FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
drasterp kaže...

Upravo o tome razmišljam ovih dana, samo nek još sjedne koja plaća i prodajem komp, uzimam laptop za vrtit office i net, a ps4 za igranje.. 

U Santca Domenici dobiješ konzolu na 24 rate bez kamata. Ne znam gdje ćeš povoljnije naći?

goust78 kaže...

Otvorim sinoc par packova od 150 pointas i dobijem Cutinja i Getzea-a .

Movie to se zove sreca .

Varane i Sanchez igrači od 10k najbolje su kaj sam dobio u packovima. No cijeli dan sam bio na marketu pa se nešto okrenulu tako da sam na kraju dana složio solidnu ekipu i mogu početi danas igrati. Imam želju još 4 igrača ubaciti no to će malo pričekati. Krenuo sam slaganje od obrane a prema naprijed sam za sada malo čelaviji.

13 godina
FIFA 17
Imam dvije ekipe, Italiju i Španjolsku... u Italiji mi je LW skršen na 5 utakmica, a u Španjolskoj napadač na 2.
Moji su stalno po podu, a sudac sudi svaki 5 prekršaj.
Lik me satre u svom šesnaestercu s leđa i umjesto da dobijem penal, ja dobijem igrača u bolnici na 5 utakmica.
Malo su pretjerali s time.
Pa jebem mu sve, ako mi je skršio igrača da ga odmah moram vadit iz tekme onda neka kazni ovog što je napravio prekršaj.

BTW Talijani su mi odlični... mislim da s njima nisam izgubio niti jednu utakmicu.
Španjolci su mi bilo koma do zadnje tekme jučer kad sam Modrića stavio na CAM poziciju.
Vrtio sam ga lijevo-desno na CM, ali nikakve koristi od njega i onda ga jučer stavim na CAM i kupim Velu RW.
Luka 3 komada i Vela 3 komada lagano.
Ne znam dal je protivnik bio baš slab ili što, ali mi se Vela svidio prilično, a i Luka napokon da je proradio.... već sam ga mislio utopit.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Hexfire kaže...
goust78 kaže...

Sad sam odigrao jednu sezonsku ,vidim nesto nije u redu ,kad ono sve na manual :)

Izgubio sam  1:0 ,skoro pa isto kao i assisted ,najvise se primjeti na passovima ! Koliko pricate o manuelu

ono skoro pa isto sranje ! :)

LOL,

ne znam šta si ti stari moj igrao, ali manual onda sigurno nisi. 

Ma manual,greskom sam stavio tamo gdje se bira tim slican mom ! :)

Nista posebno !Sve je bilo na manual ,provjerio sam ! :)

ne izmišljaj i ne piši gluposti...igra na manual je totalno druga igra...

mozda si ti prebacio na manualno prebacivanje igraca pa si si umislio da igras full manual

al ovakav proljev od posta bome dugo nisam procitao...u rangu onog nekog ''čičko'' ili kako se taj zvao već..ne vidim ga da išta piše

9 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

mozda si ti prebacio na manualno prebacivanje igraca pa si si umislio da igras full manual

al ovakav proljev od posta bome dugo nisam procitao...u rangu onog nekog ''čičko'' ili kako se taj zvao već..ne vidim ga da išta piše

Ja ti kazem da je bilo sve na manual !Kad se bira tim imas opciju da izaberes manual i to sam izabrao !

Nisam ni primjetio razliku prvo pv samo vidim da su pasovi " cudni " .

Sutao nisam tako da ne znam  kako bi sut izgledao .

Sto se pasova tice nisam bas mogao da potrefim jacinu dodavanja a ne pravac .

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 8:58 (goust78).
14 godina
Mortiis kaže...

Pa to je isti lik :D. Banali su mu onaj account jer je pisao s*anja, pa sad nastavlja po istom na novom accountu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Mortiis kaže...

Pa to je isti lik :D. Banali su mu onaj account jer je pisao s*anja, pa sad nastavlja po istom na novom accountu.

Vidis da me nisu banovali ! hahahahhaah

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
13 godina
Hexfire kaže...

Jep, počeo je sa nickom Genius, onda je neko vrijeme bio mackocicko, a sad je Goust - različiti nickovi, ali panj jedan te isti.

[19xx] 4ntraks
14 godina
mackocicko2004 kaže...
Hexfire kaže...
Mortiis kaže...

Svejedno, poanta je da pišeš gluposti kojim god accountom se ulogirao. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Hexfire kaže...

Jep, počeo je sa nickom Genius, onda je neko vrijeme bio mackocicko, a sad je Goust - različiti nickovi, ali panj jedan te isti.

neka ste mi vi svi pametni ,lijepi ...

i veliki strucnjaci ! hahahhahahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 9:02 (goust78).
9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...
Hexfire kaže...
Mortiis kaže...

Svejedno, poanta je da pišeš gluposti kojim god accountom se ulogirao. 

Pravis famu od manuala ! Opet pomaze koliko toliko sa pravcem dodavanja ! hahahhaah

13 godina
neaktivan
Bash kaže...

kako da otkljucam transfer market na web appu? Pise mi da nastavim igrat FUT 17 na konzoli. Heeeelp :D

heeeelp

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
17 godina
Skilledžija kaže...

BTW Talijani su mi odlični... mislim da s njima nisam izgubio niti jednu utakmicu.

Razmišljam da sve prodam i kupim talijane? Jedino me ebe kaj jako brzo gube na vrijednosti. No trenutno mogu kupiti sve što valja u talijanskoj ligi i to me sada pere. Gledam, od sinoć neki su mi englezi narasli cijenom gotovo 50%. Bilo bi idealno sada ih sve prodati. Ne zna,. Odoh na kavu pa ću razmisliti...

13 godina
movie kaže...

Razmišljam da sve prodam i kupim talijane? Jedino me ebe kaj jako brzo gube na vrijednosti. No trenutno mogu kupiti sve što valja u talijanskoj ligi i to me sada pere. Gledam, od sinoć neki su mi englezi narasli cijenom gotovo 50%. Bilo bi idealno sada ih sve prodati. Ne zna,. Odoh na kavu pa ću razmisliti...

Ovo je moja trenutna ekipa.

Evru i Muriela sam dobio u packovima pa sam zato složio Talijane.

Složio sam ekipu za siću pa ću sad polako upgrade radit, ali zadovoljan sam sa svima trenutno pa mi je žao micat ih iz ekipe... pogotovo ovaj CAM u sredini Sosa.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iHqAOaaNnMk3i:FFA17PCC

Ne znam da li se na ovom linku vidi klupa?

Na klupi su španjolci.

[19xx] 4ntraks
15 godina
goust78 kaže...

Sa ovim tim me tip ubio sinoc par razlike ,nikako nisam mogao da zaustavim krila !

ako igraju široko moraš povečat team width u custom tactics

nemam za potpis
11 godina
neaktivan

vidi se i klupa. btw ja nikako ne mogu u taj web app.
logiram se al mi stoji ovo

"Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. You will be able to use the Web App once FIFA 17 is released. You will need to have first logged in to FIFA 17 on your preferred platform, and created your FUT 17 Club."

14 godina
Gstone kaže...

vidi se i klupa. btw ja nikako ne mogu u taj web app.
logiram se al mi stoji ovo

"Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. You will be able to use the Web App once FIFA 17 is released. You will need to have first logged in to FIFA 17 on your preferred platform, and created your FUT 17 Club."

Možda igra nije službeno vani u svim zemljama? Ili je samo bug u pitanju za koji se nadaj da će ispraviti. Pričekaj još koji dan pa zovni support.

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Igra grafički izgleda super, bar na blizu, ALI... iz daljega fifa 16 izgleda nekako bolje, oštrije...šteta. Npr na slici se vidi koliko mreže lošije izgledaju, dosta zastarjelo, čudno. Čak i i grači izgledaju malo lošije na daljinu, nego u fifi 16. Malo su pretjerali sa tim frostbite osvjetljenjem, jer sada sve izgleda nekako blijedo, sjene su precinznije, ali puno mi je bolji kontrast svega toga u fifi 16. Ima li kakav fix za to (u postavkama grafičke)? govorim u ultra potavkama. Koliki je novi engine napredak naspram starog, kad se sve uzme u obzir, ne znam, jer znoj igrača mi nije presudan faktor u životu...Nadam se da će to još ispeglat

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Stvarno su pretjerali sa ozljedama u 3 utakmice ozljede mi se 3 igraca a protivnicima nista ne razumijem kako se moji uspiju ozljediti a njegovi ne.I glupo mi je to sto se ozljede svaki put kad se sudare sa suparnickim igracem a kad mi netko uklize i naprave prekrsaj onda se samo dignu koda nista nije bilo,to za mene nema logike.Tamo gdje je vidljiv kontakt nista se ne desava a kada se sudari i padne odmah ga nema na 5 tekmi a bas sam gledao da mi igraci imaju visok physical da ne bi padali kao kruske.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Desila mi se jedna situacija jucer koja pokazuje koliko je EA "ozbiljna"ekipa.

Imam korner, centarsut na prvu, stoper glavom izbacuje na nekih 20tak metara, ja pucam iz prve i lopta pogađa mog igraca na 5 metara i ulazi u gol.

Naravno, sudac svira ofsajd, dok njegov igrac i dalje stoji na gol crti pored njegovog golmana i grli stativu.

Gledam ne vjerujem, jos lik pusta replay jer vjerojatno se i on cudi i place od smijeha sta se desava.

Krivo mi je sto nisam imao upaljeno ono govno za snimanje.

Parodija se nastavlja, od tog momenta snimam od kada upalim igru, nikad ne znas s cim te EA profesionalci mogu iznenaditi.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Aciboy kaže...

Igra grafički izgleda super, bar na blizu, ALI... iz daljega fifa 16 izgleda nekako bolje, oštrije...šteta. Npr na slici se vidi koliko mreže lošije izgledaju, dosta zastarjelo, čudno. Čak i i grači izgledaju malo lošije na daljinu, nego u fifi 16. Malo su pretjerali sa tim frostbite osvjetljenjem, jer sada sve izgleda nekako blijedo, sjene su precinznije, ali puno mi je bolji kontrast svega toga u fifi 16. Ima li kakav fix za to (u postavkama grafičke)? govorim u ultra potavkama. Koliki je novi engine napredak naspram starog, kad se sve uzme u obzir, ne znam, jer znoj igrača mi nije presudan faktor u životu...Nadam se da će to još ispeglat

Fifa 16 je zakon za ovo sranje !

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 10:33 (goust78).
9 godina
neaktivan
tenac kaže...
goust78 kaže...

Sa ovim tim me tip ubio sinoc par razlike ,nikako nisam mogao da zaustavim krila !

ako igraju široko moraš povečat team width u custom tactics

Juce sam izgubio jedno 12 tekmi ,ne izlazim i 10 div. da ga ebes .

Igram 41212(2)koliko wide da stavim ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 10:46 (goust78).
14 godina
C3c1l kaže...

Desila mi se jedna situacija jucer koja pokazuje koliko je EA "ozbiljna"ekipa.

Imam korner, centarsut na prvu, stoper glavom izbacuje na nekih 20tak metara, ja pucam iz prve i lopta pogađa mog igraca na 5 metara i ulazi u gol.

Naravno, sudac svira ofsajd, dok njegov igrac i dalje stoji na gol crti pored njegovog golmana i grli stativu.

Gledam ne vjerujem, jos lik pusta replay jer vjerojatno se i on cudi i place od smijeha sta se desava.

Krivo mi je sto nisam imao upaljeno ono govno za snimanje.

Parodija se nastavlja, od tog momenta snimam od kada upalim igru, nikad ne znas s cim te EA profesionalci mogu iznenaditi.

Igra se zblesira ponekad kad neki igrač ostane iza golmana, pa njega skroz zanemari kad "provjerava" da li je zaleđe.  

11 godina
neaktivan
Za kolko se mogu solidni Talijani sastavit? Za koliko k?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Igra se zblesira ponekad kad neki igrač ostane iza golmana, pa njega skroz zanemari kad "provjerava" da li je zaleđe.  

Igrac nije bio iza golmana, bio je na prvoj stativi cijelu tu akciju. 

[19xx]C3c1l
11 godina
FIFA 17

Ja kod kornera ne mogu udarit loptu svaki put moji igraci ostanu stajat dok suparnicki skoce i udare a stiscem kocku ili kod xbox joysticka X.Jeli ima netko savjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
C3c1l kaže...
Hexfire kaže...

Igrac nije bio iza golmana, bio je na prvoj stativi cijelu tu akciju. 

A di je onda bio golman? Unutar gola. U najboljem slučaju su mogli biti u ravnini, a vjerojatno je igrač bio malo iza golmana.

13 godina

Pokusao 4-3-3 attack, pa i sa CDM-ima verziju..neide...igraci u napadu ko da su retardirani..stavio na 4-1-2-1-2 sa dva CM-a a mozda i stavim sa LM i RM...zasad ide ok...

Origin ID: ReaLazio
16 godina
neaktivan
movie kaže...
drasterp kaže...

Upravo o tome razmišljam ovih dana, samo nek još sjedne koja plaća i prodajem komp, uzimam laptop za vrtit office i net, a ps4 za igranje.. 

U Santca Domenici dobiješ konzolu na 24 rate bez kamata. Ne znam gdje ćeš povoljnije naći?

goust78 kaže...

Otvorim sinoc par packova od 150 pointas i dobijem Cutinja i Getzea-a .

Movie to se zove sreca .

Varane i Sanchez igrači od 10k najbolje su kaj sam dobio u packovima. No cijeli dan sam bio na marketu pa se nešto okrenulu tako da sam na kraju dana složio solidnu ekipu i mogu početi danas igrati. Imam želju još 4 igrača ubaciti no to će malo pričekati. Krenuo sam slaganje od obrane a prema naprijed sam za sada malo čelaviji.

Odakle ti para za ovavke igrače ? :-O

16 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Možeš solidnu ekipu za 25k sastaviti... prvih 11, bez zamjena

9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...
miikaa77 kaže...

Možeš solidnu ekipu za 25k sastaviti... prvih 11, bez zamjena

Imas li neku ekipu za primjer ? :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice