FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 17

Zamolba za sve koji igraju na PC-u , napišite postavke kakve koristite (rez,detalji,v-sync on/off) 

Nemam smeće od kompa,sve roknio na low,pokušavao sa vsyncom i bez,input lag je toliki da se nemogu okrenit sa jebenim igračem a kamoli šta drugo.I windowse sam reinstalirao (win10) pokušavao bez updatea zadnjih i sa , stariji driveri od grafičke.

Otvorio portove,zatvorio,DMZ,dns cache očisćen x puta.

Veza T-com 20/2 , 132ping kao i većina vas.Nemam gubitka paketa neznam jednsotavno više šta.

Kužim da mora štekat igra ali ovoliko nemože

i5 3570 4ghz (pokušavao i na stock vratit) , temp odlične

7870 2gb ak može BF1 ladno vrtit nema razloga da tu jede govna

8gb ddr3 

Kontroler od xb1s preko usb-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
ved23 kaže...

Zamolba za sve koji igraju na PC-u , napišite postavke kakve koristite (rez,detalji,v-sync on/off) 

Nemam smeće od kompa,sve roknio na low,pokušavao sa vsyncom i bez,input lag je toliki da se nemogu okrenit sa jebenim igračem a kamoli šta drugo.I windowse sam reinstalirao (win10) pokušavao bez updatea zadnjih i sa , stariji driveri od grafičke.

Otvorio portove,zatvorio,DMZ,dns cache očisćen x puta.

Veza T-com 20/2 , 132ping kao i većina vas.Nemam gubitka paketa neznam jednsotavno više šta.

Kužim da mora štekat igra ali ovoliko nemože

i5 3570 4ghz (pokušavao i na stock vratit) , temp odlične

7870 2gb ak može BF1 ladno vrtit nema razloga da tu jede govna

8gb ddr3 

Kontroler od xb1s preko usb-a.

Ja nisam mogao normalno igrati zbog jednostavne stvari. Uštekao sam gamepad u usb hub na tipkovnici. Lag je bio neizdrživ. Nakon mjesec dana prebacim gamepad drito na računalo i sve radi kao metak. Iz priloženog ne kužim imaš li gamepad od prvog xboxa ili ovog novog xbonea? Potom u koji port je uštekan? Malo baci pogled na sve to. Uz sve koliko vidim i grafička je nešto starija i još je amd s kojim se ea ne ljubi a ove godine fifa je na novom engineu, frosbiteu. Meni inače igrs na max leti kao metak. Doduše imam novu nvidia grafulju iako je proc star par godina. Imaš i onaj program kojim kontroliraš kakva ti je veza prema ea serverima. Tu ćeš odmah vidjeti je li problem u internet vezi. Rješavaj jednu po jednu stvar dok ne otkriješ kaj te jebe...

10 godina
FIFA 17

Od Xbox Onea gamepad.Uštekan iza na usb 2.0 , probao sam i na 3.0 spojit i svuda :/

Uzeo sam bio i grafičku od kolege (gtx 970) isti vrag i sa njom bio.

Sve ostale igre normalno rade , probao na BF1 na joy sve normalno uredno radi bez laga.

Na UO trace izbaci da je veza dobra a ping nemogu imat bolji od ovog.

Neznam više šta je ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Bit če coinsa LEWA SBC izašao...

Nisam ni krenio prodao 1 golda i 2 silvera za 7.5k a platio ih oko 1.2k...Ajde nek se rješim i njih imam 350 igrača u klubu a 11 ih koristim.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Kaj je moguće da europa nema svoj server? Ne mogu vjerovati ali po liku je tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Kaj je moguće da europa nema svoj server? Ne mogu vjerovati ali po liku je tako?

