FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 17

imam 12 bodova u 3. diviziji i 3 preostale tekme... 1. tekma Buffon mi primi gol kroz sredinu baci se teatralno u stranu (zalosno sto sut uopce nije bio jak niti iz blizu, bio je sa 10m iz kosa)... 2.tekma jači sam od lika i pukne liku vezu u 30. minut a izdominirao ga (naravno da nisam dobio niti boda, a fifa mi uredno uzme contracte i fitness to je nešto što najviše od svega mrzim jbm ti ea) 3. tekma vodim 2 puta i primem gol iz ničega u 88. minutu doslovno sam pukao, i za kraj 4. tekma lopta se doslovno odbija po zraku pola minute i proleti 10 m po zraku i dodje točno njegovom napadaču u noge na 6 metara i zabije gol, izjednačim i 45. minuta pukne frajer sa 20 metara, mojeg igrača pogodi lopta u nogu i tek kad je pogodila u nogu onda se golman moj bacio u krivu stranu znači žalosnoo! umalo dobio živčani slom, umjesto da se borim sa prolazak u 2.diviziju ja naravno ispadnem u 4. jer ovo stvarno nije normalna igrica.. ozbiljno razmišljam prodat šugavu fifu jerr ću porazbijat pola jbne sobe

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
Red_Star_Forever kaže...
cekaj sad si me zbunio, pa zar nije obrnuto ako obican firmino dobije nadogradnju onda bi za if pala cena ili???
Zar if kartica se ne menja vec ona kako se zove OTW kada dodje do nadogradnje nekog igraca....

kod nadogradnje sve if kartice dobiju nadogradnje ako ih nif kartica koja je nadograđena stigne ocjenom. Shvatio si?

13 godina
neaktivan
e to nisam imao pojma da to tako funckionira....hvalaaa
8 godina
neaktivan
FIFA 17

dobio sam gabriel jesusa u packu od vikend nagradi 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 21:38 (ddjuro92).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sta je bre ovo sa marketom ja danas oko 17 h casova gledao kao i juce mousa dembele-a i mogao sam da ga uzmem za 17,5 k a danas nije ispod 20 k a ide i ka vise..........
11 godina
protjeran
FIFA 17

Evo ljudi pitanje za one koji to bolje znaju...

Osumane Dembele mi je jedanod najdržaih igrača i htio bih kupiti IF karticu koja ide za oko 180k.

E sad dali je kupovati sada ili kad dođu novi upgrade/downgrade ili kako se već piše?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Upravo na pc dobih in from martiala, prodaje se za 650k da li prodati ili ce cena jos rasti?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav svima,jedno pitanje imam. Zakljucali su mi akaunt,igram Fifu 17 preko PC. Da li postoji mogucnost da napravim drugi akaunt,da bih igrao sa istom Fifom,da ne moram da kupujem drugu. Ne razumem se bas u te stvari pa ako neko ima resenje,hvala unapred

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dextroza kaže...
Pozdrav svima,jedno pitanje imam. Zakljucali su mi akaunt,igram Fifu 17 preko PC. Da li postoji mogucnost da napravim drugi akaunt,da bih igrao sa istom Fifom,da ne moram da kupujem drugu. Ne razumem se bas u te stvari pa ako neko ima resenje,hvala unapred

Nema spasa ,da si na PS napravis drugi nalog ,ovako,moras kupiti drugu fifu !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
10 godina
FIFA 17

Evo kakve poruke dobijam kad pobedim, sta god to znacilo xd

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Uh jbt, black magic ! najebao si .....  

Hahahahah

13 godina
neaktivan
ruya kaže...

napisao ti je da oblaci prsluk i pali auto, kod tebe je cca 10 min 

10 godina
C3c1l kaže...
ruya kaže...

napisao ti je da oblaci prsluk i pali auto, kod tebe je cca 10 min 

Moram menjati ip adresu da me ne nadje :-P

8 godina
neaktivan
Dakle,ugasio sam.
Ja sam pisao na ea help,oni su mi rekli da je trenutno zakljucan i pod istragom ili vec cim.
9 godina
neaktivan
Dextroza kaže...
Dakle,ugasio sam.
Ja sam pisao na ea help,oni su mi rekli da je trenutno zakljucan i pod istragom ili vec cim.

Ako si citao ili kupovao coinse onda nema spasa !Meni su u fifi 16 ugasili jedno 3-4 acc. istina u vaultu pa nije neka steta.

8 godina
neaktivan
Iskreno jesam coinse ali pre mesec dana,ali da sam izlazio iz tekme kao neki likovi to nikad. Niti znam kako,mada mi je sad sve jedno. Desavali mi se tokom WL da mi svaku drugu ili trecu tekmu protivnik izadje,nebitno da li vodim,gubim ili je nereseno. Pa su mi prosli cetvrtak uzeli nagradu jer sam nesto skrivio tokom Wl,pa sam im pisao a njihov odgovor je bio da nikakva istraga ili ne znam sta se ne vodi protiv mene. Jebeno neverovatno
9 godina
neaktivan
Dextroza kaže...
Iskreno jesam coinse ali pre mesec dana,ali da sam izlazio iz tekme kao neki likovi to nikad. Niti znam kako,mada mi je sad sve jedno. Desavali mi se tokom WL da mi svaku drugu ili trecu tekmu protivnik izadje,nebitno da li vodim,gubim ili je nereseno. Pa su mi prosli cetvrtak uzeli nagradu jer sam nesto skrivio tokom Wl,pa sam im pisao a njihov odgovor je bio da nikakva istraga ili ne znam sta se ne vodi protiv mene. Jebeno neverovatno

Ja sam prebacivao sa MOG naloga na MOJ nalog coinse pa su me opet banovali ....

Zato je PS4 zakon ,kupis disk i moze imati 15. naloga ....

8 godina
neaktivan
Sad vidim da sam se zajebao,trebao sam uzeti PS4 dok sam mogao,ali zbog ps+ nisam,pa uzmem jaci komp. A imam ps3 ali nije to to
10 godina
FIFA 17

Kad je najbolji tajming za igranje wl? Predpostavljam subota ili nedelja, igram u drugoj diviziji vec nedelju dana i danas probao wl dve tekme 1 poraz i 1 pobeda, ali ovde likovi su za duplo bolji, verovatno sad najbolji igraju, obojica su imali suareza i ronalda koje su uveli kad je pocela tekma, sad se plasim igrati trecu utakmicu, igram dobro danas ali jaki su protivnici, plasim se otici u veci minis. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sad vidim da sam se zajebao,trebao sam uzeti PS4 dok sam mogao,ali zbog ps+ nisam,pa uzmem jaci komp. A imam ps3 ali nije to to
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel slozio itko SBC za Dele Alia? 

Jel se isplati? Kakav je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

movie uskoro se pripremi na nešto dobro u packovima.Imam iste sreće ko i ti, dobar pack nisam dobio 2 mjeseca a pootvarao sam puno, ali jučer od nagrada strašno.Prvi pack Banega, drugi pack Chiellini, i treća sreća Neymar.Nisam mogao vjerovat..

1 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Evo ljudi pitanje za one koji to bolje znaju...

Osumane Dembele mi je jedanod najdržaih igrača i htio bih kupiti IF karticu koja ide za oko 180k.

E sad dali je kupovati sada ili kad dođu novi upgrade/downgrade ili kako se već piše?

Više manje isti vrag jer njegova if kartica neće dobiti nadogradnju. NIF je 77, nova NIF kartica će biti 80. Prva if kartica mu je 82, znači nema razloga za nadogradnju. Možda if kartici padne cijena kada ljudi shvate da neće biti ništa od nadogradnje if kartici. Ja ne bih brzao s kupnjom.

9 godina
neaktivan
Dextroza kaže...

Neki dan kupim Sapphire RX 470 Nitro+ 4 GB za 230 e a PS4 polovan sam kupio za 250 e ,sa 2 gamepada i GTA 5 diskom !

Dobar komp. je bas skup sport ali zato imas igara " pojeftino " :)

Ps4 jeftin ali zato igre deru !Nikad dva dobra zajedno !

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 10:14 (goust78).
8 godina
neaktivan
17 godina
Dextroza kaže...

Ako si kupovao coinse sada si došao na red za ban. Obično to tako i bude mjesec dana nakon kupovine. Možeš sve baciti u smeće i krenuti ispočetka. I naravno, ovo ti je škola za ubuduće a i svima onima koji ovo čitaju i stalno pitaju je li kupovina coinsa sigurna. Je, dok ne dođe tvoj red za ban.

17 godina
FIFA 17

Koliko vidim fakat će porušiti ocjene nekih kartica, bar se tako može isčitati na ea twitteru. No interesira me hoće li rušiti i ocjene if kartica ili će samo i packovima ubuduće dolaziti kartice s nižom ocjenom? Nekako sumnjam da će rušiti if kartice no to je ea i nikada nisi ziher. Jučer sam zato prodao if depaya. Skupljam za if martiala. Pričekat ću s kupovinom do nedjelje kada bi trebala biti najniža cijena. Početkom tjedna opet raste. Nije kao prošlih godina da su zadnja dva dana najjeftinije. Svejedno mi je. Nisam odigrao online tekmu gotovo tri tjedna a offline sam u tom periodu odigrao četiri tekme. Strašno. Pitanje je kada bum opet smio igrati..

https://www.ultimateteam.co.uk/2016/12/23/fifa-17-downgrades-fut-winter-players/amp/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ovako se igra fifa, vec sam se kvalifikovao i za sledecu wl 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Koliko vidim fakat će porušiti ocjene nekih kartica, bar se tako može isčitati na ea twitteru. No interesira me hoće li rušiti i ocjene if kartica ili će samo i packovima ubuduće dolaziti kartice s nižom ocjenom? Nekako sumnjam da će rušiti if kartice no to je ea i nikada nisi ziher. Jučer sam zato prodao if depaya. Skupljam za if martiala. Pričekat ću s kupovinom do nedjelje kada bi trebala biti najniža cijena. Početkom tjedna opet raste. Nije kao prošlih godina da su zadnja dva dana najjeftinije. Svejedno mi je. Nisam odigrao online tekmu gotovo tri tjedna a offline sam u tom periodu odigrao četiri tekme. Strašno. Pitanje je kada bum opet smio igrati..

https://www.ultimateteam.co.uk/2016/12/23/fifa-17-downgrades-fut-winter-players/amp/

Kako te ne mrzi da se bakces sa tim marketom ?Danima .....

8 godina
neaktivan
FIFA 17

sad sam htio odigrati prvu tekmu WL-e i pise mi da moram imati min. 16 igraca iz premier lige...koji mi je sad k...??? zna netko

šibaaj

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice