Druze ja na ovaj turnir ne znam drugacije da igram...Kada igram ligu i ovo kao da su 2 razlicite igre,tako imam osecaj..Od engleza za ovaj turnir imam ocaj..Tek sam krenuo da igram i ovo mi bio jedini nacin da zaradim neke pare..Znam da je sramotno i nikad ne bih igrao tako da znam da igram
Ja ovu igru shvaćam kao zabavu. Problem je što većina ovu igru shvaća kao pitanje života i smrti. Ne znam zašto? Netko mi je jednom rekao kako ja uživam napadati, tako on uživa braniti se i čekati jednu sretnu kontru. Ako te veseli takva igra, sve pet. Igraš zbog sebe a ne zbog komentara. SF mi izgleda dobiti 15 tekmi na penale. I to je znanje a ne samo sreća. Kako rekoh, ovo je samo zabava i počnite je tako shvaćati. Bez grča.
Daleko je ovo od igre ,da nema provokacija tipa proslava gola i sl sranje onda ok .
Nije mi jasno kako se ljudi ne poubijaju zbog fife ?!Iskreno stvarno se to pitam stalno.
Igram sah online stalno preko tel. ili kompa ,gubim ,boli me k ....
Ova fifa je djavolja rabota .
BF dodje lik ubije te nozes sa ledja i boli me k..
U fifa kad izgubim i jos me neko provocira udavio bih ga !
Danas jedan proslavlja gol tako sto sjedne elipa na ogradu i kao vesla ?!E jebem mu mater pokvarenu !Jos da gol u 90 min i onda provocira ?!Govna ,ja ne znma nijednu provokativnu proslavu da napravim vec def. idu do zastavice pa je puknu nogom ili sl .
P.s. Kako se moze promjeniti default proslava ako moze ikako ?