FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 730.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Diego costa za mene 4 utakmice 8 golova i 2 asistencije a stim da su 2 lika na poluvremenu pobjegli.

Šut s obe noge je nevjerovatan,88 phy i više ti ne treba
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da trazim CAM poziciju dobru. Uzeo sam momcad onako sa slike samo sam u CB ubacio Kompanya umjesto Funes Moria i na CAM trenutno Mata

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Napravio sam kostur momčadi sa 13-14 igraca al mi se stalno ozljeđuju.
Pa me zanima sali da potrosim coinse na popunjavanje pozicija sa malo lošijim igračima ili ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

MOVIE šta kažeš dobio sam IF karticu Škrtela i Brozovića u jednom peku. Da li da ih prodajem odmah ili čekam tjedan dana nešto si pričao da cijene padaju. Trenutno kod mene idu oboje po 13k znaci sramota haha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nitro66 kaže...

Evo ajde neka mi pojasni neko, igram single player draft reko idem probat mozda tu malo vise srece budem imao. Krene prve dvije utakmice razbijam PC 6-0 svaku. Dodjem na 3 utakmicu protiv Redbull lepziga i nemogu golu prismrdit ubiju me 2-0. 

Ajde a biro sam tezinu professional...na koju foru? Nije namjesteno? Ne uopce

Ako igraš single player na PRO težini, zadnju tekmu ti stavi na razinu više, znači world class. Tako da ako igraš semi-pro, zadnja tekma je na PRO težini...

11 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Da trazim CAM poziciju dobru. Uzeo sam momcad onako sa slike samo sam u CB ubacio Kompanya umjesto Funes Moria i na CAM trenutno Mata

meni je eriksen na CAM i odlican je. 
On i Costa mi glavni strijelci.

Za ovog gore sto je stavio Shaqirija, ja sam imao IF shaqirija i bio mi je zak*rac, vise mi lezi Mane sto puta, sad mi je mane RW i lik kida. ima prejeben pace

17 godina
Silhuette kaže...

Mene isto zanima kako natertati krila da trče ispred mene kad cam ima loptu na 3/4 terena ? Postavke su get in behind na oba krila ali oni čekaju na svojoj pioziciji i tek kad dodam loptu kreću... Nije frka ako protivnik ima sporu obranu ali ako je imalo brža onda je čupavo

Tako da lijevi analog okreneš u smjeru tog igrača i stisneš L1 i igrač ti se počne otvarati i ulaziti u prostor. Ista stvar je kada s krilom probiješ stranu i želiš centrirati i da vidiš kako ST ulazi u 16 m u prazan prostor na centaršut.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Malo pauziram FUT, krenio igrali online seasons, znači preporodio se haha nema skriptiranja, nema momentuma, kako igraš tako ti i bude. Protutnjao od 8 do 5 divizije sa scoreom 18-3-3, i sad u 5-toj imam 3-0-0, bio u početku igrao sa sitijem, sad stavio real madrid (jbga), ovvyjeva taktika 4-3-2-1 s custom instructions. Obrana savršena, u napadu se malo zajebavam i promašujem, ali pobjede su tu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gstone kaže...

Za ovog gore sto je stavio Shaqirija, ja sam imao IF shaqirija i bio mi je zak*rac, vise mi lezi Mane sto puta, sad mi je mane RW i lik kida. ima prejeben pace

Znači jedino mjerilo kod igrača ti je pace? Shaqiri ima sve. Doduše nesto je sporiji od manea ali u svim drugim statsima je miljama ispred njega. U 45 tekmi zabio je 20 golova i ima 25 asistencija. Niti s jednim krilom nemam takvu statistiku. No kuzim da svaka kartica nenodgovara svakom igraču. Meni je mane ispod oxladea.  I on mi je bolji od njega na toj poziciji... sto ljudi, sto čudi...

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Gstone kaže...

Znači jedino mjerilo kod igrača ti je pace? Shaqiri ima sve. Doduše nesto je sporiji od manea ali u svim drugim statsima je miljama ispred njega. U 45 tekmi zabio je 20 golova i ima 25 asistencija. Niti s jednim krilom nemam takvu statistiku. No kuzim da svaka kartica nenodgovara svakom igraču. Meni je mane ispod oxladea.  I on mi je bolji od njega na toj poziciji... sto ljudi, sto čudi...

a ne znam, jednostavno mozda ne lezi mojoj taktici, probao sam s njim bar 15ak utakmica i nista, 3 asistencije i gol, ali spor, ne krece se kako meni odgovara. mjenjao mu i chem i onda vidio da nije to to, vratio se maneu te opet nastavio po starom

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Gstone kaže...

Meni je običan Shaq definitivno najbolje desno krilo u PL (IF nisam probao, a ni za rozog Sterlinga se nisam na vrijeme odlučio), jak, brz s odličnim driblingom, jakom ljevicom... čovjeku više ne treba.

Inače u tjedan dana sam napravio nekih 500k profita na transferima, tako da s 1.8mil čekam crni petak... i sad se sve razmišljam... sve novce u jednu momčad (CR,Bale,...) ili dvije (Ibra, Pogba, IF Eden... i Pires, Griezman...).

Jel vi imate dvije momčadi ili samo jednu?

11 godina
neaktivan
soft kaže...

Jel vi imate dvije momčadi ili samo jednu?

Imam 2 ekipe.
Druga mi je ekipa afroamerikanca :D Svi s afro frizurama, luiz, fellaini, sanches, witsel i slicno, trener neki kosati urugvajac (silver) 
nekad bolje s njima odigram nego s ovom Premieerligom

11 godina
protjeran
Kad ce novi marque matchups izaci ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Kad ce novi marque matchups izaci ?

Vjerojatno kao i inače, u petak.

14 godina
movie kaže...
Silhuette kaže...

Mene isto zanima kako natertati krila da trče ispred mene kad cam ima loptu na 3/4 terena ? Postavke su get in behind na oba krila ali oni čekaju na svojoj pioziciji i tek kad dodam loptu kreću... Nije frka ako protivnik ima sporu obranu ali ako je imalo brža onda je čupavo

Tako da lijevi analog okreneš u smjeru tog igrača i stisneš L1 i igrač ti se počne otvarati i ulaziti u prostor. Ista stvar je kada s krilom probiješ stranu i želiš centrirati i da vidiš kako ST ulazi u 16 m u prazan prostor na centaršut.

Što je tebi L1 ? Mislim kako imaš postavljene tipke classic ili alternate ?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Dobro koja picka materina je sa ovom igricom tamo na Player Roles mi stoji da kornere izvodi Bains a u igrici mi jebeni lloris ode i izvodi korner i zajebem se svaki put jer hocu brzo izvest. Onda na penalima opet prvi koji puca jebeni golman a nije tako nariktano bilo.

Uglavom 117k dao jucer za Sanceza na LW frajer je goli kurac brijem ga prodat vratit coinse i uzet nekog drugog. Za sada sam isprobao Depaya i dobar je samo sto ima utakmice di je glup ko tri kurca,a ima tekmi di je jebeno dobar.

0 0 hvala 0
17 godina
Silhuette kaže...

Što je tebi L1 ? Mislim kako imaš postavljene tipke classic ili alternate ?

classic a L1 je uvijek L1 te napraviš već opisanu radnju ako želiš da te bočni ili krilo prate u napadu te da ti se otkrivaju i ulaze u slobodan prostor.

11 godina
neaktivan
nitro66 kaže...

Dobro koja picka materina je sa ovom igricom tamo na Player Roles mi stoji da kornere izvodi Bains a u igrici mi jebeni lloris ode i izvodi korner i zajebem se svaki put jer hocu brzo izvest. Onda na penalima opet prvi koji puca jebeni golman a nije tako nariktano bilo.

Uglavom 117k dao jucer za Sanceza na LW frajer je goli kurac brijem ga prodat vratit coinse i uzet nekog drugog. Za sada sam isprobao Depaya i dobar je samo sto ima utakmice di je glup ko tri kurca,a ima tekmi di je jebeno dobar.

nisam ni ja zadovoljan bio s njim na LM/LW pa ga stavio u napad, chem je manji ali opravdava ulogu

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pitanje,

Pocea sam tek igrat FUT, i piše mi da nisam još dovoljno odigra da mi mogu imat pristup marketu. Kako to funkcionira?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gstone kaže...
nitro66 kaže...

nisam ni ja zadovoljan bio s njim na LM/LW pa ga stavio u napad, chem je manji ali opravdava ulogu

Ne smeta te High/High workrate na njemu kao napadaču? Igraš ga u kojoj formaciji?

16 godina
neaktivan
U napadu mi je Sturidge Daniel koji je zver :) Sanceza nisam u napad stavljo kao LW karticu jer ovog ne bi mjenjao. Ostavit cu ga jos malo uzet depaya pa ih switchat i kad skupim pare lupit Hazarda
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pise mi - Continue to play FUT 17 on PC to unlock access to the Transfer market

Koliko to triban odigrat ?

I jel dovoljno da igram one single player cupove, jer nedami se igrat s ovim igraćima online sezonu , samo da skor pokvarin.

I zna li tko koji način kako da sto brže ovo riješim?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ljudi ja se ne mogu ulogirati na companion app piše mi opet early acess.

Koga mogu kontaktirati da mi se ovo riješi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nesto cudno mi se danas desilo dok sam igrao fut
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sta da radim sa IF Škrtelom i Brozovicem? Prodaju se po 13k trenutno, da li ima neko iskustva jako sam slabo pratio market, oce li se dizat cjene nakon ovog tjedna ?

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Sta da radim sa IF Škrtelom i Brozovicem? Prodaju se po 13k trenutno, da li ima neko iskustva jako sam slabo pratio market, oce li se dizat cjene nakon ovog tjedna ?

A gle, teško je nešto konkretno reći. Efekti ovog vikenda osjetit će se sigurno narednih desetak dana jer će market biti zatrpan. Znači velika ponuda niže cijene. No ulazimo u 12 mjesec kada ćemo opet biti zatrpani blagdanskim pogodnostima a odmah nakon toga ide toty. Mislim da ulazimo u period niskih cijena tamo negdje do kraja prvog mjeseca..

12 godina
neaktivan
Bi li mi neko posla sliku sa provjerenim BPL teamom? Imam 110k coinsa,ako bi se neki solidan tim dao sloziti. Vecinom igram 433(4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bi li mi neko posla sliku sa provjerenim BPL teamom? Imam 110k coinsa,ako bi se neki solidan tim dao sloziti. Vecinom igram 433(4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

nema tu provjereno sve zavisi što tebi odgovara.

Ja igram 4321 ali to je dosta slična formacija.Izbacio sam neke svoje jer su ti preskupi.

Izbaci Sakha i stavi nekog bržeg.Ja korisitim Smallinga i Bailya i skroz su dobri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Meni shadow Bailly i Kompany možda najbolja kombinacija što sam probao ove godine
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice