Evo ja danas na drugom accountu iz 4. u 3. diviziju sa 7 pobjeda u nizu.
Očekujem uskoro laggove i igrače koji imaju radijus kretanja ko bandera.
Evo ja danas na drugom accountu iz 4. u 3. diviziju sa 7 pobjeda u nizu.
Očekujem uskoro laggove i igrače koji imaju radijus kretanja ko bandera.
Pa ne bih rekao da šutiram bezveze, svi šutevi su bili su u okviru kaznenog od toga odprilike 3 stative i doveljne su samo 3 kontruše da te protivnik rašuta, a što se tiče Elite igrača to je apsolutna koncentracija na utakmicu.
Kao i obično nisam pametan. Prodati sada OTW Baillya i spremiti u džep 60k coinsa ili čekati poslijepodne? Po nekim najavama mogao bi se pojaviti u totw i cijena mu je skočila s 50k coinsa na 110k coinsa. Uzeti to ili se kockati? S Mustafiem sam pogodio pa sam sva tri prodao i lijepo zaradio a lik nije izašao u totw. Sa Saneom sam dva puta spljugao, čekao i voda. Što donosi Bailly? Zdrav razum, ništa. Nema razloga da bude u totw a s druge strane ove godine ništa nije kao prije. Hazard dva puta bude u totw sa zabijenim jednim golom iz penala a messia nema niti nakon dva gola i asistencije?
edit: prodao ga za 110k, tko ga jebe... uzeo za 50k tako da nije loše. No bit će loše ako izađe u totw. No sve je to kocka koju uglavnom loše kockam... vidjet ćemo.
Iskreno ne vjerujem da će biti u TOTW, mislim da će mjesto CBa pripasti Cahillu, a Lingard iz MUFCa bi isto tako trebao biti u TOTW.
Na futheadu su ga stavili u TOTW, tako da ću ja svog za svaki slučaj ostavit.
Kao i obično nisam pametan. Prodati sada OTW Baillya i spremiti u džep 60k coinsa ili čekati poslijepodne? Po nekim najavama mogao bi se pojaviti u totw i cijena mu je skočila s 50k coinsa na 110k coinsa. Uzeti to ili se kockati? S Mustafiem sam pogodio pa sam sva tri prodao i lijepo zaradio a lik nije izašao u totw. Sa Saneom sam dva puta spljugao, čekao i voda. Što donosi Bailly? Zdrav razum, ništa. Nema razloga da bude u totw a s druge strane ove godine ništa nije kao prije. Hazard dva puta bude u totw sa zabijenim jednim golom iz penala a messia nema niti nakon dva gola i asistencije?
edit: prodao ga za 110k, tko ga jebe... uzeo za 50k tako da nije loše. No bit će loše ako izađe u totw. No sve je to kocka koju uglavnom loše kockam... vidjet ćemo.
na kompu ga nema ispod 190k
Iskreno ne vjerujem da će biti u TOTW, mislim da će mjesto CBa pripasti Cahillu, a Lingard iz MUFCa bi isto tako trebao biti u TOTW.
Na futheadu su ga stavili u TOTW, tako da ću ja svog za svaki slučaj ostavit.
I moja logika je takva. Nema niti jedan razlog da bude u totw za razliku od cahilla. Na kraju krajeva gol im je zabila momčad koja ove godine ako se ne varan nije još gol zabila? No to je ea, nikada ne znaš. Kako bilo, prodao sam ga pa ćemo vidjeti hoću li lupati glavom u zid. No i 60k je lijepa zarada. Osim futheada nitko ga ne vidi u totw.
na kompu ga nema ispod 190k
Na PS4 ide maksimalno za 112k. Nisam htio ciganiti i da stoji na marketu pa se proširi glas da ništa od totw. Ovako je otišao iste sekunde i što je tu je... Već poslije 14h znat će se po cijenama je li nutra ili nije...
Kolko sam ja upućen , ukoliko je chemistry na svim pozicijama 10 i ukupno 100% kad uvedem nekog sa klupe, bez obzira dal se slaže sa ostalim igračima ocjene bi mu trebale ostati iste, jel tako? Hoću da dovedem Sneijdera , cheap verziju Erikssena(87). Uvodio odmah na početku, pa me zanima kako će to izgledati.
Kolko sam ja upućen , ukoliko je chemistry na svim pozicijama 10 i ukupno 100% kad uvedem nekog sa klupe, bez obzira dal se slaže sa ostalim igračima ocjene bi mu trebale ostati iste, jel tako? Hoću da dovedem Sneijdera , cheap verziju Erikssena(87). Uvodio odmah na početku, pa me zanima kako će to izgledati.
Ove sezone svaka zamjena igra na 7 chem.
I KdB je u momcadi.... zbog asista u Agueru za 1-1?
SAd mi zapadne na draftu ovaj https://www.youtube.com/channel/UCjxDkMamsgM5CHF7PZNnJkg/videos 600 subscribera :D malo je reći da sam ga ubio, ali eto trudio se dečko
I KdB je u momcadi.... zbog asista u Agueru za 1-1?
Smiješno, pogotovo jer već ima IF karticu. Za što je onda dobio prvu? Za frizuru?
A ovako završava...
Za ovo izdanje po prvi put nisu dali niti packove za Božić. Sve je to zbog sbc jer bi svi dobili masu besplatnih kartica koje bi onda potrošili tamo
Kad izlazi taj FIFA 17 FUT Birthday?
Kad izlazi taj FIFA 17 FUT Birthday?
Pa čitaj par postova iznad gdje lik kaže kako završava...
Ista stvar je bila i za valentinovo. Boje se da nebi dobio netko dobrog igrača, a meni najbolji igrač kojeg sam dobio u free packu(bilo SBC bio od fife pack)bio je Handanovic.
Gdje je najbolje kupovati fifa coinse?cuo sam da za to daju warning pa me zanima jel to za bilo koju stranicu jer nije "legalno" kupovati ili
Gdje god da uzimaš možeš popit ban. U najboljem slučaju prvi put ako primjete uzet će ti sve coinse ili izbrisat club.
Igram qual za vikend ligu i dvaput mi pukne konekcija u polufinalu. Treci put dodem do finala i zasteka igra pri ucitavanju ekipa i moram alt+f4. Sad cu im tamo na chatu j.bat mater pa makar i ban dobio.
Igram qual za vikend ligu i dvaput mi pukne konekcija u polufinalu. Treci put dodem do finala i zasteka igra pri ucitavanju ekipa i moram alt+f4. Sad cu im tamo na chatu j.bat mater pa makar i ban dobio.
Trebao si pricekati na tom ekranu jedno 10 minuta prije nego si stisnuo alt+f4. Znalo se i meni to dogodit na pc i samo bi pricekao 10ak minuta i samo bi izaslo i ne bi dobio dnf.
sta je ovo jutros samo se spaja s ljudima koji imaju losu konekciju stalno 1 ili 2 crtice,moram stalno izlazit iz lobbya,rijetko kad dobim covjeka s dobrom konekcijom,i kad krenem igrat s njime nema laga,znaci nije do mene
Evo, registriro se samo da pitam. Znači igram FIFU 17 na PS4. U zadnje vrijeme vidim da je toliko predvidljiva da znam kad ću gol dobit. Igrači se ne kreču jednu tekmu, drugu tekmu svi u međuprostor ulaze. Jednu dio tekme nemrem duel dobit, u drugom svaki duel dobijem. Kao da je rezultat unaprijed određen.
Al sve je manje bitno u odnosu na to koliko različito se igrači kreću bez lopte iz tekme u tekmu. Evo baš igro kick-off BVB Schalke. U prvom tekmi konstantno 5-0,4-0. U drugoh tekmi jedva dobijem. Isto mi se dešava bez obzira jel FUT ili kick off ili sa online frendly.
Vidio sam da isto jedan korisnik je rekao slično. Da očekuje nakon 6 pobijeda za redom igrače koji imaju radijus kretanaj ko panjevi.
Kaj se to dešava?????
Kaj se to dešava?????
to ti je Fifa ili kako bi oni rekli "momentum vise nije na tvojoj strani"
Da se pohvalim, danas sam dobio prvi crveni karton u fifi 17. Igram jutros sa samim sileđijama. jedan je imao 6 žutih kartona, drugi 12 prekršaja, treći me samo hvatao cijelu tekmu za dres bez kazne. I onda zadnju tekmu u 90 minuti pri mom vodstvu 3-0 po prvi put ukližem u prostor (ne u igrača) da blokiram dodavanje i lik padne preko mene negdje na korner lajni i dobijem crveni. Dakle danas je bilo desetak neuspredivo težih prekršaja na meni bez ikakvog kartona. Nevjerojatno. Zato nikad niti ne uklizujem a ovo danas je bilo čisto iz gušta i pljuga. Odmah crveni.
Inače zadnja dva dana gotovo svaki igrač koji mi uleti ima slabu konekciju. Dvije, tri crvene crte ili žute. Onda propuštam takve protivnike dok mi ne uleti netko sa zelenim linijama. Inače veza mi je ko metak a ovo nikada do sada nisam vidio. Koliko mogu povezati ovo se događa nakon zadnjeg patcha. Jednu tekmu nisam gledao i stisnuo sam a veza je bila dvije crvene lajne i sve je radilo kako treba. Da opet nekaj nisu izjebali novim patchom? Prvo su nam prikazivali navodno krive ocjene igrača a sada konekciju?
Inače, standardno fulam po nekoliko mrtvih šansi a iz prvog udarca protivnika popijem gol ma od kuda lik puknuo po golu. To su čari fife. Prije početka popijem tabletu za tlak i srce te odigram smireno 5 tekmi dnevno. To mi je maksimala..
Dobra vijest, svi OTW igrači koji će igrati ovaj vikend za svoje repke mogu ući u totw i dobiti otw nadogradnju.. nekima je to možda i zadnja šansa da im se podigne cijena..
http://www.futhead.com/news/otw-weekend/47/international-otw-weekend-week-27/