FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 705.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
jpantalon kaže...
Ruya kako je prosla wl

Gold 3 brt, imam jos par utakmica koje necu ni igrati, mogao bih mzd i do gold 2

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
neaktivan
FIFA 17

A jesam se sada zajebo sa crnim Depayem. Lovim ga od kad je dao prvi gol, cigan dao drugi i otišle cijene u nebo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Prije vikenda modric je kostao 130k sada kosta 100k,stvarno nezz zasto mu je pala cijena za 30k u dva dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Mjenjaj Oblaka najveca rupa u igrici koja postoji ja goreg golmana nisam imao u fifi.U 16 sam ga dobio tots u packu i bio je rupetina.Na pocetku 17-ce dobio sam loan isto je bio rupa.Mislim da kad su Oblaka programirali da su negdje grdje zajebali.

Davao sam Oblaku priliku 2x i oba puta nisam bio zadovoljna. Noo treći put kada sam mu dao priliku, nisam mogao vjerovati što je sve u stanju odbraniti. Zašto sam se za njega ponovo odlučio samo dragi Bog zna...

Btw., nikada gora WL za mene...odigrao sma svih 40 tekmi, ali svejedno doživio čudo...7 tekmi do kraja a ja samo na 11 pobjeda. Švabe mi nisu mogle meda, a nekad sam sa sa njima čupao iz mrtvih. Uglavno pred zadnjih 7 tekmi u očaju kupim Oblaka, Pepe-a i Carvajala. Odrješim kesu i za 7 kolektivnih fitnes kartica i krenem igrati...Da skratim, dobio sam svih 7 tekmi. Onu prezadnju mi se zamračilo kada sam vidio tim sa više od pola crvenozlatnih kartica i jedna od njih je bila i ona Robben-ova. Mislo sam da mi slijedi masakr, ali i nju sam isčupao. Sjebo sam se, ali ni slutio nisam da bi mogao uspjeti.

Uglavnom moji su izgledali ovako i nešt o je Oblaku jebački odgovaralo:

http://www.futhead.com/17/squads/4856831/

Croatian Football Club Mavericks
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Samo pitanje brzo postoji li u fifi voice chat?igram na pc-u i u opcijama oznacim voice chat....ali koja tipka je to na controlleru?Radi li uopce?

0 0 hvala 0
12 godina
TheMaverick kaže...

Mjenjaj Oblaka najveca rupa u igrici koja postoji ja goreg golmana nisam imao u fifi.U 16 sam ga dobio tots u packu i bio je rupetina.Na pocetku 17-ce dobio sam loan isto je bio rupa.Mislim da kad su Oblaka programirali da su negdje grdje zajebali.

Davao sam Oblaku priliku 2x i oba puta nisam bio zadovoljna. Noo treći put kada sam mu dao priliku, nisam mogao vjerovati što je sve u stanju odbraniti. Zašto sam se za njega ponovo odlučio samo dragi Bog zna...

Btw., nikada gora WL za mene...odigrao sma svih 40 tekmi, ali svejedno doživio čudo...7 tekmi do kraja a ja samo na 11 pobjeda. Švabe mi nisu mogle meda, a nekad sam sa sa njima čupao iz mrtvih. Uglavno pred zadnjih 7 tekmi u očaju kupim Oblaka, Pepe-a i Carvajala. Odrješim kesu i za 7 kolektivnih fitnes kartica i krenem igrati...Da skratim, dobio sam svih 7 tekmi. Onu prezadnju mi se zamračilo kada sam vidio tim sa više od pola crvenozlatnih kartica i jedna od njih je bila i ona Robben-ova. Mislo sam da mi slijedi masakr, ali i nju sam isčupao. Sjebo sam se, ali ni slutio nisam da bi mogao uspjeti.

Uglavnom moji su izgledali ovako i nešt o je Oblaku jebački odgovaralo:

http://www.futhead.com/17/squads/4856831/

Ja nemam zivaca da mu dam priliku bolje mi je da ostavim ter stegena na golu koji brani ono sto treba.

17 godina
The_K kaže...

Prije vikenda modric je kostao 130k sada kosta 100k,stvarno nezz zasto mu je pala cijena za 30k u dva dana

Zato što je gotova wl u kojoj si trebao španjolce i nijemce. Logično. Nakon završetka wl ljudi prodaju igrače i pripremaju se za sljedeću wl. Veća ponuda, manja potražnja = manja cijena.

Možeš ddjuro92 objasniti u kojem dijelu se ne slažeš s mojom tvrdnjom? Pred svaku vikend ligu ako postoje zahtjevi za određenim ligama, igrači iz tih liga poskupe. Nakon završetka lige, cijene im padnu. Recimo pred prošu wl kada su trebali igrači bpl martial je koštao 35k coinsa. Nakon završetka lige koštao je 19k. I tako redom svi traženi igrači.

Stoga je najbolje kupovati igrače nedjeljom poslije 17h jer tada im u par narednih sati cijene najviše padnu jer se svi rješavaju kartica koje su kupili za wl. Već sljedeći dan cijene se stabiliziraju

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 6:38 (movie).
9 godina
neaktivan
Zavrsena wl, na jednom gold 2 a na drugom gold 3 ma da na drugome imam jos 11 tekmi za igrati ali nmg vise, smorio sam se

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Zna li netko kako se točno obračunava mjesečna nagrada za 2. mjesec? U ovom mjesecu sam jednom završio u gold  2, a sve ostale wl sam završavao u gold 3.

Ako je prva WL počela 3.2. a zadnja 24.2, to bi značilo da imam minimalno 75 pobjeda u maximalnih 160 tekmi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 9:52 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odes tamo u vikend ligi na leaderboard,stisnes trokut i prebacis monthly i tamo ti pise koji si mjesecni rank

EUNE LOL: frenkySTYLE
12 godina
FIFA 17

Nisam ni znao da postoji mjesecna nagrada

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

odes tamo u vikend ligi na leaderboard,stisnes trokut i prebacis monthly i tamo ti pise koji si mjesecni rank

Hvala kolega, imaš pivu od mene

Maloprije sam gledao kakvo je stanje što se tiče mjesečne nagrade i vidim da sam dohvatio gold 3 sa 50 pobjeda u 102 tekme. Po mojoj računici taj broj je mnogo veći, ali tko će ga znati kako oni to računaju. Ono što znam da sam igrao svaku vikend ligu u 2. mjesecu, tako da....

The_K kaže...

Nisam ni znao da postoji mjesecna nagrada

Ako svaki vikend u mjesecu dohvatiš gold rank, to ti je jedinstvena prilika da se dokopaš vrhunskih IF kartica. Na futheadu možeš vidjeti koje su kartice u igri za veljačuhttp://www.futhead.com/champions/rewards/ . Za gold 3 mjesečni rank dobiješ 3 IF gold igrača (untradeable crvenozlatne kartice)  i fut champions kit (ako se ne varam).

Tako da...,bolje se posvetiti fut champions, nego bacati coinse na packove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 12:01 (TheMaverick).
11 godina
neaktivan
Kako je ovaj zalutao u četvrtu diviziju.
Ni jednom mi nije opalio po golu.
Napravio sam si 3-6-1 formaciju jer mi je uvijek teže branit napad po sredini. Sad imam jebeni obrambeni zid prije zadnje linije. U zadnjoj liniji igraju Rb-Cb-Lb. Rb i Lb se uvijek priključuju gradnji napada i to izgleda sasvim solidno.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ja sam na zadnjem WL dosao do gold 3 da li onda ja moram opet igrat kvalifikacije za sljedeci WL ili ne moram

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Prije WL pepe je kostao 75k sada kosta 45k a Godin je kostao 35k sada vrijedi 55k hahhaha.Ne razumijem ovaj market  ni malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Prije WL pepe je kostao 75k sada kosta 45k a Godin je kostao 35k sada vrijedi 55k hahhaha.Ne razumijem ovaj market  ni malo.

Na PS4 je godin ispod 20k coinsa a na računalu ima na marketu samo 10 kartica nif godina, smiješno. Logično da su mu ljudi napumpali cijenu, no vidim nitko ga ne kupuje po toj cijeni. Tako da ne vrijedi 55k coinsa već ima istaknutu cijenu 55k coinsa po kojoj ga nitko ne kupuje.. bar u ovom trenutku dok sam gledao..

9 godina
neaktivan
Ispunim bezveze ovaj sbc hybrid intro za two rare gold players pack i dobijem IF gameira

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Movie gameiro sad ide za 80k, isplati li ga se sad rijesiti ili ne jos?

0 0 hvala 0
17 godina
Mamula97 kaže...

Nemam pojma. Ne pratim španjolce no kada izađe iz packova trebala bi mu cijena nešto porasti. Uvijek je tako.

Ja danas odratim 3 sbc i najbolji igrač ocjene 80. Neću više niti to igrati. Bezveze trošim coinse a dobijem bananu svaki put. Jednom me posrao vidal i od tada samo voda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 18:11 (movie).
12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Na PS4 je godin ispod 20k coinsa a na računalu ima na marketu samo 10 kartica nif godina, smiješno. Logično da su mu ljudi napumpali cijenu, no vidim nitko ga ne kupuje po toj cijeni. Tako da ne vrijedi 55k coinsa već ima istaknutu cijenu 55k coinsa po kojoj ga nitko ne kupuje.. bar u ovom trenutku dok sam gledao..

Ja sam svog Godina sada prodao lijepo sam zaradio 20k.Budem ga kupio opet kada bude 30k

9 godina
neaktivan
Znaci da ga zadrzim jos, eto on je meni najskuplji za sad kojeg sam dobio u packovima, uvijek dobijem nesto tanko

1 0 hvala 0
12 godina
Mamula97 kaže...
Znaci da ga zadrzim jos, eto on je meni najskuplji za sad kojeg sam dobio u packovima, uvijek dobijem nesto tanko

Prodaj ga sada jer Godinu je max cijena 60k tesko da ce ici preko 55k.

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Mamula97 kaže...

Nemam pojma. Ne pratim španjolce no kada izađe iz packova trebala bi mu cijena nešto porasti. Uvijek je tako.

Ja danas odratim 3 sbc i najbolji igrač ocjene 80. Neću više niti to igrati. Bezveze trošim coinse a dobijem bananu svaki put. Jednom me posrao vidal i od tada samo voda.

Ja sam danas odradio 9 sbca i najbolje što sam dobio jeste Thiago(prodao ga za 9k)... A otvarao sam i 50k i 100k pack.... Međutim uz pravilnu kupo/prodaju uvijek budem na profitu poslije SBca bez obzira šta dobijem. Imao sam oko 70k prije nego što sam ih danas krenuo trošiti, a evo vratio sam sad te iste coinse i imam još 30ak igrača na marketu, tako da očekujem profit od 15-20k.

9 godina
neaktivan
Kakav godin, ja o gameiru pricam
9 godina
neaktivan
Neka stranica gdje mogu pratiti kretanja cijena igrača?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...
Neka stranica gdje mogu pratiti kretanja cijena igrača?

Futbin

PSN: RayzCRO
11 godina
protjeran
FIFA 17

Zašto Mbappe nije dobio upgrade?

Lik je zvijer

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Danas kad sam dosao sa posla igrao malo sezonu, napokon sam se naigrao pravog fudbala i ako sam niza divizija tek dosao do 6 i protivnici su losi, ali uzivao sam u gejmpleju. Posle odem da vidim koji sam rang u vikend ligi na mesecnom nivo posto je bilo reci o tome u temi i reko aj odigram i u futu jednu, dve utakmice, uzas, totalno druga igra, 3x brza, pobedio sam obe partije ali nisam ni najmanje uzivao u igri. Samo steta sto je sezona monotona a sve ostalo je daleko iznad futa na samom terenu. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Imal ko na PCu da poigramo?

Ja isto nisam igrao odavno sezonu samo igrao WL i neki dan da poigram raznesem čitavu drugu ligu i u prvoj imam 9 bodova iz 3 tekme, a vidim da su ovdje pretežno u nižim ligama pa me zanima kako bi to izgledalo na terenu.

Inače ovaj vikend 11/25 pobjeda s tim da sam dvije izgubio na to da mi je igra stala u loading meniju i ja morao izgasiti igru i dvije posljednje nisam ni stigao odigrati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 22:38 (AdisTM87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Riješio jučer SBC Cavanija i odigrao 2 tekme s njim - nisam zadovoljan.
Sve je OK, čak mi se čini brži nego što bi trebao biti, ali promašuje strašno.
Obično nova kartica kad dođe u ekipu rastura par tekmi, a ova baš suprotno - promašio je 2 mrtvaca i još 3-4 izgledne šanse koje bi recimo Musa pospremio bez problema.
Dat ću mu još nekoliko prilika i ako se ne trgne, ide u neki SBC 100%.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice