Sta cu nemam coinsa a tu je radi hemije samo..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj trenutni tim,nisam neki igrac ali me zanima misljenje dobrih igraca do koje bih div. realno mogao da doguram sa njim ?
Nemam vise ni volje ni zelje da nesto popravljam .O IF ili boljim karticama necu da mislim.PS4 je u pitanju .
Hvala
Vrtim se 6-7 stalno .
Realno se s ovom ekipom divizija 1.
A da ti odgovorim na pitanje na prethodnoj stranici, vjeruj mi ništa Vardy nije bolji od Muse ili Remya, ja igram s njim samo zato što mi je drag, iako mi se čini da Musa ima bolji finishing 1v1. Rashford je 1k coinsa, najmanji problem ti je kupit ga i rotirat sa Musom, tako ćeš zaključit koji je bolji. Sturridgea nisam probao.
Ostaje mi samo da igram i da pokusam da budem bolji ,ekipu vise ne mislim znacajno pojacavati ! :)
Probao sam Costu i Lukaku-a li nesto mi ne pasu ,spori valjda . :)
Bio bih zadovoljan 4. div . ....
upravo sam odigrao protiv najboljeg igraca do sada lik je 99 posto pro a i tim mu je pro.znaci kako lik igra kako sigurno na lopti a sansu napravi kad oce.vidim 60 i neki je trenutno.rezultat 4:3 za njega nisam se dao :) sad gledam 15-ti je u mesecu 36 pobeda proslu nedelju...amsterdam39 poznato nekome?
Složim danas Francuze i Brazilce. Doduše kod brazilaca dvojca mi nedostaju da se tako mogu zvati. Ne sviđa mi se niti jedan golman a za stopera nisam htio trošit coinse. Ionako sam ove dvije momčadi složio da malo igram s njima ovaj mjesec pa svi na market. Interesirao me griezmann. Dobar igrač ali ništa se ne može mjeriti s hazardom. Još ako dobije upgrade, a to bi trebao biti zicer..

Imao sam IF Firmina i mogu reći jako dobra kartica. Za NIF ne mogu ništa reći jer sam odigrao dvije tekme i obje mi lik izađe do poluvremena. Općenito danas me spajalo samo s kretenima. Čim dobe gol izlaze van. Čim zabiju gol, počne trzati do bola. Uglavnom su to bili koliko vidim rumunji i bugari. No igrao sam i s nekoliko domaćih likova. ista stvar. Sve je super dok vodi, čim dobije gol izlazi iz igre. Mislim da je jedan bio i s ovog foruma. Ne znam koja im je to fora. Igram nogomet jer mi se igra. Rezultat mi je manje bitan i nikada nisam izašao iz igre nekome tko mi je utrpao nekoliko golova. Jednu zabiješ, drugu popije... to je ipak fifa.
Sve u svemu bolje da sam uzeo tih 30+ e i zapalio.Toliki jebeni button delay da ja niti na jednoj igrici dosad nisam vidio ništa slično, nabijem i njih i njihove drkave servere (PC FIFa fan)
Ja i dalje nemogu ući u FUT , ili bilo koji online mod.
Kad probam pise :
Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 17 account data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to.
Gledam po drugim forumima , i izgleda moj account je under investagiton od strane EA. Ali nisam na mail dobia nikakvu upozorenje, niti obavjest.
I jos problem je , kad idem kontaktirat ea support , jednostavno mi neda. Kad stisnem ono enter live chat to samo ucitava i neće me onda naravno spoji s onim Agentima.
Ja jesam kupovao coinse , ali od toga je proslo 3 mjeseca sigurno i više. I nisam onda isto dobio nikakvo upozorenje , niti obavjest.
Ovo je sigurno jer sam prije koji tjedan prestao igrat , i samo sam trgovao po marketu. I onda bih zaradivao najmanje po 50-100 k coinsa dnevno.
Najviše sam trgovao i zaradivao na plavoj kartici Griezmanna i na OTW Kantea.
I predlazem svima koji su u mogućnosti da kupe IF karticu Kantea, jer od kad su podigli maks. cijenu OTW Kantea , cijene su otisle previse, i svi su poceli kupovati onda IF Kantea.
Jedino sto najviše zalim što nisam kupio IF Naigoalana kad je tek izašao, prodavao se za 550-600 k coinsa. Ali isto ga nije bilo na marketu nikako , nego si trebao cijeli dan pratit da ga uspiješ kupit. I kasnije za tjedan dana kad su mu podigli maks. buy now ista kartica se prodavala za 900 k + .
Tako da predpostavljam da bit i s ovim IF Kanteom , kad mu dignu maks. buy now ići će preko 500 k + sigurno.
I izgleda da cu najverovatnije ostat bez acccounta, a na njemu 2,4 mil coinsa .
Složim danas Francuze i Brazilce.
Ja isto imam Brazilce složene već dugo.
Ne igram s njima više, ali ih držim iz sentimentalnih razloga :)
Uglavnom, meni je Jonas u napadu must have. Doduše, nisam probao Firmina, ali Jonas je i ove godine odličan tako da nisam imao potrebu eksperimantirati.
I još bi izdvojio jednog igrača kojeg ljudi vjerojatno ne znaju, a to je Fred iz Šahtara.
On je sličan Sanchesu iz Bayerna.
Brz je i ima ga svugdje po terenu, dobar u obrambenim zadacima i u napadu.
Baš odskače od ostalih na terenu isto kao Sanches.
I izgleda da cu najverovatnije ostat bez acccounta, a na njemu 2,4 mil coinsa .
Ne izgleda nego sigurno si ostao bez acc. Kupovina coinsa je visoko rizičan posao. Istrage po acc stalno rade. Nema veze kaj je to bilo prije tri mjeseca. Dok prođe istraga, dok malo prate acc, dok dođeš na red, nikamo im se ne žuri. Sada ti jedino preostaje kreiranje novog acc s novom mail adresom pa sve ispočetka. Naravno ako je riječ o PC verziji igre i kupovina nove igre ako misliš igrati. Svaka škola se plaća.
edit: odoše sva 4 sif kanea. Zarada nije očekivana ali opet 15k po kartici nije loše. Mogao sam čekati još koji dan jer bi sigurno išao gore cijenom ali s obzirom da danas spursi imaju ajmo reči lakšu tekmu nikad ne znaš, možda ga krene. Bolje ovako.
edit2: kane zabio tri gola. Izgleda da sam ih se riješio u pravom trenutku.
Neda mi vrag mira i idem otvoriti ove packove od 55k coinsa. Otvorim 4 i redom nositelji packova švajni, begović, sandro i hamšik. Kada sve zbrojim teško ću doći do 60k coinsa a otišlo u nepovrat 220k coinsa. Mislim da je to to od mene što se tiče otvaranja packova u ovogodišnjoj fifi. Sramota. Stvarno se pitam kaj treba napraviti pa da dobiješ nekaj u tim packovima?
sad odigrao protiv hashtag chuboi znaci lik me opro 2:0 dobro sam prosao jer sam jednom sutno na gol, ubija odbranu plus me igra karala nije mi dala da povezem 2 pasa ko da nikad nisam igrao.sledecu tekmu ista pesma, puknem 1:0 a lik imao suteve 0(0) NULA.
Subotom je najgori gameplay, zato i ne igram danas. Ogroman delay, sve je usporeno, ne možeš točno dodat. Igram vikend ligu i odigram 20 utakmica petkom i 20 nedjeljom, tako mi je najbolje.

znaci sa skora 14-7 sad sam na 15-14 znaci sve sam bacio na prodaju i messija ma sveee nek se nosi igra u kurac.sve me spaja sa nekim azdajama svi imaju pogbu,de geu ovog sbc ibru nek se nose
Tako vecinom i igram ali opet bude ispada i rupa, drzis li brzo trcanje u odbrani, ja sam drzao sve do veceras i cini mi se da je bolje bez brzog trcanja kad se organizovano branis, na pc sam puno bolje igrao odbranu.

Ova je igra sve samo nije za opustanji i uzivanje.
Da li ti kad vuces CB nazad to radis mehanicki ili moras svo vrijeme da budes skoncentrisan i napet kao struna ?
Meni je do jaja kad vidim Reid-a u napadu a nije korner i kad vidim Show na desnoj strani na srdini terena ! :)
Nisam igrao skoro nista online protiv ljudi osim fife pa me zanima da li je ista ili slicna frustracija u drugim online igrama ?
Npr. CSG ili World of Tanks ili slicno ?
Tako vecinom i igram ali opet bude ispada i rupa, drzis li brzo trcanje u odbrani, ja sam drzao sve do veceras i cini mi se da je bolje bez brzog trcanja kad se organizovano branis, na pc sam puno bolje igrao odbranu.
L2+sprint, jockey i cekas priliku za uzet loptu sa nekim od veznih koji ima dobar physical.
Ova je igra sve samo nije za opustanji i uzivanje.
Da li ti kad vuces CB nazad to radis mehanicki ili moras svo vrijeme da budes skoncentrisan i napet kao struna ?
Meni je do jaja kad vidim Reid-a u napadu a nije korner i kad vidim Show na desnoj strani na srdini terena ! :)
Nisam igrao skoro nista online protiv ljudi osim fife pa me zanima da li je ista ili slicna frustracija u drugim online igrama ?
Npr. CSG ili World of Tanks ili slicno ?
Napet ko napeta puska, mislim da sam se razbolio zbog ove igrice.