FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Izgubim finale drafta i pogledajte sta dobijem :D

8 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Izgubim finale drafta i pogledajte sta dobijem :D

Ništa ne brini, po običaju pobjednik je dobio igrača u vrijednosti 10k coinsa. Koliko inače vrijedi taj carlos na xboneu?

8 godina
neaktivan
Vredi 700k roberto karlos ali mora meni neki kurac da se desi ne mogu ja da budem srecan sat vremena...crko mi kontroler i sad mogu da se jebem nemam drugi.kucam sa telefona movie pa ne mogu da citiram ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

svaka cast na roberto carlosu....nego me zanima da li ovde da umeso dybale kupim embola if ili lew-a????

http://www.futhead.com/17/squads/4407485/

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2017 23:18 (Red_Star_Forever).
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Da prijavim moje iskustvo od prekljuce dakle, prekljuce poceo wl pisao sam kako sam izgubio 4 tekme u startu pa i petu itd, mislio sam da necu ni do silver 1 doci kako me je islo i na kraju tog dana skor mi je bio uzasan imao sam 6 pobeda od 25 utakmica.  Sutradan nastavim preostalih 15 utakmica cisto da zavrsim vikend ligu i vezem 14 pobeda i jednu izgubim na penale (da sam pobedio imao bih gold 2), odigram posle celu trecu diviziju i osvojim sa 22 boda, krenem u drugoj prva tekma pobedim i nije mi se vise igralo, danas kontam pokusati boriti se za ulazak u prvu diviziju napokon jer sam igrao odlicno kad ono ne bi to bila FIFA poraz do poraza i tako mesto prva divizija odem ja lepo u cetvrtu, sve gotovo porazi, znaci drugari glava me zabolela koliko sam bio iznerviran, nisam znao da li je do igre ili do mene (ni sad ne znam) mada sumnjam da je do igre, mislio sam skroz odustati od igre jer ne vredi, lose utice na mene kao i na vecinu vas, odigram veceras par utakmica cisto da vidim sta ce biti ali ovog puta bez nerviranja (4 divizija)  dobijem lika u napadu bale, messi i suarez ali lik ne zna pas dodati, ja sam imao oko 20 suteva na gol od toga barem pola 1 vs 1 ne bih dao gol nema sanse, sutiram golman odbrani odbije se mom igracu i samo da posalje loptu u prazan gol sa par metara i on prepuca gol iako sam napunio manje od dva bara (par puta sam imao tu situaciju) ali pobedio sam na kraju 2:1 nzm ni ja sam kako i tako odigrao jos dve tekme posle te, jednu jos pobedio jedna zavrsila 2:2, znaci losi protivnici stvorim brdo sansi ali ne mogu gol da dam, cesce pogodim okvir gola nego dam gol... Eto moja prica, roman ceo haha, da li ima neko slicnih iskustava kao ja, jedan dan ide sve ok, realno, dobro igram, sanse, golovi, pobede, drugi dan poraz do poraza i ne mogu se povezati sa loptom i kad to uspem ne mogu dati gol, znaci toliko me je razocarala ova igra online da mislim preci na pes ako je bolja situacija iako je daleko ruzniji i nema licenci ali ako je gameplay ok, prelazim definitivno. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

PES ti ima razvijen online ko Albanija svemirski program.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

dali se zna kad se dobivaju nagrade za mjesecni rank u WL ? kojeg datuma bi trebale doc me zanima

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako sam prije tjedan dana osvojio 3. diviziju (opet), par dana nisam igrao fifu i jučer upalim. Krenem drugu diviziju i u 5 tekmi zaredao 5 poraza i to sve 1:0 ili 2:1, svih 5 tekmi, pa majku ti jebem, ništa ne ulazi, loše igram, sve se protivniku odbija, znači užas. Jednu tekmu sam bio baš bolji, ubio lika i na kraju izgubim 2:1. Kalinić tu tekmu u 90-toj minuti promašio gol s 5 metara, sam bio pred golom. Jednu je protivnik bio dosta bolji i i tu sam izgubio 2:1. Ostale 3 tekme smo bili tu negdje, barem sam iks zaslužio, ali ništa, nema šanse ni da bod osvojim. Ostalo mi 5 tekmi do kraja sad, trebaju mi 4 pobjeda da osiguram opstanak u 2. diviziji, znači nazad u 3. diviziju heh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

svaka cast na roberto carlosu....nego me zanima da li ovde da umeso dybale kupim embola if ili lew-a????

http://www.futhead.com/17/squads/4407485/

Zbog che cijele momčadi ja bih stavio lewa. Uz sve to meni je lew odlična kartica. Ako ti che ništa ne znači, stavi kako hoćeš, nećeš pogriješiti. No moj izbor u ovakvoj momčadi uvijek bi bio lew. Mislim da bi se on i auba odlično nadopunjavali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 17:47 (movie).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

koji je sada sa serverima 3 utakmice za redom posle pokazanih postava pojavi se crni ekran dole onaj kruzic i mojim protivnicima puca net ??

edit: sad je sve ok

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 13:01 (vaskeas).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Pa jbt ako ovo nije za ubit nekog...prije sam igrao stalno u prvoj diviziji sada ne mogu iz trece nigdje.

Sjebali su ovu igru sa ovim teammate containima i ostalim sranjima sa kojima noobovi mogu pobjedivati bez igranja obrane nego drzanje 2 tipke i to je to.

A o presingu da ne govorim cijelu utakmicu igraci lete po terenu.

I sad udem u draft vodim 3-1 sprdam se sa klaunom i onda izgubim konekciju.

Ea pusite si k. medusobno bolesnici .
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Vidim za par sati zavrsava Marquee Matchups  SBC reko idem ga rijeist mozda se dobije nesto, a ono walkout, Boateng izlazi, reko jebeno 200k profita..

2 0 hvala 0
13 godina

FUT champions, izbaci me sa ultimate teama svaki drugu tekmu, imam vec stotinjak DNF ova. Međutim dok igram normalan FUT skoro nikad me ne izbaci. Ima tko sličnih iskustava ? na PC-u igram

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Nisam preko mjesec dana igrao i napalio se pošto sam dobio svašta nešto u paketima i ovako završi prva tekma

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Stavit cu vidro kasnij...

Finale drafta 2 puta u produzecima povedem i jednostavno moja obrana nestaje sa terena i imam 2-2.

I na kraju moj stoper ima loptu i odjednom se ozljedi i covijek 1v1 da gol.

Uveo teveza u produzecima lik hattrick dao.

Jebem ti grob mrtve majke i onom ko izmisli ovo sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Stavit cu vidro kasnij...

Finale drafta 2 puta u produzecima povedem i jednostavno moja obrana nestaje sa terena i imam 2-2.

I na kraju moj stoper ima loptu i odjednom se ozljedi i covijek 1v1 da gol.

Uveo teveza u produzecima lik hattrick dao.

Jebem ti grob mrtve majke i onom ko izmisli ovo sranje.

Auuuuuuuuuuuuuuuu ala si se ti brate iznerviraooooo...ljudi neete mi verovati sto se vise budete nervirali a znam i ja po sebi da planem i to veoma jako ali se trudim i kada primim gol i kada mi ne ide da jednostavno, kazem sebi samo lagano ipak je ovo samo igrica, znam da nekad ume da bude takva da prosto penis od besa, kada primas glupe golove kao ja malo pre , lik sa martialom mi da gol sa 16 metara bufonu kroz noge, sta ja dalje da pricam, jesam pobdio ali zamisljam da je ovo bio gol za izjednacenje ili njegovu pobedu milsim da bi polomio joystick..... 

11 godina
protjeran
Ma kad je neko bolji svaka cast ali kad me igra krade koju sam platio 500kn...Bolje da sam ih prokocko i popio nego da gubim zivce u dvadesetima...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Prodao engleze mrtve i odustao od draftova jer nikad nista ne dobijem...Idem malo ligu igrati.Krenio sa Španjolcima...

Ovaj Morata mi je na početku kad je igra bila izašla bio vrh sad mi je još bolji...Dodao sam mu Hunter karticu i stvarno je odličan da sam u prvoj tekmi protiv dobrog protivnika dao hattrick sa njim.

Nzonzi mi je isto dobar iako je ovo početna momčad samo da vidim ko bi moga igrati gdje dok ne kupim jače kartice...

Imate li koje igrače za preporučiti za 433-4 formaciju...Sigurni su mi Morata,Inaki i Carrasco.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Strasna igra, pa ja se ne secam da sam bio ovako frustriran na pc, ovo na konzolama mi se nekako cini jos gore, ne znam mozda gresim ali tako mi deluje u sta ni sam ne mogu da poverujem, inace necu se vise nervirati oko ove igre, igrao sam danas i nisam se nervirao, kad naucim igrati onda se mogu i nervirati. Oko cega mi gubimo zivce to je strasno kad se malo bolje razmisli haha, opusteno ljudi i no sikiriki! 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Nisam igrao par dana i udjem da bacim koju,neki mali update ,pocnem ,kad ono totalno drugacija mehanika igre ?!Ili mi se cini ?

Opet sa centra idu kao ludi do gola .Tacno cu bataliti totalno .Prodati ps4 i spasti ovo malo zivaca !

OT :

RE7 kosta 60 e za ps4 za pc 0 km ! Ko je tu budala  jasno je....   :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 9:10 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Nisam igrao par dana i udjem da bacim koju,neki mali update ,pocnem ,kad ono totalno drugacija mehanika igre ?!Ili mi se cini ?

Opet sa centra idu kao ludi do gola .Tacno cu bataliti totalno .Prodati ps4 i spasti ovo malo zivaca !

OT :

RE7 kosta 60 e za ps4 za pc 0 km ! Ko je tu budala  jasno je....   :)

Svaki tjedan mijenjaju gameplay a navodno će ga od 01.03. mijenjati na dnevnoj bazi. Daj ne pričajte gluposti. Kada naletiš na idiota koji juriša cijelo vrijeme s jednim igračem, nije ti zbog toga igra kriva niti zadnji update koji na  kraju krajeva samo ispravlja pogrešku dnf-a kojeg smo svi dobijali. Ovaj mali update kako kažeš nije update nego samo osvježavanje statsa igrača i ažuriranje istih uslijed zimskih transfera.U višim divizijama je veći broj idiota koji ne znaju igrati pa je razumljivo takvo silovanje. No to nije pravilo igre. 

Nego, daj mi reci gdje to mogu uzeti original RE7 za PC za nula kuna. Šteta je propustiti takvu ponudu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 13:24 (movie).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jutros sam doveo A. Vidala za 137k kao 2. veliko pojačanje, a slijedeći je P.E. Auba iz BVB 09. Aubu sam imao priliku probati, jer sam ga otključao u katalogu i odigrao sa njim 6 tekmi u WL i čovjek mi je donio 5 pobjeda. Strašan igrač, strašna kartica... Nisam se mnogo dvoumio za Vidala, jer me oduševio u jednom od draftova u kojem sam ga izabrao. Vjerovali ili ne, koristit ću ga kao zamjenu, jer ovo sada što imam iz Bundeslige dobro šljaka i jednostavno nesmijem ništa dirati. Možda mi je Bundesliga bila zadnja opcija kada se uzmu u obzir lige 5ice, ali ispade da mi najbolje leže. Dečki iz ekipe imaju preko 100 odigranih tekmi i još uvijek se dobro drže...

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Nego, daj mi reci gdje to mogu uzeti original RE7 za PC za nula kuna. Šteta je propustiti takvu ponudu.

Ako hoces kontaktiraj me na private za RE7, dam ti upute !  Doduse PC varijanta ! hahahaha

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 12:35 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Ako hoces kontaktiraj me na private za RE7, dam ti upute !  Doduse PC varijanta ! hahahaha

Upute za krađu i pirateriju me ne interesiraju. Kao što sam i mislio, argumenti su ti na nivou djeteta. Nije mi jasno zašto svaki dan ideš na posao kada možeš jednom mjesećno orobiti poštu i lijepo živjeti? Otprilike su ti takvi argumenti kada govoriš o besplatnom igranju na PC  u odnosu na PS4 gdje igru moraš kupiti ako je želiš igrati. Daj odrasti.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Upute za krađu i pirateriju me ne interesiraju. Kao što sam i mislio, argumenti su ti na nivou djeteta. Nije mi jasno zašto svaki dan ideš na posao kada možeš jednom mjesećno orobiti poštu i lijepo živjeti? Otprilike su ti takvi argumenti kada govoriš o besplatnom igranju na PC  u odnosu na PS4 gdje igru moraš kupiti ako je želiš igrati. Daj odrasti.

Za jedno si u pravu ,Fifa nije ni skupa jer je igras cijele godine.Ostale igre koje predjes za 2 dana su stvarno porez na budale .

Mislim na pS4 !60 e za RE 7 ej bre gdje to ima ?!

17 godina
goust78 kaže...

Za jedno si u pravu ,Fifa nije ni skupa jer je igras cijele godine.Ostale igre koje predjes za 2 dana su stvarno porez na budale .

Nisam nikada prešao igru u dva dana. I ručak pojedeš u 20 minuta a skupo ga platiš. Gdje to ima? Inače, igru odigraš i prodaš je za neke novce ili mijenjaš za drugu tako da imaš razne mogučnosti. Osim toga ponuda na pojedinim stranicama varira u cijeni te je na tebi da igru nađeš za najmanje novca a potom prodaš za najviše. Ručak pojedeš, prdneš i posereš i nit novca nit hrane i sve ispočetka. Sve je relativno i ovisno o perspektivi iz koje gledaš. Na kraju krajeva igra je hobi koji si priuštiš ako si financijski za to sposoban. 

11 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Nama na balkanu su to velike pare dok drugdje u svijetu npr.americi,njemackoj,engleskoj to su male pare i svatko si to moze priustiti zato na nasim prostorima ima najvise skidanja sa torrenta.Da bi bilo pravedno oni bi trebali smanjiti cijenu na nasim prostorima ali njima se to ne isplati jer nas ima premalo pa time ako mi uzmemo igru ili ne uzmemo necemo utjecat na trziste.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Nisam nikada prešao igru u dva dana. I ručak pojedeš u 20 minuta a skupo ga platiš. Gdje to ima? Inače, igru odigraš i prodaš je za neke novce ili mijenjaš za drugu tako da imaš razne mogučnosti. Osim toga ponuda na pojedinim stranicama varira u cijeni te je na tebi da igru nađeš za najmanje novca a potom prodaš za najviše. Ručak pojedeš, prdneš i posereš i nit novca nit hrane i sve ispočetka. Sve je relativno i ovisno o perspektivi iz koje gledaš. Na kraju krajeva igra je hobi koji si priuštiš ako si financijski za to sposoban. 

U USA ima 40 % piraterije i sad je treba da budem posten na brdovitom Balkanu  ?!

Hajmo realno ko bi od vas kupio fifu da moze da se jogurt varijanta igra cak i samo offline ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2017 14:43 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Hajmo realno ko bi od vas kupio fifu da moze da se jogurt varijanta igra cak i samo offline ?

Opet započinješ glupe rasprave. Fifu sam počeo igrati na prvom PS. Pes sam igrao na nintendu 64 i tamo se zvao iss, pa sam se prebacio na PS2 kada se na njemu pojavio prvi pes. Uvijek sam igrao i imao originale. Mislim da poslije 2000 god i mogućnosti kupovine originala niti na jednu platformu nisam stavio i igrao kopiju. Zar nije idiotsko razmišljanje kako u računalo od 12k kuna staviti i igrati piratsku igru? Na konzole nisam nikada stavljao nikakve modifikacije. Kad sam se počeo igrati na PC tamo negdje 95/96 i pojavom 3dfx kartica, na ovim prostorima teško je bilo doći do originala. Išlo se jednom u 6 mjeseci do italije ili austrije i kupovale su se igre. No pojavom algoritma pa internet kupovinom i to se promijenilo. Stvarno mi piratizam ne  pada na pamet. Komfor originala ne bih ničim mijenjao.

17 godina
FIFA 17

Kad pogledam kakav su vikend imali ST diljem europe ne bi me iznenadilo ako za jesusa ovaj tjedan ne bi bilo mjesta u TOTW. Naravno, bio bih razočaran ali eto... brojke su brojke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice