FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.126
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 17

Krenulo je. Sanchez 88 ST

Nadogradnju mi dobio hazard i kante. Za sada

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/ratings-refresh-premier-league?sf52773800=1

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 19:21 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

potm alli meni plus 1 i ,narancasti mane plus 2

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ujutro prodam sif eriksena za 390k coinsa jer sam znao da neće dobiti nadogradnju. Sada ga ponovno kupim za 290k coinsa. Za koji dan narast će nešto sitno pa ću ga opet prodati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Opet mi u SBC paketu uletio igrač... Carrasco.

Ne igram sa Španjolcima pa mi ne treba, a trenutno ide za 170k.

Što mislite hoće li dobiti upgrade ili da ga odmah frkenm za 170?

Možda bi mogao složiti neki hibrid/Belgijance da ga probam?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

otvorio par ovih novih pekova pa ak netko želi neka pogleda

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Napravio sam 2 SBC-a od današnjih znači one Abroad players i ona slična njima zaboravio sam kako se zove...

Nisam imao ništa od igrača u klubu i potrošio sam oko 80k.

I naravno 10 packova a ništa korisno u njima.

Dobio sam najbolja 2 igrača a to su Mata i Julio GK iz Benfice.

Pa osim Pogbe kojeg sam dobuio odmah na početku da me navuku nisam ništa nikad dobio.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Stari Hazard je oko 250k na PC-u trenutno, jel se može očekivat da će mu cijena past do nekih 200k?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
Skilledžija kaže...

Opet mi u SBC paketu uletio igrač... Carrasco.

Ne igram sa Španjolcima pa mi ne treba, a trenutno ide za 170k.

Što mislite hoće li dobiti upgrade ili da ga odmah frkenm za 170?

Možda bi mogao složiti neki hibrid/Belgijance da ga probam?

Pa on je u igri za nadogradnju a sada što će biti tko zna. Kod kanađana nikad nisi ziher. Nisam se nadao da će kante dobiti nadogradnju jer je tri ocjene razlika između nif i if kartice i dobije. S druge strane eriksen ima tri if kartice i dvije ocjene razlike između nif i prve if kartice i ne dobije nadogradnju. nema logike ako pogledaš kantea.

Upravo sam kupio naranđastog casemira i thiaga. Ako ništa baš su lijepe šarene kartice. Uletile jako povoljno na 59 minuti i da ih sada prodajem zaradio bih na obje oko 50k coinsa, no žao mi. Jedan dan su samo u packovima i ne znam kako će se sutra kretati cijene. Možda padnu pa će mi biti krivo, pogotovo jer ne igram... a past će sigurno..

Edit: tek sad vidim, izašlo 10 motm kartica i u packovima su do 24.02. Ništa na market s njima..

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 23:34 (movie).
8 godina
neaktivan
Jel samo mene izbacuje iz vikend lige? Taman kad krene mec izbaci obavestenje da nemam konekciju, a sve je u redu

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Za sad nije lose ako nesto ne uhebem kao sto imam obicaj

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zasto se matipu nije povecala kartica OTW 83 na 83 kada je dobio upgrade...
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
zasto se matipu nije povecala kartica OTW 83 na 83 kada je dobio upgrade...

Matip nema otw karticu. Postao sam ti par redova iznad ea link gdje ti je objašnjeno da se ocjene ne mjenjaju brkatim i noć vještica karticama.

Evo ti link ponovno

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/ratings-refresh-premier-league?sf52773800=1

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 7:42 (movie).
9 godina
neaktivan
Konacno nesto u packovima,za koliko mogu otici Carrasco i Bentaleb? Spucao sam sve coinse, 110 k!
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dobio sam jos i Howedesa, sve sam coinse spucao i sad sam miran!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok nisam proticato taj detalj, gledao sam vise ocene nego to za kartice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 9:22 (Red_Star_Forever).
17 godina
goust78 kaže...
Konacno nesto u packovima,za koliko mogu otici Carrasco i Bentaleb? Spucao sam sve coinse, 110 k!

Carrasco je kandidat za nadogradnju pa je moguće da mu cijena poraste. Ako možeš čekati to nije loša opcija.

Carrasco ti trenutno vrijedi 185k, Bentaleb 14k, a howedes 30k coinsa. 

S obzirom na ulog, dobro si prošao

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 10:23 (movie).
9 godina
neaktivan
Carrasco je bio 120 k kad sam gledao?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pitao sam prije, jel itko napravio SBC za Dele Alia??

Krenuo sam slagati ekipe i potrosio sam dosta, ostali su mi broncani koji kostaju pun kurac, ne znam uopce dal da nastavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Konacno,najveci uspjeh u karijeri! Hahaha

I Mudja koji ipak nesto zaradjuje na yt je 5 .div. ako je za utjehu ! hahahhahaha

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 14:41 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Odigrao 23 utakmice vikend lige, jučer pet i od jutros ih nabrao 18 :)

13 pobjeda, gold 2 rank - da li to znači da sam automatski upao u iduću vikend ligu ili moram pobijediti ove dvije zadnje za gold 1?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Kada sam pisao post provjerio sam PS4 market. Na bidanju je išao za 185k coinsa. To je bilo ujutro. Tada sam za casemira dobio 148k coinsa a sada ide za 115k coinsa. Riješio sam se i thiaga za 158k coinsa. Na kraju nije loše, zarada oko 65k coinsa kada se odbije porez. S obzirom da su u packovima do 24.02. cijena će im sigurno pasti pa ću ih uzeti ponovno. Sada čekam da martial još malo padne s cijenom. To će biti danas i sutra poslije 19h kada krenu ovi teškaški packovi, bar se nadam.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Kada sam pisao post provjerio sam PS4 market. Na bidanju je išao za 185k coinsa. To je bilo ujutro. Tada sam za casemira dobio 148k coinsa a sada ide za 115k coinsa. Riješio sam se i thiaga za 158k coinsa. Na kraju nije loše, zarada oko 65k coinsa kada se odbije porez. S obzirom da su u packovima do 24.02. cijena će im sigurno pasti pa ću ih uzeti ponovno. Sada čekam da martial još malo padne s cijenom. To će biti danas i sutra poslije 19h kada krenu ovi teškaški packovi, bar se nadam.

Ja sam gledao buy now jedan je bio za 120 k !jbg

Coinsa vise nema i nemam brige ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 15:20 (goust78).
8 godina
neaktivan
Prodao upravo otw manea za 368k i zaradio 70k na toh kartici.uzeo probao i nisam odusevljen prebrz za moj ukus.poceo vec da se spremam za sledeci vikend pazario hummelsa 89 za 70k deluje mi povoljno te kupio i nojera pa 90 godina bice to jebeno jaka i spora odbrana :D u sredini kimmic 82 renato sancez i koke i napred carrasko 86, suarez 94 i daglas costa.uzecu jos 87 filipe luiza i 87 thiaga. A mozda na kraju i sklopim najbolji moguci bayern.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

1 pobeda dobijena u regularnom vremenu ostale 15 na penale ...Ove 4 ostavljam za sutra ubi me defanziva i stekanje vremena..Jbg drugacije ne znam

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 18:32 (Vladapfc).

0 2 hvala 0
11 godina
protjeran

Svaka čast za penale ali meni je to sramotno i zbog takvih ko što si ti meni se neda igrati FIFA.

This time next year we'll be millionaires
8 godina
neaktivan

Druze ja na ovaj turnir ne znam drugacije da igram...Kada igram ligu i ovo kao da su 2 razlicite igre,tako imam osecaj..Od engleza za ovaj turnir imam ocaj..Tek sam krenuo da igram i ovo mi bio jedini nacin da zaradim neke pare..Znam da je sramotno i nikad ne bih igrao tako da znam da igram

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Uzeo Dele Allia, došao me oko 100k jer sam dosta igrača imao u šteku :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...

I Mudja koji ipak nesto zaradjuje na yt je 5 .div. ako je za utjehu ! hahahhahaha

Frend koji je tek kupio fifu prije 3 tjedna, uleti u 4 diviziju nakon tih 3 tjedna igre, nikad ranije nije imao fifu, ti mi cmoljis po fifa temama vec 3 godine i uspjeh ti je divizija 5. Smijeh smjehova.

5 IF igraca su mi dobili upgrade. Kante, Mane, Dele Alli, Lallana i Coutinho.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
10 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Zar on nije visa divizija, dobio sam ga jednom u fifi 16 i nije los bio bgm secam se te tekme.... Ja prva macak vec par dana :D

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
Vladapfc kaže...

Druze ja na ovaj turnir ne znam drugacije da igram...Kada igram ligu i ovo kao da su 2 razlicite igre,tako imam osecaj..Od engleza za ovaj turnir imam ocaj..Tek sam krenuo da igram i ovo mi bio jedini nacin da zaradim neke pare..Znam da je sramotno i nikad ne bih igrao tako da znam da igram

Ja ovu igru shvaćam kao zabavu. Problem je što većina ovu igru shvaća kao pitanje života i smrti. Ne znam zašto?  Netko mi je jednom rekao kako ja uživam napadati, tako on uživa braniti se i čekati jednu sretnu kontru. Ako te veseli takva igra, sve pet. Igraš zbog sebe a ne zbog komentara. SF mi izgleda dobiti 15 tekmi na penale. I to je znanje a ne samo sreća. Kako rekoh, ovo je samo zabava i počnite je tako shvaćati. Bez grča.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice