- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bit će za koji dan tif arnautović ispod 100k. Gledam već sada ga nitko neće na PS4 za 115k coinsa. Na bidanju ide max do 110k coinsa. Znači treba pričekati. Sancheza sam uzeo dva komada po 50k prije desetak dana i budala ih oba prodao po 75k coinsa. Sada ga nema ispod te cifre a mislim da će još rasti. Meni isto odlična kartica i razmišljam da je ponovno kupim.
Evo naletim za 78k na sancheza od prvog vlasnika bez odigrane tekme. Nisam to htio propustiti. Jedini je bio na marketu bez odigrane tekme a to mi puno znači.
Dogurah i do Gold 1 napokon, ali za Elite 3 će trebati i vremena i živaca i sreće i svega 
Kakve promjene napravit u ovom timu, a da se osjetno poboljša? Zanima me je li neko probavo Dybalu kao ofanzivnog veznog. Imam u planu njega dovest i stavit umjesto Pjanića, a Pjanića pomjerit umjesto Asamoaha.
Isto tako koliki bi upgrade bio da se dovede Dani Alves umjesto trenutnog Peresa/Florenzia.
A na mjestu štopera ne znam je li bolje kao zamjenu za Bonucia uzet IF Koulibalya ili gledat uzet brkatog Barzaglia.
Dani Alves je preslab, prenizak, obrambeni wr mu je low i stalno ce ti curiti. Florenzi i Peres su meni najbolji kod talijana.
Ovog momka obavezno kao CAM, a pjanića vrati nazad.
http://www.futhead.com/17/players/51292/marcelo-brozovic/
Mada moze i Brozovic na CM.
Kakve promjene napravit u ovom timu, a da se osjetno poboljša? Zanima me je li neko probavo Dybalu kao ofanzivnog veznog. Imam u planu njega dovest i stavit umjesto Pjanića, a Pjanića pomjerit umjesto Asamoaha.
Isto tako koliki bi upgrade bio da se dovede Dani Alves umjesto trenutnog Peresa/Florenzia.
A na mjestu štopera ne znam je li bolje kao zamjenu za Bonucia uzet IF Koulibalya ili gledat uzet brkatog Barzaglia.
Bonuccia ja ne bih mijenjao. Ima odličan wr, kreativan je, visok, jak. Ima sve kaj stoper mora imati. Istina, nije najbrži ali njegov pace je sasvim dovoljan uz adekvatnu che karticu. S anchor koju si mu stavio ima fantastične statse i tražiš kako bi stari rekli kruha preko pogače ili tako nekako. Definitivno teško možeš složiti bolji stoperski par.
Vidim da si produzili vikend ligu, ne znam koji su tocno razlozi, pretpostavljam zbog servera koji su u totalnom kurcu, upalim poslije rucka malo da odigram par tekmi vikend lige, 3 tekme zaredom me izbaci..
Produžili su jer jedu govna sa serverima.
Nikad gore nisam prošao wl kao ovu.
4 tekme dnf, naravno sve sam vodio, ostalo mi još 10 tekmi, imam 5 pobjeda, sramota živa.
I do sada me stalno spajao sa brutalnim ekipama, sve if, motm ekipe, najebo sam se ko majmun.
Ovog momka obavezno kao CAM, a pjanića vrati nazad.
http://www.futhead.com/17/players/51292/marcelo-brozovic/
Mada moze i Brozovic na CM.
Malo ga ima na marketu, a visoka cijena. Teško da se ispod 200k može uzet. I Naingolanu su u zadnje vrijeme isto tako dosta digli cijenu. Razmotrit ću sve ove prijedloge pa probat dovest što bolje za što manje coinsa.
Produžili su jer jedu govna sa serverima.
Nikad gore nisam prošao wl kao ovu.
4 tekme dnf, naravno sve sam vodio, ostalo mi još 10 tekmi, imam 5 pobjeda, sramota živa.
I do sada me stalno spajao sa brutalnim ekipama, sve if, motm ekipe, najebo sam se ko majmun.
Ja sam u prosloj WL od 15 utakmica imao 8 disconnecta pa sam odustao na kraju a sada ovu WL nemam niti jedan disconnect
Čuda mi se dešavaju i to prebrutalna.
Sudaraju mi non stop igrači, imam mrtve šanse a ja pogađam mog igrača koji mi dotrcava od bog zna kuda u putanju udarca, Neuer na golu živa rupa, od 4 tekme nije 3 obrane imao..
Nema apsolutno više riječi kojima bi opisao ovu gadost i govno od igre.
Likovi mi iz 2 udarca u gol nose pobjedu dok se ja borim protiv jebene skripte.
Baš sam jebene sreće. Kupim sif sokratisa preko igre i gamepadom brzo skrolam po meniu kartice i kako nekaj zapinje ja stisnem i skrolanje se zaustavi na slanje kartice na market i ode kartica po početnoj cijeni bez moje zelje. Zašto nema potvrde slanja kao kod brisanja kartice? Gledam cijena mu pala i nema šanse a da ne spljugam bar 10k coinsa ako ne i više. Sutra bi na toj kartici zaradio bar 15k, ovako pljuga. Aj baš da vidim koliko ću spušiti.
Je li ima netko da ga kupi i stavi odmah na market pa da ga otkupim. Bitno mi je jer ima samo jednu odigranu tekmu. Aj ako netko hoće da mi ga uzme neka se javi. Sve dogovorimo tako da ništa ne izgubi onaj tko ga uzme. Stavljen je na sat vremena ima anchor che karticu i contractsa 78 te fitnessa 95. Max cijena je 200k i početna oko 11k. Znači maksimalno ga uzeti za 115k coinsa. Zaračunamo porez i za toliko ga stavi na market i ja ga ponovno kupim. Ako netko hoće neka mi se javi.
Baš sam jebene sreće. Kupim sif sokratisa preko igre i gamepadom brzo skrolam po meniu kartice i kako nekaj zapinje ja stisnem i skrolanje se zaustavi na slanje kartice na market i ode kartica po početnoj cijeni bez moje zelje. Zašto nema potvrde slanja kao kod brisanja kartice? Gledam cijena mu pala i nema šanse a da ne spljugam bar 10k coinsa ako ne i više. Sutra bi na toj kartici zaradio bar 15k, ovako pljuga. Aj baš da vidim koliko ću spušiti.
Je li ima netko da ga kupi i stavi odmah na market pa da ga otkupim. Bitno mi je jer ima samo jednu odigranu tekmu. Aj ako netko hoće da mi ga uzme neka se javi. Sve dogovorimo tako da ništa ne izgubi onaj tko ga uzme. Stavljen je na sat vremena ima anchor che karticu i contractsa 78 te fitnessa 95. Max cijena je 200k i početna oko 11k. Znači maksimalno ga uzeti za 115k coinsa. Zaračunamo porez i za toliko ga stavi na market i ja ga ponovno kupim. Ako netko hoće neka mi se javi.
Uf, za koliko si ga prodao? Nisam gledao bug imam taman tu negdje coinsa. jbg
Uf, za koliko si ga prodao? Nisam gledao bug imam taman tu negdje coinsa. jbg
Na kraju otišao za 118k. Spljugao 5 k coinsa a danas bih zaradio na njemu bar 10k da meni ne trza i da mi prsti nisu brzi. No brzo sam povratio gubitak. Noćas na bidanju dobijem motm thiaga za 163k a prodam ga za 194k coinsa. Maverick mi je pomogao jer ga je bidao na 115k coinsa jer u to vrijeme mogao si gadobiti za 112k. Već sat kasnije je išao na bidanju za 122k coinsa. Sve je u timingu. No dobro, zahebao sam se iako mi je tome pripomogla igra i trzajući meni te mojbrzi prst.
Evo konačno upao u 1. ligu, i slijedeći vikend se prvi puta igra weekend liga :) kako sam stalno bio 3-2 divizija, u subotu osvojio 3., a jučer, u nedjelju ušao u 1. i to nakon što sam u 7 tekmi imao omjer 6-0-1. Znači osigurao prolaz u prvu ligu, i trebala mi je 1 pobjeda iz 3 tekme da osvojim 2. ligu, što naravno nisam uspio, par kikseva u obrani napravio i igra mi nije dala i nema šanse da pobjedim, zadnje 3 tekme omjer 0-1-2. Ali nebitno, bitno da sam u 1. ligi i da se igra weekend liga :)
Ekipa, vrijedili ovaj IF Bolasie 80k? Obicni je vrlo dobar na poziciji lm, cak i bolji od Martiala, ali zato ovaj puno bolje sljaka na lw i lf.
Uzeo sam ovog orange Sona i jedva cekam danas da ga probam. Taj Son mi je pravio probleme u milka boji, a ovaj bi trebao biti jos brutalniji.
Croatian Football Club Mavericks
Ekipa, vrijedili ovaj IF Bolasie 80k? Obicni je vrlo dobar na poziciji lm, cak i bolji od Martiala, ali zato ovaj puno bolje sljaka na lw i lf.
Uzeo sam ovog orange Sona i jedva cekam danas da ga probam. Taj Son mi je pravio probleme u milka boji, a ovaj bi trebao biti jos brutalniji.
Bolasieu pise da ima weak foot 4*, ali vise kao da je 3*. Nije losa kartica. Narancasti Son je odlican, uvijek na pravom mjestu za odbijance, sut izvana dobar i igra s obe noge.
u wl udario na nekog naseg: prcko1805.
neko s foruma ovdi?
Bolasieu pise da ima weak foot 4*, ali vise kao da je 3*. Nije losa kartica. Narancasti Son je odlican, uvijek na pravom mjestu za odbijance, sut izvana dobar i igra s obe noge.
Kupio sam IF Bolase-a i IF Valenciu u paketu, te sa njima odigrao 6 tekmi, + sa orange Sonom. Ovaj Son 6 golova u 6 tekmi, ma čudo od kartice. Valencia je životinja živa i točno ono što meni treba. Bolji centaršut nisam vidio da sada od strane nekog igrača. Bolasie ništa manje opasan od Valencie, jedina razlika je primjetno bolji centaršut. Za svetrojicu čista 10-ka.
Pa ja sam stvarno čorav. Gledam ST Sancheza i umjesto make bid stisnem compare price i otvori sve kartice i naravno ne obraćam pažnju niti skužim da više nisam na ST kartici već na LF i cijena mi odgovara i bidam LF Sancheza za 135k coinsa misleći da je ST pošto sam u pretragu stavio samo ST kartice. Pa ne mogu vjerovati da mi se to drugi put dogodilo. Prvi put prošle godine i sada opet. Upravo sam spljugao 60k coinsa. Pa kud se nađe Sanchez od 135k coinsa i zašto mi prebaci s kartice koju sam označio na prvu sljedeću karticu kada stisnem compare price i na kraju zašto k vragu ne gledam kaj stišćem? Kako sam se naživcirao, ne toliko zbog coinsa već što sam panglu i što mi je prst brži od mozga..
Pisat ce ti tek u cetvrtak da si kvalificiran.Ja sam imao 10 pobjeda i ostalo mi je jos 7 utakmica jucer i svih 7 sam izgubio.Svaki put kad sam zabio gol suparnik mi zabije sekundu poslije koda nisam ni imao obranu takav osjecaj sam imao ovaj samo ravno trci a moji se odmicu katastrofa.Vise nikad necu ostavljat utakmice za pon.
ja sam imao 4 DNF subota, nedjelja, zavrsio u gold3, jucer nisam niti palio.