ako moze mala pomoc oko odabira nekih igraca za bpl tim,dobio dybalu u packu,utopio ga i sada za te pare slazem bpl...koji je po vama bolji ST costa/IF defoe/rooney/vardy? Za golmana si mislim TOTT schmeichel ili cezch? Te koga imate na LW i RW...ako se nekom da moze mi sloziti neku dobru momcad
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igrao jučer online FUT, 3. divizija, imao omjer 6-1-0, 3 tekme do kraja, osigurao ulazak u 2. diviziju, treba mi 2 iksa ili 1 pobjeda za osvajanje naslova.
Prvu tekmu vodim 1:0, bili smo u egalu, ja svoju priliku iskoristio, držao tekmu pod kontrolom više-manje i na poluvremenu mi se jebeni tv isključi i fifa kaže da sam alt-tabao i upisao mi se poraz. To se zna dogoditi kad igram 2 sata, kao da ga baci u stand by ili nešto, to mi se jedino u fifari događa, nigdje dalje.
Druga tekma, vodim 1:0, lik iz mrtvog kuta opali, lopta ide u aut i jebeni handanovič skrene loptu i autogol haha, nakon toga lik povede 2:1 i nekako se uspijem vratiti na 2:2. Lik cijelu tekmu imao 4 šuta od toga 1 u okvir i dao dva gola haha
Igram zadnju tekmu, treba mi iks za osvajanja naslova. 5. minuta tekme, desnim bekom dodajem loptu zadnjem veznom, ne znam zašto ali mi fifa označi obrambenog igrača. Njih dvojica krenu prema lopti, sudare se, padnu, nigdje nikoga ni od mojih ni od njegovih igrača. Lopta se lagano odbije prema golmanu, moji se komprcaju ko šarani na podu, lik se sjuri sam prema golmanu i da gol za 1:0 :D reko ajd dobro, ko ga jebe, sad ću ja njega rješit, igram igram, korner, 2:0, ubac neki bezveze, 3:0 na poluvremenu gubim i lik me na kraju ubio 6:1, znači 6 jebenih 1, svaki šut koji opali gol, 6 šuteva 6 golova, a bili smo tu negdje cjelu tekmu, nije ništa toliko bolji od mene bio. Mislim da je imao neku prosječnu francusku ekipu, oko 81 overall
Nisam se živcirao, samo sam umirao od smjeha i smijao se sam sebi kako mogu igrati ovo sranje od igre...
Krenem 2. diviziju, 3 tekme, 2 boda, nakon toga 3 pobjede nanizao, tako da sam sad na omjeru 3-2-1, bod mi treba za osiguranje opstanka, 3 pobjede za ulazak u 1. diviziju, to će već malo teže ići :S
E da, i što se tiče marketa, vidim da su cijene pale za nekih 10-20%, bio kupovao jeftino, ali se prodaju igrači za još jeftinije tako da ću kontam spušiti nekih 50k na marketu...
Koliko vidim vecina na forumu je 1-2-3 div .,ja 6-7-8 ,izgleda da je vrijeme da dizem ruke od fife .
Ne ide brate ....
Da sam mogao nauciti do sada bih naucio .....
Koliko vidim vecina na forumu je 1-2-3 div .,ja 6-7-8 ,izgleda da je vrijeme da dizem ruke od fife .
Ne ide brate ....
Ma jebe ti se, ako ti je zanimljivo samo deri ;)
Market na ps4 je toliko pao da je to strasno, tko si sad ne moze slozit momcad bilo koje lige, nece nikad...
Da li netko zna?
Da li dobiješ protivnika iz divizije u kojoj trenutno igraš ili se gleda skill, ili neki drugi kurac?
Mene je ovaj vikend tako izjebala igra da mi se uopće nije dalo igrat, a neki vrag me gonio da igram i da se sve jače živciram.
Na kraju sam opet k'o kreten sam sebi zabijao golove i puštao da me pobijede samo zato da vidim koliko me može jebat u mozak dok ne razbijem jebeni kontroler.
Dakle, spustio sam se jučer u jebenu 5. diviziju baš da vidim jesam li ja problem ili koji kurac i prva utakmica u 5. jebenoj diviziji dobijem nekog lika koji ima dres da je osvojio 1. diviziju - vjerojatno je lik čiter, ali odmah sam izgubio volju za igranjem i onda sam se zajebavao i pustio ga da igra sam.
Sljedeća utakmica lik s brazilcima, a igra k'o navijen - zna skillove sve moguće, ali ne bezveze nego igra k'o jebeni kompjuter - ako je taj lik u jebenoj 5. diviziji, a ne u 1. ili 2. onda ga jebi, onda ja stvarno nemam što tražiti u ovoj igri.
Mislio sam da ću makar u 5. diviziji dobiti nekog kojeg mogu pobijediti unatoč momentumu i ostalim sranjima, ali očito mi igra to ne dopušta pa me jebe s protivnicima koje ne mogu pobijediti niti da oni igraju jednom rukom.
Gledam jučer onog Dirty Mikea gdje je cijeli video posvetio skripti, momentumu, i sranjima u FIFI.
Pa kad jebeni profi igrači igraju sa brončanima kako bi smanjili rejting ekipe onda vam je sve jasno.
Ne ide brate ....
Dodijalo mi da gubim ,omjer na PS4 111-79-180 ! :)
Do jaja ....
Protivnici nemaju veze po diviziji, spajao me par puta sa prijateljem koji je bio u 4-toj dok sam ja bio u 2-goj diviziji.
Ekipe su nam bile tu negdje, oba mislim da smo imali 83 rejting.
Jedino sto sam primjetio je da mi baca uvijek ekipe koje ja trenutno koristim, znaci ako imam engleze baci mi lika sa englezima itd.
Da li netko zna?
Da li dobiješ protivnika iz divizije u kojoj trenutno igraš ili se gleda skill, ili neki drugi kurac?
Mene je ovaj vikend tako izjebala igra da mi se uopće nije dalo igrat, a neki vrag me gonio da igram i da se sve jače živciram.
Na kraju sam opet k'o kreten sam sebi zabijao golove i puštao da me pobijede samo zato da vidim koliko me može jebat u mozak dok ne razbijem jebeni kontroler.
Dakle, spustio sam se jučer u jebenu 5. diviziju baš da vidim jesam li ja problem ili koji kurac i prva utakmica u 5. jebenoj diviziji dobijem nekog lika koji ima dres da je osvojio 1. diviziju - vjerojatno je lik čiter, ali odmah sam izgubio volju za igranjem i onda sam se zajebavao i pustio ga da igra sam.
Sljedeća utakmica lik s brazilcima, a igra k'o navijen - zna skillove sve moguće, ali ne bezveze nego igra k'o jebeni kompjuter - ako je taj lik u jebenoj 5. diviziji, a ne u 1. ili 2. onda ga jebi, onda ja stvarno nemam što tražiti u ovoj igri.
Mislio sam da ću makar u 5. diviziji dobiti nekog kojeg mogu pobijediti unatoč momentumu i ostalim sranjima, ali očito mi igra to ne dopušta pa me jebe s protivnicima koje ne mogu pobijediti niti da oni igraju jednom rukom.
Gledam jučer onog Dirty Mikea gdje je cijeli video posvetio skripti, momentumu, i sranjima u FIFI.
Pa kad jebeni profi igrači igraju sa brončanima kako bi smanjili rejting ekipe onda vam je sve jasno.
Isto tako u 6-7 sam juce dobijao likove koji ubise.
Izgleda da namjerno izmjesaju div. ili vikendom bas navale proff igraci na nas ! hahahahah
A prodavao sam stranicama znači nema šanse da više igram online?
A sad me zanima ako sljedeće god uzmem fifu 17 hoću li onda moći igrati ili je taj ban vezan za acc stalno?
Protivnici nemaju veze po diviziji, spajao me par puta sa prijateljem koji je bio u 4-toj dok sam ja bio u 2-goj diviziji.
Jedino sto sam primjetio je da mi baca uvijek ekipe koje ja trenutno koristim, znaci ako imam engleze baci mi lika sa englezima itd.
Ja sam igrao samo sa Englezima i stalno mi dolaze Italijani .
Kaze drug koji igra sa mnom da sanja Ikardija ,Baku ....
E sad nekad ladno dodjem do 6 . div a nekad ne mogu ni u 8. da igram cestiti ..
Ono realno kad vidim kako ljudi nasrcu i kako su agresivni cisto sumnjam da nisu iz 2-3-1 .
To se i meni događa često da mi daje ekipe s kojima tada igram.
Ali da mi u 5. diviziji da lika koji 100% osvaja 1. diviziju kad hoće, to nema smisla.
Šta moram past u 8. diviziju da bi dobio protivnika koji je mojeg skilla?
Moram se sjetit danas i složit neki idiotski tim baš da vidim u čemu je štos.
Složit ću neke panjeve i što niži rejting jer ako me ovako bude sralo još neko vrijeme ode kontroler u zid 100%
Ne ide brate ....
Dodijalo mi da gubim ,omjer na PS4 111-79-180 ! :)
Do jaja ....
Kad si prije 400 utakmica odigrao... kaj nisi PS kupio prije dva-tri tjedna?
I da ispravim jedan tvoj raniji post:
Pitanje jedno vezano za chemistry ako netko zna. Imam na LF Douglas Costu, a desno na RF Bellarabija. E sad je problem što je Costa ljevak, a Bellarabi dešnjak pa bi ih zamjenio kad tekma počne, oće im chemistry ostati 10 ili će se sputiti na 7 ?
Ostaje na 10 isto i ako uvedes izmjenu .Nasledjuje chem ...
Zamjene ove godine ne nasljeđuju chemistry, nego zamjena ima 6.5 chemistry ako momčad ima 100 team chemistry. Prema ovome isprada da je bolje igrati nekog RF/LF na 7 chem kao ST u početnoj postavi nego ga uvesti kao zamjenu umjesto nekog pravog ST.
Niti to nema smisla, ja sam ih se narazbijao i na kraju svaki put drkaj sa super atakom i ljepilom da mogu igrati i da me opet šupci mogu trpat.
Jednostavnije ti je ne igrati 3-4 dana, bar kod mene to funkcionira, u ovih tjedan dana odigrao sam u 2 dana 8 tekmi, ispao iz druge divizije i imam 4 poraza za redom u trecoj, tu sam alt+f4 i dosta je bilo.
Kad si prije 400 utakmica odigrao... kaj nisi PS kupio prije dva-tri tjedna?
Kupio sam PS4 11.11, sad sam nasao prepisku sa prodavcem . :)
Sad ako budem uporan i izgubim jedno 2000 vjerujem na cu doci bar do 4. div . hahahahha
Zao mi je samo sto psujem Boga ...
Zato mi se vise i ne igra ...
Market na ps4 je toliko pao da je to strasno, tko si sad ne moze slozit momcad bilo koje lige, nece nikad...
Ja ne znam je li mi gledamo isti market? Sto je tu palo da je to strasno? Gledam vidal je i dalje 160k, if tourea nema ispod 340k, lew je skočio na 980k, if reusa nema ispod 750k a isao je u subotu za 675k kao i lew za 895k coinsa. Svi igrači koji me interesiraju i dalje drze preveliku cijenu ili su cak porasli u cijeni. Ja ne vidim nikakav pad cijena a o strasnom padu da ne pričam.
A sad me zanima ako sljedeće god uzmem fifu 17 hoću li onda moći igrati ili je taj ban vezan za acc stalno?
Zaboravi taj acc jer je ban vezan za njega. Znači ako hoćeš igrati fifu moras kreirati novi acc te kupiti novu igru i krenuti ispočetka. To vrijedi u slučaju ako si igrač na računalu. Ako igraš na PS4 dovoljno je da kreiraš novi acc na originu. Ako te i tada bude jebalo kreiraj novi acc na PS4 te novi origin i normalno igras jer igre na konzoli nisu vezane za origin acc kao na računalu.
Ja ne znam je li mi gledamo isti market? Sto je tu palo da je to strasno? Gledam vidal je i dalje 160k, if tourea nema ispod 340k, lew je skočio na 980k, if reusa nema ispod 750k a isao je u subotu za 675k kao i lew za 895k coinsa. Svi igrači koji me interesiraju i dalje drze preveliku cijenu ili su cak porasli u cijeni. Ja ne vidim nikakav pad cijena a o strasnom padu da ne pričam.
Igračima do 20-30k je pala cijena... Bonucci je bio oko 40k, sada je oko 30k, handanović oko 18k, sad je za 10k, itd itd A ove mrcine iznad 100k ni ne gledam haha :D iako bi htio za talijane još uzeti dybalu i marchisija... ovaj prvi je oko 200k a drugi oko 90k, to mi je ipak malo previše...
Igračima do 20-30k je pala cijena... Bonucci je bio oko 40k, sada je oko 30k, handanović oko 18k, sad je za 10k, itd itd A ove mrcine iznad 100k ni ne gledam haha :D iako bi htio za talijane još uzeti dybalu i marchisija... ovaj prvi je oko 200k a drugi oko 90k, to mi je ipak malo previše...
Aha, ja to niti ne gledam. Imam nekih 15 igrača koje pratim od izlaska igre i to je to. Prevelik je market da bi sve mogao pratiti zato se koncentriram na igrače s kojim igram i stalno ih vrtim. Kupim ih kad im je cijena najniža a odmah prodajem kada dosegne vrh. Vrlo vjerojatno propustim dosta toga ali nekako mi je ovako lakše. U svakom trenutku znam koliko koji vrijedi te do koliko mogu ići na bidanju a da se nešto zaradi. Nadam se da će cijene početi padati početkom sljedećeg tjedna. Ubrzo će i toty i prilika da se poslože ekipe na dulje razdoblje.
Trebao sam napomenut da mislim na obicne kartice tipa Sokratis, Luiz Gustavo, Matic itd. sa kojima mozes napravit stvarno dobru ekipu i visoko kotirat, a ne if igraci, potogovo Reus, Lew i ostali koji ce vjecno bit par stotina tisuca... Inace nikada nisam imao niti jednog if igraca, po meni su precjenjeni, tj. da za mrvicu vece statse placam desetke tisuca coinsa vise? Ne hvala
Zašto? Za veću cijenu si ih mogao prodati nekome forumašu a i sve bi ti bilo puno sigurnije i bez problema. Škola za ubuduće.
Puko sam kao kokica za vikend...ništa me ne ide...Prodao Costu od muke, krenem dalje redom kad ono cijene se srozale i odustanem, jednio Costa otišao po nabavnoj.
U defanzivi mi je živo rasulo i odlučio sam prestati čačkati po CT parametrima jer očito igra ne prepoznaje ništa. Ono što mi također ide na racku je to što mi npr., Pedro(LM) konstantno mjenja poziciju sa LCM. Koji će mi racku Pedro na toj poziciji, kad za to imam čovjeka koji je zadužen za vezu kao i doprinos u defanzivi...?
Proglasio sam totalni raspad sustava i poništio sve postavke i sada moram ispočetka. Masovno me hebu nerješeni rezultati i porazi od 1-0 i 2-1. Uvijek mi malo fali, a kad i uspijem to je na jedvite jade i skoro svaki put krv propišam.
Imam osjećaj da EA hoće da promjenim kartice tj. tim, jer svaki moj igrač prelazi 100 odigranih za klub.
Znam kako je kad imaš posložen sustav i možeš odigrati 300 tekmi i da više-manje sve funkcionira kako treba, samo treba dosta vremena i sreće da ubodeš kombinaciju.
ako netko hoće odigrat normalnu utakmicu za PC, ID je dr4zh3n89, baš me zanima kakvi su igrači ovdje
Kod mene Valensija stalno u napadu,daje golove a ima instrukciju da ostane nazad . :)
RB da ne bude zabune ! Nikako da ubodem RB iz BPL sa med/med wr.
ako netko hoće odigrat normalnu utakmicu za PC, ID je dr4zh3n89, baš me zanima kakvi su igrači ovdje
Nadodam te danas na origin pa možemo koju raspaliti :D koja si divizija u online FUT-u ? Ako još nekoga ima na PC-u, a oće online igrati neka ostavi korisničko ime pa ga dodam...
Ne ide brate ....
ja sam bio divizija 6 pa sam igrao svaku vikend ligu koju sam stigao i bio najmanje u gold
Evo možeš mene dodati na PC-u sam ;) Nick Silhuette01
Ne ide brate ....
ja sam bio divizija 6 pa sam igrao svaku vikend ligu koju sam stigao i bio najmanje u gold
Ne mogu da se plasiram u WL ! :)
Doduse,probao sam samo jednom ....
Ne ide brate ....
Ne mogu da se plasiram u WL ! :)
Doduse,probao sam samo jednom ....
Ja se isto ne mogu plasirati u WL, probao 3-4 puta, najviše što sam došao bilo je polufinale... :S
Što se tiče online divizija, osvajanje druge i prve divizije dobiješ pristup WL ili ?