FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 705.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Skilledžija kaže...
Riješio jučer SBC Cavanija i odigrao 2 tekme s njim - nisam zadovoljan.
Sve je OK, čak mi se čini brži nego što bi trebao biti, ali promašuje strašno.
Obično nova kartica kad dođe u ekipu rastura par tekmi, a ova baš suprotno - promašio je 2 mrtvaca i još 3-4 izgledne šanse koje bi recimo Musa pospremio bez problema.
Dat ću mu još nekoliko prilika i ako se ne trgne, ide u neki SBC 100%.

A taman ja sad napravio pola SBC-a 

13 godina
C3c1l kaže...

Ma treba još malo igrati s njim pa vidjeti kakav je ustvari.

2 utakmice se premali uzorak.

Mada, baš sam išao gledati, u prvoj tekmi što je igrao za mene 6 udaraca na gol - 4 u okvir - 0 golova.

Drugu nisam provjeravao kakav je imao učinak... nešto manje je pucao nego prvu, ali 4 puta sigurno.

Znači u 10 šuteva 0 golova - pa to bi Musa pospremio 5 najmanje.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi,kupio sam novu Fifu 17 za pc,stara mi je jos uvek zakljucana i nista mi ne javljaju posle 2 nedelje cekanja. Zanima me da li treba staru da izbrisem,mislim sejvove i sl. pre instalacije nove. Znam da mi treba novi origin nalog
Hvala unapred

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Ma treba još malo igrati s njim pa vidjeti kakav je ustvari.

2 utakmice se premali uzorak.

Mada, baš sam išao gledati, u prvoj tekmi što je igrao za mene 6 udaraca na gol - 4 u okvir - 0 golova.

Drugu nisam provjeravao kakav je imao učinak... nešto manje je pucao nego prvu, ali 4 puta sigurno.

Znači u 10 šuteva 0 golova - pa to bi Musa pospremio 5 najmanje.

koliko vas je na kraju koštao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 16:59 (movie).
13 godina
movie kaže...

Ja imam puno igrača u klubu tako da nikad ne trebam kupovati sve za riješiti SBC.

Ovaj lakši dio sam riješio praktički s igračima koje sam imao - kupio još 2-3 neka jeftina za završit.

A za ovaj prvi, skuplji dio, sam kupio Hamšika i još 2-3 igrača... cca sam potrošio 30.000 coinsa sve skupa.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Ja imam puno igrača u klubu tako da nikad ne trebam kupovati sve za riješiti SBC.

Ovaj lakši dio sam riješio praktički s igračima koje sam imao - kupio još 2-3 neka jeftina za završit.

A za ovaj prvi, skuplji dio, sam kupio Hamšika i još 2-3 igrača... cca sam potrošio 30.000 coinsa sve skupa.

Tako ce negdje i mene izaci samo zato sto moram uzeti Thiaga i supka golmana Reinu kojeg nema ispod 10k, sve drugo sam imao u klubu.

Btw. preko vikenda sam osvojio 2 diviziju i direkt sam se kvalificirao za WL, malo mi je cudno to

14 godina
neaktivan

Svi koji su u 1. diviziji su odmah kvalificirani za WL

13 godina
C3c1l kaže...

Btw. preko vikenda sam osvojio 2 diviziju i direkt sam se kvalificirao za WL, malo mi je cudno to

Tako sam i ja prošli tjedan osvojio 2. diviziju i ušao u WL.

Mislim da i samo ulazak u 1. diviziju osigurava WL?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Par puta sam ulazio u prvu i nikad nisam bio kvalificiran

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne znam koliko je pametno ali sam uzeo otw depaya i draxlera nek se nadju.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ladno mi je hakovan psn, usao sad i offline sam, mislio sam da je do neta al na drugom psn imam net, ooo sranja. 

EDIT  Uspeo sam vratiti acc nekako preko mejla, dobro je.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 16:53 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel moze neko nasim recima da mi objasni sta znaci Chemistry u igri i za sta sluzi?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dali mi netko može reći dali postoji razlika u gameplayu na Ps4 u odnosu na Pc?
Dali i na Ps4 isto Higuain od 7 šuteva 4 puta gađa stativu, a 3 puta golmana, i takve stvari.

0 0 hvala 0
12 godina
prcko_croatia kaže...
Dali i na Ps4 isto Higuain od 7 šuteva 4 puta gađa stativu, a 3 puta golmana, i takve stvari.

Kako EA kaze gameplay Fifa je na svim platformama ista i na pc i na ps4 i na xbox one

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Koliko očajno postaje igrat fifu na PCu u zadnje vrijeme. Količina čitera koja je prisutna je na vrhuncu. Ljudi povećavaju rating jednom ili više igrača, neki na 98 što je dosta očigledno, a neki da ne ispadnu "providni" povećaju na 93 ili 94. Pogledam na netu taj igrač nema ni blizu karticu sa tim ratingom, snimim mu squad na kraju meča u concept squad, a sistem snimi sa manjim (tačnim ratingom) koje je prikazalo i na početku utakmice. Igrači kojima dižu rating na terenu ne da su zvijeri, od brzine, do čvrstoće, pa do ostalih segmenata igre. Posebno nakon updatea kad duge lopte i duge visoke lopte lakše prolaze, sa tim igračima u vrhu jedan propust u utakmici omogućava 100% šansu i gol jer igrač sa takvim paceom, shootingom i ostalim statsima praktički ne može promašit, niti ga neko može da stigne. Najjače je kad igrač koji bi na toj karitici trebao da ima 70+ pace, trči kao TOTY Ronaldo. Nakon input deleya, samog silovanja od strane igre, kao šlag na kraju dolaze čiteri. Čestitam EA.

0 0 hvala 0
12 godina
Black and white kaže...

Koliko očajno postaje igrat fifu na PCu u zadnje vrijeme. Količina čitera koja je prisutna je na vrhuncu. Ljudi povećavaju rating jednom ili više igrača, neki na 98 što je dosta očigledno, a neki da ne ispadnu "providni" povećaju na 93 ili 94. Pogledam na netu taj igrač nema ni blizu karticu sa tim ratingom, snimim mu squad na kraju meča u concept squad, a sistem snimi sa manjim (tačnim ratingom) koje je prikazalo i na početku utakmice. Igrači kojima dižu rating na terenu ne da su zvijeri, od brzine, do čvrstoće, pa do ostalih segmenata igre. Posebno nakon updatea kad duge lopte i duge visoke lopte lakše prolaze, sa tim igračima u vrhu jedan propust u utakmici omogućava 100% šansu i gol jer igrač sa takvim paceom, shootingom i ostalim statsima praktički ne može promašit, niti ga neko može da stigne. Najjače je kad igrač koji bi na toj karitici trebao da ima 70+ pace, trči kao TOTY Ronaldo. Nakon input deleya, samog silovanja od strane igre, kao šlag na kraju dolaze čiteri. Čestitam EA.

Zapisuj imena i prijavi ih poslije tekme prije ili kasnije popit ce ban

13 godina

LoL 98 Iguain

Prešlo sve granice, fut draft skoro pa se ne može igrati od čitera, mislio sam da se bar to provjerava od strane ea servera, rating igrača i sl...

17 godina
ruya kaže...

Ladno mi je hakovan psn, usao sad i offline sam, mislio sam da je do neta al na drugom psn imam net, ooo sranja. 

Uključi dvostupanjsku zaštitu. To je jedini način da se maksimalno zaštitiš.

17 godina
The_K kaže...
prcko_croatia kaže...

Kako EA kaze gameplay Fifa je na svim platformama ista i na pc i na ps4 i na xbox one

Imam fifu 17 na pc i na ps4 i ne bih se složio s tom tvrdnjom.

12 godina
movie kaže...
The_K kaže...
prcko_croatia kaže...

Imam fifu 17 na pc i na ps4 i ne bih se složio s tom tvrdnjom.

Nezz kako oni kazu gameplay za sve tri platforme je isti jedino kao za ps3 se koristi stari engine.A mozda i je drugaciji gameplay ali nezz ja kad nemam ps4.Koja je razlika u gameplayu izmedju pc i ps4.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Isti je gameplay na PC ,PS4 i XboxOne nikakve razlike nema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Neki savjet koga bi doveli do nekih 200k na ovu ekipu ? ?

Mislio sam prvo prodati Bentekea i kupiti http://www.futhead.com/17/players/51655/romelu-lukaku/ ali onda mislim da je bolje kupiti umjesto Rooneyahttp://www.futhead.com/17/players/51424/christian-eriksen.

Neki drugi prijedlog?

P.S kako dodati na ovom forumu direktno link na neki text? tj napraviti text hyperlinkom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2017 21:22 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Nezz kako oni kazu gameplay za sve tri platforme je isti jedino kao za ps3 se koristi stari engine.A mozda i je drugaciji gameplay ali nezz ja kad nemam ps4.Koja je razlika u gameplayu izmedju pc i ps4.

Meni su igrači agilniji i fluidniji. Manje mi plešu oko protivničkog igrača. Lakše mi zbog svega igrati i obranu i napad. Na pc mi je sve nekako anarhično. Možda je sve to navika ali je očito bar meni da se recimo higuain ne ponaša isto na te dvije platforme.

17 godina
soul_eclipse kaže...

Isti je gameplay na PC ,PS4 i XboxOne nikakve razlike nema.

Probaj napraviti krug s igračem tako da trči u krug. Na konzoli ćeš napraviti vidno manji krug što mi govori da se igrač na konzoli ponaša puno prirodnije te mu za neku radnju treba manje vremena i prostora. Ne mogu reći da su to dvije različite igre ali meni definitivno nisu iste.

12 godina
AdisTM87 kaže...

Neki savjet koga bi doveli do nekih 200k na ovu ekipu ? ? Mislio sam prvo prodati Bentekea i kupiti http://www.futhead.com/17/players/51655/romelu-lukaku/ ali onda mislim da je bolje kupiti umjesto Rooneyahttp://www.futhead.com/17/players/51424/christian-eriksen.

Neki drugi prijedlog?

P.S kako dodati na ovom forumu direktno link na neki text? tj napraviti text hyperlinkom.

Definitivno uzmi Lukakua u onoj prosloj wl svaki put kada sam igrao protiv nekoga koji je imao in form lukakua bacao mi je igrace na sve strane,svaki udarac je bio gol.Definitivno je on najbolja opcija za napad jer taj Lukaku je stvarno cuda radio po terenu.

13 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Meni su igrači agilniji i fluidniji. Manje mi plešu oko protivničkog igrača. Lakše mi zbog svega igrati i obranu i napad. Na pc mi je sve nekako anarhično. Možda je sve to navika ali je očito bar meni da se recimo higuain ne ponaša isto na te dvije platforme.

Meni je gameplay takoder drugaciji, cini mi se da je input lag manje prisutan na pc tj da je veza sa serverima bolja. Na ps4 je nekako fluidnije sto kaze movie. 

9 godina
neaktivan
nazalost i na ps4 ima čitera koji povecavaju rejting igracima. cavanija if 90 je lik povecao na 96 i nemres mu nis.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nazalost i na ps4 ima čitera koji povecavaju rejting igracima. cavanija if 90 je lik povecao na 96 i nemres mu nis.

0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Uključi dvostupanjsku zaštitu. To je jedini način da se maksimalno zaštitiš.

Aha, znam za to, pokusao sam bio to ukljuciti preko telefona, preko one njihove app ali tad nisam nasao srbiju kao podrzanu, video sam da ima hrvatska, pa nisam tad bio ukljucio jer sam mislio da ne moze za srbiju... Juce dodjem sa posla i upalim ps i offline sam na tom acc i nikako ne mogu ukljuciti da sam online, odem na drugi psn i tamo sve normalno, kad sam pokusao da se ulogujem kaze da mi ne vazi pass i da je promenjen i onda sam nekako preko mejla povratio pass i ukljucio dvostepensku zastitu preko pc, na kraju je sve dobro proslo. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
FIFA 17
Možeš pojasniti kako to rade s obzirom da ti za tako nešto treba program koji instaliraš na računalo? Kako instaliraju program na PS4 da bi povečavali rating igrača. Čisto me interesira kako bi ti povečao rating igraču na konzoli? Meni pada na pamet kako bi to napravio na računalu ali mi ne pada na pamet kako bi to napravio na zatvorenoj platformi kao što su konzole.

Jučer je lik policiji prijavio da je vidio u najpoznatijem bečkom parku lava kako šeta. Ustanovilo se poslije da nije bilo nikakvog lava. Neću reći da nisi u pravu ali nigdje nisam pročitao i čuo da se taj problem javlja na konzolama a svi se bune po raznim forumima zbog te pojave na računalu. Valjda bi se netko bunio da se susreo s tim problemom i na konzolama. Možeš pronaći negdje na netu da konzole imaju taj problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice