imao sam tekmu di su do 60. minute obje momcadi napravile sve 3 zamjene zbog ozljeda,nitko nije uklizivao,dodes mu blizu i radis standing tackle,on se samo legne na pod i ne dize,na kraju tekme smo imali umorne igrace koji nemogu trcat,a nemas zamjene,pa mi je sinula ideja,isao sam biti djubre...Sljedecu tekmu sam lika isal namjerno ozlijedit,prvo dva zuta dobim,onda mu uspijem ozlijediti dvojcu,na kraju sam mu zabio 2 gola od 70 minute jer su mu bili umorni igraci,grijesili,ne micu se,a ja uveo svjeze. bas moras imat dobre zamjene na klupi. Sam da ljudi ne krenu masovno tako krsit i radit ozljede...
Sto se tice golmana,ja sam primjetio da sada idu branit nogama i brane,moj najvise skrene u korner,i sa kakvih 30m pripuni 3 linije i ide u raslje...
Sto se tice kornera,skuzim da kad nabacim na prvu ,na peterac di se nalazi moj jedini igrac ,uvijek zabim gol,bilo to da on golmanu u prvi kut zabi il lopta ode na drugu stativu i ode u gol,ili neki moj natrci,9/10 da uspije,kolko sam vidio,samo ja to radim...

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.