FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 705.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
Mamula97 kaže...
Ja uzeo prije par dana 70k doslo za 35min, samo kad budes narucivao gledaj igraca kojeg stavljas jer mora moci biti na buy now 120k, mora biti bolja kartica

Javi za mjesec dana jesi li popio ban. Obično im treba toliko vremena prije nego te baniraju.

10 godina
FIFA 17

Ova fifa nakon update-a je postala jos vece sranje, pre su prolazile visoke lopte po bokovima (L1 + prazan prostor) sad prolazi i kroz sredinu bez problema kao u fifi 15,znaci ponavljaju najgore od igre, vracaju se starim greskama, prosto neverovatno. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

meni to mjenjanje gameplaya poslije update jako ide na živce. ok shvacam ak si pravi igrac naviknut ces se na bilo kakav update, ali opet treba mi 2-3 tjedna da se prilagodim gameplayu, i kad se prilagodim opet ea nekaj promjeni i opet sve iz početka.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Meni  nije jasno sto to uopste rade, naprave igru pa je menjaju 100 x tokom godine, mesto greske da ispravljaju i propuste, posle svakog apdejta igra je sve gora ja nzm sta je to, gejmplej se menja iz sata u sat, sad su tromi igraci, pa onda bude neka normalna brzina pa onda nekad toliko sve brzo deluje i sve prolazi da odbrane uopste nema, nekad su staticni, stoje i posle komande duplog pasa jednostavno nemas resenja kome da dodas, opet nekad se ubacuju sami, nzm sta bih vise rekao samo znam da igra pravi budale od nas jer se nerviramo oko totalno ne bitne stvari u zivotu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

ruya u potpunosti se slažem sa svime što si napisao

2 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Meni  nije jasno sto to uopste rade

I na PC-u ista stvar, nekad brzo, prebrzo, a nekad sporo užasno.

Samo što sam ja mislio da je to zbog laga, odnosno protivnika i njegove udaljenosti od mene?

A što se vikend lige tiče.

Prošli vikend super iskustvo, ali zato ovaj vikend žestoka katastrofa.

Prošli vikend niti jedan protivnik nije imao konekciju ispod 4 crtice, a jučer sam jedva nalazio narančaste s tri crtice - obično sam igrao protiv likova s 2 crtice.

Jednostavno mi nije pronalazilo dobre protivnike sa dobrom konekcijom, a ja nisam imao živaca pa sam igrao protiv takvih i sjebo se k'o budala.

U petak sam odradio 4 tekme, 2 pobjede i 2 poraza, a i te dvije sam trebao pobijediti, pogotovo prvu gdje sam vodio 2-0, ali sam se opustio i zajebo.

A jučer katastrofa... krenulo me loše, naredao par poraza i onda sam na silu igrao, pred kraj kad dobijem gol quitam samo da završim jer me bilo strah da me srce ne strefi k'o kolegu moviea :)

Dakle, jučer od 21 utakmice ja sam dobio 4 - sveukupno 6 pobjeda.

Još nešto... u četvrtak sam složio hibrid za vikend i probao u 2. diviziji tri tekme s njima odradit i dobijem 2.

Super su igrali, trčali na sve strane, pokrivali sve pukotine, otkrivali se za loptu - ma milina... još sam se čudio kako mi Sokratis i Toprak u obrani izvrsno funkcioniraju jer do tada nikad nisu tako dobro igrali.

U petak su još koliko-toliko dobro igrali svi skupa, ali jučer kao da im se nije dalo igrati.

Nema nigdje nikoga, nitko ne pokriva, ne trudi se, nemam kome dodati loptu... jedini igrač koji mi je jučer zabijao i zbog njega imam 4 pobjede je Calhanoglu... Chicarito je promašio hrpu mrtvaca, a ostali ništa.

Onda sam popizdio i prodao IF Carrasca, Turana i Felipe Luisa i stavio samo igrače iz Bundeslige u nadi da će se bolje razumjeti i proraditi, ali ništa.

Jedini igrač kojem se jučer dalo igrati je bio Calhanoglu, a to nije dovoljno za vikend ligu, nažalost.

[19xx] 4ntraks
10 godina
FIFA 17

Ma da, to je ocito sve, nekad igraju nekad nece, igram uvek istu taktiku, tj custom ni ne diram samo instrukcije da bekovi ostanu nazad to je sve od taktickih postavki kod mene istu igru igram uvek na isti nacin, nekad deluje kao da sam pro igrac zaredam i po 20 pobeda, proslu wl skoro usao u elite, ovu krenuo super od 13 utakmica 11 pobeda i ostavim za sutra tj juce i juce uzas i katastrofa vise poraza nego pobeda, danas nista bolja stvar, jednostavno igraci mi stoje kao panjevi, nema reakcije, lopta se odbija od njih, nmg da promenim u odbrani na igraca na kojeg hocu, obican pas nmg da dodam jer protivnicki igrac je puno agresivniji, bas sad gledam moj aubameyang sporiji od svih stopera pa da li je to moguce, svaki ga stigne i uzme loptu a ja dok se okrenem treba 5 minuta, msm ne znam sta reci bas nas ebe ova igra i to kolektivno a mi se primamo i nerviramo. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Ma da, to je ocito sve, nekad igraju nekad nece, igram uvek istu taktiku, tj custom ni ne diram samo instrukcije da bekovi ostanu nazad to je sve od taktickih postavki kod mene istu igru igram uvek na isti nacin, nekad deluje kao da sam pro igrac zaredam i po 20 pobeda, proslu wl skoro usao u elite, ovu krenuo super od 13 utakmica 11 pobeda i ostavim za sutra tj juce i juce uzas i katastrofa vise poraza nego pobeda, danas nista bolja stvar, jednostavno igraci mi stoje kao panjevi, nema reakcije, lopta se odbija od njih, nmg da promenim u odbrani na igraca na kojeg hocu, obican pas nmg da dodam jer protivnicki igrac je puno agresivniji, bas sad gledam moj aubameyang sporiji od svih stopera pa da li je to moguce, svaki ga stigne i uzme loptu a ja dok se okrenem treba 5 minuta, msm ne znam sta reci bas nas ebe ova igra i to kolektivno a mi se primamo i nerviramo. 

To mi je uvijek bilo interesantno? Imam hazarda i lik me s nif hummelsom stiđe do 16m a da je bio par metara iza mene? Sada pogledaj koji pace ima hazard a koji nif hummels? S druge strane kada ja imam hummelsa svi pored mene prolaze kao brzi vlak. Lik je spor i neokretan. No onda dođe dan, kako kažeš i hummels je bog, car i kralj. Sve u jednom. Savršeno stoji, savršeno pokriva prostor, ma ludilo. To su čari ove igre a svi mi koji igramo glavni glumci smo iz poznatog filma, glup gluplji..

9 godina
neaktivan
FIFA 17

na kraju zavrsio u silver1 14 pobjeda, stim da me je u zadnjih 8 tekmi 3 puta izbacilo sa servera dok vodim. 

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

U ovoj igri trebaju promijenit sudce i glupe komentatore.Frajer mi prica kako je fantasticna utakmica a suparnik mi izlakatario igraca u mom sesnaestercu i nisam dobio prekrsaj stvarno odlicna utakmica mozez nekome slomit nogu i dobit ces zuti karton najvise.Samo mi dignu zivce tim glupim komentarima a sutci su u svakoj fifi bili katastrofa ja nezz kako ih oni nikad ne uspiju isprograamirat kako treba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
a sta da ti kazem malo pre sa aubamiyangom idem kontranpad, i mene stigne TAH koji je bio barem po mojoj proceni toliko iza mene da ne moze da me stigne pritom da dodam na pace aubamiynga i ubrzanje koje je oko 95 , ajde sto me je stigao nego me otreso ko slinu da nisam znao gde jse nalazim, a sa druge strane ja ne mogu obicnog cicarita da stignem sa boatengom jos me izgurao kao slinu....a dok sledecu tekmu u seasons-u igram sa pola snage i laganeze dobijam protivnika.....
11 godina
protjeran
Evo i kod mene Modrić nadskače Ramosa 91 i daje glavom gol...Znao sam gdje to vodi.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Strasno, dodje mi da igram offline kad sve to vidim, skupio sam 18 pobeda i imam jos 8 utakmica odigrati ali nemam volje uopste, mzd necu ni igrati nemam pojma svedno od nagrada necu nista dobiti kao i uvek tako da mi je svedno sa te strane. Ma od sad za mene postoji samo jedno pravilo sto se tice fife, ako ide igram ako vidim da me igra hebe ne igram i kraj, ne vredi siliti ako ne ide, bolje npr i da mi propadnu utakmice u wl nego da ih gubim bzv kao i zivce a nmg nista promeniti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Znas da je igrica u kurcu kada coman uspije srusit pepea

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel neko probao hibrid tim od brazilaca i argentinaca,cini mi se da se da sastaviti kvalitetan tim. Čak se dvoumim da rasprodam premijerligase i da sastavim tako nesto

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Konačno ušao u 2. diviziju, nakon tjedan dana konačno sam si našao napadača po mom ukusu IF ICARDI 88 (malo je reći da je zvijer). On mi je ujedno i najskuplji igrač s kojim sam imao priliku igrati (75k ga platio)..

0 0 hvala 0
12 godina
bole1819 kaže...

Jel neko probao hibrid tim od brazilaca i argentinaca,cini mi se da se da sastaviti kvalitetan tim. Čak se dvoumim da rasprodam premijerligase i da sastavim tako nesto

Vise ti se isplati radit samo sa brazilcima jer nemas dobrih jeftinih argentinaca

9 godina
Šta baniraju igrače zbog kupovanja coinsa?
13 godina
neaktivan
isto tako bi postavio pitanje sto je drugaciji gameplay u fut champions u odnosu na seasons, a sto se tice coinsa ja bih postavio pitanje sto ove youtubere sto reklamiraju stranice za kupovinu coinsa njih ne banuju a mislim da je to bez veze, e sada moguce zato sto nije sa zvanicnog sajta pa im krivo sto pare ne idu kod njih vec kod nekog drugog....
9 godina
neaktivan
Ogadila mi se fifa imam 17 pobeda i jos mi ostalo 14 utakmica i verovatno ce mi ovo biti poslednja vikend liga.ide mi na zivce da je gameplay drugaciji kad god ukljucim igru te lete te se vuku te kidam odbranu te ispadam kao nikad i nerviram se zbog gluposti.samo sebi stavljam obabezu da ceo vikend visim na fifi.

0 0 hvala 0
17 godina
MadDogMattis kaže...

Dobro jutro!

https://help.ea.com/en-nz/help/fifa/fifa-17/fifa-17-rules/

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
isto tako bi postavio pitanje sto je drugaciji gameplay u fut champions u odnosu na seasons, a sto se tice coinsa ja bih postavio pitanje sto ove youtubere sto reklamiraju stranice za kupovinu coinsa njih ne banuju a mislim da je to bez veze, e sada moguce zato sto nije sa zvanicnog sajta pa im krivo sto pare ne idu kod njih vec kod nekog drugog....

Stalno ih baniraju. Pa vidiš da svaki put igraju s drugog acc. Neki su se javno bunili zbog toga jer ništa ne govore o tome već imaju samo natpis i kratku reklamu pojedine stranice koja prodaje coinse... Onom odvratnom englezu(ne znam kako se zove, plav je i zubat) su prošlu fifu banirali nekoliko acc. oni zatvore, on otvori novi acc i tako u krug.

10 godina
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Stalno ih baniraju. Pa vidiš da svaki put igraju s drugog acc. Neki su se javno bunili zbog toga jer ništa ne govore o tome već imaju samo natpis i kratku reklamu pojedine stranice koja prodaje coinse... Onom odvratnom englezu(ne znam kako se zove, plav je i zubat) su prošlu fifu banirali nekoliko acc. oni zatvore, on otvori novi acc i tako u krug.

A koji britanac nije odvratan, plav, pegav i zubat 😂👍 retko ruzna nacija. 

9 godina
movie kaže...
MadDogMattis kaže...

Dobro jutro!

https://help.ea.com/en-nz/help/fifa/fifa-17/fifa-17-rules/

a valjda je moguće proći ispod radara ili sa minimalnom stetom kad kupis coinse..

13 godina
neaktivan
znam o kome pricas....

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
znam o kome pricas....

Je, to je taj konj.

11 godina
neaktivan
Naš Vrsaljko je danas napravio dvije kardinalne greške.
Jednu je Barcelona iskoristila, drugu, hvala Bogu nije. Sve u svemu, Atletico je konkretniji u kreiranju igre.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
danas smo videli da fife ima i u utakmici atletiko madrid- barsa, onakva dva gola barse mepodseti na fifu al zaista, koa i faul busketca gde je posle dao gol atletiko......
10 godina
FIFA 17

Ja cu tacno prestati igrati fut i lrebaciti se na sezonu, pa razlika u gameplay-u je nebo i zemlja, puno sporije, realnije itd, jedino sto nema draz jer nema kupovine igraca  i sklapanje tima al sto se tice same igre u svakoj fifi je bolje odradjena sezona. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ruya kako je prosla wl
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice