomalo .Do 5. ce mi biti dovoljni obicni Englezi ! :)

Srecom,imao sam 10 $ na acc. i kupim gift vaucer od 50 $ i taman zalegne ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 10:11 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Samo packovi koje dobiješ vrijede 120 dollara, plus što si dobio i igru. Svakako se isplati.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Samo packovi koje dobiješ vrijede 120 dollara, plus što si dobio i igru. Svakako se isplati.

Do sada nisam u packovima dobio nista vrijedno ...

Ne dam vise feninga ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 11:50 (goust78).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice