FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 705.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Mislim sve prebacit na jedan account..mislio sam 10 silverana market stavit za 100k i tako kupiti sa drugog accounta...koliko je to sigurno?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja nisam fut igrao od vikend lige i preporod, kad mi se igra fifa igram sezonu, dosao sam do 4 divizije i sto se tice same igre ekstra je. Mozda ovu vikend ligu preskocim imacu  puno obaveza ovaj vikend a mzd nesto i odigram videcu ako stignem, medjutim cim vidim da me igra pravi budalom bye, bye i bez nerviranja. Nit iz dzepa nit u dzep. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sigurno je samo nesmjes kupit odjednom sve. Kupis jednog pa pricekas pol sata pa drugog i opet pola sata pricekas i tako dalje.

1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Strasna povreda toresa.Onakav start je za zatvor....Izdrzi junace

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja imam jednog bronzanog kojeg uvek koristim za prebacivanje koinsa, mogu ti reci da sam prebacivao i 10 za redom po 10k i to mnogo puta o da nikad nisam imao problem.moje je da stavim cenu koju zelim i neko za tu cenu (u stvari ja) ima pravo da plati igraca koliko zeli.cik nek me banuju zbog toga pa krvi bi im se napio.

1 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Ja imam jednog bronzanog kojeg uvek koristim za prebacivanje koinsa, mogu ti reci da sam prebacivao i 10 za redom po 10k i to mnogo puta o da nikad nisam imao problem.moje je da stavim cenu koju zelim i neko za tu cenu (u stvari ja) ima pravo da plati igraca koliko zeli.cik nek me banuju zbog toga pa krvi bi im se napio.

Prate oni transakcije svih stranica koje trguju coinsima pa baniraju ljude. Ako si ti i ja razmjenjujujemo coinse i još si mi na frend listi nema beda. Ja imam isto dva acc na PS4 i prebacim si tu i tamo nesto coinsa i nikad nisam imao problema. Vrlo vjerojatno vide da novci odlaze i dolaze s iste ip adrese pa im nije interesantno a i nigdje ne piše da ne smijem imati dva acc i prebacivati coinse s jednog na drugi.

15 godina
movie kaže...
prcko_croatia kaže...

Izgubim loptu na protivničkih 16m. Lik ispuca i pogodi svog igrača na centru. Oko njega niti jednog od moja tri igrača koji stoje u grupi dobrih 10m od solo protivnika. Lik se sjuri s centra sam samcat i zabije mi gol. Ja bih eksplodirao.

Čemu moja tri igrača na centru koja stoje desno a protivnik sam stoji lijevo. Tko ga čuva? Ja ne mogu utjecati na ovakvu situaciju koja me pravi budalom. Ok, nisam dugo igrao ali kakve su mi se danas događale situacije to je tragikomično bilo.

Jučer mi se dogodila ista stvar dva puta, moja tri igrača na centru doslovno stoje i ne miču se dok protivnik trči u kontru.

I isto tako, nešto su s golmanima zeznuli, jucer igram protiv nekog hrvata rosic2004 klub Rijeka (pozdrav ak si na forumu) covjek istrči s golmanom izvan 16 metara i ja to vidim i sa nekih 25-30 opalim po golu, lik ladno rukom obrani izvan 16erca i nikom ništa.

EDIT. 

na sljedećoj tekmi je protivnik imao loptu u mom 16ercu i ja startam na njega uzmem mu loptu normalno, on padne. Sudac svira nešto, ja si mislim opet glupi penal. Sudac daje žuti protivniku, ne znam radi čega. (možda simuliranje, ne znam dali je to moguće uopće na fifi)

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 10:34 (crack).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Opet EA server otisao..Pa sta je ovo dal su ti ljudi sposobni za nesto

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A do njih je, ja vec kontam sta je sad

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

A ipak je do njih,majku im jebem taman sam zapoceo WL odlicno imao sam 2 wina i igram trecu vodim 1-0 i izbaci me smradovi jedni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Sad sam opet krenuo igrat mislio sam da su se smirili serveri ali kurac odmah u 20min utakmice me izbaci.Jeli zna netko kad ce im serveri doci u red da mogu krenut igrat WL.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Sad sam opet krenuo igrat mislio sam da su se smirili serveri ali kurac odmah u 20min utakmice me izbaci.Jeli zna netko kad ce im serveri doci u red da mogu krenut igrat WL.

Tko ti na to može odgovoriti? Vidiš da niti oni nisu sigurni jer već drugi put imaju problema. Očito je gužva na serverima pred wl.

Inače, prodao sam francuze i brazilce i ostavio samo nijemce i engleze. Kaj će mi toliko momčadi kada ne mogu igrati a kartice gube na vrijednosti. Uzeo novog aubameyanga i odigrao ujutro dvije tekme. Za razliku od jučer danas dobio obje bez primljenog gola i dosta za danas. Po malo bez stresa a vuče me jebeno na još...

No ne dam se. Dosta je za danas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 14:48 (movie).
12 godina
FIFA 17

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=VoemKuy6nMuZw:FFA17PCC

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gixkDBN0nMuZx:FFA17PCC

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=eNlLikWtnMuZy:FFA17PCC

Ovo su moja tri tima i jedino sam sa turcima zadovoljan dok sa BPL-om i la ligom nisam zadovoljan jer su napadaci ocajni a i ostali igraci koda u jednom trenutku postanu retardirani dok mi se to sa turskom ligom ne desava.Ima netko neki savjet za ova dva propala tima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 16:04 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ja ostao na ove dvije momčadi i nemam namjeru više išta raditi. Eventualno ako izađe kakav novi if pa da nadogradim momčad ako ću biti financijski sposoban za to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Movie možeš li mi objasniti kako ovaj igrac na konzoli ima ovrl86 a postoje samo kartice od tog igraca 75 i 84. Ti si me nazvo budalom i reko si da je nemoguce da se tako nesto desi na konzoli..evo ti slike pa vidi. Pozz

0 0 hvala 0
15 godina
ddjuro92 kaže...
Movie možeš li mi objasniti kako ovaj igrac na konzoli ima ovrl86 a postoje samo kartice od tog igraca 75 i 84. Ti si me nazvo budalom i reko si da je nemoguce da se tako nesto desi na konzoli..evo ti slike pa vidi. Pozz

link mi ne sejva statse...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 18:28 (soft).
13 godina
FIFA 17

Imam FIFU 17 na PC u ali je uopce ne igram, posto sam presao nedavno na PS4 i tamo ju uzeo na zadnjem EA sale u. 

Ovo je trenutno moja momcad. Malo sam trade ao na training karticama pa cekam da mi se prodaju ( eventualni budget 60 k ) + ova momacad. 

Planiram nadograditi momcad s LLorisom, Kante om i Smalling om ( eventualno Otamendi om i Sturridge om ) 

http://www.futhead.com/17/squads/4953581/

Ako tko ima kakav bolji savjet ili eventualno mozda kompletno drugu ligu zamjeniti. 

-Pokusao sam raditi momcad oko Cavani a ali nikako mi to nije islo ( jedva ostao u ligi i u iducoj sezoni divizije omjer mi bio 0-2-3 ) 

Nakon sto sam nanovo napravio ovu momcad preokrenuo taj omjer u 4-3-3 i promovirao se u 5 diviziju. 

Dali uopce funkcionira trade u ovoj FIFI ? Nema sanse doci do igraca kao sto su Ibra ili Auba ako ne kupis coins e i slicno. 

Slobodno me dodajte na PS4 : Linnk00 ( i za PES 17 i za FIFU 17 ) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 18:42 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Nakon dugo vremena odigram tekmu i odmah naletim na nekog debila, gura fintice, dodaje se petom u obrani, ali igra ga gura i zabije mi 2 gola nekako. Naravno da je morao svaku snimku pogledat, provokator. Svaki moj šut u golmana, svaka odbijena lopta njegovom golmanu u ruke (nevjerovatno, pogodim njegovog igraca u petu i lopta se odbije ravno golmanu u ruke :) )

I onda u 73oj uspijem smanjit na 2:1, od tad se dodaje do besvjesti, jedva da dobijem loptu, moram igrat na all out attack i high pressure da je dobijem haha

U 88oj korner za njega, naravno da ne zeli ubacit nego dodaje svom igracu i gradi se uz out liniju, kad sam ga pritisnuo sa 3 igraca je dodao u obranu i nastavio sa dodavanjem tamo, nekako sam uspio presjec i zabit za 2:2. Nije bilo vremena za sljedeci napad, najbolji osjecaj ikad ovakve budale sjebat u zadnjoj sekundi :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...

Ja te nisam nazvao budalom. Možeš me citirati gdje te nazivam budalom? Iz ove fotke ja ništa ne vidim. Niti statse, niti mogu znati da je ovo fotka s PS4. Samo sam ti rekao da mi potvrdu o svojoj tvrdnji linkaš negdje s neta gdje se ljudi bune zbog tog problema. Nije problem naći negodovanje PC igrača zbog tog problema ali nisam našao niti jedan članak koji upozorava na ovaj problem na konzolama. Malo čudno, zar ne?Samo me je interesiralo kako bi ti na zatvorenom sistemu kakve su konzole mijenjao statse igrača? Osim toga koja budala bi mijenjala ovrl igrača s 84 na 86? 

9 godina
neaktivan
Ok movie u pravu si da lazem da imam ps4 i sve izmisljam legendo. ti si uvijek u pravu i najjaci si. Pozz

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Nova vikend liga (igram nakon par tjedana pauze) i opet ista priča..Sezone savršeno rade kao i ProClubs al čim je u pitanju jebena vikend liga imam po 4 crtice za latencyu a igrivost je kao da igram na commodoru64 -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Krenuo u WL sa 3-0, gol razlika 15-3 i naravno 4. utakmica DC i sad ne mogu ni uci u UT... bravo EA :)

0 1 hvala 0
15 godina
ddjuro92 kaže...
Ok movie u pravu si da lazem da imam ps4 i sve izmisljam legendo. ti si uvijek u pravu i najjaci si. Pozz

Pa čovječe dokaži da je slika s konzole i da je to FUT mod, u protivnom normalno da ljudi ne vjeruju. Konzola je zatvoreni sustav, još uvijek nije probijena i ne može se hakirati igra. Da se može odavno bi se znalo i pisalo o tome kako ima cheatera na FIFA-i što se tiče konzola.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.3.2017 20:57 (antimadridista).
10 godina
FIFA 17

Nisam igrao fut nedelju dana i danas otvorim pekove od vikend lige i dobijem Kris Smolinga i Dzerard Pikea, nista posebno ali najvredniji igraci u pekovima od kako igram na ps. Definitivno ce mi propasti ova wl jer necu stici ovaj vikend igrati ali i ne marim toliko, nekako mi se cini da se hladim od futa kad sam shvatio koliko je sve namesteno i skriptovano. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...

Pa u prvom postu sam rekao da nemam razloga da ti ne vjetujem, samo sam konstatirao da si ti jedini koji se žalio na to na konzolama. Pitao sam te ali bez odgovora kako bi ti mijenjao rating igrača na zatvorenom sistemu kakva je konzola? Ja ti mogu reći kako bi to radio na računalu ali na konzoli ne znam. Slažeš li se da je čudno da nitko na netu o tome ne priča a o tom problemu na računalu imaš stranica koliko hoćeš? Zar to nije čudno? Volio bih da netko tko igra na konzoli pokaže da se susreo s ovim problemom jer nije normalno da se s njim susrećeš jedino ti.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Baš je ova WL za razvaliti monitor. Imam 5/5 i taman mislim da je vrijeme da se zaganja ELITE 3, kad.. prvo mi stane screen kod igrača, čuju se zvukovi i sve al utakmica neće da krene, pa moram ugasiti igru. Onda mi dođu tri igrača od kojih ću dvojicu prijaviti. Jednostavno moji igrači stoje, njegovi lete po terenu,. Znam dobro prepzonati kad je samo lag u pitanju, ali da moji neće da se kreću nikako i imaju čudne šuteve, pasove i sve ostalo, e pa nećemo tako.. zapisujem sve igrače sad na papir i kad nakupim jedno 10 igrača, što sa normalne lige, drafta ili WL šaljem FIFI email. Nadam se da će ih provjeriti i banovati. Trebali bi svi to pokušati, ali samo kad ste sto posto uvjereni da nešto nije u redu.
Ovi što su u lošijim ligama od druge ne bi trebali prijavljivati, jer ne vjerujem da znaju dobro procjeniti šta je skill, a šta nije,  kao ovi iz prve dvije lige.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Od prvih 5 utakmica vikend lige, u svakoj čiter (valjda se ljudima ne sviđa ovaj zadnji refresh ratinga pa krenuli na svoju ruku da štimaju). Upisao nekako 3 pobjede po 1:0, ali ovo postaje sve žalosnije. Za ovaj povećan rating imam dokaz u slikama, ali 99% sam siguran da isti koji povećaju rating koristi nešta i za automatsku odbranu sa akcentom na automatski standing tackle jer je previše očito tokom meča. Razmišljam da li da završavam preostalih 20 utakmica jer ako će ovi napaćeni da varaju, ne znam koja je svrha igranja onda. Džaba report, džaba sve.

1 0 hvala 0
17 godina
Black and white kaže...

Od prvih 5 utakmica vikend lige, u svakoj čiter (valjda se ljudima ne sviđa ovaj zadnji refresh ratinga pa krenuli na svoju ruku da štimaju). Upisao nekako 3 pobjede po 1:0, ali ovo postaje sve žalosnije. Za ovaj povećan rating imam dokaz u slikama, ali 99% sam siguran da isti koji povećaju rating koristi nešta i za automatsku odbranu sa akcentom na automatski standing tackle jer je previše očito tokom meča. Razmišljam da li da završavam preostalih 20 utakmica jer ako će ovi napaćeni da varaju, ne znam koja je svrha igranja onda. Džaba report, džaba sve.

Samo ih prijavi s priloženim fotkama i imenom protivnika. Uredno ih baniraju samo je problem kaj stalno niču novi ko gljive poslije kiše. Možeš fotke poslati i protivniku s napomenom da je upravo prijavljen, pa neka se znoji. Otvori i na ea forumu novu temu s ovim problemom te imenima igrača i fotkama kao dokazima.

Ja sam otvorio temu s onim dnf isto večer kada se pojavilo. Zalijepi se masa ljudi pa im svi jebu mater i na kraju su to popravili. Ne radi mene već zbog mnoštva koje je negodovalo po netu. To ti je par minuta a ima smisla.  Ne kužim koji im je to gušt? Od jednostavne zabave stvorili su nepresušan izvor frustracije za većinu poštenih igrača.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.3.2017 6:40 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Prosle nedelje sam rekao da necu vise da igram WL ali rekla svinja da nece da jede govna morao sam da odigram koju i skor mi je 8W 1L i sad mi se ne igra ali mi je opet nekako zao da ne odigram...

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Dns opet sam pokusao odigrat i opet me izbaci ja nezz sto se desava internet mi je uredu nebi me trebalo izbacivat igram druge online igrice i tamo me ne izbacuje dok kad krenem igrat WL ova dva dana od 5 tekmi 3 puta me izbacilo.Zadnji put mi se to desilo prije mjesec dana u WL kad me je izbacilo 7 puta od 25 utakmica nakon toga sam kontaktirao EA i onda me nije izbacivalo sve do jucer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice