FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 731.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
tomislavivic kaže...

Da li je moguce u broncanim paketicima dobiti broncane IF IGRACE?

A gdje bi ih drugdje trebao dobiti nego u brončanom packu?

Nego, opet mi se piše autogol a ne gol reusa iako mi nije jasno zašto je ovo autogol? Ovo se često događa a u zadnje vrijeme čak mi izostavi neke golove pa ih ne mogu sve vidjeti nakon tekme. Ova je igra definitivno u banani..

Nema samo idiota u ovoj igri ima ih i na pravim travnjacima. Na 4:15 min sam riknuo od smijeha... kako lik brani..

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 18:51 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi moji, kakav jebeni neuer, degea i ostala mafija.. Ovaj isprdak brani bolje od svih njih zajedno.. jedva sam pobjedio, preznojio sam se :D, al ajd div 1 title osvojen

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Pozz ekipa evo kupio sam FIFU 17 za ps4 i moram reci da sam odusevljen prosle 3 godine sam igrao na PC 

ako bi mogli samo da mi pojasnite neke nove stvari koje su dosle squad build itd nezz sta jos ima i dali se vise isplati igrati FUT DRAFT? 

hvala vam unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ako tko zeli uzeti FIFU 17 na ORIGINU neka se javi

0 0 hvala 0
10 godina
Odusevljen u kom smislu? Pitam jer i ja nameravam preci na ps mada ne jos, kad dobijem na kladionici xd
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

Ljudi jedno hitno pitanje 

Ovako dijelim account po pola sa drugom i on moze nastaviti moju carrer ligu ja isto njegovu.

Da li ima veze ona opcija na Originu enable cloud storage ?

Ako iskljucim to hoce li moci nastaviti moju karijeru i hocu li ja moci nastaviti svoju ako iskljucim to tj hocu li morati ispocetka igrati karijeru ?

Neko ??

17 godina
FIFA 17

Gledam castra kako otvara ovih pet packova od 50k coinsa. Lik nije nazad dobio 40k coinsa. Kakva sramota. U jednom mu najbolji igrač bojan a u drugom bruno. Najjači igrač u pet packova mu je bio švajni..

Sada je prešao na drugi acc pa otvara novih pet packova, no još je gore nego prvi put. Pa to je strašno. Pola milijuna coinsa ili 10k poinsta za ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 0:02 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Soul_eclipse, ja mislim da ces nastaviti tu gde si stao i ako iskljucis tu opciju, ali vidi da ti neko strucniji od mene odgovori. Ja sam to iskljucivao pre i igrao fut normalno.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Gledam castra kako otvara ovih pet packova od 50k coinsa. Lik nije nazad dobio 40k coinsa. Kakva sramota. U jednom mu najbolji igrač bojan a u drugom bruno. Najjači igrač u pet packova mu je bio švajni..

Sada je prešao na drugi acc pa otvara novih pet packova, no još je gore nego prvi put. Pa to je strašno. Pola milijuna coinsa ili 10k poinsta za ništa.

Otvorio sam ih i ja. Najbolje što sam dobio je Terry. Najgore od svega je što ti prije nego što ih otvoriš vidiš Ronalda i ekipu kako ljudima izlazi iz njih, ponadaš se, a ono 34 pace jebeni Terry.

17 godina
jpantalon kaže...

Otvorio sam ih i ja. Najbolje što sam dobio je Terry. Najgore od svega je što ti prije nego što ih otvoriš vidiš Ronalda i ekipu kako ljudima izlazi iz njih, ponadaš se, a ono 34 pace jebeni Terry.

I ja sam mislio riskirati i otvoriti no nakon što sam vidio da lik u 10 packova nije dobio sve zajedno 80k coins brzo sam odustao.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer odigrao tri drafta i u sva 3 ispao u prvoj tekmi. Rekao sam sebi nikad više nakon onog što sa doživio... Jbt., prazan gol na udaljenosti od 1m ja nisam mogao zabiti uz silne zicere prije toga.

Rekao sam sebi, ako protiv mene netko napravi toliko prigoda za gol i igra mu ne dopusti da pospremi loptu iako je sam samcat na drugoj stativi, JA ĆU GA SAM SEBI ZABITI i otjerati u 100 p*cki materini onog mangupa iz EA koji je ovo govno od igre programirao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 8:05 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Kad se dobiju nagrade od vikend lige?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dexxa86 kaže...

i ja se pitam. nadam se danas

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...

Četvrtkom je isplata...

15 godina
FIFA 17

http://www.fifauteam.com/wp-content/uploads/2016/11/A1170-2.jpg

zna neko dal je ovo za gold istina?

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 8:59 (tenac).

0 0 hvala 0
13 godina
tenac kaže...

je

17 godina
neaktivan

da ali ti je to za ps4,za pc mislim da je elite 3

EUNE LOL: frenkySTYLE
12 godina
protjeran
Jebem ti draft namjesteni...u x-u utakmica bezveze lik nabaci nistq ne diram moji naprave penal.i izgubim.pa jebem ti sve na svijetu odma ujutro
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma nema smisla otvarati packova, treba trgovati kao @movie što kaže. Sad ovih dana treba kupovati, vidim da jebeno padaju cijene, a onda slijedeći tjedan prodavati sve po većim cijenama.a pogotov će pasti slijedeći tjedan za black friday. Nakon toga prodavati.. opet oko božića kupovati pa poslije nove godine prodavati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

kad je najbolje prodavat?
vidim sad je sanchez oko 120k a ja nemam toliko da ga uzmem

a dok sam imao 150 on je bio po 190k ccc...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sanchez na xboxu1 90k.
Ja sam rasprodao ekipu i imacu oko 600k kad mi legne nagrada od vl.e sad u velikoj sam nedoumici sta da sklopim hiljadu resenja a ne bas dovoljno coinsa.verovatno cu u napadu probati if firmina jer mi je obican bio super e sad dali ga upariti sa if coutinhom,sanchezom ili hazardom ?? Form.4321 desno imam costu plavog.u sredinu sam mislio vidala mullera i na levom cm imam 1000 resenja.ima li neko neki predlog kako potrositi 600k ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Uzeo Koscielnya još prošli tjedan i platio ga 55k. Budući da nisam zadovoljan sa njim jer igra toplo-hladno, više hladno nego toplo, odlučim ga prodati, kad ono cijena mu pala na 43k. Izvuče se bitanga, a baš mi je izvukao živce. Koliko god sam zadovoljan Smallingom, toliko nisam sa ovim đilkošom, s obzirom na cijenu.

Igrač za kojeg sam se dugo mislio (kao da je sam Aguero kada je cijena u pitanju) i već duže vrijeme odgađam njegovu kupnju, a na kraju se pokazao kao Bog i batina..., da skratim: DIEGO COSTA.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Evo netko je bio ranije trazio da se snima tekma divizije 1 da vidi kako se tamo igra. Ovo je divizija 1 na PS4.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Koje tipke držiš kad primaš loptu tojest kad te igrač napada a ti se okreniš leđima i nedaš mu da ti uzme loptu.
This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
Usao u 7. div ps4, ubise,probao vikend kigu,kvalifikacije,nema sanse!
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Evo netko je bio ranije trazio da se snima tekma divizije 1 da vidi kako se tamo igra. Ovo je divizija 1 na PS4.

Kako možete igrati s tom kamerom? Ja daljnji dio terena niti ne vidim a igrač mi je gotovo kao mrav?

13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Koje tipke držiš kad primaš loptu tojest kad te igrač napada a ti se okreniš leđima i nedaš mu da ti uzme loptu.

L2.

Idem danas gledat ove squad building challenges, nisam ni znao sta je to. I odradim onaj prvi challenge i dam Ozila, Smallinga, Ramseya i Fabregasa. I sad kad sam submito nemam ih vise u klubu uopce? Nisam to uopce znao, sad oni nestali zauvijek a? Kako sam ga fino popusio.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
16 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
Boixus Nois PS kaže...

L2.

Idem danas gledat ove squad building challenges, nisam ni znao sta je to. I odradim onaj prvi challenge i dam Ozila, Smallinga, Ramseya i Fabregasa. I sad kad sam submito nemam ih vise u klubu uopce? Nisam to uopce znao, sad oni nestali zauvijek a? Kako sam ga fino popusio.

Hahah a jesi lik :D da, mjenjaš igrače iz kluba za packove i coine...

13 godina
Cofinho kaže...

L2.

LOL

Dobro si još prošao, mogao si nekog teškaša ubacit poput Ibre, a i cijene su u padu pa imaš sreće :)

Da, sve igrače što staviš u challange gubiš, tj. mijenjaš za nagradu.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 14:51 (Skilledžija).
13 godina
Skilledžija kaže...

Dupli post

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 14:51 (Skilledžija).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice