FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
miki12345 kaže...

de mi recite jel ima ko jos promblema da mu iskace kad se ulazi u igru i kad se otvori Origin da bude ono  storage lokal data i da se od ta dva ponuđena izabere jedno?? zast se to pokazuje pre ulaska u igru?? plizz jel ko zna???

Sinkronizacjia sa oblakom, znaci on ti sprema igru lokalno i onda to uploada u oblak. Kad zbog nekog razloga ne sinka ili ne uspije do kraja uploadat onda te to pita kod pokretanja igre. Razlog ti moze bit nasilno izlazenje iz origina ili kad gasis komp, gasi se i origin i ne stigne ti uploadat podatke... Meni se to desavalo u fifi 16, ali sa updateom origina vise ne... Ako grijesim neka netko ispravi

I am over 9000!!!
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Zasto ove igrace iz pekova ne mogu na market da stavim?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mariola1984 kaže...
Eo i ja da napisem svoje dojmove o novoj Fifi 17.Igrao sam sad zaredom 2-3 dana po 5-6 sati,igrao sam i preko neta malo sezonu na game speed normal i na manual postavkama i mogu rec da cak i tako igra nije prebrza,odigro sam dosta utakmica i jako malo golova je padalo i dosta tesko je zabit gol,dribljanje i kontrola lopte je sporije i teze,udarci su jako dobro napravljeni,kad pucas osjeti se tezina.Cito sam da su neki zalio na golmane,pa mogu rec da golmani imaju relativne reakcije i konacno nisu supermeni.Jedino sam bio jako los u kornerima,tesko se branit na korneru,neznam jel to zbog novog sistema kornera ili ali bilo mi je jako zeznito.Danas sam igrao i protiv prijatelja,igrali smo na slow i ba manual i bilo je odlicno,prava sahovska partija..bez puno sansi i sa jako puno napetosti..za sad prvi dojam je ok..

Evo, ja sam jedan od onih koji se žalio na golmane. Inače golmani u fifi nisu nikada bili supermeni. Uvijek su imali slabu točku iz koje su dobijali golove. Pretprošle godine to je bila prva stativa. Prošle godine to su bili udarci iz daljine. Ove godine to je kombinacija svega navedenog. Primjerice, danas haklam i na 16m moj igrač skoči i loptu skrene glavom prema mome golu. Golman se naguzi u poznatoj golmanskoj pozi, dođe do stative i isprati loptu pogledom koja pored stative odlazi u korner? Zašto, zašto ne pobere jednostavnu loptu rukom već je pušta u korner iz kojeg naravno dobijem gol. Koji bi idiot na golu u bilo kojoj ligi na svijetu samo pogledom ispratio loptu a da lopta lagano niti metar od njega odlazi u korner?

9 godina
neaktivan
Pa dobro imaju svoje mane ali sjecam se npr u prijasnjim fifama gdje je golman imo odraz ko antilopa,usput danas sam bas gledoa na yt long shot golove i najbolje obrane golmana na fifi17 i moze se stvarno vidit relanih obrana kao i suteva.Ono sto je sigurno je to da je sada teze zabit gol jer se sada vise toliko nemoze solirat tako da su vjerojatno to iskompenzirali sa nekim cudnim reakcijama golmana ali uvijek ih je bilo...
9 godina
neaktivan
Pa dobro imaju svoje mane ali sjecam se npr u prijasnjim fifama gdje je golman imo odraz ko antilopa,usput danas sam bas gledoa na yt long shot golove i najbolje obrane golmana na fifi17 i moze se stvarno vidit relanih obrana kao i suteva.Ono sto je sigurno je to da je sada teze zabit gol jer se sada vise toliko nemoze solirat tako da su vjerojatno to iskompenzirali sa nekim cudnim reakcijama golmana ali uvijek ih je bilo...
9 godina
neaktivan
9 godina
neaktivan
15 godina
FIFA 17

Malo srece :D

PSN: Chov1ch
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav ekipa,

Od prvog dana od kada je FIfa izasla sam je pocea igrat i radila je normalno, do jutros. Kad upalim igricu, idode do pocetne slike s Reusom , i onda poslije toga jednostavno se crasha. 

Iman Windows 10 , i koristia sam opciju Reset this PC. Poslije toga igra mi je bila izbrisana.

Igru san opet instalira, ali Fifa opet ne radi.

Sada jel ima ko kakvih slicnih iskustava, bilo sto.....

đ

0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Malo srece :D

Super, ja u 200 packova dobio godina, ebena sreća..

17 godina
Mariola1984 kaže...

Pa nikad nije bilo lakše zabiti gol nego sada. Udarac iz daljine ulazi svaki jer dok lopta ide pod prečku golman se valja po travi. Kada izađeš jedan na jedan samo sjeda na guzicu i mirno pored njega pošalješ loptu... jedina šansa da ne dobiješ gol je stalno markiranje protivničkih igrača kako im ne bi dopustio otvoren šut po golu. Golmani malo toga brane iako su stvarno sjajno animirani...sada kada krenem igrati opet ću snimati golove pa da vidimo na čemu smo..

10 godina
neaktivan

aha ok to je onda......a da li znate zasto mi u igri u modovima igra zna stekat, gubiti slike i slova, ne kad igram igru, nego samo u modovima, bilo kojem modu se to desava??  inace igram na ultra i sve ok kad igram tekmu.

miki12345
9 godina
neaktivan
Moze,snimaj.Ja sam ovih dana igro i nisam primo neke sumnjive golove...za sada je sve bilo ok...
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima li ko Emre Cana na CDM ?Posto je dosta jeftiniji od Matca mislio sam  ga uzeti ?

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 10:36 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li vam se desi da vam ne ucita utakmicu u fut-u, meni vec jedno 10 x, stoji ovako slika protivnicke ekipe pred pocetak, par minuta i onda moram izaci iz igre jer nemam drugih opcija na alt+f4 i naravno pise mi poraz kao da sam izasao iz utakmice :s

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 9:09 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Otvorim danas prva tri besplatna packa i standardno, govno. Ona dva IF igrača kaj dobijem odmah sam obrisao a u ostala dva packa sam dobio apsolutno ništa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Sve kaj imam uložio sam u ove tri kartice..

Koliko sam shvatio, ove crne kartice se upgrejdaju ako igrači dobiju IF karticu ili jaču?

Ako je tako onda ti s ove tri kartice možeš računati jedino na TOTS pošto sumnjam da će itko od njih dobivati IF kartice.

Pogotovo Sane koji uopće ne igra i vrlo vjerojatno ove sezone neće puno igrati.

Ja sam uzeo Sansonea jer je relativno jeftin, a mogao bi iznenaditi s par IF kartica.

Već je ove sezone dobio jednu IF karticu.

[19xx] 4ntraks
14 godina
FIFA 17

Za tots ne dobivaju upgrade, samo inform

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo da uploadam vrhunske reakcije golmana u novoj fifi... Znaci kick off sam igrao protiv kompa, cisto malo da vidim kak se to sa barcom izivit

prva situacija, golman je ocito morao napravit neki pokret, mozda su ga zasljepila svijetla reflektora

druga situacija, ono o cem movie cijelo vrijeme prica, golman maltene uklizuje umjesto da se baci tijelom i da proba pokrit sto veci prostor

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 10:06 (Shivi).

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Za nostalgicne, jedan od ljepsih golova koje sam zabio

Isprike na spamu, ali ovo mi se jos nije desilo, da golman doda svom igracu, ovaj je takne i golman je uzme u ruke -.-

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Koliko sam shvatio, ove crne kartice se upgrejdaju ako igrači dobiju IF karticu ili jaču?

Ako je tako onda ti s ove tri kartice možeš računati jedino na TOTS pošto sumnjam da će itko od njih dobivati IF kartice.

Pogotovo Sane koji uopće ne igra i vrlo vjerojatno ove sezone neće puno igrati.

Ja sam uzeo Sansonea jer je relativno jeftin, a mogao bi iznenaditi s par IF kartica.

Već je ove sezone dobio jednu IF karticu.

Sve je to rulet. Sezona je duga. Bit će vremena i mjesta da svi igraju, pogotovo igrači za koje su iskeširali 40 milja. Inače, jučer sam kupio i prodao 4 sanea i 3 stonea te jednog kantea. Jučer su cijene bile rekordno niske i to u valovima. Jedno sat vremena jako povoljno pa sat vremena skoče cijene i tako cijeli dan. Da ih sada frknem opet bih zaradio nekih 20k coinsa na njima.

17 godina
Shivi kaže...

Evo da uploadam vrhunske reakcije golmana u novoj fifi... Znaci kick off sam igrao protiv kompa, cisto malo da vidim kak se to sa barcom izivit

prva situacija, golman je ocito morao napravit neki pokret, mozda su ga zasljepila svijetla reflektora

druga situacija, ono o cem movie cijelo vrijeme prica, golman maltene uklizuje umjesto da se baci tijelom i da proba pokrit sto veci prostor

Nakon ovoga više nema smisla raspravljati o golmanima niti išta više dodati. Ova dva filmića otkrivaju svu tragediju ovogodišnjih golmana.

I sad mi netko priča balade o odličnim golmanima. Prva reakcija je tragikomična i nema veze s golmanskom obranom. On malo poskoči pa sjedne na guzicu. Smiješno.

Drugi gol otkriva sav idiotizam kod izlaska golmana i samo treba pored njega dva puta tapnuti i lopta uvijek ulazi u gol. Lijepo si snimio i lijepo se vidi kako on uopće ne brani već uklizuje na guzici u prostor i ostavlja cijeli gol nebranjenim.

Ove reakcije su mi tim čudnije kada vidimo da su golmani u pojedinim situacijama jako lijepo animirani i nije mi jasno čemu ovakve dvije idiotske reakcije koje nemaju veze s nogometnim obranama ispodprosjećnog golmana na lokalnoj livadi a ne jednog neurea, de gea-e ili llorisa?

Samo bih dodao i treći idiotizam a to je kod udaraca iz daljine kada se golman ne odlijepi od trave već brani kao da je udarac upućen nisko a ne pod prečku. Ovo su tri situacije koje su upropastile cjelokupan ovogodišnji rad na golmanima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 11:09 (movie).
14 godina
FIFA 17

Hoće li FIFA 17, doći na STEAM? 

1 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

Hoće li FIFA 17, doći na STEAM? 

Pa već par godina ni jedna EA igra nije dostupna na Steamu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
movie kaže...
Shivi kaže...

Nakon ovoga više nema smisla raspravljati o golmanima niti išta više dodati. Ova dva filmića otkrivaju svu tragediju ovogodišnjih golmana.

I sad mi netko priča balade o odličnim golmanima. Prva reakcija je tragikomična i nema veze s golmanskom obranom. On malo poskoči pa sjedne na guzicu. Smiješno.

Drugi gol otkriva sav idiotizam kod izlaska golmana i samo treba pored njega dva puta tapnuti i lopta uvijek ulazi u gol. Lijepo si snimio i lijepo se vidi kako on uopće ne brani već uklizuje na guzici u prostor i ostavlja cijeli gol nebranjenim.

Ove reakcije su mi tim čudnije kada vidimo da su golmani u pojedinim situacijama jako lijepo animirani i nije mi jasno čemu ovakve dvije idiotske reakcije koje nemaju veze s nogometnim obranama ispodprosjećnog golmana na lokalnoj livadi a ne jednog neurea, de gea-e ili llorisa?

Samo bih dodao i treći idiotizam a to je kod udaraca iz daljine kada se golman ne odlijepi od trave već brani kao da je udarac upućen nisko a ne pod prečku. Ovo su tri situacije koje su upropastile cjelokupan ovogodišnji rad na golmanima.

problem je da golmani na situacije koje ne bi trebali reagiraju jako dobro i onda ovako kiksaju. znači meni protivnički golman skine udarac glavom s manje od pola metra koji opće neide u njega, a mojem uđe takva situacija da je to smiješno

nemam za potpis
10 godina
neaktivan
Ja sam za dva dana dogurao do 5 divizije, moj problem je sto sam od tih svih utakmica sto sam odigrao pa realno na jedno 95% bio daleko bolji i nadigrao protivnike a veci mi skor poraza od pobeda po prvi put u fifi. Npr imam jedno 5 ekstra sansi i ne dam gol, lik iz sl napada iz prvog suta povede i tako, bas sam danas imao situaciju da je lik mi dao 5 golova iz 5 suteva ja sam imao 20 i dao samo 1,posed je bio preko 60-40... Moram tu realizaciju da nekako popravim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Treba znati upravljati sa golmanima. To je svake godine manje-vise isto. Mene je prosle godine tip toliko sasjekao sa Llorisom da je na poluvremenu ubacio Vorma pa me i sanjim sasjekao. Znaci situacije koje 99 od 100 puta ulaze - on brani. Pravovremeno napustanje gola, zatvaranje ugla, pritisak na tipku za contain, remain ili pull u pravo vrijeme... Sve to ima utjecaja.

Kad igras offline kick-off, tad su golmani nerijetko katastrofalni ali u zato igraci u God-Modeu nakon sto povedes.

0 0 hvala 0
10 godina
duYe kaže...

Pozdrav ekipa,

Od prvog dana od kada je FIfa izasla sam je pocea igrat i radila je normalno, do jutros. Kad upalim igricu, idode do pocetne slike s Reusom , i onda poslije toga jednostavno se crasha. 

Iman Windows 10 , i koristia sam opciju Reset this PC. Poslije toga igra mi je bila izbrisana.

Igru san opet instalira, ali Fifa opet ne radi.

Sada jel ima ko kakvih slicnih iskustava, bilo sto.....

đ

Meni je to bilo dok sam imao graficku Radeon HD 6970 i nisu za nju izasli novi driveri. I dogadala mi se ista stvar kao i tebi. Probaj skinuti nove drivere. Za moju graficku su zadnji puta izasli driveri u 1mj ove godine i to su jos u beta fazi.

11 godina
neaktivan
ruya kaže...

Da li vam se desi da vam ne ucita utakmicu u fut-u, meni vec jedno 10 x, stoji ovako slika protivnicke ekipe pred pocetak, par minuta i onda moram izaci iz igre jer nemam drugih opcija na alt+f4 i naravno pise mi poraz kao da sam izasao iz utakmice :s

bar jedno 5 ili 6 puta do sada....  -.-

11 godina
neaktivan

meni je sad Fernando na CDM, prije bio Cabaye

I bar 3x mi je jaci. nemoguce s kojom lakocom oduzimam lopte s njim

prezadovoljan sam i stajat ce sve dok ne skupim dovoljno za Kantea 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 14:46 (Gstone).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice