FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 17
XFX kaže...

sorry zaboravio, imam 250k

Umjesto Pogbe ubaci samo Marchisia ili Pjanića.

13 godina
XFX kaže...

sorry zaboravio, imam 250k

Slažem se sa softom, samo po meni umjesto matuidija stavi ben arfu jer je predobar. I marchisia rađe nego pjanića.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 16:20 (jpantalon).
9 godina
neaktivan
Sta mislite o ovom timu? Neki predlog ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Konacno 6. div fut na ps4  :(

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Aj dodaj me (Mamula97) goust78 da odigramo prijateljsku, ja sam div 2 ali tim mi je 70k
9 godina
neaktivan
Aj dodaj me (Mamula97) goust78 da odigramo prijateljsku, ja sam div 2 ali tim mi je 70k
13 godina
vaskeas kaže...

Ja bi umjesto pastorea uzeo verrattija jer je obrambeno bolji i workrate mu je high/high a ti tu imaš samo matuidija.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ekipa pozdrav, imam jednu molbu, ovo je slika momcadi koju napola vec imam, a danas ostalo kupujem, 

molio bih Vas komentare sto vi mislite i osvrnite se na napad(bez zajebancije) i na sredinu i ako bi sta promijenili 

recite. Uglavnom slika je http://prntscr.com/dda1k7

Mene najvise brine ovaj Chem koji je 93 jer bi volio da je 100. 

Napad mi je jak,ali me muci Dybala koji mi se u premier ligu ne uklapa ,ali imam feeling da bi dobro igro.

Ajde plz hitno neki kom :D Takoder ako bi Xhaku mjenjo mozda neki argentinos na toj poziciji u premieru :D

0 0 hvala 0
17 godina
jpantalon kaže...
vaskeas kaže...

Ja bi umjesto pastorea uzeo verrattija jer je obrambeno bolji i workrate mu je high/high a ti tu imaš samo matuidija.

Ja ne bih. Matuidi će mu držati sredinu terena a pastore je kreativniji od malog talijana i opasniji po gol. Meni odlična kartica. No  sto ljudi sto čudi. Najbolje složiti kako nekome paše a ne kopirati nekoga drugog.

13 godina

To je istina, iako verratti ima bolji long i short passing, ali neće uvijek napadati. Za napad ima rakitića i ben arfu.

13 godina
nitro66 kaže...

Ekipa pozdrav, imam jednu molbu, ovo je slika momcadi koju napola vec imam, a danas ostalo kupujem, 

molio bih Vas komentare sto vi mislite i osvrnite se na napad(bez zajebancije) i na sredinu i ako bi sta promijenili 

Napad mi je jak,ali me muci Dybala koji mi se u premier ligu ne uklapa ,ali imam feeling da bi dobro igro.

Ajde plz hitno neki kom :D Takoder ako bi Xhaku mjenjo mozda neki argentinos na toj poziciji u premieru :D

Makni to drvo od xhake stavi tu pereyru i uzmi lanzinija na cam. Taj chem ti nije točan. Imaš ti stotku jer nema razloga da bi ti svi igrači bili na 9 chem. Ako sam u krivu, premier league menađer i to je to

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 18:28 (jpantalon).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

trazim igrace koji igraju fifu 17 na pc-u radi organiziranja balkan lige.

javite mi se na origin : djkowa

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Dybala je ljevak i ja uvijek takve igrače stavljam na kontra stranu. Znači u ovoj situaciji meni bi aguero išao lijevo a dybala desno i od tuda bih počeo slagati momčad. 

Recimo ja bih s ovakvom momčadi probao. Ako ti lanzini ne odgovara imaj na klupi CAM-a po guštu no s njim ti dybala ima full che. Kad krene tekma stavi kaj hoćeš na cam poziciju. Ja bih stavio kada tekma krene pastorea jer je meni idealan na CAM-u.

http://www.futhead.com/17/squads/2716099/

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 19:43 (movie).
11 godina
FIFA 17

Novi sam u fif 17 pa me zanima da li se uopce isplati igrati ta vikend liga tj pokusavati uopce kvalificirati , btw mogu reci da sam dosta dobar

0 0 hvala 0
10 godina
Osvojena prva divizija, kvalifikovao se za vikend ligu. Dosta za danas :-D
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ruya svaka cast :)
Kakvu ekipu koristis?
11 godina
protjeran
FIFA 17

Evo i ja sam u prvoj diviziji i nešto sam kužio.

One gluposti sa player instraction su me koštale bodova i bodova.

Napravio standardnu ekipu iz BPL sa kojom igram dugo u kojoj su mi Mane, TOTW Hary Kane i Marital u napadu u formaciji 4321 i sve pobjeđujem sa vrhunskom igrom.

Nema više nerviranja,kad ti ekipa samo stoji i ne miču se sa svoje polovice jednostavno dolazim sa dosta igrača u završnicu radim što hoću.

Reko idem iskopirati ove player instraction-e na drugu fromaciju kad pogledam sve na default.

I nema šanse da ću ih vraćati jer sa ovakvom lakoćom i guštom odavno nisam igrao.

Inače Erikksen je toliko dobar da je to čudo.Šut sa obe noge,asistncije i dodavanja još kad ima green link sa Kane-om to odlilčno izgleda.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mkhtarian ili Mahrez za RF? Bpl tim

0 0 hvala 0
10 godina
Mamula97 kaže...
Ruya svaka cast :)
Kakvu ekipu koristis?

Danas ove dve slozio

11 godina
protjeran
Jel se kupovo pointse ili ?
9 godina
neaktivan
Odlicne ekipe.
Vidim vecina vas ima dosta dobre igrace, tj skupe pa me zanima imate li sta da mi predlozite za te coinse, na koje nacine ste vi stigli tako brzo do doata coinsa, ja sam skoro tri sedmice aktivan na fifi i imam igrace u vrijednosti 150k

0 0 hvala 0
10 godina
Boixus, ako mene pitas ne, sve igrom zaradjeno i mzd nedan deo marketom jedno vreme
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Ja igram od prvog dana i sta znam vecinom igrom je sve zaradjeno, eto za to sve vreme igranja oko 1m gotovine, malo jace, inace probao sam market i nemam strpljenja ja za to, od skupljih ja sto sam probao ovaj aubameyang je zivotinja, najbolji igrac do sad skojim sam igrao u futu ikad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Moze li mi neko reci kakve settingse koristi online.

Triba li sve assisted ili semi , je li vam shooting na semi itd.

Meni je shooting na semi i imam velikih problema kad izadem sam na golmana a nisam ni neki 

expert jer moj maksimum je 4. liga

0 0 hvala 0
10 godina
Kod mene je sve na default
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ruya preko cega igras, ps4, pc?
10 godina
Mamula97 kaže...
Ruya preko cega igras, ps4, pc?

Ma preko pc-a nema se para za ps4 jbg 

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Moram priznat, ovi 82+ SBC-i su me zbilja obilno nagradili, napravio sam ih ukupno 7 komada i dobio u Reusa, Mullera i sad još i Lewandowskog koji na PC idu za oko 600k coinsa ukupno čini mi se. Nije loše ;)

Sad mi je Bundesliga daleko najjača ekipa, ako imate kakvih savjeta za još to poboljšati javljajte :)

Bundesliga Bundesliga
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Džaba kad ih ne možeš prodati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Obzirom da prošle godine tokom cijele sezone nisam dobio nijednog takvog igrača u paketima, a kamoli tri, ne bunim se. Ovako ću bar igrat s njima, inače Reusa i Lewandowskog ne bi vidio u momčadi valjda nikad :p

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice