FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 709.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 17
goust78 kaže...

Da li ce se moci igrati online fifa 17 trial, FUT ?

Pa moralo bi. Poanta triala je da isprobaš igru točno onakvu kakva je. Recimo jučer sam isprobavao preko Triala Mirrors Edge i uredno radi i online dio, čak ti se i progress spremi ako kupiš igru da ne trebaš ispočetka počinjati.

Ali nisam ipak 100% siguran da će i FUT raditi jer mi to izgleda ko poprilična prednost za one koji imaju Origin Access. Sad možeš sa siću kupiti neke igrače jer je malo ljudi na marketu, samo odigraš par tekmi. Isprobat ću i ja vjerojatno tokom dana pa javim dojmove.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 8:41 (Hexfire).
13 godina
FIFA 17
Dečki izašla je aplikacija za mobitele :)
Već sam počeo slagati squad challenge... svi brončani - dobro da nisam quicksellao :)
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Dečki izašla je aplikacija za mobitele :)
Već sam počeo slagati squad challenge... svi brončani - dobro da nisam quicksellao :)

Skinuo,radi,hvala ! :)

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
11 godina
neaktivan
Ova hr ekipa me dosla oko 15 000. Uglavnom sve ti je sad dosta jeftino, bar mi se tako cini. Mozda mozes slozit i bolju ekipu ali ja svake godine prvo slozim nase pa onda kad mi dignu zivce idem dalje.
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima li neko BPL ekipicu za slagati neku jeftinu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jel i fut radi ili?
17 godina
izvone kaže...

P.S. netko je spominjal izletavanje golma,ameni se to 3 puta desilo,protivnik salje dugu loptu koja ide u prazno i moj golman ide na 25 metara i ispucava u aut ili glavom da protivniku loptu,a nema potrebe za izlaskom jer je protivnik jako daleko...movie,kojom tipkom to rjesavam,da ju samo stopa a ne da ide u sve ili nista...

To i mene živcira. Imam loptu pod kontrolom i kreten izađe i nabije je u bunar. Neki puta taman protivniku na nogu. Neki puta uspijem zaštopati i dodati prvom do sebe a neki puta ju jednostavno nerezonski nabije. Pokušam štopati kada je već izašao ali neće slušati. Mislim da na to ne možeš svaki puta utjecati jer ponavljam, neki puta uspijem štopati a neki puta jednostavno nabije iako ništa ne diram. Ne znam što bih ti rekao? Možda netko ima rješenje?

Evo stavio skidati fifu, dolje je za 2 sata... za početak uzeo ova tri igrača i hrpu contractsa po 200 coinsa, već danas je na igračima zarada od 6k jer su vidim cijene počele rasti..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 10:14 (movie).
12 godina
FIFA 17

Jeli postoji neki nacin da uzmem origin access pomocu debitne kartice

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Mislim da ću više vremena provoditi na ovom team challengeu nego igrajući :)
Već sam riješio 2 komada i sad kontam kojeg sljedećeg da krenem jer je zajebano pošto nemam puno igrača u klubu pa moram paziti da se ne zajebem.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Ove godine TOTY izlazi prije kraja godine a ne kao do sada u prvom mjesecu jer je izbor za najboljeg igrača od ove godine pomaknut za kraj godine. Drugi novitet je da od ove godine više igrači i treneri ne biraju igrača godine već će to ubuduće raditi samo sportski novinari. Vidjet ćemo kakav ukus imaju. Evo i dresa za TOTY
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

napravio sam paypal racun i pokusao kupiti origin access preko njega ali mi stalno izbacuje ovo:

(more info ne radi)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 12:41 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Složio sam senegalce za računalo pa da vidim mogu li igrati fut. Još nisam ulazio u igru s obzirom da je ograničena na 10 sati dok sve ne posložim van nje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
Ove godine TOTY izlazi prije kraja godine a ne kao do sada u prvom mjesecu jer je izbor za najboljeg igrača od ove godine pomaknut za kraj godine. Drugi novitet je da od ove godine više igrači i treneri ne biraju igrača godine već će to ubuduće raditi samo sportski novinari. Vidjet ćemo kakav ukus imaju. Evo i dresa za TOTY

Da, razdovjili su nakon negdje 5-6 godina nagradu France Footballa i FIFA-e...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad gledam paypal ,skinuli su mi pare za fifu 17 preorder !

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 14:43 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

baš mi se skida fifa 17 trial ali me zanima jeli se broji 10 sati dok si u igri ili otkad je prvi put pokrenes. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
balky1911 kaže...

baš mi se skida fifa 17 trial ali me zanima jeli se broji 10 sati dok si u igri ili otkad je prvi put pokrenes. 

Kako se skida trial ?Ne vidim ga u vaultu ?

P.S. nasao sam ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 15:16 (goust78).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Nemaju zlatni sjaj, ali su se spremni potuči muški sa bilo kim:

https://gyazo.com/8a822eec9358ee9a5dc87683e8f20133

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 15:25 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Evo ovako. Odigrao par tekmi i ono najinteresantnije, možete igrati fut. Možda nepošteno prema onima koji ne mogu ali ebi ga. Plati pa ćeš igrati, izgleda da se vode tom činjenicom. Odmah sam natukao one boost coinse da ih što prije poduplam. Što se igre tiče, grafički izgleda još bolje nego demo. Čak nemam previše zamjerki niti na gameplay. Doduše odigrao sam samo 3 tekme. Imam osjećaj da je sve malo popeglano. Snaga će ove godine definitivno imati veliku ulogu. S njom opet dolazimo do slaloma s jednim igračem. Tko se zna graditi i voziti slalom bit će nezaustavljiv. Prekrasni su mi golovi glavom od trave.

Pucam s desetak metara i lopta udari u travu negdje oko peterca i odbije se u gol. Lijep osjećaj. Do sada ga nije bilo. Lijep filing su i udarci po travi. Te dvije stvari su mi se najviše svidjele. Igrači su fluidni. Lijepo se okreću i ponašaju. Doduše, i dalje znaju stajati bezveze u prostoru ali izgleda da to mora biti tako. Sam pace nema preveliku ulogu i ne vidim da će mi netko bježati solo na gol. Hoće ako se zna graditi i voziti slalom ali to nema veze s brzinom igrača. Sve mi je nakako prirodnije. Brzina igre je nešto s čime se može živjeti. da je sporije ne bi se nitko žalio. Samo da ne bude brže. Sve u svemu ovo što sam danas probao ima prolaznu ocjenu.

I da, ovi senegalci su stvarno odlični.
Moj PC  
8 0 hvala 4
16 godina
FIFA 17

dakle,uzmem li sada es acces mogu igrati 10h fife? ,jer ako da,bit ce mi super za skupit coinse do pocetka same igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

@izvone Da

Ja sam upravo htio preorderat fifu, ali prije toga sam otisao malo na fifaforums i naravno da sam odmah naisao na topic u kojem se žale da su 3/4 igraca u draftu cheateri. Movie ako odigras koj draft javi dojmove.

I sad kakvog smisla ima kupovat igru u kojoj vladaju cheateri čak i u trialu. Pa jbt, zar ozbiljno nisu fixali ni trainer iz fife 16. Do sad se barem prvih mjesec dana moglo igrat na miru.

Mozda nisu cheateri nego disconnect nekog drugog tipa?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 16:22 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

vidim da je ea access za xbox,isto vrijedi i za PC tj. origin access?

EDIT:vidim da je,uzeo...i ako sam dobro vidio,dobijem i popuste na pointse :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 16:42 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni je najbitinije Carrer Mode nekad FUT :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

na koju foru rade ti cheatovi za fifu?

mislim pitam iz ciste znatizelje, jer ionak igram na ps4 :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Joj ko ce cekat cdkey.com(tamo sam uzeo fifu) 29 septembar da posalju key,nestrpljiv sam :D

Jel moguce da prije posalju key ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 16:55 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

Joj ko ce cekat cdkey.com(tamo sam uzeo fifu) 29 septembar da posalju key,nestrpljiv sam :D

ne

[19xx]C3c1l
14 godina
rtzuiop kaže...

Najprimitivnije moguce.. Znaci cheat engine koj sam koristio pred 10 godina za neke browser igre već dobrih 5 godina radi probleme u FUTu. Postavi tvoj broj golova, i onda igra skuzi da nesto nije u redu pa te disconnecta, ili sam stisnes neku tipku za disconnect.

Al zanimljivo, 2009. sam počeo igrat jednu igru (Combat Arms EU) i od početka je imala sistem da ne možeš ući u igru ako ti je cheat engine ili bilo koj njegov proces upaljen. Jednostavno crasha igra odmah na pokretanju, a ako upalis CE dok si u igri oni to zabilježe i dobiješ instant ban. Možeš se žalit koliko hoćeš, oni ti samo pošalju iz ban loga liniju u kojoj se vidi točno iz kojeg foldera je pokrenut program.

Ta igra koristi taj sistem već barem 7 godina, a ovi iz godine u godinu ništa (značajno) ne poduzimaju.

12 godina
neaktivan
FIFA 17

mene cisto zanima to s tim earlly access.

znaci platis smao jednom tih 4 eura i igras fifu ranije i to je to?

kako to funkcionira?

za PC pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
KiCo77 kaže...
rtzuiop kaže...

Najprimitivnije moguce.. Znaci cheat engine koj sam koristio pred 10 godina za neke browser igre već dobrih 5 godina radi probleme u FUTu. Postavi tvoj broj golova, i onda igra skuzi da nesto nije u redu pa te disconnecta, ili sam stisnes neku tipku za disconnect.

Al zanimljivo, 2009. sam počeo igrat jednu igru (Combat Arms EU) i od početka je imala sistem da ne možeš ući u igru ako ti je cheat engine ili bilo koj njegov proces upaljen. Jednostavno crasha igra odmah na pokretanju, a ako upalis CE dok si u igri oni to zabilježe i dobiješ instant ban. Možeš se žalit koliko hoćeš, oni ti samo pošalju iz ban loga liniju u kojoj se vidi točno iz kojeg foldera je pokrenut program.

Ta igra koristi taj sistem već barem 7 godina, a ovi iz godine u godinu ništa (značajno) ne poduzimaju.

Posalji ea email,mozda neznaju hahaha

14 godina
orim0909 kaže...

mene cisto zanima to s tim earlly access.

znaci platis smao jednom tih 4 eura i igras fifu ranije i to je to?

kako to funkcionira?

za PC pitam.

Origin Acess ti je mjesecna pretplata koja kosta 4€ mjesecno, a zauzvrat mozes igrat 30+ igara (mozes provjerit koje tocno na njihovoj stranici), imas 10% popusta na (ja mislim sve) kupovine i jos mozes igrat nove igre ranije nego ostali (svi origin acess pretplatnici mogu igrat 10h fife 17 prije izlaska). Pretplata se moze otkazat u bilo kojem trenutku.

Znaci, platis sad 4€, mozes odigrat 10h fife 17 prije izlaska igre, mozes iskoristit 10% popusta na neke kupovine, i mozes igrat jos 30+ igara. Jedino sta moras napravit za mjesec dana je otkazat pretplatu da ti prestane skidat 4€, a mozes i nastavit sa pretplatom. (Za ovo zadnje nisam siguran, ne znam dal se automatski produzuje pretplata ili ce ti prekinut sa uslugom)

11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
soul_eclipse kaže...

ne

Evo pise da je moguce i prije 29og :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice