FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 710.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
orim0909 kaže...

mene cisto zanima to s tim earlly access.

znaci platis smao jednom tih 4 eura i igras fifu ranije i to je to?

kako to funkcionira?

za PC pitam.

Mjesecna pretplata od 4€ i igras full verziju bilo koje igre u vaultu (mislim da ih je 37 zasad, ima i deluxe izdanja)... Ja sam svoj acc sa fifiom 16 prodao u proljece/ljeto i uzeo si vault i normalno dan danas igram fifu 16. Kad imas vault mislim da imas 10% na sve igre sa origina, da li ima jos nekih pogodnosti ne znam jer nisam isao istrazivat... Jos da napomenem da mozes otkazat pretplatu kada god pozelis, nisi vezan npr. tri mjeseca placat itd.

Meni je to super opcija jer za 48€ godisnje imam brdo igara, a jos ce k tome taj vault nadopunjavat, npr fifa 17 ce doc 1.5.2017., a do tad ako sam zeljan nogometa igrat cu 16... Jedino ako si strastveni igrac i nemres cekat, onda ce ti to malo znacit

I am over 9000!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ponovite mi samo koliko imam vremenski fore da kupim igru a da ne izgubim ovo sto slazem preko web app-a ?

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The_K kaže...

Posalji ea email,mozda neznaju hahaha

Mislim da sam pročitao pred par tjedana da su napravili sličan sistem. Zato mi ne ide u glavu kako se ljudi vec žale na cheatere??? koriste trainer od fife 16 u fifi 17?  Možda uopće nije trainer nego imaju probleme sa nekom drugom vrstom disconnetanja 

Evo ovo sam pronasao brzinskim googlanjem. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
KiCo77 kaže...
orim0909 kaže...

mene cisto zanima to s tim earlly access.

znaci platis smao jednom tih 4 eura i igras fifu ranije i to je to?

kako to funkcionira?

za PC pitam.

Origin Acess ti je mjesecna pretplata koja kosta 4€ mjesecno, a zauzvrat mozes igrat 30+ igara (mozes provjerit koje tocno na njihovoj stranici), imas 10% popusta na (ja mislim sve) kupovine i jos mozes igrat nove igre ranije nego ostali (svi origin acess pretplatnici mogu igrat 10h fife 17 prije izlaska). Pretplata se moze otkazat u bilo kojem trenutku.

Znaci, platis sad 4€, mozes odigrat 10h fife 17 prije izlaska igre, mozes iskoristit 10% popusta na neke kupovine, i mozes igrat jos 30+ igara. Jedino sta moras napravit za mjesec dana je otkazat pretplatu da ti prestane skidat 4€, a mozes i nastavit sa pretplatom. (Za ovo zadnje nisam siguran, ne znam dal se automatski produzuje pretplata ili ce ti prekinut sa uslugom)

Automatski se produzuje, npr. sad uzmes pretplatu, platis 4€, za mjesec dana ces dobit obavijest na mail da je pretplata produzena. Ako vise ne zelis pretplatu moras je bas ti otkazat...

I am over 9000!!!
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Sjecas te se kad je onaj lik turk mixao fajlove FIFA 16 Demo i Skdriow unclock verziju,pa regenerate nestoo.. i otkljucao sve modove u igri.

Tako dobar programer moze odraditi mix fajlova Demo i Trilal ili ti ga preload i otkljucati sve modove u igri naravno samo offline,kako vidim na forumima neki pokusavaju :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 17:26 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Liverpool je brutalan ove godine. Brijem da ce bit uvjerljivo najpopularniji 4.5* team u ovogodisnjoj Fifi. Bas se da lijepo kombinirat u default postavi.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Cofinho to sam i ja pomislio kad sam gledao ratinge,a i pozicije.. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Kako da otkazem tu pretplatu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The_K kaže...

Kako da otkazem tu pretplatu

Otvoriš Origin, ideš u lijevom gornjem uglu na Origin - EA Account and Billing i onda kad ti se otvori stranica na Origin Access pa na otkazivanje pretplate. Možeš odmah danas otkazati i traje ti do datuma do kojeg je plaćeno. Da ne zaboraviš kasnije. Nije mi baš zanimljiva opcija na dulje staze jer pola tih igri u Vaultu imam, a pola je smeće. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Nego danas zaigrao demo na pc i sad su mi i replayi  u60 fps i ona kamera kad s golmanom igram, to su patchali ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Prva tekma i pobjeda 6:4 fut,druga 4:0,bice tu golova kao kise !

Nista ne steka,na High bez AA dostize do 190-200 fps ,22 inca monitor reza,1650x1080 !

Lopta ponekad ima neku cudnu ,ubrzanu putanju,pogotovo kad se odbije od igraca !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 1:39 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

jel se moze vec igrati? kad krece onaj trial od 10 sati?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odigrao dvije tekme. Pobjede od 4-0 i 7-1 s tim da je protivnik imao bolju ekipu od moje. U prvoj utakmici lik izade u 60-oj minuti, a u drugoj imam penal i opucam lagao po sredini, golman se baci, digne se i obrani. Nakon dvije tekme mogu rec da su crossevi OP ako ih se zna izvest. Zabio sam 3 gola glavom sa Murielom. Puno bolje i fluidnije djeluje nego u demu.

16 godina
FIFA 17

odigrao 4 tekme,prvu kick off mi se cinila jako spora naspram dema,u futu pak mi sve brze al ne prebrzo,vidim da je pace jako bitan ko i PHY,crossevi idu samo tako,jos mi malo smeta sto iz okreta daje savrsenu loptu,kad su umorniji grijese...

Skuzio sam kad je korner,ako lopta padne i kad je guzva,samo stiskajte pucaj i pogadjate...

Gameplay je ok al mi se cini kao da na terenu nitko nezna igrati,kretnje usporene nekako,neznam,mozda mi privikavanja treba...mada,ja volim preko krila igrat od fife 15,i ovaj gameplay mi jako pase,4 tekme 3 pobjede...poraz penali u turamentu  i meni su super,fulas promasis obranis,nije bilo smijesnih penala...

Sve u svemu mi ok,jos sutra probam carrer i journey,i fut do kraja triala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ja odigrao 3 tekme 2 pobjede i 1 nerijesena.Tu nerijesenu mi frajer na L1+trokut uspio nekako provuci na aubameyanga u 86minuti,mislim da ga nisam uspio zaustavit jer su mi obranbeni bili umorni a i da sam imao jos vremena mogao sam zabiti za 2-1 jer bi igrao onda više agresivnije.Prvu tekmu koju sam odigrao pobijedio sam 2-1 opet mi je aubameyang zabio dobio loptu u petercu i zapucao.I sad si ja mislim da je dobar ovaj Aubameyang i premda necu imat chemistry idem ga ja uzet iz kataloga jer nisam imao para za drugog napadaca kad ono frajer ima prazan gol i promasi ga onda je imao 1na1 sto je isto promasio i u trecoj situaciji predjem golmana zapucam po praznom golu pogodim stativu nekim cudom opet mu se lopta vrati u noge i opet pucam i napokon sam zabio snjime sva sreca pa frajer nije znao igrat inace sam mogao skupo platit te promasaje dobio sam ga 7-1 na kraju.Sve u svemu cini mi se gameplay jako dobar samo sto je malo brzi od dema valjda je takav FUT,treba probat seasons mozda je on sporiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The_K kaže...

Ja odigrao 3 tekme 2 pobjede i 1 nerijesena.Tu nerijesenu mi frajer na L1+trokut uspio nekako provuci na aubameyanga u 86minuti,mislim da ga nisam uspio zaustavit jer su mi obranbeni bili umorni a i da sam imao jos vremena mogao sam zabiti za 2-1 jer bi igrao onda više agresivnije.Prvu tekmu koju sam odigrao pobijedio sam 2-1 opet mi je aubameyang zabio dobio loptu u petercu i zapucao.I sad si ja mislim da je dobar ovaj Aubameyang i premda necu imat chemistry idem ga ja uzet iz kataloga jer nisam imao para za drugog napadaca kad ono frajer ima prazan gol i promasi ga onda je imao 1na1 sto je isto promasio i u trecoj situaciji predjem golmana zapucam po praznom golu pogodim stativu nekim cudom opet mu se lopta vrati u noge i opet pucam i napokon sam zabio snjime sva sreca pa frajer nije znao igrat inace sam mogao skupo platit te promasaje dobio sam ga 7-1 na kraju.Sve u svemu cini mi se da je gameplay jako dobar samo sto je malo brzi od dema valjda je takav FUT,treba jos probat seasons mozda je on sporiji.

15 godina
Osvojen div 10. 4-1-0 omjer uz gol razliku 14:5. Osvojeno ukupno oko 10k coinsa za nekih sat vremena igranja i sastavljena serie a ekipa sa Berardijem, Murielom, Ederom, Gomezom, Marchettijem.
15 godina
Serie A
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo i moja 2 timcica !

Demo mi je stekao poprilicno ,full igra leti ,znaci na mojoj grafici koja je vec vremesna !

Nisam probao na Ultra podesenjima ali mislim da bi i tu islo preko 100 fps !

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 8:00 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
Osvojen div 10. 4-1-0 omjer uz gol razliku 14:5. Osvojeno ukupno oko 10k coinsa za nekih sat vremena igranja i sastavljena serie a ekipa sa Berardijem, Murielom, Ederom, Gomezom, Marchettijem.

Kolega,  da li si imao problema u vidu trzanja i slično s obzirom na grafičku navedenu pod Moj PC? Na kojim postavkama igraš?

13 godina
FIFA 17
Jučer sam gledao nekog jutubera i vidio jednu stvar koja mi se nimalo ne sviđa.
Dakle, igrač mu se ozlijedio i sudac je svirao prekid... to je sad nova fora, vjerujem da ste svi doživjeli u demou ako ste igrali.
Ono što nismo znali je da sada igrači mogu imati malo dužu pauzu zbog ozlijede nego prije.
Taj igrač koji mu se ozlijedio je dobio 5 utakmica pauze.

To mi se nikako ne sviđa jer igrajući protiv malog primjetio sam da uklizavanja i ostale faule suci rijetko sude.
Moj mali je jedan od onih igrača koji igraju grublje i igrajući protiv njega moji igrači na utakmici padaju jako često.
Zadnju utakmicu mi je skršio Ibrahimovića odmah na početku utakmice tako da sam ga morao odmah mijenjati.

Znači, frustracija bi mogla biti na maksimumu opet?
Već vidim scenarij gdje mi panjevi namjerno krše igrače i kako ostajem bez njih na više utakmica.
Pogotovo sad ispočetka kad nemam kartice nikakve za liječenje, a bogami ni igrače zamjenske na klupi.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
Dakle, igrač mu se ozlijedio i sudac je svirao prekid... to je sad nova fora, vjerujem da ste svi doživjeli u demou ako ste igrali.
Ono što nismo znali je da sada igrači mogu imati malo dužu pauzu zbog ozlijede nego prije.

To mi se nikako ne sviđa jer igrajući protiv malog primjetio sam da uklizavanja i ostale faule suci rijetko sude.
Moj mali je jedan od onih igrača koji igraju grublje i igrajući protiv njega moji igrači na utakmici padaju jako često.
Zadnju utakmicu mi je skršio Ibrahimovića odmah na početku utakmice tako da sam ga morao odmah mijenjati.

Već vidim scenarij gdje mi panjevi namjerno krše igrače i kako ostajem bez njih na više utakmica.
Pogotovo sad ispočetka kad nemam kartice nikakve za liječenje, a bogami ni igrače zamjenske na klupi.

Pa neće svaki put dobiti 5 tekmi pauze, ovisi od igrača do igrača koliko je otporan na ozljede. 

A poanta FUT-a i je da se što bolje prodaju packovi, pa ako su i "pojačali" malo ozljede, ništa čudno. Dosad su ionako bile rijetke i uglavnom nebitne kad lako izliječiš igrača.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

ponovite mi samo koliko imam vremenski fore da kupim igru a da ne izgubim ovo sto slazem preko web app-a ?

Nitko nista?

@movie znas ti?

[19xx]C3c1l
13 godina
Hexfire kaže...

Pa neće svaki put dobiti 5 tekmi pauze, ovisi od igrača do igrača koliko je otporan na ozljede. 

A poanta FUT-a i je da se što bolje prodaju packovi, pa ako su i "pojačali" malo ozljede, ništa čudno. Dosad su ionako bile rijetke i uglavnom nebitne kad lako izliječiš igrača.

Nije to toliki problem kao kad ti "srede" nekog važnog igrača tako da ga moraš vadit van.

Kasnije kad budem imao dobre igrače mi to neće biti problem, ali sad ispočetka kad krpam kraj s krajem bi mi moglo stvarati probleme.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Skilledžija kaže...

e da zaboravio sam reci meni su isto skrsili igraca negdje u 20min i morao sam ga mjenjat a poslije mu je pisalo da ce biti nedostupan 5 utakmica

9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
C3c1l kaže...

Nitko nista?

@movie znas ti?

Mislim da imas 30 dana !

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
C3c1l kaže...
C3c1l kaže...

Nitko nista?

@movie znas ti?

Mislim da imas 30 dana !

pretpostavljas ili si nekad negdje procitao?!

btw. jucer sam uzeo access za 3 i pol eura, skinuo igru i mogu reci da je velika razlika naprema demu, puno puno bolje to sve izgleda od same grafike do igrivosti.

Danas nastavljam jer imam jos dosta dok dojdem do tih 10 sati :)

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
goust78 kaže...
C3c1l kaže...
C3c1l kaže...

Nitko nista?

@movie znas ti?

Mislim da imas 30 dana !

pretpostavljas ili si nekad negdje procitao?!

btw. jucer sam uzeo access za 3 i pol eura, skinuo igru i mogu reci da je velika razlika naprema demu, puno puno bolje to sve izgleda od same grafike do igrivosti.

Danas nastavljam jer imam jos dosta dok dojdem do tih 10 sati :)

Q: Why I no longer can access the FIFA 17 Web App?

If you had access to the FUT 17 Web App but no longer have, even if you haven’t made any change, you should know that EA Sports is blocking App access to all players that haven’t played FIFA 17 in the console until midnight of October 1st (UK time). To keep using this App, you will need to buy the game and play it. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 11:27 (goust78).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice