FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Ja ne znam, nisam upućen u sbc

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
XFX kaže...
Jeli neko kupovao coinse za ps4, kolko je sigurno da nebi popu*io ban :D

Jaca strana PS4 je ta sto mozes ako kupis igru na BD imati neograniceno acc pa ako te banuju na jednom samo napravis drugi acc i pici !Inace na pC nalogu sam 72 nivo(sto mi se prenjelo i na PS4) i imam podosta coins bostova ali nema sanse da mrdnem od standardnih igraca !

IF i druge mogu samo da sanjam .

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 8:32 (goust78).
9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...
Maverick moze, javi se na ps4 u 6 bicu online

Kako prodje obracun kod OK Corrala ? :)

Meverick je izgleda " vaga " ! hahahahha

17 godina
goust78 kaže...

Jaca strana PS4 je ta sto mozes ako kupis igru na BD imati neograniceno acc pa ako te banuju na jednom samo napravis drugi acc i pici !Inace na pC nalogu sam 72 nivo(sto mi se prenjelo i na PS4) i imam podosta coins bostova ali nema sanse da mrdnem od standardnih igraca !

Ja bih canu i fernandinhu zamijenio mjesta 

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ja bih canu i fernandinhu zamijenio mjesta 

Pa ne znam, nekako volim da mi je blizi golu(protivnickom) Fernandinho jer ipak ima bolji sut ?! :)

Za 20 dana na pS4 omjer cca  70-30 -100 stim da je drug izgubio bar 30 tekmi,jebem ga ...

Skupa sa pc smo odigrali oko 400-450 komada sto nije ni lose .  :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 8:50 (goust78).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ako kupiš coinse prvi put neces dobit ban, cak ni drugi put...

Samo kad kupis potrosi odmah sve , jer ce ti EA za par sati dati upozorenje i uzet sve coinse što trenutno imas.

Imam nešto coinsa viška , u koga bi vi preporucili ulozit  ( 200 k , PC ) ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Godinama igram 4-3-3 a od pojave 4-3-3(4) prešao sam na tu formaciju. Prošle godine sam probao 4-3-2-1 da bih ove godine prešao na tu formaciju jer mi trenutno odgovara. Malo me je poljuljao ovaj black friday jer sam bio sve rasprodao a pad cijena dogodio se tjedan dana ranije tako da nisam povratio sve igrače u klub. Interesantno je da je bio dobar totw i da se otvorilo puno packova i da je market na PS4 narastao preko 4 milje ali nije se dogodio očekivan pad cijena za sve kartice. Neke su dobro pale a neke cijelo vrijeme držale cijenu. Kad se sjetim da je Sada čekam da se opet u 12 mjesecu dogodi neki pad cijena a ako ne, onda čekam početak sljedeće godine i toty. Ne dam novca za neke igrače koliko sada stoje na marketu. Trenutno mijenjam ove dvije momčadi u igri.

Pa jebeš mi sve pa kako imaš ovakve sastave haha, trgujem mal mal, tekmi sam možda odigrao oko 150 ukupno, imam 6 prosječnih sastava 81-83 (bundes, serie a, primera, ligue 1, hrvatska, man city) i sa strane 350k s kojima sad pokušavam složiti BPL, možda sam se malo zajebao jer sam svašta kupovao i probao složiti ekipa liga petice umjesto da sam sve pare tukao u 2 ubitačna sastava...

I da, vidim da uvijek u sredini imaš 3 fizikalca, nemaš klasičnog playmejkera, kako to izgleda na terenu ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 9:59 (CrazyMan).
9 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Mamula97 kaže...
Maverick moze, javi se na ps4 u 6 bicu online

Kako prodje obracun kod OK Corrala ? :)

Meverick je izgleda " vaga " ! hahahahha

1. runda

2:1(L), 2:1(W), morali smo igrati majstoricu u kojoj se bolje snašao kolega Mamula.

2. runda

1-0(L-penal na samom rubu kaznenog). 0-0(D), opet se kolaga Mamula pokazao spretniji

3. runda

2-1(L) od druge se ne sjećam rezultata, ali opet je bilo napeto kao sam vrag i kolega se pokazao ka spretniji.

Odličan igrač sa oodlično posloženom ekipom i sustavom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 10:12 (TheMaverick).
9 godina
neaktivan
duYe kaže...

Ako kupiš coinse prvi put neces dobit ban, cak ni drugi put...

Samo kad kupis potrosi odmah sve , jer ce ti EA za par sati dati upozorenje i uzet sve coinse što trenutno imas.

Imam nešto coinsa viška , u koga bi vi preporucili ulozit  ( 200 k , PC ) ?

Znaci ako kupis tim ili otvaras packove nikom nista ?!Ne uzimaju ti tim ?

9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

I da, vidim da uvijek u sredini imaš 3 fizikalca, nemaš klasičnog playmejkera, kako to izgleda na terenu ?

Ja se drzim Movie skole 3 mrcine u sredini ali recimo ,Tohinho igra sa 3 CAM-a na CM pozicijama sa nikakvim DEF i PHY pa je opet uspjesan !Volio bih da nadjem odgovor da li je bolje dobar pass za CM ili DEF i PHY.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 10:23 (goust78).
9 godina
neaktivan
Maverick dobar igrac, svaka tekma bila sa obostranim dobrim napadima, goust ako si na ps4 dodaj nas pa bi mogli isto igrati po 5k-10k nagrade, zanimljivije je :)

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ko igra sa bpl timom nek proba mbokanija u spicu, 79 je i nije rare ali lik je zvijer, dobijem ga sinoc na draftu i izdominira, kupim ga i u 3 utakmice u div2 5 golova je dao, masina

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Pa ne znam, nekako volim da mi je blizi golu(protivnickom) Fernandinho jer ipak ima bolji sut ?! :)

U formaciji koju igraš idealan CDM ti je s w/r  medium/high. Dva CM su s idealnim w/r  high/midium. Ekipa stavlja igrače na neodgovarajuće pozicije a onda se čude zakaj im je rupa na određenom dijelu terena te zašto igrači ne ulaze u prazan prostor ili priključuju se napadu. To kaj netko ima par bodova veću ocjenu na udarcu po golu ne znači da je idealan za tu poziciju.

9 godina
neaktivan
Tu gdje mu je can je najbolje kantea staviti i lijevo gdje je ali ubaciti dembelea, fernandinjo mize ostati desno bez problema
17 godina
CrazyMan kaže...

Pa jebeš mi sve pa kako imaš ovakve sastave haha, trgujem mal mal, tekmi sam možda odigrao oko 150 ukupno, imam 6 prosječnih sastava 81-83 (bundes, serie a, primera, ligue 1, hrvatska, man city) i sa strane 350k s kojima sad pokušavam složiti BPL, možda sam se malo zajebao jer sam svašta kupovao i probao složiti ekipa liga petice umjesto da sam sve pare tukao u 2 ubitačna sastava...

Pa gle, trgovanje na marketu uzme više vremena od igranja i stvarno mi ga je dosta. Svake godine kažem, ne mogu više ali pohlepa za coinsima me tjera dalje. I kaj imam od toga? Svaku fifu ostavim s dvije tots momčadi s kojima na kraju odigram stotinjak tekmi i sve ispočetka. Jučer gledam market i cijene bolesno skočile i odmah prodam desetak igrača koji mi nisu neophodni. Bio sam u dilemi opet po tko zna koji put sve prodati dok su cijene ekstremno visoke. To bi mi donijelo zaradu od oko 300k coinsa. No pomisao da bih opet dva dana trebao visiti na marketu kada dođe do pada cijena malo me ohladila. Možda popustim i opet sve na bubanj.

Što se sredine terena tiče gledam da uvijek budu ako je to moguče visoki i jaki igrači jer napad i obrana počinje od njih.

Ako su sposobni uzeti loptu i obraniti napad, pola posla sam obavio. Kante odudara od stereotipa igrača kakvog volim ali kartica je nevjerojatna tako da bez njega ne mogu zamisliti sredinu terena u bpl momčadi. Nedostaju mi još pogba i aguero za bpl momčad i to je to. Trenutno im je cijena bolesno skočila pa mi se ne troše toliki coinsi jer će ubrzo pasti cijenom pa rađe pričekam. A gle, kako to funkcionira u praksi? Meni ok. Nisam skiller pa mi svejedno. Bitno mi je da igrači imaju solidan pas, solidnu skok igru te da se mogu hrvati jer su u ovoj igri gotovo svi sileđije..

Mislim da je slaganje više od dvije momčadi neisplativo. Gubiš coinse a istovremeno ne možeš igrati s više od dvije momčadi. Prije sam radio isto to što radiš ti no onda sam shvatio da je bolje uložiti u dvije dobre momčadi i igrati s njima nego šarati. Kada ti dosade prodaš i slažeš nešto treće s time da ja i ove momčadi uredno prodajem čim im poraste cijena i ponovno kupujem kada im padne cijena tako da na njima ništa ne gubim nego još i zaradim.

Neki dan sam odigrao par tekmi s maverickom i nakon ovih online tertana to su bile tekme baš za gušt. Čisto nadigravanje s obje strane bez silovanja. U našim tekmama godinama standardno pada malo golova. No gušt je igrati s nekim tko ima isto shvaćanje nogometa kao i ti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 13:04 (movie).
17 godina
goust78 kaže...

Ja se drzim Movie skole 3 mrcine u sredini ali recimo ,Tohinho igra sa 3 CAM-a na CM pozicijama sa nikakvim DEF i PHY pa je opet uspjesan !Volio bih da nadjem odgovor da li je bolje dobar pass za CM ili DEF i PHY.

Nekoliko puta sam ti ponudio odgovor koji tražiš svaki mjesec iznova iz godine u godinu. Kreni od tuda pa vidi na kraju kaj ti najviše odgovara.

Inače svima koji igraju na PS4 preporučam otvaranje 2/3 acc pa neka krenu igrati na svakome jer se može. Sada kada krenu ovi giftovi dobiješ dnevno tri a kada kreneš s novom fifom u startu otvoriš tri puta više packova pa je i vjerojatnost da u startu dobiješ nekaj vrijednijeg veća... bar teoretski.. u dva dana igrajući skupio sam ove dvije momčadi. Kalinić je nevjerojatan. Strašna kartica i svakom preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 12:53 (movie).
9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...
Tu gdje mu je can je najbolje kantea staviti i lijevo gdje je ali ubaciti dembelea, fernandinjo mize ostati desno bez problema

Nemam coinsa ni za Kana ni za Dembela. :)

Za sada mora ovako stim da umjesto Alia ide Pereyra !

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

U formaciji koju igraš idealan CDM ti je s w/r  medium/high. Dva CM su s idealnim w/r  high/midium. Ekipa stavlja igrače na neodgovarajuće pozicije a onda se čude zakaj im je rupa na određenom dijelu terena te zašto igrači ne ulaze u prazan prostor ili priključuju se napadu. To kaj netko ima par bodova veću ocjenu na udarcu po golu ne znači da je idealan za tu poziciju.

U pravu si moracu da gledam taj wr od sada .

13 godina
movie kaže...
goust78 kaže...

Nekoliko puta sam ti ponudio odgovor koji tražiš svaki mjesec iznova iz godine u godinu. Kreni od tuda pa vidi na kraju kaj ti najviše odgovara.

Inače svima koji igraju na PS4 preporučam otvaranje 2/3 acc pa neka krenu igrati na svakome jer se može. Sada kada krenu ovi giftovi dobiješ dnevno tri a kada kreneš s novom fifom u startu otvoriš tri puta više packova pa je i vjerojatnost da u startu dobiješ nekaj vrijednijeg veća... bar teoretski.. u dva dana igrajući skupio sam ove dvije momčadi. Kalinić je nevjerojatan. Strašna kartica i svakom preporuka.

Slažem se za Kalinića, ne smije mu se nimalo prostora ostaviti inače pada gol. Na pc ide za 10-15k pa tko radi talijane a ima coinsa, treba ga uzeti svakako.

13 godina
FIFA 17

Gledam uzeti ps4 pro s magentom 1, pa prodati ps4. Zanima me kakva je praksa do sad bila kod vas što ste na ps. Kako je izašla ta nova konzola, hoće li fifa 18 biti na različitom engineu, tj. hoće li ljudi s ps4 moći igrati s ljudima na ps4 pro? Isplati li mi se to uzimat?

0 0 hvala 0
15 godina
jpantalon kaže...

Gledam uzeti ps4 pro s magentom 1, pa prodati ps4. Zanima me kakva je praksa do sad bila kod vas što ste na ps. Kako je izašla ta nova konzola, hoće li fifa 18 biti na različitom engineu, tj. hoće li ljudi s ps4 moći igrati s ljudima na ps4 pro? Isplati li mi se to uzimat?

Bit će identična igra, eventualno će na PS4 PRO izgledati malo bolje i u teoriji na stabilnijem frame rateu ako će buduća izdanja biti grafički puno zahtjevnija. A dal se isplati to je druga priča, pogotovo ako ćeš igraš samo FIFU. Ako već imaš kupca za PS4 onda mislim da ne gubiš previše. PRO se nabavi na njušci za 2700 bez problema.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Ps5 izlazi cca 11. 2020 tako da se mozda isplati uzeti nov ps4 pro...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2016 14:43 (goust78).
16 godina
neaktivan
Kaj se meni isplati kupovat aguera sa nekom chem karticom jer sam znao imati chem na igracu i bili su za kurac. Zato sam uzeo skroz basic ekipu trenutno.

0 0 hvala 0
13 godina

Pa onda kupi basic chem za 200 coinsa ako ti je taj sa chem karticom jeftiniji i stavi na njega.

17 godina
jpantalon kaže...

Pa onda kupi basic chem za 200 coinsa ako ti je taj sa chem karticom jeftiniji i stavi na njega.

Ja bi ih volio kupiti par stotina basic kartica po 200 coinsa ali ne ide... trenutno je oko 2500 coinsa..

9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...
Maverick dobar igrac, svaka tekma bila sa obostranim dobrim napadima, goust ako si na ps4 dodaj nas pa bi mogli isto igrati po 5k-10k nagrade, zanimljivije je :)

Da me kantate ! :)

16 godina
neaktivan
Nisam znao da ima basic kartica uopce :) trazio sam je jednom na marketu ali nisam niti na jednu naletio. Igram na pcu.
Btw PC igraci kada nam dolaze vikend liga nagrade? Gledao sam da su danas trebale ali nista meni

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

@Nece ti dirati ekipu ništa, samo ti coinse uzme koje imaš u tom trenutku....

Jel ima ko if florenzia, vidim da mu se kreće cijene oko 200 k , jel se isplati on?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Bok ljudi!

Novi sam ovdje, pa vas sve pozdravljam :)

Imam par pitanja, ako mi netko iskusniji može ovdje pomoći..

Imao sam poprilično sreće s otvaranjem paketića otkad sam uzeo ovu fifu (izvukao messija, iniestu, mullera), sastavio 4 ekipe 100 chem rate 81-83 i igrajući sa svim ekipama lagano dogurao do 5. divizije bez neke muke.

S obzirom da mi je ovo prva fifa koju sam uzeo, muče me stvari oko prodaje i vrijednosti igrača, formacija i slično..

Sa španjolskom ekipom, iako mi je najjača po ratingu i vrijednosti, mi skoro nikako ne ide - link na ekipu (mogu i ostale ekipe shareati, ako će nekome pomoći):

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ceSpeqxrnMpu6:FFA17PCC

Ne znam da li sam ih neš krivo složio ili se ne slažu baš, pa stalno razmišljam da utopim Messija - jučer je jedan otišao za 1,3M, ali me strah da se onda mogu pozdraviti sa španjolskom ligom.

Ako nekome nije teško pogledati ekipu, baciti koji savjet..

P.S. igram na PC-u..

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Opet u packu WL dobio IF igraca, ne vjerujem jbt. Ovaj put je to Marquinhos, ali kad imam BPL team prodo sam ga. Iso je za samo 45.250, ocekivo sam vise.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice