FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 711.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
izvone kaže...

imao sam tekmu di su do 60. minute obje momcadi napravile sve 3 zamjene zbog ozljeda,nitko nije uklizivao,dodes mu blizu i radis standing tackle,on se samo legne na pod i ne dize,na kraju tekme smo imali umorne igrace koji nemogu trcat,a nemas zamjene,pa mi je sinula ideja,isao sam biti djubre...Sljedecu tekmu sam lika isal namjerno ozlijedit,prvo dva zuta dobim,onda mu uspijem ozlijediti dvojcu,na kraju sam mu zabio 2 gola od 70 minute jer su mu bili umorni igraci,grijesili,ne micu se,a ja uveo svjeze. bas moras imat dobre zamjene na klupi. Sam da ljudi ne krenu masovno tako krsit i radit ozljede...

Sto se tice golmana,ja sam primjetio da sada idu branit nogama i brane,moj najvise skrene u korner,i sa kakvih 30m pripuni 3 linije i ide u raslje...

Sto se tice kornera,skuzim da kad nabacim na prvu ,na peterac di se nalazi moj jedini igrac ,uvijek zabim gol,bilo to da on golmanu u prvi kut zabi il lopta ode na drugu stativu i ode u gol,ili neki moj natrci,9/10 da uspije,kolko sam vidio,samo ja to radim...

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3650330707&feature=iv&src_vid=3xnZq_mciso&v=AHRU0pgdmVw

12 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo i moja ekipa. evo i dres jedan. a i tu je jos 12000 coins.

dovoljno za pocetak.

to sve samo preko webapp.

a iz pocetnih paketica najbolji igrac leo baptista neki haha

sav dobit sam treadom dobio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 12:03 (orim0909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dejan1471 kaže...
Hoću li moći igrati Fifa sa mojom konfiguracijom (vidi moj pc) Demo igram bez problema

Može odgovorrr, da ne dajem 50 eura đaba

Who bolan cares
12 godina
FIFA 17

Koji govnari su ovi iz EA nisu mi dali da dovrsim utakmicu i cim mi je istekao trial odmah me izbacilo iz igre.Kako su se samo potrudili oko toga a oko citera nista smece od kompanije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Sta i dalje ima cheatera na PC-u?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...
dejan1471 kaže...
Hoću li moći igrati Fifa sa mojom konfiguracijom (vidi moj pc) Demo igram bez problema

Može odgovorrr, da ne dajem 50 eura đaba

A da probas ea access?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
dejan1471 kaže...

valjda bi ti trebao raditi ako ti radi demo

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2016 12:50 (TheVeky).
9 godina
neaktivan
Full verzija bolje radi nego demo! Mislim trial.
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
11 godina
neaktivan
Ja jos ni jedan gol iz kornera nisam primio. Po meni se da to branit, samo triba na vrime postavit igraca odmah do suparnickog tako da ga malo drzi. Meni bar tako funkcionira.

11 godina
goust78 kaže...
Full verzija bolje radi nego demo! Mislim trial.

Kako misliš bolje radi? Manje trzanja/štekanja?

9 godina
neaktivan
Da,manje trza,nema seckanje,na mojoj grafi ide na medium na cca 180 fps. U meniju je drop na 25 ali jbg valjda ce to da rjese!
10 godina
Ja na ultra cepam na 1080p, kao i 16ku,doduse odigrao sam samo sinoc dve utakmice offline kad mi je presao download 25%
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Jel ima netko od vas Zlatana? On ce vjerojatno bit teski OP... Sad sam igrao protiv njega. Svaka duga lopta njegova, u skoku ga ne mozes dobit ni da si ne znam sta. Kad smiri loptu prelako se otrese stopera, puca sa igracem na ledima kao da ga nema, lopta svaki put ide ko metak, doslovno nepogresiv u primanju, otporan na startove itd... Imao sam tu tekmu dosta srece, dobio sam 1:0 zahvaljujuci golmanu...

Zasad imam "never forget" omjer, 7-1

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Sto se tice kornera,skuzim da kad nabacim na prvu ,na peterac di se nalazi moj jedini igrac ,uvijek zabim gol,bilo to da on golmanu u prvi kut zabi il lopta ode na drugu stativu i ode u gol,ili neki moj natrci,9/10 da uspije,kolko sam vidio,samo ja to radim...

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_3650330707&feature=iv&src_vid=3xnZq_mciso&v=AHRU0pgdmVw

Ha! nemos vjerovat!

ovaj primjer s ibrom uvijek pali...ja sam to isprobaval,malo na drugu malo sredinu,malo van,malo na prvu,na 11m golman uvijek izleti van,al ovo,ovo nemoze nitko branit...nisam mislio da vec ima o tom tutorijal...

11 godina
neaktivan
Odigra maloprije dosad najbolju utakmicu. Igram fut online sa hrvatima. Povedem 1:0 i stalno imam posjed ali nikako da dam jos koji gol. Drugo pol u 60 lik mi izjednaci radi nesporazuma u obrani, ja napadan ali on mi da 2 gol u 70 iz kornera (prvi sta san primio). Uveden dva svjeza igraca ( ilicevic i mandza). Lik ispuca izmjene na pol i vidi se da njegovi padaju snagom. Izjednacim sa halilovicem u 85 min same raslje sa 18 m. Uvedem jos jednog igraca i zabijen gol iz kontre u 89 za 3:2. Nisan odavno ovako gusta, da san i izgubio nebi ima sta rec.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

E ovako, da i ja moje utiske podelim, mislim da je ova fifa daleko ispred fife 16 sto se fut-a tice, sporija, odbrana izgleda moze da se kontrolise napokon, poceo sam jako lose od 9 utakmica 4 poraza i 5 citera :/ ali na ovim utakmicama gde sam izgubio bio sam dosta bolji od protivnika, samo eto nisam znao postici gol, treba izg malo vremena da se uhodas, inace zadovoljan sam u sustini za sad, samo da je citera manje. Igru sam i mislio kupiti jer je to igra koju igram celu godinu ali sad kad sam video da je fut daleko (po mom misljenju) bolji od predhodnika uzimam sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Slažem se, što više igram više mi se igra sviđa. No dvije stvari mi se definitivno ne sviđaju. To su dalekometni udarci koji će se ove godine zabijati još lakše te pretjerana upotreba sile koja se adekvatno ne kažnjava. Uz to bih mogao dodati kornere koji me ove godine malo bacaju van kontrole. Posebice jer golman ne reagira na njih kao prošlih godina. Neki put se oslonim na njega jer lopta ide blizu peterca a lik ne mrdne guzicu s crte i naravno tada slijedi gol jer mi niti jedan igrač ne skače s protivničkim igračem.. Samo se bojim da prvim patchem ponovno ne sjebu igru kao i svake godine do sada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Slažem se, što više igram više mi se igra sviđa. No dvije stvari mi se definitivno ne sviđaju. To su dalekometni udarci koji će se ove godine zabijati još lakše te pretjerana upotreba sile koja se adekvatno ne kažnjava. Uz to bih mogao dodati kornere koji me ove godine malo bacaju van kontrole. Posebice jer golman ne reagira na njih kao prošlih godina. Neki put se oslonim na njega jer lopta ide blizu peterca a lik ne mrdne guzicu s crte i naravno tada slijedi gol jer mi niti jedan igrač ne skače s protivničkim igračem.. Samo se bojim da prvim patchem ponovno ne sjebu igru kao i svake godine do sada.

Nadajmo se da nece sjebati, za sad je prolazna ocena, dve stvari za koje sam se nadao da ce srediti, sredili su (za sad) sporiji gameplay i kontrola nad odbranom, manje se leti u prazno, optimizacija odlicna, samo da sve ostane tako i imacemo solidnu fudbalsku simulaciju.

11 godina
protjeran
Ima li citera na ps3 i ps4?

I kako izgleda taj cit?
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FIFA 17

cheat izgleda tako sto se gleda tko ce komu prvi sprcit cheat.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Posto mi BF1 radi na solidnih 35-40fpsa, dam se kladit da bi i fifa mogla onda. Valjalo bi demo skinut pa pogledat kako ide. Mozda se vratim FIFAi nakon godinu dana pauze zbog hardwarea.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Posto mi BF1 radi na solidnih 35-40fpsa, dam se kladit da bi i fifa mogla onda. Valjalo bi demo skinut pa pogledat kako ide. Mozda se vratim FIFAi nakon godinu dana pauze zbog hardwarea.

Ja sam dvije godine pauzirao zbog harware-a a i zbog toga sto je FIFA bila sranje. 

10 godina
httpsmaniac kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam dvije godine pauzirao zbog harware-a a i zbog toga sto je FIFA bila sranje. 

Pa nije ti se fifa nista drasticno promenila, opet je to manje vise isto kao i svake godine, do duse bolja je od proslogodisnje.

10 godina
FIFA 17

Da li se nekom desilo da nece da ucita utakmicu, prikaze protivnicku postavu i tako zna po par minuta da stoji i onda moram da izadjem iz igre Alt+f4 i naravno pise mi se poraz :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ima li citera na ps3 i ps4?

I kako izgleda taj cit?

Na PS4 ih nema. Caruju na PC

ruya kaže...

Pa nije ti se fifa nista drasticno promenila, opet je to manje vise isto kao i svake godine, do duse bolja je od proslogodisnje.

Osim što su promijenili cijeli engine druge promjene nisu drastične

10 godina
Ljudi zna li netko kako se zove ona aplikacija za mobitel koja ti mjenja key kada se trebas prijaviti na origin sa novim uređajem? Imao sam je i sad se ne mogu sjetiti.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Osvojio sma div 10 . nije bio nijedan citer ! :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google autentifikator...
10 godina
Breitling zahvaljujem. Nasao sam. Ali sad ne znam onaj kod koji trazi u app. A i ne mogu se sjetiti gdje da skeniram onaj bar kod...
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ova fifa mi je bolja od 16-ice, ali od 3 utakmice, samo sam prvu dobio 3-2, a ove druge dvije 7-1 i 10-0.. Cini mi se da malo pre lako padaju golovi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice