- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja svoju prodajem zbog microstuttera..Probao sve živo ali ne ide
Lijepo pozdrav. naime, fifa17 mi nije se htjela pokrenuti dok nisam instalirao service pack za windowse 7. medjutim sada kada se pokrene, taman prije nego udje u game menu, kompjuter se cijeli ugasi samo. Probao sam smanjiti sve na settings i opet isto. Ima li netko ideju zbog cega se to dogadja?
Ja svoju prodajem zbog microstuttera..Probao sve živo ali ne ide
Pokušaj sljedeće.
U igrinim postavkama postavi "No FPS limit".
U controll panelu GPU drivera uključi VSync (po mogućnosti adaptive).
Eh, ono što je meni riješilo problem jeste da sam instalirao MSI Afterburner i sa tim softverom sastavni Riva Tuner Statistics Server i u tom RTSS-u sam dodao exe fajl od FIFA 17 i za njega postavio FPS limiter na 60 FPS.
Ova kombinacija mi je u potpunosti otklonila sve microstutter-e i omogućila fluidnih 60 FPS, čak i u cut scenama i replayima.
By the way, imam i5 4460 + GTX 970.
Inače, ako imate te microstutter probleme i u drugim igrama, uvijek pokušajte ograničiti FPS sa RTSS-om, jer na taj način stabilizirate frame pace, tj. frame time na 16,6 ms, što je ključno.
I nikom danas nije brzi gameplay u fut-u na pc verziji?
Nebi se baš složio sa ovim, jer sam kupnjom Handanovića dobio mnogo i jedan je od zaslužnijih što se sada nalazim u DIV 3. Brani u skladu sa statsima i podsjeća me na Čeha, čije sam usluge koristio u prošlim fifama, koji je također bio i više nego odličan.
Ja to malo drukčije gledam. Dok god Handanovič brani onako kako sam ti na gornjoj fotki pokazao to je sranje od golmana. Daj mi 2/3 sekunde da se našetelim na 20 m i taj majstor zbog kojeg si u 3 diviziji neće od 10 udaraca obraniti niti 2. To je problem svih golmana u ovoj igri. Jednostavno ne brane ono što bi trebali braniti a brane ono što je nemoguće. Pogotovo s par metara. Smiješno je da ja puknem visoku loptu a on brani kao da je udarac upućen gotovo pa po travi. No dobro, tebi je Handanovič zaslužan što pobjeđuješ a meni su svi golmani u ovoj igri sranje zbog svega što sam naveo, a probao sam sve vrhunske golmane u igri osim Neuera.
Movie, ima li ubrzanja igre na ps4?
Imao sam predhodnu verziju drajvera, instalirao ovu zadnju, restartovao pc i sad opet radi kao sto je radila, nzm samo da li to ubrzanje moze biti do drajvera ali eto, sad je opet igrivo.
Movie, ima li ubrzanja igre na ps4?
Sve sam danas na PS4 rasprodao pa nemam s čime igrati. Vidim cijene dobre a nema me par dana doma pa nisam propustio priliku..
movie lijepo je pratiti tvoje postove :D
Igras li offline mod npr Carrer Mode,Journey ... ? :)
Igras li offline mod npr Carrer Mode,Journey ... ? :)
Nećeš vjerovati ali još nisam ništa pokrenuo osim futa. No čak i njega slabo igram jer prvi mjesec uvijek visim samo na marketu kako bi multiplicirao coinse pa da si mogu složiti momčad od meni dragih igrača. Ustvari, svake godine imam iste dvije momčadi.. što bi se reklo retardinjo ali što ćeš...
Imam 60 000 coinsa, koju ligu predlazete?

Tko ono ovdje ima hrvatsku momcad? Prepoznao sam ju
Znaci vec 3. puta me izmedu 10te i 20te minute odspojilo, sva 3 puta me odspojilo kad sam igrao s nekim iz HR, niti jednom mi se to nije desilo sa strancima. Nevjerovatno, sto smo blize to su manje sanse da cemo odigrat haha
Kolega ispricavam se za Badelja, nije bas bilo po planu, ako si za friendly dodaj me, mozda uspijemo cijelu odigrat.
Pa jebem ti majku vise igrico...dobro jel zna neko kako glavom pucat ovdje u tri picke materine, znaci jebeni korner kad protivnik izvodi kako da mi igrac glavom ide a ne ko tulava kokos samo gleda sada sam 3 gola prmio od lika kojeg sam guzio cijelu tekmu on samo iz kornera zabija u tri picke materine
Proslu fifu sam trpao iz kornera i nabaca, ali ovu ajme majko :D omjer pogodaka glavom/nogom cca 10:1, nevjerojatno. Dobro mozda i nije toliko cudno kad nogom nemrem zabit sa 5m neometan, a glavom hladno ulazi sa cca 10-11m... Ne znam za vas, ali ja se branim protiv kornera tako da sumanuto tipkam kocku (to mi je pucanje - kontrole kao u pesu) jer ocito nema drugog nacina...
Tko ono ovdje ima hrvatsku momcad? Prepoznao sam ju
Znaci vec 3. puta me izmedu 10te i 20te minute odspojilo, sva 3 puta me odspojilo kad sam igrao s nekim iz HR, niti jednom mi se to nije desilo sa strancima. Nevjerovatno, sto smo blize to su manje sanse da cemo odigrat haha
Kolega ispricavam se za Badelja, nije bas bilo po planu, ako si za friendly dodaj me, mozda uspijemo cijelu odigrat.
ma meni nesmeta kad mi se neki igrac ozljedi kao u ovom slučaju Badelj, imam dvije postave koje u nekim slucajevima mogu i kombinirati (cro,seria a) ...
Malo sam poslozio momcad ipak, posluso sam maverika sto je prico i uzeo si Medela i benegu i mogu rec da mi je sredina sada jako dobro organizirana.
Uglavnom igram na posjed lopte ali onu taktiku od fife vec slozenu i nije lose. Iso sam trenirat defens i dribling i lagano to sjeda na svoje. Cim me bole prsti nakon tekme znam da je dobro odradjen posao.
rezultat govori svoje hehe :D
Jučer sam išao kemijati sa Juanfranom i Filipe Luisom , tako što sam ih uklopio u Calcio A momčad, ali mi se obilo o glavu. Doživio sam niz poraza ali neću se žaliti jer protivnici su stvarno bili dobri i moglo se nešto naučiti. Sada ponovo u DIV 4, u kojoj je krenulo jako dobro, tako da ću se vjerovatno brzo vratiti i početi sustavno igrati svaku tekmu i dokopati se DIV 2.
Možda sam im trebao dati više vremena, ali onaj Albiol me izludio, koliko je trom i kako ispada(a bio mi je potreban zbog Juanfrana), tako da sam sve bacio na market i vratio coinse. Za sada se držim Calcio A do osjetnog pada cijena, a do tada gomilam coinse.
Primjetio sam da je Muriel živa napast jer pravio mi je dosta problema, tako da ću njega probati kao neku vrstu "Jokera" kada zataji Eder ili Icardi.
To si sa mnom vjerojatno odigrao... callemarko nick ak se dobro sjećam?
Pojeo sam gov** i ipak doveo pojačanje iz Juventusa, te sa ovim krećem prema DIV 2:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=etjFsNxKnMl4w:FFA17PCC
Slucajno zalutao na ign adriu: "Nema boljeg načina za obraniti se od bezumnog presinga i izmoriti protivnika od kvalitetnog okreta koji će ga poslati tri metra u krivu stranu!"
I onda se cudimo zasto svi igraju presing i soliraju, ocito je najefikasnije i jos im gaming portali to serviraju kao savjet...