Sad razumijem te disconnecte hahahaha

11 godina
protjeran
FIFA 17

Može li ovo funkcinirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
SIF Brooks je CB pod moraš za bundesligu. Jebeni statsi za mrcinu ispod 30k coinsa. Ne može bolje. Statsi ludi. Uzeo sam ga bez razmišljanja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

cao ekipa imam pitanje, igrao sam kao klinac fifu oko 2004. do negdje 2010. na ps2 i kod frenda prije godinu dana isto na ps2 fifu 14 i primjetio sam da su u principu recimo fifa 2008 i ta 2014 iste tj. da su samo postave promijenjene. u zadnje vrijeme igram na svom laptopu fifu 13 odnosno kod frenda fifu 16 i razmisljam si mozda kupiti neku konzolu zbog komfora igre i zanima me jel isti problem kod fife 17 na ps3 odnosno x360 u usporedbi sa ps4 odnosno x1? da li je fifa 17 za ps3/360 ista kao neka starija samo sa drugim postavama ili su se dogodila poboljsanja u smislu gameplaya, fizike, inteligencije igraca i sl. (navikli smo na fifu 16 na pc-u, to nam je super osim sta nema sanse da zabijem gol glavom iz kornera)? grafika me u principu ne zanima. kakav je online? postoje li jos serveri za ps3/360? hvala, pozdrav

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nick kaže...

cao ekipa imam pitanje, igrao sam kao klinac fifu oko 2004. do negdje 2010. na ps2 i kod frenda prije godinu dana isto na ps2 fifu 14 i primjetio sam da su u principu recimo fifa 2008 i ta 2014 iste tj. da su samo postave promijenjene. u zadnje vrijeme igram na svom laptopu fifu 13 odnosno kod frenda fifu 16 i razmisljam si mozda kupiti neku konzolu zbog komfora igre i zanima me jel isti problem kod fife 17 na ps3 odnosno x360 u usporedbi sa ps4 odnosno x1? da li je fifa 17 za ps3/360 ista kao neka starija samo sa drugim postavama ili su se dogodila poboljsanja u smislu gameplaya, fizike, inteligencije igraca i sl. (navikli smo na fifu 16 na pc-u, to nam je super osim sta nema sanse da zabijem gol glavom iz kornera)? grafika me u principu ne zanima. kakav je online? postoje li jos serveri za ps3/360? hvala, pozdrav

Osnovna razlika je što je fifa 17 za konzole nove generacije i računala rađena na novom frostbite engineu te ima neke modove i mogućnosti koje fifa rađena na engineu stare generacije nema. Znači fifa 17 za PS3/xbox 360 nema prevelike sličnosti s fifom 17 za PS4/PC/Xbone. To je stara igra na starom enginru sa starim mogućnostima i bez nekih danas popularnih modova u igri.. Fifa 12 je bila revolucija u odnosu na sve dotadašnje fife i ako ti ne vidiš razliku između fife 08 i fife14, zanemari sve što sam rekao. Fifa je i dalje samo fifa..

13 godina
FIFA 17

Je li itko vec dobio packove od birthday sbcova? Trebali bi biti najkasnije sutra?

0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
nick kaže...

Osnovna razlika je što je fifa 17 za konzole nove generacije i računala rađena na novom frostbite engineu te ima neke modove i mogućnosti koje fifa rađena na engineu stare generacije nema. Znači fifa 17 za PS3/xbox 360 nema prevelike sličnosti s fifom 17 za PS4/PC/Xbone. To je stara igra na starom enginru sa starim mogućnostima i bez nekih danas popularnih modova u igri.. Fifa 12 je bila revolucija u odnosu na sve dotadašnje fife i ako ti ne vidiš razliku između fife 08 i fife14, zanemari sve što sam rekao. Fifa je i dalje samo fifa..

Napisao je da igra na ps2 a tamo i jesu sve iste jer su oni za  taj ps2 samo bacali nastavke sa novim igracima i transferima,gameplay nisu dirali.

13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Je li itko vec dobio packove od birthday sbcova? Trebali bi biti najkasnije sutra?

Na koje tocno pakove mislis?

13 godina
C3c1l kaže...
jpantalon kaže...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/fut-17-birthday?sf53462079=1&sf53479109=1

ako si napravio 3 ili vise onih fut birthday 1,2,3.... sbcova do 14og ces dobit neki pack. za 3 se dobije mega pack, za 8 ultimate pack. Mozda se upeca sto dobroga. 

Jeste li vidjeli da su promijenili mjesecne nagrade?

13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
C3c1l kaže...
jpantalon kaže...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/fut-17-birthday?sf53462079=1&sf53479109=1

ako si napravio 3 ili vise onih fut birthday 1,2,3.... sbcova do 14og ces dobit neki pack. za 3 se dobije mega pack, za 8 ultimate pack. Mozda se upeca sto dobroga. 

Jeste li vidjeli da su promijenili mjesecne nagrade?

nisam znao to, brijem da sam ih 7 napravio 

ovo za mjesecne su podigli broj nagrada, za gold 2 gdje sam ja zavrsio dobit cu jedan IF vise nego sto bi dobio prosli mjesec.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 13:14 (C3c1l).
10 godina
FIFA 17

Igra čarobno proradila i to samo na kval. za WL , prošao bez problema.

Trebam preporuku za RF-a , Mane je svoje završio za ovu Fifu jednostavno nema taj pace koji je prikazan na kartici.Prije da je 59 nego 99.Kad se proda bit će cca 650k coinsa za RF-a

Kakav je IF Dembele (85) i MoTM Walcott ? 

Svi su mi na chem 10 , moram vratit radju sa cdm-cm i Mertensa na LF.

Panjevi Panjevi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Tvrda tekma, podjenaki smo ali inicijativa je na mojoj strani. Stalno napadam ali ne mogu zabiti da dubim na glavi. Reza 1-1 i 90 minuta. Moj igrač prima loptu na prsa i izbija je cijelih 5 metara ispred sebe na nogu protivniku? Pa ja ne mogu vjerovati. Ljudi se dodaju kontra zakona fizike, odigravaju pete kroz par igrača a ja ne mogu izbiti jebenu loptu koju kontroliram. Naravno 90 minuta, krećem s centra i kraj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ved23 kaže...

Igra čarobno proradila i to samo na kval. za WL , prošao bez problema.

Trebam preporuku za RF-a , Mane je svoje završio za ovu Fifu jednostavno nema taj pace koji je prikazan na kartici.Prije da je 59 nego 99.Kad se proda bit će cca 650k coinsa za RF-a

Kakav je IF Dembele (85) i MoTM Walcott ? 

Svi su mi na chem 10 , moram vratit radju sa cdm-cm i Mertensa na LF.

Trenutno je tvoj sif lukaku 10k skuplji od tif lukakua a jeftiniji 60k od fif (4if) tako da brzo prodaji toga i kupuj iznad bio na xbox ili ps4. A u veznom redu nemas nijednog iskljucivo obrambenog igraca i mozda bi o tom trebao razmisliti pa prodati lallanu martiala walkera dembelea i uzeti te pare i drmnuti kantea, pogbu i williana u verzijama kakve god zelis ali bi izao morao staviti upgraded valenciu pomogucnosti sa shadowom. Nelos je skroz upgraded valencia.

17 godina
neaktivan
movie kaže...
nick kaže...

znaci dobro sam pohvatao? na ps3/360 ne bi imao tu inteligenciju i gameplay kao na ps4/x1? isto tako, postoji li razlika izmedju f17 na ps4 i na x1? znam da xbox ima legende a ps4 ne, jel tak? hvala na odgovorima.

www.vodopija.net
10 godina

Trenutno je tvoj sif lukaku 10k skuplji od tif lukakua a jeftiniji 60k od fif (4if) tako da brzo prodaji toga i kupuj iznad bio na xbox ili ps4. A u veznom redu nemas nijednog iskljucivo obrambenog igraca i mozda bi o tom trebao razmisliti pa prodati lallanu martiala walkera dembelea i uzeti te pare i drmnuti kantea, pogbu i williana u verzijama kakve god zelis ali bi izao morao staviti upgraded valenciu pomogucnosti sa shadowom. Nelos je skroz upgraded valencia.

Nažalost sam na PC-u -.-

Lukaku (88) najjeftiniji 519k a za ovog sumnjam da mogu izvuć 450-460.Dembele je tu zbog chem-a a čim krene uvedem kante-a.

Pogba najjeftiniji 920k , proklete cijene za PC.

Gledam sad usporedbu Ibre (90) vs Lukaku (87).Kak 87 rated igrač može imat više total stats od 90rated ? :/

TotalStats  ibra-445 lukaku-461

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 18:28 (ved23).
17 godina
FIFA 17

Dakle došlo je vrijeme da ovu igru bacim kroz prozor. Ne da mi zabiti da se jebem. Na kraju izgubim na penale. Ne znam koliko sam imao ovakvih šansi ali lopta neće u jebeni gol ali zato na mojoj strani sve ulazi kaj se uputi u smjeru gola pa i ono što ne ide, meni ulazi.. Igrači mi danas očajni. Mijenjam momčadi ali sve isto. Svi stoje, ne otkrivaju se, tromi i ne mogu zabiti. Može li gore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nick kaže...

znaci dobro sam pohvatao? na ps3/360 ne bi imao tu inteligenciju i gameplay kao na ps4/x1? isto tako, postoji li razlika izmedju f17 na ps4 i na x1? znam da xbox ima legende a ps4 ne, jel tak? hvala na odgovorima.

Razlika su samo legende u korist xbonea a na strani PS4 je tri puta više igrača, veći market....

13 godina
FIFA 17

Jesu večeras nagrade za FUT birthday?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Evo konačno sam smislio kako ću sklopiti Griezmanna i Dybalu.

Šteta što će Griezmann biti na 7 Chem ali šta je tu je.Kad krene tekma prenacujem se na 41212 narrow fromacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Evo konačno sam smislio kako ću sklopiti Griezmanna i Dybalu.

Šteta što će Griezmann biti na 7 Chem ali šta je tu je.Kad krene tekma prenacujem se na 41212 narrow fromacija.

Uzmi SIF N'Zonzia i Griezmann ti je na che 10. Meni jebena kartica za razliku od Matuidia koji mi se ove godine nije svidio..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 20:13 (movie).
11 godina
protjeran

Vidjet će kakav ću biti sa coinsima imam oko 550-600k za ovu momčad.A Dybala,Griezmann,Chielini i Marchisio su oko 420k na ps3...Pa sumnjam da ga mogu ukomponirati.

13 godina
neaktivan
Artem kaže...

Jesu večeras nagrade za FUT birthday?

za sada sam dobio samo pakete od prosle weekend lige. jos cekam mjesecne pakete i te FUT birthday

unutra kurčina kao i obicno

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Brijem da nece biti nista od paketa, ekipa im jebe sve na twitteru :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Da i meni se čini kakva su to govna.

Izašao dobar Marque Matchups.Sigurno će i cijena biti paprena jer je nagrada 1 totw player pack.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da i meni se čini kakva su to govna.

Izašao dobar Marque Matchups.Sigurno će i cijena biti paprena jer je nagrada 1 totw player pack.

Kaj je moguće da su zbog njega toliko pale cijene ovotjednih totw kartica? Son je pao za 200k coinsa u jednom danu. Uopće ne mogu procjeniti kako će se dalje cijene kretati. Uzeo sam sona pa valjda neće dalje padati cijenom..

Edit: uzeo i alonsa. Pao je za nekih 70k coinsa. Hmm, pitanje je hoće li još padati cijenom. Za očekivati je da su danas najviše igrali marque matchups i da će danas cijene biti najniže. Bar se nadam

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 23:08 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice