FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 709.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 17
Ryder007 kaže...

EDIT: bi li mi mogao netko dat neke upute kak zaradit na transfer marketu?

Kupiš jeftino, prodaš skupo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
The_K kaže...
balky1911 kaže...

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gA8CQ5vKnMiJf:FFA17PCC

Za pocetak je zadovoljan. Iman još Schurlea za prodaju, ali s ovom ekipom pocinjem igrat.

Kako tebi radi transfer market? Meni pise da trebam pokrenut fifu 17 na pc da bi mograo pristupiti transfer marketu.

Također

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 17

Ja sam stavio samo jednog igrača na transfer listu za sada.

Inače, ne mislim prodavati previše od ovoga što sam dobio zbog squad building challenga.

To prvo moram vidjeti što je pa ću onda odlučiti koje igrače staviti na bubanj ili quick sellat.

Glupo bi bilo da ih sad prodam za siću, a kasnije mi možda trebaju za taj challenge.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

OK, danas sam konačno ušao u web app ali ne mogu trgovati? Znači opet sam tamo gdje sam jučer bio? Što će mi beskorisni web app?
Ima li još netko problema s trgovanjem, tj. ima li netko tko danas normalno može kupovati i prodavati kartice na marketu?

Evo, čak mi je danas nakon godinu dana web app proradio i na firefoxu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 17:31 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni sve radi od jučer. Nisam kupovao ništa pointsa, samo šta san dobio besplatno i nešto jeftino kupio pa prodao.

0 0 hvala 0
17 godina
balky1911 kaže...

Meni sve radi od jučer. Nisam kupovao ništa pointsa, samo šta san dobio besplatno i nešto jeftino kupio pa prodao.

Znači nas koje su uključili danas u market drže na ledu i ne možemo trgovati. Valjda će i to srediti...

12 godina
neaktivan

ista je stvar kod mene, od jutros mogu na web app. ali u market se ne moze uc.

movie ovo je veliko shranje.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

eh ja dobio samo 3packa , ok nisam nesto puno igrao fut 2016 s obzirom da me zezala konekcija i trazenje protivnika ...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

At this time the features are not working for everyone, its a soft launch of the web app. It is not 100% live yet. That is why you cant get in.

ovo su meni rekli na live chatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

At this time the features are not working for everyone, its a soft launch of the web app. It is not 100% live yet. That is why you cant get in.

ovo su meni rekli na live chatu.

Super. Znači čekamo djeda mraza pa da možemo i mi kreniti igrati... znači ništa dok igra ne izađe. Ajde na pc ću sutra probati preko origin accessa pa da vidimo..

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Treba mi Vasa pomoc,evo o cemu se radi...

Prosle godine igrao sam na PCu,a sad sam narucio prije tjedan dana fifu za PS4. EA acc imam i na njemu mi je origin s 2016 i PSN acc s PS4. Za ulaz u Web app se trebam samo prijavit na EA stranici? Na poslu sam i stranicu mi pocne ucitavat pa stane kad se ulogiram,ali da li je to,to ili cu jos nesto trebat dodat prije koristenja WEB app?

P.S. Prosle godine nisam koristio webapp

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 18:24 (Bash).

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Treba mi Vasa pomoc,evo o cemu se radi...

Prosle godine igrao sam na PCu,a sad sam narucio prije tjedan dana fifu za PS4. EA acc imam i na njemu mi je origin s 2016 i PSN acc s PS4. Za ulaz u Web app se trebam samo prijavit na EA stranici? Na poslu sam i stranicu mi pocne ucitavat pa stane kad se ulogiram,ali da li je to,to ili cu jos nesto trebat dodat prije koristenja WEB app?

P.S. Prosle godine nisam koristio webapp

Nećeš moći koristiti najvjerojatnije web app do izlaska igre jer prošle godine si igrao na PC a ne na PS4. Tj. možeš sada pokrenuti web app ali na PC.

Penali su mi totalno bezveze. Samo lagano pukneš da golman padne i gol

https://gyazo.com/4ef785059d02a34f5b9e53ead4dceb04

12 godina
neaktivan
FIFA 17

meni transfer market radi. movie tebi? ostalima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
orim0909 kaže...

Proradio :) Tnx for info

12 godina
neaktivan
Ma dobro di vi ulazite u taj web app? Ja pokusavam preko moba,i nema sanse ne kuzim,izvitria san vise. Do prijasnjih godina bi normalno instalira fifa web app i sve,a sad mi nista nije jasno. I igram na ps4. Moze li kakva pomoc? Jedino da probam preko kompa se logirati mozda?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ma dobro di vi ulazite u taj web app? Ja pokusavam preko moba,i nema sanse ne kuzim,izvitria san vise. Do prijasnjih godina bi normalno instalira fifa web app i sve,a sad mi nista nije jasno. I igram na ps4. Moze li kakva pomoc? Jedino da probam preko kompa se logirati mozda?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DONZI kaže...

Ne mozes preko mobitela ulazit na wb app, odi na komp.

Companion (mobilna aplikacija, isto što i webapp samo za mobitele) nije jos izasla, barem koliko ja znam.

17 godina
DONZI kaže...

Pa daj prati temu. Već sam rekao da fifa 17 companion još nije izašao i da će izaći negdje kada i igra. Znači web app za mob još nije u funkciji.

17 godina
orim0909 kaže...

Proradilo, samo kaj nemam što staviti na market... opet ne valja. Na 3 acc sam otvorio 18 packova i nisam dobio ništa, baš ništa...

12 godina
neaktivan
doso HAM7A
https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

delete post

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 1:18 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kupio sam ja preko cd key 20.6 i isto sam dobio to kad pritisnem download! Tako izgleda treba.
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
17 godina
FIFA 17
Dosta za danas. Uspio sam u 3h zaraditi 20k coinsa doslovce iz ničega. Sve kaj sam dobio u packovima sam quick sellao osim zahe kojeg sam prodao za 1800 coinsa. Par sitnih transakcija i nešto se okrenulo. No patnja je to, ne da mi se više..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

kako mene krene eee,dobim sedam packova i prvi ribery! drugi Robben! i kada sam shvatio kakva krila imam sam pao s kreveta i probudio se...uzasni ovi packovi,najbolji zapata,esemti sve! Prosle godine me krene sa IF mexes kojeg utopio za 40k pa sam imao lijepi head start,sada ama bas nista...

Dobim neki mix portugalske lige i brazilaca,i mislim si idem tako krenut al sam prevelik bundesliga fanboy pa sam sve quick sellao,malo trgoval i sloziil ok ekipu za pocetak,ko i movieu mi je sada dosta,sutra probam jos nesto zaradit...

Nekako mi market prejeftino izgleda,84 kartice idu za manje od 2k,a vidim da ima autobuyera,cim stavim neku cijenu za koju mislim da ce ic,ono kupi i odma mu contractsi fale...

balky1911 koliko te dosla ova HR ekipa,ne izgleda lose,mozda tako fitness squad slozim...

Sad sam u big dilemi,za komp cu sigurno uzeti fifu...ne znam bi li standard sa 5 tokena pa tamo pobrat neke packove ulovit i za 20 eura uzet pointse,ili ic na deluxe i pointse uzet za svega dve tekme u draftu...pomozite u glasovanju...

Do kada se moze preordat tj. kada je zadnji dan za preorder. I zanima me od kada je fifa dostupna u origin accesu,pa bi ako ttamo dolazi prije,uzeo acces do samog izlaska...

P.S. netko je spominjal izletavanje golma,ameni se to 3 puta desilo,protivnik salje dugu loptu koja ide u prazno i moj golman ide na 25 metara i ispucava u aut ili glavom da protivniku loptu,a nema potrebe za izlaskom jer je protivnik jako daleko...movie,kojom tipkom to rjesavam,da ju samo stopa a ne da ide u sve ili nista...

5 standard pa pointse
1 deluxe
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...
goust78 kaže...
soul_eclipse kaže...

Ljudi pomoc molim vas necu zaspati

Drug mi je iz Sarajeva preko njegovog paypala kupio fifu 17 standard edtitonali zasto stoji da je 2 puta kupio kad nije ili oni provjeravaju informacije :(

Podaci su naravno tacni sa paypala,sad me brine ovo processeing necu moci zaspati znam da treba da bud complet ?

Jeli se neko susreo sa ovim ?

Obradujte me molim vas da nece biti nikakvi problema ?

Pisao sam 10x o tome da pare skidaju tek kad izadje igra ! :)

Treba to tako da pise processing ,ne brini .

Druze sad su mskroz odbili FAILED sta da radim sad ,da ponovim kupnju ?

Ako ti stoji kao na dodnjem dijelu slike da pise pre-order i da ti mozes cancel onda je ok !

Tako je bar kod mene !

E sad posto ti pise failed gore a kod mene i dalje stoji processing onda ne znma sta da ti kazem ,jbg !

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 7:41 (goust78).
15 godina
izvone kaže...

Do kada se moze preordat tj. kada je zadnji dan za preorder. I zanima me od kada je fifa dostupna u origin accesu,pa bi ako ttamo dolazi prije,uzeo acces do samog izlaska...

Origin Access ti omogućava samo 10h igranja. Prava verzija će tek na proljeće negdje doći u Vault, ako je sudeći prema ovoj godini. Preorder koliko znam možeš napraviti i kad igra izađe jer ovisi o keyu, a ne datumu kad si aktivirao na Origin. Na stranicama tipa g2play će i nakon izlaska igre biti keyeva koji daju preorder bonus. Samo je pitanje dal će cijena biti ista.

Po meni je ova fora sa Accessom sasvim ok. Za tih 4 eura vidiš dal su nešto grdo zeznuli u odnosu na demo (10h je dovoljno za kakav takav zaključak), pa ako jesu čekaš patch, ako nisu kupiš odmah.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Nema šta..., pravi sam "bajaa", najači igrač kog sam dobio Marko Livajaaa. Obrni-okreni, i nekako mi se Calcio B učinio najzanimljiviji za početak. Imam odmah i kapetana, naš Igor Bubnjić.

Ne ozbiljnooo, u Calcio B ima kvalitetnih igrača (ako je vjerovati statsima) za pokrpati svaku poziciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 7:44 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stavio na skidanje fifu 17 trial nadam se da će se skinit do 3. Ima za skinit 30 gb.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
gamer18 kaže...
Stavio na skidanje fifu 17 trial nadam se da će se skinit do 3. Ima za skinit 30 gb.

Da li ce se moci igrati online fifa 17 trial, FUT ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 8:14 (goust78).
10 godina
neaktivan
Nez to nadam se da će se moć. Fifu 16 sam igeo isključivo seasons i malo fut a offline ništ. Kad mi skine javim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice