FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 704.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Kad se bira PL Player of the month i kad dolazi sbc obicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 17
Desetog, nisam siguran jel izlazi odmah ili sutradan sbc.
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Player of the month je objavljen u 12.30h u petak, a SBC izlazi u 13h.

0 0 hvala 2
17 godina
FIFA 17

Glasovanje je završeno a pobjednik je jedan od ovih 6 igrača. Kažu, uskoro će objaviti tko je POTM. Po menit to bi trebao biti kane.

Inače svaki mjesec možete glasovati i sami.

https://www.premierleague.com/news/340675?sf53032715=1

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Razmisljam si tko bi sve mogao dobiti IF danas, Perisic je garant kao i onaj mali Mbappe.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Glasovanje je završeno a pobjednik je jedan od ovih 6 igrača. Kažu, uskoro će objaviti tko je POTM. Po menit to bi trebao biti kane.

Inače svaki mjesec možete glasovati i sami.

https://www.premierleague.com/news/340675?sf53032715=1

Treba onda pokupovat igrace iz totenhama i i kad izadje sbc prodat po visoj cijeni.Mozda stave i timove kojima je zabio gol.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 12:21 (The_K).
14 godina
FIFA 17

Pozdrav,poceo sam igrati fut17 i umjesto da mi ucita fut club iz prijasnih fifa(napravljen 2013.) stvoren mi je novi club(2017.)

Ima kakvo rjesenje za ovo?

0 0 hvala 0
17 godina
core2man kaže...

Pozdrav,poceo sam igrati fut17 i umjesto da mi ucita fut club iz prijasnih fifa(napravljen 2013.) stvoren mi je novi club(2017.)

Ima kakvo rjesenje za ovo?

Sam si ga kreirao. Logaš se sa starim origin acc i imaš stari klub.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovaj tjedan bi trebale biti mjesečne nagrade. Za mjesec siječanj sam dobio Casemira, Gomeza iz Atalante i Ben Yeddera. Imao sam 50 pobjeda čime sam dohvatio gold rank 3. Što se tiče veljače, prvo sam mislio da su mi nešto krivo obračunali jer taj broj pobjeda je trebao biti puno veći...Kasnje sam skužio da u igri ima opcija gdje se može vidjeti trenutno stanje tj. za tekući mjesec i onaj prošli. Kada sam stavio na tekući mjesec (sada već prošli), vidim da imam 78 pobjeda čime sam dohvatio gold rank 2. Kada sam ugledao broj 78, odmah se sve složilo sa mojom računicom, tako da...., ako me zaobiđe sreća kada se bude djelila mjesečna nagrada, prestajem sa igranjem fut champions. Previše mi je to stresa, a i utrošenog vremena za ništa tj., ako dobijem nekog igrača koji nije iz lige 5ice.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 14:02 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Ima li na forumu itko da je elite na futu ili zna nekog tko je elite rank? Tko je uopće najbolje rangiran u hr?

Ima jedan mali iz Zagreba, 2000. godiste, bio je u top 100 sa 38 pobjeda s jednim disconnectom. Igrao sam s njim prošle dvije fife i bolji je od mene 3 klase. Ove godine još nismo igrali jer i nemam baš vremena za fifu.

PSN: RayzCRO
13 godina
Firmino dobije drugi inform, gol i asist u utakmici gdje je mane bio najbolji igrac. I prvi if mu padne odmah sa 160k na 125k.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Ugrabim slučajno IF Eriksena (87) za 180k buy now. Inače ga nema trenutno ispod 220-230k.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Treba onda pokupovat igrace iz totenhama i i kad izadje sbc prodat po visoj cijeni.Mozda stave i timove kojima je zabio gol.

Ha, ha... Igrači Leyton Orienta su već otišli u visine... Tko zna koji će zahtjevi biti ovaj put. Svaki put ih mijenjaju. Uzeo sam Llorisa, Walkera, Dembelea i Rosea bez obzira trebali ili ne. Neka stoje u klubu. Simpa su mi sve kartice.

Možda se riješim svih if kartica dok nešto vrijede kada ionako ne igram a ovi će biti i više nego solidni da ih zamijene. Uzeo sam danas i tri sif sokratisa. Zadnjih dana samo s njim trgujem. 15/20k uzmem po kartici. Nije ludnica ali je ziher i solidno.

17 godina
FIFA 17

Kakvo ignoriranje Messia od strane ea sportsa. Zabio dva gola i dvije asistencije i nije dovoljno za IF karticu. Za to vrijeme Hazard dobije dvije IF kartice a na svakoj tekmi koja mu ih je donijela zabio je po jedan gol. Jednu tekmu je zabio gol iz penala i IF kartica je bila tu. Ove godine nema dosljednosti niti logike koja je krasila dodjelu IF kartica sve ove godine do sada.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Nakon ove utakmice cijela ekipa barce bi trebala dobiti motm karticu, a neymar gotg ili bog igre.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Još jedna sramota ea sportsa. Raspao im se market. Nije ga bilo gotovo 90 min. Ljudi su gubili if igrače za 10k coinsa. No niti druga strana ih nije dobila. Imao sam na bidanju motm thiaga za 170k coinsa. Niti coinsa a niti thiaga. Sif sokratisa za 12k coinsa. Niti coinsa niti sokratisa. Sramota. Zar ne mogu napraviti da kada im padne market da se sve transakcije zaustavljaju? Ovo nije pošteno. No nije pošteno niti da sam ja ostao bez gotovo 200k coinsa. Koji kur.c imaju igru koju nisu spodobni održavati nego nas jebu cijelo vrijeme. Istovremeno sam prodao tri igrača a stoji kao da sam ih kupio? Sada kada ih hoću staviti na prodaju sruši mi se web app. Strašno što rade od igre. Sve ću posnimiti i poslati im i jebati mater.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 23:00 (movie).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Volio bi da znam trgovatI kao ti pa i da izgubim 200k, bar znam da cu ih brzo zaradit nazad, a ja o marketu blage veze nemam.
17 godina
jpantalon kaže...
Volio bi da znam trgovatI kao ti pa i da izgubim 200k, bar znam da cu ih brzo zaradit nazad, a ja o marketu blage veze nemam.

Na kraju nisam izgubio. Dobio ujutro thiaga za tih 170k za koliko sam ga bidao. Vidim ide za 220k znači nekih 50k zarade. Vratili mi 12k koliko sam bidao za sif sokratisa i vidim da ga je netko odnio za 20k coinsa. One igrača koje sam stavio na prodaju isto su otišli i ja dobio coinse. Obično na bidanju imam po dvadesetak igrača. I sinoć sam ih toliko markirao i kada sam krenio bidati sve je crklo. Da je potrajalo još 30 sekundi i da sam ih uspio sve bidati zaradio bih milju.

No i dalje smatram da je sve to nepošteno. U onom trenutku kada im padne market sve aukcije trebaju biti zamrznute do ponovnog vraćanja marketa u normalu. Sinoć su nepovratno izgubljeni milijuni coinsa a isto tako neki su zaradili milijune ni krivi ni dužni. Jednostavno nije fer. Gledam sif firmino je s bidanjem došao do 100k i crko market i netkoo ga odnio. Lik je možda prvi put u životu dobio malo skuplju karticu i nije za nju dobio niti 50% vrijednosti, a mogao je i gore proći. Kako rekoh, stvarno nije fer.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 7:40 (movie).
13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Nakon ove utakmice cijela ekipa barce bi trebala dobiti motm karticu, a neymar gotg ili bog igre.

ne baljezgaj gluposti, poklonjena 2 penala, nije sviran penal draxelu.

PSG je pobijedio sam sebe, ja da sam vlasnik PSG-a svi bi mi isli doma direkt iz svlacionice Nou Campa, prokockat 4-0 moze samo hrpa idiota i Dinamo.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako poboljšati ovu ekipu?? Neki savjet, prijedlog?? Imam oko 200k za pojačanje.

Ne znam da li se isplati uzeti IF Gundogana....

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 11:17 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Jeste li vi dobili mjesecne nagrade za 2.mjesec od vikend lige?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije još niko dobio. 

13 godina
Nisam navijac barce, al jedino je drugi mozda poklonjen, a i da suarez nije pao dodao bi loptu u gol. A ti penali na draxleru ne postoje. Hit utakmica je bila. Digao sam 250kn u supersport jer sam cita da ce emery igrat bunker i zna sam da ce prokockat 4 0. Neymar gotg
13 godina
Uzmi upgradeanog kantea i walkera, if gundogan ti se po meni ne isplati nego mozda neki 4*skill spic umjesto sturridgea
15 godina
neaktivan

Ne isplati mi se ni jedan ni drugi. Manje više dobije se isto, uz upgrade +1 pojedinih skillova koji nisu tolko bitni za njihove pozicije. Ok Kantu se poveća defense, ali i ovako je odličan u odbrani, veći mu je problem naprijed i to uopšte nije upgradeovano.

Razmišljao sam prije o Agueru/Sonu, ali obojca su oko 400k. Nema ni jedan bolji špic a da je brz u rangu od 200k....

17 godina
AdisTM87 kaže...

Kako poboljšati ovu ekipu?? Neki savjet, prijedlog?? Imam oko 200k za pojačanje.

li se isplati uzeti IF Gundogana....

Ja sam ga imao i prodao. Nije mi legao što ne znači da neće tebi bolje leći nego meni. Meni ova trojca najbolje kaj sam mogao složiti za sredinu terena. Nisam ljubitelj niti sturridgea. Jednostavno mi lik ne odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 13:41 (movie).
13 godina
AdisTM87 kaže...

Ne isplati mi se ni jedan ni drugi. Manje više dobije se isto, uz upgrade +1 pojedinih skillova koji nisu tolko bitni za njihove pozicije. Ok Kantu se poveća defense, ali i ovako je odličan u odbrani, veći mu je problem naprijed i to uopšte nije upgradeovano.

Razmišljao sam prije o Agueru/Sonu, ali obojca su oko 400k. Nema ni jedan bolji špic a da je brz u rangu od 200k....

Ne znam na kojoj si platformi, ali na ps4 son i aguero su oko 300k. Gabriel jesus je oko 200k?

15 godina
neaktivan

PC

15 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

li se isplati uzeti IF Gundogana....

Ja sam ga imao i prodao. Nije mi legao što ne znači da neće tebi bolje leći nego meni. Meni ova trojca najbolje kaj sam mogao složiti za sredinu terena. Nisam ljubitelj niti sturridgea. Jednostavno mi lik ne odgovara.

super to izgleda, šteta što nisam na vrijeme pratio SBCe i uzimao ove igrače, pogotovo mi krivo za Fernandinha. Jedan savjet, zamjeni pozicije Fernandinhu i kanteu te umjesto smallinga kupi D. Luisa, a kao LB možeš uzeti Alex Sandra, koji je vrlo vjerovatno najbolji LB na igri.

Kakav je De gea? Plan bi ovakav trebao biti što se tiče kupovine moje Son (Aguero) - De Gea - Kante IF

Pod uslovom da ne budem mjenjao formaciju u 4-3-3, onda bi martial isao na LF a na RF bi kupio Manea. Tada bi prodao Eriksena koji se ne bi uklapao kao CM.
Što se tiče sturridgea, ja ga davno kupio i ne zabijem gola u 5 tekmi i zamjenim ga tada sa REmyem koji mi je bio bolji. Poslije izvucem u non tradable packovima Sturridgea i haj reko da mu dam novu šansu i onda je bio stvarno dobar..Da li sam aj promjenio način igre, ili šta već.. vjerovatno je do toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 16:10 (AdisTM87).
17 godina
AdisTM87 kaže...

super to izgleda, šteta što nisam na vrijeme pratio SBCe i uzimao ove igrače, pogotovo mi krivo za Fernandinha. Jedan savjet, zamjeni pozicije Fernandinhu i kanteu te umjesto smallinga kupi D. Luisa, a kao LB možeš uzeti Alex Sandra, koji je vrlo vjerovatno najbolji LB na igri.

Kakav je De gea? Plan bi ovakav trebao biti što se tiče kupovine moje Son (Aguero) - De Gea - Kante IF

Pod uslovom da ne budem mjenjao formaciju u 4-3-3, onda bi martial isao na LF a na RF bi kupio Manea. Tada bi prodao Eriksena koji se ne bi uklapao kao CM.
Što se tiče sturridgea, ja ga davno kupio i ne zabijem gola u 5 tekmi i zamjenim ga tada sa REmyem koji mi je bio bolji. Poslije izvucem u non tradable packovima Sturridgea i haj reko da mu dam novu šansu i onda je bio stvarno dobar..Da li sam aj promjenio način igre, ili šta već.. vjerovatno je do toga.

Kante mi s ove pozicije fenomenalno ulazi u gol šanse pa ga nisam htio seliti na kontra stranu. Opet s te strane mi super reagira fernandinho. Vrlo vjerojatno da im zamjenim mjesta sve bi opet bilo super no ovako sam navikao. Smalling mi je zbog wr opet interesantniji od luisa a bainsa ne bih mijenjao za ništa. Obrana super, centaršut strašan baš kao slobodnjaci i penali. Imao sam if bainsa i sif milnera na lb i neki dan prodam milnera. Sad mi žao. Isto odlična kartica. No ne mogu igrati s dva pa mi glupo da stoji u klubu i prodam ga.

Golmani u ovoj igri su svi isti. Imam de geu jer mi je drag a ne zato jer je dobar. Svi brane čuda i pljugaju gluposti tako da golmana biram po simpatijama.No jedino kaj sam skužio je to da su de gea i neuer odlični na centaršutevima, tj. bolji od drugih golmana. Možda je to osobno mišljenje i netko misli drukčije. U svakom slučaju u ovoj igri ne bih nikome preporučio nekog golmana jer to nema smisla. Narodno rečeno isto sranje, drugo pakovanje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice