FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 730.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Živa istina.

Imao sa 16 pobjeda u 17 utakmica u prvoj i dtugoj ligi.
Sad 5 poraza u nizu u trecoj.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

O čemu vi pričate? Kakva skripta? Stalno se govori o tome kad naprimjer protivnikov golman sve brani,njemu sve uđe u gol,mi ko da nemamo golmana,samo stative i grede pogađamo,skriptirano smeće.A kada naš golman sve brani,nama sve uđe,protivnik jednostavno promaši nemoguće,onda je to ništa.Dajte ljudi budite realni FIFA nije skriptana nego nemate sreće u toj tekmi i to je to.Nemoj samo da bi mi neko rekao da nije nikad mu se desilo da je bilo sve na strani njega.

Ja pričam o tome da imam neuera i de geu i da primaju takve golove da je to smiješno. S druge strane imam golmana od 300 coinsa koji nije zajebao gol od 9 mjeseca. Malo čudno, zar ne? Isto tako više puta sam rekao da ne razaznajem kada ja pobjedim a kada mi igra pomogne. Neki dan sam igrao s likom i dobijem 1-0. Lik je imao bar 7/8 mrtvih šansi ali nije mogao zabiti da smo igrali dva dana. Ako mi u jednom napadu pogodi dvije ststive i prečko kako bi ti to nazvao? Nedostatkom sreće? Ja ne bih. Ja bih to nazvao jebanjem u zdrav mozak. To se događa svakodnevo. Malo ti igra da pa ti malo uzme. Svatko normalan je protiv toga. Kažeš igra nije skripta? Ako nije zašto većinom golovi padaju u 45 i 90 minuti? Zašto u 90 minuti neki dan izvodim slobodan udsrsc na centru i hoću dodati igrsču koji je 5 m od mene a igra doda protivniku koji sam dtoji u krugu na centru i lik se sjuri, zabije i kraj tekme. Zar sam toliko glup da idem dodati protivničkom napadaču loptu u idealan for? Daj ne budi smiješan. Ova igra je sprdnja i s time smo se pomirili i jedino kaj možemo je plakati na ovakvim mjestima.

To što ti dodaš njegovom igraču je tvoj problem,a ne zato jer je 90 minuta,da si dodao loptu u 4 minuti vjerovatno bi isto pao gol.Slažem se s tvojim da ti igra malo uzme pa ti daje,ali jebiga.Skriptana nije,a sigurno nije i zato što ti imaš prejak tim,pa nemožeš pobjediti sa takvim timom,vidio sam ti na PS tim,sa takvim timovima ljudi u TOP 100 završavaju,e sad..

17 godina
nidjoPro kaže...

To što ti dodaš njegovom igraču je tvoj problem,a ne zato jer je 90 minuta,da si dodao loptu u 4 minuti vjerovatno bi isto pao gol.Slažem se s tvojim da ti igra malo uzme pa ti daje,ali jebiga.Skriptana nije,a sigurno nije i zato što ti imaš prejak tim,pa nemožeš pobjediti sa takvim timom,vidio sam ti na PS tim,sa takvim timovima ljudi u TOP 100 završavaju,e sad..

Gledaj, pa nisam budala. Protivnik mi je iza leđa. Dodajem igraču ispred sebe. Stisnem x i on se okrene i doda ovome iza leđa zato što je opet iza napadača bio jedan moj igrač večeg ovrl i igra si je zamislila da bi bilo dobro dodati njemu. Što da ja tu napravim? Počeo sa zbog takvih situacija slobodnjake napucavati što dalje prema protivničkom golu. Onda zaboravim i hoću se normalno dodati i problemi.. Inače u ovoj fifi prosjek mojih uspješnih dodavanja je oko 88%. Ima tekmi da imam po 95% točnih dodavanja. Zar nije onda čudno da kao zadnji idiot odigram u for protivnika u zadnjim sekundama tekme? Lik do tada do lopte nije došao cijelu tekmu. Samo se grčevito branio i na kraju zabije ni kriv ni dužan.

Gdje sam ja rekao da ne mogu pobijediti? Pa imam tri puta više pobjeda od poraza. Vidim da neke stvari jednostavno ne možeš shvatiti. Mene u ovoj igri smetaju idiotizmi a ne porazi. Zbog toga me ne vesele niti pobjede. Ja liku dam pet komada i živčan sam jer mi neuer proguta gol kao zadnji idiot. Onda taj gol ovdje postam. No ja nisam zbog toga izgubio, mene to samo ekstremno smeta i živcira. Doduše, neki put i izgubim kao u gore opisanom krivom dodavanju mimo moje volje, ali to su rijetke situacije. Idiotizmi u ovoj igru su česte i svakodnevne situacije.

Kakvu ja momčad imam, to nije ništa posebno. Takvu momčad ima na tisuće igrača a bolju od moje ima isto tako na tisuće igrača. Nećeš vjerovati ali svi ne mogu biti u top 100. Ja sam s ovom momčadi mogao svakoga dobiti i od svakoga izgubiti. Većinu sam prodao i čekam razvoj situacije na marketu sljedeći tjedan. Ostavio sam si samo engeleze a u njima nema preskupih igrača..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 13:03 (movie).
13 godina
FIFA 17
Pratim od jutros igrače Chelseaja ako uleti neki jeftino za preprodaju ili SBC.
Ispod 2500 coinsa nije bilo igrača i sad pred par minuta hrpa njih idu po 1500 coinsa.
Šta je procurilo da ipak nije Hazard u pitanju ili koji klinac se događa?
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
Pratim od jutros igrače Chelseaja ako uleti neki jeftino za preprodaju ili SBC.
Ispod 2500 coinsa nije bilo igrača i sad pred par minuta hrpa njih idu po 1500 coinsa.
Šta je procurilo da ipak nije Hazard u pitanju ili koji klinac se događa?

15 godina
movie kaže...
 Nećeš vjerovati ali svi ne mogu biti u top 100. 

Po mojoj procjeni, nekih 150 ih može.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
FIFA 17

imam osecaj kao da su sjebali malo odbranu ovim zadnjim updateom ili sam ja preko noci zaboravio da igram odbranu i krenuo da ispadam ko magarac.jbt osedecu od ove vikend lige.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Sva tragedija ove igre sagledava se u ovome golu a oni se s time još hvale na svojim twitter i fejs stranicama

https://gyazo.com/a320c588f89ee5a8552ab76183f49169

cijelu akciju kako bočni ispada i kako pada gol možete pogledati ovdje.

https://twitter.com/easportsfifa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Vidim da nema igrača Chelseaja u SBC-u pa su zato pale cijene.

Oni koji su Belgijance kupili na vrijeme su profitirali :)

P.S.

Treba jedan Belgijanac TOTW za riješiti jedan od zadataka... mislim da će Hazard teško u mom timu završiti, da ne kažem nikako :(

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2016 13:27 (Skilledžija).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

oooo jebem ti igru, prije sat nudio za batshuyaia za 60k (crnu karticu) i ode mi za 60500
Imao guzvu na poslu, sad gledam, nema ga ispod 100k ccc

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

prodao IF manolasa uzeo mirandu tim mi je prodisao 3:0 pa 3:1...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
movie kaže...

Vidim da nema igrača Chelseaja u SBC-u pa su zato pale cijene.

Oni koji su Belgijance kupili na vrijeme su profitirali :)

P.S.

Treba jedan Belgijanac TOTW za riješiti jedan od zadataka... mislim da će Hazard teško u mom timu završiti, da ne kažem nikako :(

A ja jučer gledam IF Carrasca da si ga uzmem za BBVA momčad po 63k... i židov u meni reko, ma past će on na 50k za tjedan dana... i sad je izumro Carrasco na XB marketu. Krasno.

13 godina
Gstone kaže...

oooo jebem ti igru, prije sat nudio za batshuyaia za 60k (crnu karticu) i ode mi za 60500
Imao guzvu na poslu, sad gledam, nema ga ispod 100k ccc

Piše u zadatku TOTW tako da nisam siguran da crni može proći?

Isto i Fellaini za noć vještica.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 17

dobro bubreg ne traze za hazarda.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

a ne znam, ja ga htio nevezano za to. imam osjecaj da ce oko boxing daya vise igrat
Svakako nisam mislio rjesavati ove questove. ne treba mi hazard

Inace, kupio ovaj jedan paket od 25k i dobijem IF bolasia, vidim da sad ide za 55k. Ne znam sad dal ga prodavat ili osvatiti na LM a Alexisa sa LM prebaciti u napad s Costom.... hmmmm

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Batsuayi i Fellaini u padu žestokom tako da ih se izgleda ne može koristiti za SBC.

Sad eventualno lov u mutnom pa ako netko ulovi Chadlija ili Carrasca po staroj cijeni.
Ovi ostali su nedostižni jer im je cijena paprena pa se ne isplati.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Za one koje kazu da ne postoji scripting.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

gaitan se oporavio od povrede, a crna kartica mu kosta 50k...
On je sigurni prvotimac i dobra investicija

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sve 5 stari,razumijem sve,no ono je moje osobno mišljenje.Svatko ima pravo na mišljenje.
11 godina
protjeran
Ovo osvojio draft i bome lijepo hehe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Sva tragedija ove igre sagledava se u ovome golu a oni se s time još hvale na svojim twitter i fejs stranicama

https://gyazo.com/a320c588f89ee5a8552ab76183f49169

cijelu akciju kako bočni ispada i kako pada gol možete pogledati ovdje.

https://twitter.com/easportsfifa

Ispada jer je u krivom trenutku stisnuo tipku za izbijanje/dodavanje pa mu je lik skocio prerano. Tu je igrac kriv.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
protjeran
Vi koji ste iskusniji na marketu dali da odmah prodam mertensa za 140k ili da malo pričekam?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sta se dogadja ovo sa vikend ligom danas, kontrole kasne cak po 2-3 sekunde, nekad malo krace ali ne moze se igrati, ja danas dve odigrao i ne smem vise, da li je to neki novi cit ili nesto drugo, znaci u sezoni mi radi sve normalno samo vikend liga. Ima li jos ko takvih problema?
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

na xboxu1 mertens 270k

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Tko ima BPL team, nek uzima odmah IF Depaya, frajer je brutalan u ovoj mojoj formaciji 4-3-2-1 na LF poziciji. Dere iskosa lijevom driven shoot, svaki mi je uso. U 4 tekme weekend lige, 4 gola i 2 asistencije.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Ispada jer je u krivom trenutku stisnuo tipku za izbijanje/dodavanje pa mu je lik skocio prerano. Tu je igrac kriv.

Ma nije toliki problem što je bočni ispao nego kako lik primi loptu i iz koje pozicije i iz okreta pogodi suprotne rašlje. Mislim kakve veze s realnošću imaju takvi potezi. Čisti cirkus.

11 godina
nidjoPro kaže...
Sve 5 stari,razumijem sve,no ono je moje osobno mišljenje.Svatko ima pravo na mišljenje.

Znam da je to tvoje osobno misljenje, ali i misljenje je bilo da je Zemlja ravna.

Zato imas dosta cinjenica kao sto sam postao i dokazi upucuju da ima nepravilnosti tj scriptinga.

17 godina
Spacecraft kaže...
nidjoPro kaže...

Znam da je to tvoje osobno misljenje, ali i misljenje je bilo da je Zemlja ravna.

Zato imas dosta cinjenica kao sto sam postao i dokazi upucuju da ima nepravilnosti tj scriptinga.

Nećeš vjerovati ali još uvijek dobar dio ljudi misli da je zemlja ravna  pa zakaj onda neki ne bi vjerovali da je fifa poštena igra?

15 godina
neaktivan
Gstone kaže...

gaitan se oporavio od povrede, a crna kartica mu kosta 50k...
On je sigurni prvotimac i dobra investicija

ni prije ozljede nije bio prvotimac, a Simeone ga sigurno neće sa štaka odmah na teren gurnut

13 godina
FIFA 17

Evo situacija koju je movie spominjao.

Izvodim aut i dodajem prvom igraču desno, a on baca drugom igraču kojeg niti nema na ekranu u tranutku izvođenja.

Iz te akcije sam dobio gol za 1-1.

Jbga, lik je morao nekako zabiti pa ga je igra malko pogurala.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice