- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U ovoj Fifi u kojoj brzina ipak znači nešto mislim da će bit slaba korist od remplanja u nekim situacijama.. Ili uklizivanje ili ode on. Ne kužim zašto se o tom govori kao o nečem lošem ili zabranjenom,pa na svakoj nogometnoj utakmici ima uklizivanja i to je sasvim normalno dok god se starta ili bar pokušava startati na loptu
Pa baš naprotiv, u ovoj igri brzina ne znači toliko koliko ranijih godina. U remplanju svakoga odnesem jer biram visoke i čvrste igrače. Nitko mi još nije pobjegao i stvarno nemam potrebu za uklizavanjem. Sve je u dobrom postavljanju i čvrstom igraču. Koliko puta mi likovi ukližu u prazno i onda odem ja...
Ok ti imaš pravo na svoje mišljenje i ja na svoje. Ti se remplaj ja ću uklizat i to je to
Dok si u active squadu stisni trokut, otvorit ce ti se meni gdje ti je squad selector i squad builder, e pa negdje ispod toga je i player instructions.
slazem se sa moviejem i paolom maldinijem :D "ako moram uklizavati, znaci da sam negdje gadno pogrijesio". u svakom slucaju, uklizavanje nije problem jer je sastavni dio nogometa. problem je sto suci dozvoljavaju uklizavanja u kojima nema namjere da se dodje do lopte već je isključiva namjera da se prekine igra, tzv. profesionalni faul i to se u igri, za razliku od pravog nogometa (osim hnl-a) ne sankcionira kartonom.
posto su ljudi i inace stoka, ovo koriste da ti polome igraca kao sto su lani koristili onaj sprint sa centra i gol. nema razlike. jedina je nada da ea revidira suce. no, kako je ovaj problem bio i lani prisutan, ne vidim da ce se ista promijeniti.
Napokon me spoji sa nekim domacim i to jos iz Splita.. Ime kluba Hajduk, moj Rijeka, vec vidim bit ce dobra tekma, kad ono kruzic se vrti dole vec u 10toj minuti i connection lost? Steta
ja sam za sad zadovoljan Fifom.
nove animacije pokreta i raznovrsnost suteva su mi za sada dovoljne da se zabavljam.
ali jedna stvar me malo buni/brine.
igram iskljucivo karjeru. i prvo sto sam primjetio da ove godine nema originalne grafike za premier league. no dobro to sam nekako i prezalio :)
ali ono sto me vise smeta je da nisu licencirani svi stadioni PL.
npr. igram Hull - Chelsea i domacin igra na Emiratesu! ili igram Tottenham - Chelsea i domacin igra na Stamford Bridge-u ?! jos sam primjetio da je Crystal Palace igrao na nekom default stadionu.
jel imao netko slicnih iskustva?
jel to neki bug kod mene il ove godine nema svih stadiona?
Kupio Mandzukica i lik svaku utakmicu u napadu napravi 5 prekrsaja i to na nacin da udem u 16m i gradim se i faul u napadu. Centarsut Mandzo skoci opet faul u napadu. Cudno malo, al ne bunim se jer zabija dosta golova i ne moguce mu uzet loptu s gradenjem.
Znam da nam je jednom trener pricoa je uklizavanje zadnja stvar koju ides napravit,tak da movieva teorija ima smisla.

Uhhh...parkirao sam ga u DIV 3 i postaje sve ozbiljnije i ozbiljnije...Uživam toliko u igri da nemam kada kukati na bilo što...Igrao sam svašta nešto kada je u pitanju virtualni nogomet, ali ovo je nešto najbolje do sada...
Imam kompletan Inter u formaciji 4-4-2, a u 4-3-3(2) mi pomažu trojica iz Napolia Insigne, Allan i Ghoulam + Imobile u napadu, kao i Rodriguez iz Fiorentine na poziciji CB koji je odličan, iako sam se dugo mislio za njega. Moram pohvaliti Medela i Benegu jer trče za dvojicu. Beneg mi se čini nekako OP jer razigrava, krade lopte tj. odličan je u defanzivi, + zna ga zašiljiti iz daljine, ima ga svugdje. Medel mi je bio u rezervi dok nisam doživio da su mi se ozljedila trojica u jednoj tekmi, tako da sam ga sljedeću bacio u vatru i ostao pafff u pozitivnom smislu, + što je zašiljio jedan gol skoro identičan onom Tevezovom u Champions league protiv BVB (tko se sjeća...). Pravi mali pitbull tako da za njega kupujem fitnes poslije svake 2. tekme, kako bi ga osvježio za sljedeću, jer šta taj presjeće lopti, nije normalno.
Miranda i Murillo su moja glavna uzdanica u odbrani i ujedno fantastičan stoperski par. Za Mirandu se nije čuditi, jer stasi govore za sebe, ali ovaj Murillo je na terenu kao da ima ocjenu 84, + idealan WR.
U napadu mi je glavni Eder i jedini koji je u stanju postiči hattrick. Ima lijepu brzinu i odličan šut. Icardi bljesne tu i tamo, ali Eder je nekako bolji. Ciro mi igra u formaciji 4-3-3(2) i zadovoljan sam njegovim učinkom, jer pronalazi ga Candreva i Insigne
Pozicije na kojim patim su LB i RB, ali kao simpatizeru Intera, nešto mi neda da dovedem one š*pke iz Juventusa ikao trenutno rasploažem sa 60 000 coinsa za pojačanja. Kada pogledam Marchisia, Higuaina, Barzaglia i Sandra, jednostavno su im statsi "mljac", ali mogu ja i bez njih nešto iskemijati, tako da ću uklopiti Felipe Luisa iz A. Madrida na LB jer se fantastično uklapa, a na RB trebam još vidjeti.
Igram tradicionalno tvrdu odbranu, a kada se dočepam lopte slijedi munjevit kontra napada jer sam tako naštelao taktiku...
Ako netko želi razmjeniti iskustva na terenu, slobodno neka me doda: Origin ID: MaverickCrues

Evo lijep primjer. Udarac s nekih 18 m, golman širi ruke da to nema smisla. Njemu ruke uopće ne idu za loptom niti pokušava braniti. Uz sve to uopće se ne odlijepi od trave a koliko je to sve neprirodno vidi se na drugoj slici gdje mu puca zglob na nozi zbog neprirodnog položaja. Svaki trener golmana mlađedobnih kategorija uhvatio bi se za glavu da mu klinac na ovakav način pokuša obraniti udarac s 18 m. Ne trebam niti napominjati da je lopta završila u golu negdje iznad glave golmana. Meni ovo više nije niti smiješno. Uz tolike novce i svu silu tehnike koje koriste uz razvoj igre, ovakve reakcije su uvreda za zdrav razum.
Znam da nam je jednom trener pricoa je uklizavanje zadnja stvar koju ides napravit,tak da movieva teorija ima smisla.
Neke stvari su se učile u pionirima a danas u zagićima. Prvo je da držiš formaciju a drugo je da držiš svoju poziciju unutar te formacije. U takvoj igri nema potrebe za uklizavanjem. Uklizuje se jedino kada lopta ide u prostor ili kada ti protivnički igrač bježi a ti zadnjim naporom pokušavaš izbiti loptu uklizavanjem jer ga evidentno ne možeš stići. Ne znam koji idiot uklizuje ako stoji na svojoj poziciji i protivnički igrač ide na njega? To je van svake nogometne logike. Slobodno pogledajte jednu tekmu pa ćete vidjeti da se u postavljenoj obrani nikada ili jako rijetko uklizuje.
U ovoj igri se uklizuje cijelo vrijeme i u svakoj prilici. Čak se uklizuje u golmana koji hvata loptu. Znači mrzim, ali stvarno mrzim igrače koji ništa ne rade osim što cijelo vrijeme uklizuju na 101 način. To nema veze s nogometom i na taj se način pokušava se prikriti nedostatak znanja igranja obrane. Pogotovo u ovoj igri koja honorira takav prljav način igre. Igra je sranje ali ne zato što je tako napravljena već zato što igrači od nje naprave sranje svojim načinom igre. Bez obzira što je takav način igre ove godine OP, ja tako ne igram. Želim pokazati da se može igrati bez destrukcije igre koristeći ovakve propuste od strane ea sportsa.
Plačemo da je igra arkada a sami radimo od nje veću arkadu nego što to ona jest. No dobro, netko je omogućio ovakvo sranje od igre i tu smo gdje smo. Nismo svi pošteni niti svi težimo igri i nadigravanju. Većina je spremna i oko iskopati da može samo da bi došla do pobjede. I to je najveći problem ove igre...

Pa htjeli bi da ovo bude nogometna simulacija a u tom slučaju normalno je da ju uspoređujem sa stvarnim nogometom. Pa neću valjda s ragbijem na što sada sliči?
Ako nećemo igru uspoređivati sa stvarnim nogometom zašto onda stalno plačemo kako je igra prebrza, kako su igrači loše pozicionirani, kako suci loše sude, kako se nogometna pravila izvrču ruglu, kako su pojedine situacije nenormalne te se kose sa zakonima fizike, kako su pokreti igrača robotizirani, kako nema svih stadiona i liga ovog svijeta u ovoj igri i da sada dalje ne nabrajam...
Ne mogu oni ugraditi umjetnu inteligenciju igracu sa igre da bi on napravio kretnju ili pas kao igrač u stvarnosti.
Mozemo bit zadovljni sa ovim kakva je jer je bilo i losijih fifa a opet smo ih kupovali...

Promjena sustava izvođenja kaznenih udaraca im stvarno nije trebala. Dvije pobjede su mi izmakle zbog toga, jer svaki put zaboravim odgledati tutorial za isto.
Sinoć sam u DIV 3 odigrao 4 jako tvrde tekme protiv 4 odlična i normalna protivnika, jer kada su krenuli sa centra, odmah se dalo skužiti sa kim imam posla. Rezultati sljedeći: 0-0, 0-1(L), 0-0, 0-2(L), 1-3(W). Mnogo kombinatorike i smišljenih akcija, što zahtjeva punu koncentraciju i svaki promašen zicer jednostavno košta.
Što se tiče vratara, primjetio sam da su u ku***, jer sam postigao par čudnih golova, ali na moju sreću Handanović brani za 10-ku i gušt ga je gledati što sve vadi.
Što se tiče vratara, primjetio sam da su u ku***, jer sam postigao par čudnih golova, ali na moju sreću Handanović brani za 10-ku i gušt ga je gledati što sve vadi.
U ovoj igri nema veze kakvog golmana imaš. Imao sam De geu, Handanoviča, Llorisa, Buffona i Gomisa ovrl72. Svima je zajedničko da brane čuda i da primaju smiješne golove. Iz iskustva u ovih desetak dana igranja najveća glupost je trošiti coinsa na golmana kada time nećeš apsolutno ništa dobiti.
Sada koristim Gomisa, Butlanda i Consiglia. Sva tri zajedno vrijede 7k coinsa a brane kao kada sam imao Buffona i De Geu koji su zajedno vrijedili gotovo 200k coinsa. Kada mi u paradu na ovoja način krene Handanovič, De Gea ili Lloris, golman u ovoj igri gubi svaki smisao...
Odigrao sam nekoliko kick off utakmica na fifi i jednu seasons i zadovoljan sam.Samo problem mi je štopanje lopte,treba brze reagirati za razliku na 16ci,jer nekad on nece dodat vec stopa pa doda i onda tako izgubim loptu.
Na fut necu ni ulaziti ako je sranje kao i prosle godine,a kakav je seasons sto se tice skripte/smijesnih golova itd.?
movie sta kazes ti na igru zapravo na gameplay jer samo fut igras nemam te pitati za ostale modove :D
Usao malopre da odigram koju utakmicu kad... Igraci lete po terenu, 3x brzi fut, sta se dogadja, da li je to neki update ili serveri poludeli kao sto znaju, da li je ovako ubrzano i kod drugih? :s
Iz iskustva u ovih desetak dana igranja najveća glupost je trošiti coinsa na golmana kada time nećeš apsolutno ništa dobiti.
Nebi se baš složio sa ovim, jer sam kupnjom Handanovića dobio mnogo i jedan je od zaslužnijih što se sada nalazim u DIV 3. Brani u skladu sa statsima i podsjeća me na Čeha, čije sam usluge koristio u prošlim fifama, koji je također bio i više nego odličan.
Ipak je ovo tesko govno od igre, fale mi 2 boda da udjem u visu diviziju, imam 3 utakmice za odigrati i sva 3 puta mi nadje protivnika i ucita sve do prikaza njegovog tima, vec sam pisao o tome i tu stane i tako, cekao sam prvi put 10 minuta i morao izaci komplet iz igre alt+f4, tako 3 x za redom, pise mi se poraz kao da sam izasao iz utakmice a druge opcije nema.
F* Y* EA Shit!
Ipak je ovo tesko govno od igre, fale mi 2 boda da udjem u visu diviziju, imam 3 utakmice za odigrati i sva 3 puta mi nadje protivnika i ucita sve do prikaza njegovog tima, vec sam pisao o tome i tu stane i tako, cekao sam prvi put 10 minuta i morao izaci komplet iz igre alt+f4, tako 3 x za redom, pise mi se poraz kao da sam izasao iz utakmice a druge opcije nema.
F* Y* EA Shit!
Nije baš da se ne priča od stoljeća 7-og da je PC verzija smeće.