FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 17
Da, piše ti kad ga stavljaš na market. 5 posto ja mislim.
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Da, skuzio sam sad.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
17 godina
gamer18 kaže...
Jedan jako dobro prodan igrač a početna cijena negdje oko 400-500 bila. Nisam vjerovo da je netko dao toliko coinsa.

Pa vidim da ta kartica ide za 8/9k coinsa. Znači sve ok, nikakvo čudo...

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad kad vidim kako trgujete,slazete vidim koliko mi fali fifa.To je najbolji dio fife,sam pocetak slaganja i trejdanja:)

Samo da skupim neke pare pa da kupim igru :)

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Znam da je nekom trebo za challange ali ne bi dao tolko para.
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Posto imam trial, idem samo na web app i jucer sam laganini okrenuo 15k coinsa viseci sveukupno mozda sat vremena na webu... To je cudo kakav je nesrazmjer cijena istih kartica...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Posto imam trial, idem samo na web app i jucer sam laganini okrenuo 15k coinsa viseci sveukupno mozda sat vremena na webu... To je cudo kakav je nesrazmjer cijena istih kartica...

Na PS4 gdje je market deset puta veći nego na PC sve su cijene klonirane. Prava je nauka naletjeti na nešto povoljno. Jedino neki put na bidanju možeš nešto upiknuti ako se unutar minute nađe desetak istih kartica pa svi ne stignu sve pratiti. No da se zaraditi, samo to košta slobodnog vremena.. zbog marketa još nisam počeo igrati...

11 godina
protjeran
Imam nekih 12k na ps3-u.
Ne mogu kupiti 2 igrača od 80 za te novce.Ne sjećam se da je prije bilo tako skupo.

Slažem BPL,i mislim da sam tu pogrješio.Trebao sam Bundesligu ili
Španjolce.

Pitanje za one koji ugraju sa englezima ... Mirallas ili onaj RM iz Tottenhama?
This time next year we'll be millionaires
11 godina
Boixus Nois PS kaže...
Imam nekih 12k na ps3-u.
Ne mogu kupiti 2 igrača od 80 za te novce.Ne sjećam se da je prije bilo tako skupo.

Slažem BPL,i mislim da sam tu pogrješio.Trebao sam Bundesligu ili
Španjolce.

Pitanje za one koji ugraju sa englezima ... Mirallas ili onaj RM iz Tottenhama?

Trebao si pocet sa talijanima oni su ti najjeftiniji

15 godina
neaktivan
FIFA 17

Bok!

Jedno kratko pitanje samo, jesu cheateri jos uvijek aktivni (ono kad poslije kick-off automatski se igra prekine)

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Smece2 kaže...

Bok!

Jedno kratko pitanje samo, jesu cheateri jos uvijek aktivni (ono kad poslije kick-off automatski se igra prekine)

Hvala!

U draftu da.

15 godina
neaktivan

Ok, hvala!

Mislio sam kupit ponovo, al posto sam se zeznuo vec par godina, ovu cu preskocit.

17 godina
FIFA 17
Ajde da iskoristim token na PC za draft. Prve dvije tekme dobijem i onda treću krene lik s centra i zabije si gol i gotovo. Zadnju tekmu opet lik krene i zabije si autogol i gotovo. I šlag na tortu, otvorim packove i dobijem karinu. Ogbona i lallana najbolji igrači. Pa stvarno nemam sreće u tim packovima zadnje dvije godine.. Koja je fora sada ekipi na taj način igrati? Lik ima ronalda, messia, neymara, kompletan real i barcu i izlazi iz tekme? I da, u drugoj tekmi stvorim višak i krenem sam na golmana po sredini gola i lik me namjerno s leđa pobere. Čisti crveni. Ni žuti nije dobio. Svirao je samo prekršaj. Smiješno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Prodaje li tko za PC FIFU 17 ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uzeo sam danas u ducanu igru pa cu navecer sredit sve uglavnom vidjet cemo cini mi se super ove godine...valjda ce ove sitne bugove ispravit sto pisete tu za golmane da na koljenima ulaze i gol itd

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li u ovoj temi ima PC igrača raspoloženih za prijateljske tekme?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Pa ja ne mogu vjerovati? Otvorim sada ovih 10 packova po 15k i u 6 packova ne dobijem rare igrača? Znači, ode 150k coinsa a dobio sam nazad nekih 20k coinsa... pa daj bar u jednom packu nekog solidnog igrača, fakat nije u redu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Ja nezz na koju foru ste vi osvojili te turnire po utakmici imam 20 udaraca na gol jedva jedan zabijem,primam sve moguce glupe golove,ni u jednoj fifi do sada nisam toliko auto golova primio,korneri su uzas nisam nikad zabio iz njega dok redovno primam golove iz kornera igraci mi jednostavno ne zele skocit i udarit loptu vec je idu stopat ili je napucaju u vlastiti gol.Svaku tekmu mi ozljede barem jednog igraca dobio sam 3 crvena njegovi igraci svi zdravi a moji polomljenih nogu izlaze sa terena a suparnicki igraci ni zuti ne dobiju.Niti jednu fifu nisam igrao tako lose kao ovu jednostavno ne ide.Netko tko je osvojio taj turnir na PC-u ako hoce odigrat friendly koju tek toliko da vidim jesam li stvarno los ili samo nemam srece.Na originu sam Cro-K-Justice

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ovi su napravili fut mod movie iskljucivo radi takvih ko ti. Potrosi pustu lovu na pointse, nista ne dobije, kaze da vise nece pa onda opet sve ispocetka. A sta da ti kazem. Sretno sa trosenjem.
17 godina
balky1911 kaže...
Ovi su napravili fut mod movie iskljucivo radi takvih ko ti. Potrosi pustu lovu na pointse, nista ne dobije, kaze da vise nece pa onda opet sve ispocetka. A sta da ti kazem. Sretno sa trosenjem.

A gle to ti je kao kladara, kocka, rulet... svi igraju dobije jedan..

Sve kaj imam uložio sam u ove tri kartice..

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 20:22 (movie).
9 godina
neaktivan
Eo i ja da napisem svoje dojmove o novoj Fifi 17.Igrao sam sad zaredom 2-3 dana po 5-6 sati,igrao sam i preko neta malo sezonu na game speed normal i na manual postavkama i mogu rec da cak i tako igra nije prebrza,odigro sam dosta utakmica i jako malo golova je padalo i dosta tesko je zabit gol,dribljanje i kontrola lopte je sporije i teze,udarci su jako dobro napravljeni,kad pucas osjeti se tezina.Cito sam da su neki zalio na golmane,pa mogu rec da golmani imaju relativne reakcije i konacno nisu supermeni.Jedino sam bio jako los u kornerima,tesko se branit na korneru,neznam jel to zbog novog sistema kornera ili ali bilo mi je jako zeznito.Danas sam igrao i protiv prijatelja,igrali smo na slow i ba manual i bilo je odlicno,prava sahovska partija..bez puno sansi i sa jako puno napetosti..za sad prvi dojam je ok..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Eo i ja da napisem svoje dojmove o novoj Fifi 17.Igrao sam sad zaredom 2-3 dana po 5-6 sati,igrao sam i preko neta malo sezonu na game speed normal i na manual postavkama i mogu rec da cak i tako igra nije prebrza,odigro sam dosta utakmica i jako malo golova je padalo i dosta tesko je zabit gol,dribljanje i kontrola lopte je sporije i teze,udarci su jako dobro napravljeni,kad pucas osjeti se tezina.Cito sam da su neki zalio na golmane,pa mogu rec da golmani imaju relativne reakcije i konacno nisu supermeni.Jedino sam bio jako los u kornerima,tesko se branit na korneru,neznam jel to zbog novog sistema kornera ili ali bilo mi je jako zeznito.Danas sam igrao i protiv prijatelja,igrali smo na slow i ba manual i bilo je odlicno,prava sahovska partija..bez puno sansi i sa jako puno napetosti..za sad prvi dojam je ok..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Meni za sad vrhunski ide 12-3-2 omjer. Po meni bez konkurencije najbolja i najrealisticnija FIFA do sad.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Cijeli život igram 442 ali sa trenutnom momčadi ne mogu i igram 433-4...

Stvarno se ne mogu obraniti protiv jačih igrača....Koju vi postavu igrate i koja je dobra za braniti.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ja igram 4 3 3-4 s tim da imam guljivaguljija i luiz gustava iz wolfsburga kao cm-ove s postavkom stay back while attacking. To isto na lb i rb. Na krila get in behind, a cam free roam i neloše to ide.
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Sane flop

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Slažem se
13 godina
neaktivan
FIFA 17

lik je i danas bio rezerva

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Cijeli život igram 442 ali sa trenutnom momčadi ne mogu i igram 433-4...

Stvarno se ne mogu obraniti protiv jačih igrača....Koju vi postavu igrate i koja je dobra za braniti.

4-1-4-1

cdm i jedan cm stay back while att, drugi cm go forward, bocni always overlap, lijevi i desni vezni cut inside, a napadac drift wide i get behind

Meni se osobno najlakse branit sa tom formacijom i postavkama, tj dobivam uvjerljivo najmanje golova, a i solidno zabijem...

I am over 9000!!!
10 godina
neaktivan
FIFA 17

de mi recite jel ima ko jos promblema da mu iskace kad se ulazi u igru i kad se otvori Origin da bude ono  storage lokal data i da se od ta dva ponuđena izabere jedno?? zast se to pokazuje pre ulaska u igru?? plizz jel ko zna???

miki12345

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice