FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
hrcak12345 kaže...

Čitao sam tvoje komentare u vezi golmana, recimo u prošloj fifi mi je bilo glupo što su golmani samostalno izletavali na svaku loptu tijekom izvođenja kornera, ili recimo skoči između 5 igrača i ulovi loptu bez ikakvih problema u ruke što je nemoguće,mislim da su ovdje to malo koregirali bar što se kornera tiče. 

Meni golman nije nikada samostalno izletio na loptu ako ja nisam sam stisnuo. Nije korekcija to što mi onemogućiš izlazak golmanom. To je moj izbor kao i u pravom nogometu. Neki put odem u prazno, neki put pogriješim a većinom dođem do lopte jer dobro procijenim. Sada igra procjenjuje umjesto mene kada treba izaći. To je čisto shranje i korak unazad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 21:25 (movie).
9 godina
neaktivan
Kaze jedan moj drug koji se razumije u nogomet da golmani obicno nisu bas mnogo pametni, odnosno da moraju biti malo opiceni! Ipak se treba bacati glavom u noge nekom u trku.
Movie,sta ti mislis o ovome?
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Kaze jedan moj drug koji se razumije u nogomet da golmani obicno nisu bas mnogo pametni, odnosno da moraju biti malo opiceni! Ipak se treba bacati glavom u noge nekom u trku.

Samo oni koji imaju muda,ovo ostalo picke uplasene

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
9 godina
neaktivan
movie kaže...
hrcak12345 kaže...

Čitao sam tvoje komentare u vezi golmana, recimo u prošloj fifi mi je bilo glupo što su golmani samostalno izletavali na svaku loptu tijekom izvođenja kornera, ili recimo skoči između 5 igrača i ulovi loptu bez ikakvih problema u ruke što je nemoguće,mislim da su ovdje to malo koregirali bar što se kornera tiče. 

Meni golman nije nikada samostalno izletio na loptu ako ja nisam sam stisnuo. Nije korekcija to što mi onemogućiš izlazak golmanom. To je moj izbor kao i u pravom nogometu. Neki put odem u prazno, neki put pogriješim a većinom dođem do lopte jer dobro procijenim. Sada igra procjenjuje umjesto mene kada treba izaći. To je čisto shranje i korak unazad.

Slažem se s time da ti sam biraš hoćeš li izletiti sa golmanom ili ne,ali u Fifi 16 je meni golman sam izlazio skoro kod svakog kornera,a i jedan moj frend koji također igra se požalio na to,ja igram na ps4 i tipka trokut mi je za izlaženje sa golmanom,ali jednostavno mi golman izlazi boksati,hvatati loptu bez moje naredbe, ne znam da li je netko još imao ovdje na forumu sličnu situaciju kao ja,ali u ovoj novoj fifi to nisam doživio.

17 godina
goust78 kaže...

Kao i obično družiš se s ljudima koji i nisu baš pametni. Moj sin je golman i kao takav uspio je završiti dva fakulteta(fer i matematika) te doktorirati. Što je završio tvoj frend koji se kuži u nogomet?

9 godina
neaktivan
Neku srednju!
9 godina
neaktivan
Tvoj sin je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.Od ove moje sadasnje trebe mali trenira za golmana.Sve je samo ne bas previse bistar.Dok je bio na moru njegovi su dobili dvije utakmice. Kazu ne vracaj se sa mora,propali smo.
17 godina
goust78 kaže...
Tvoj sin je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.Od ove moje sadasnje trebe mali trenira za golmana.Sve je samo ne bas previse bistar.Dok je bio na moru njegovi su dobili dvije utakmice. Kazu ne vracaj se sa mora,propali smo.

Ako nije bistar, nikad od njega golmana..

9 godina
neaktivan
I ja to govorim, dzaba baca pare na trening ali mene niko ne slusa.
13 godina
FIFA 17

Ajmo oce tko po pola uzet za ps4?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Sitno brojimo do novog web app-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako funkcionira taj web app? Dal moras imati preorder igre da mozes slagati poceti slagati momcad ili...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sova kaže...

Kako funkcionira taj web app? Dal moras imati preorder igre da mozes slagati poceti slagati momcad ili...?

Ne moras. Jedino kaj moras je to da si do 01.08.2016. pokrenio fut i odigrao bar jednu tekmu kako bi prijevremeno mogao ući u web app. Nakon izlaska igre ako je ne kupis onemoguće ti ulazak u web app dok ne kupiš igru. Znači imat ćeš dva tjedna za slaganje i odluku hoćeš li ili nećeš kupiti igru. Po izlasku igre web app će biti dostupan svima koji imaju igru ako ne spadaju u ovu prvu kategoriju starih igrača koji se nastavljaju frustrirati i ove godine.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 7:46 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Sitno brojimo do novog web app-a

kad izlazi? 13:00 po nasem vremenu?

[19xx]C3c1l
17 godina
C3c1l kaže..

kad izlazi? 13:00 po nasem vremenu?

Pa čitam kao danas... ako je tako vrlo vjerojatno u 19h pošto uvijek u to vrijeme ea mijenja sadržaj za fut.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Trebao bih malu pomoc, kada u editoru igrice Fifa manager 14 prckam i slazem sve i svasta, kasnije mi se u igrici javlja problem da mi sezone pocinje odmah pocetkom srpnja a kada stavim 16 ekipa u Hrv zavrsi vec u veljaci. Kako bih mogao i gdje sta viti da krene u rujnu pa normalno zavrsi u svibnju. Hvalllaaaaa

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zna li neko kad bi triba izac web app?.
17 godina
balky1911 kaže...
Zna li neko kad bi triba izac web app?.

Pričalo se danas ali ja vjerujem da će izaći utorak ili srijedu...

16 godina
FIFA 17

Napokon probao fifu 17 demo,i mogu reci da je movie bio u pravu. Golmani u previse broja situacija brane nogom,ajde jednom,al 4 puta na tekmi, i u previse situacija odprate pogledom,nemoguce da ne stzas na udarac sa 7m,tako da tu isprike movie,malo su ipak pretjerali.

Grafika je drkica,nema tu...kretnje,trava,manageri,zamrljan dres od uklizavanja,ma perverzija.

Ovo novo izvodjenje autova nista posebno,al novitet pa covjeka veseli.

Nikako da se naviknem na nove kornere,a penali vidim da ce bit hrpa fail kompilacija,namjerno zavrsih 1:1 da idem na penale,to je smijurija i glupost.Inace sam volio pucat blago lijevo u visini golmanove glave,tu inace najvise ulazi i tesko se brani,sada je gotovo s time...

Nisam primjetio da su pasovi pretocni,u par navrata da prekratku i protivnik presjece,ili u duelu ne moze dodat pravu loptu,te sam primjetio ono sto je netko naveo,da kad je igrac umoran daje manje performanse,pa i tu grijese u pasevima.

Nerealno mi je sto jedan xabi alonso pretrci hazarda...a alabu su previse u dribling dali mada on inace ne dribla puno...muller pak je pacer teski,barem kod mene.

Netko je spomenuo da je journey mod na bazi martiala,sto nikako nije,on je dopeljan za ogromne novce,dok hunter ide iz skole,pa mi vise slici na malog rashforda nego na martiala...sto se tog moda tice vidim da ce biti zabavan.

Gameplay sve u svemu jako slican 16,steta mi je ta,sto nema one cari iz fifa 07,to stalno ponavljam,kada si znao da kontroliras robbena,ronaldinha,ljumberga,bastiana,ribery-a,svaki je imao kretnju,tempo kao u RL,sada su mi svi isti,nema da su nekog skinuli,graficki da,igracki bas nitko.

Fifu cu kupiti,jer je jedina uz CIV da igram,te ne planiram neki veci naslov uzimat,mozda tek BF1.Sad neznam jel mi pametnije uzet standard i iuzet 15eura pointsa ili uzet ovaj deluxe,jer onaj superdeluxe mi netreba,ionako kasnije packovi nemaju pretjeranog smisla...

P.S. bas gledam malo pack opening ,neke nikako nejde,tipa KSi,a neke oce jako...

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
izvone kaže...

Fifu cu kupiti,jer je jedina uz CIV da igram,te ne planiram neki veci naslov uzimat,mozda tek BF1.Sad neznam jel mi pametnije uzet standard i iuzet 15eura pointsa ili uzet ovaj deluxe,jer onaj superdeluxe mi netreba,ionako kasnije packovi nemaju pretjeranog smisla...

Ja sam otkazao super deluxe ,imam kupljenu obicnu verziju preko CD key i kupicu jos 2200 pointsa isto preko njih ,17 e

tu negdje !Dosta za pocetak.7 packova po 300 valjda ce biti bar za neki golden timcic.

15 godina
izvone kaže...

Napokon probao fifu 17 demo,i mogu reci da je movie bio u pravu. Golmani u previse broja situacija brane nogom,ajde jednom,al 4 puta na tekmi, i u previse situacija odprate pogledom,nemoguce da ne stzas na udarac sa 7m,tako da tu isprike movie,malo su ipak pretjerali.

Grafika je drkica,nema tu...kretnje,trava,manageri,zamrljan dres od uklizavanja,ma perverzija.

Ovo novo izvodjenje autova nista posebno,al novitet pa covjeka veseli.

Nikako da se naviknem na nove kornere,a penali vidim da ce bit hrpa fail kompilacija,namjerno zavrsih 1:1 da idem na penale,to je smijurija i glupost.Inace sam volio pucat blago lijevo u visini golmanove glave,tu inace najvise ulazi i tesko se brani,sada je gotovo s time...

Nisam primjetio da su pasovi pretocni,u par navrata da prekratku i protivnik presjece,ili u duelu ne moze dodat pravu loptu,te sam primjetio ono sto je netko naveo,da kad je igrac umoran daje manje performanse,pa i tu grijese u pasevima.

Nerealno mi je sto jedan xabi alonso pretrci hazarda...a alabu su previse u dribling dali mada on inace ne dribla puno...muller pak je pacer teski,barem kod mene.

Netko je spomenuo da je journey mod na bazi martiala,sto nikako nije,on je dopeljan za ogromne novce,dok hunter ide iz skole,pa mi vise slici na malog rashforda nego na martiala...sto se tog moda tice vidim da ce biti zabavan.

Gameplay sve u svemu jako slican 16,steta mi je ta,sto nema one cari iz fifa 07,to stalno ponavljam,kada si znao da kontroliras robbena,ronaldinha,ljumberga,bastiana,ribery-a,svaki je imao kretnju,tempo kao u RL,sada su mi svi isti,nema da su nekog skinuli,graficki da,igracki bas nitko.

P.S. bas gledam malo pack opening ,neke nikako nejde,tipa KSi,a neke oce jako...

čekajte fut pa vidite kako će tamo golmani braniti što treba i što ne treba

nemam za potpis
13 godina
FIFA 17
Predregistracija - ovo još nisam vidio :)
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Predregistracija - ovo još nisam vidio :)

to je kao novi Webapp?? 

[19xx]C3c1l
13 godina
C3c1l kaže...

to je kao novi Webapp?? 

Nemam pojma, valjda?

Ukucao sam FIFA 17 i ovo je bilo među aplikacijama.

[19xx] 4ntraks
17 godina
C3c1l kaže...

to je kao novi Webapp?? 

Nije. Zadnje dvije godine web app na mobitelima se zove fifa15/16 companion a vidim da će se ove godine zvati fifa17 companion. Ovo je igra za mobilne aparate.

http://www.ultimateteam.co.uk/2016/06/23/fifa-17-companion-app-fut/

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 9:43 (movie).
15 godina

Nisam nikakav fanboy i nije mi cilj pokrenuti neku žustru raspravu i izazvati reakciju jer znam da bi se tako moglo doživjeti pa se odmah ograđujem, ali evo, probao sam demo i FIFE i PES-a na PS4 i PES mi je jednostavno bolji sto se tiče gameplaya, ne znam, ukusi su različiti, svakom je nešto drugo više ili manje bitno pa neću reći da je općenito bolji. FIFA ovako na prvu izgleda fenomenalno, prezentacija, kao da gledam na televiziji, statistike po ekranu, slike igrača, komentatori, grafika, modeli igrača, ali ne znam, kao da ljudi koji su radili sam gameplay znači ono što se događa na terenu nisu nikad igrali nogomet niti ga duže gledali. Sve je nekako fliperasto, golmani mi ni nisu bili toliki problem koliko movieju. Ali nakon PES-a koji djeluje i zabavnije, ali i bliže stvarnom nogometu, možda ima tih nekih animacija ili pokreta zbog koji neki ljudi kažu za PES da je robotski, ali su brzina igre, fizika lopte i još neke stvari koje ne mogu ovako precizno opisati puno bolje pogođene. Osim toga, nemam osjećaj da je svaka ekipa barcelona, u FIFI čak i kad stavim na slow imam osjećaj da je igra prebrza.

Što je najbolje, žao mi je zbog toga, jer mi je cilj igrati što bolju nogometnu igru, a kad vidim kako fifa izgleda izvana i kako bi mogla biti dobra da je gameplay odličan baš mi je krivo. Sad sam u teškoj dilemi, koju igru kupiti, mislim da će na kraju biti PES, nisam ja takav brijač na FUT kao većina ljudi, ali ono, vjerujem da su i ostali modeovi i FIFI opširniji i detaljniji. Meni je recimo košarka broj jedan, onda je razmak pa su svi ostali sportovi, i ovaj 2k17 je tako fenomenalna igra da mislim da ni neću toliko vremena posvetiti virtualnom nogometu ove sezone, ali opet, dobro je imati kraj sebe i nogomet za zaigrati, posebno kad ekipa dođe.

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Nisam nikakav fanboy i nije mi cilj pokrenuti neku žustru raspravu i izazvati reakciju jer znam da bi se tako moglo doživjeti pa se odmah ograđujem, ali evo, probao sam demo i FIFE i PES-a na PS4 i PES mi je jednostavno bolji sto se tiče gameplaya, ne znam, ukusi su različiti, svakom je nešto drugo više ili manje bitno pa neću reći da je općenito bolji. FIFA ovako na prvu izgleda fenomenalno, prezentacija, kao da gledam na televiziji, statistike po ekranu, slike igrača, komentatori, grafika, modeli igrača, ali ne znam, kao da ljudi koji su radili sam gameplay znači ono što se događa na terenu nisu nikad igrali nogomet niti ga duže gledali. Sve je nekako fliperasto, golmani mi ni nisu bili toliki problem koliko movieju. Ali nakon PES-a koji djeluje i zabavnije, ali i bliže stvarnom nogometu, možda ima tih nekih animacija ili pokreta zbog koji neki ljudi kažu za PES da je robotski, ali su brzina igre, fizika lopte i još neke stvari koje ne mogu ovako precizno opisati puno bolje pogođene. Osim toga, nemam osjećaj da je svaka ekipa barcelona, u FIFI čak i kad stavim na slow imam osjećaj da je igra prebrza.

Što je najbolje, žao mi je zbog toga, jer mi je cilj igrati što bolju nogometnu igru, a kad vidim kako fifa izgleda izvana i kako bi mogla biti dobra da je gameplay odličan baš mi je krivo. Sad sam u teškoj dilemi, koju igru kupiti, mislim da će na kraju biti PES, nisam ja takav brijač na FUT kao većina ljudi, ali ono, vjerujem da su i ostali modeovi i FIFI opširniji i detaljniji. Meni je recimo košarka broj jedan, onda je razmak pa su svi ostali sportovi, i ovaj 2k17 je tako fenomenalna igra da mislim da ni neću toliko vremena posvetiti virtualnom nogometu ove sezone, ali opet, dobro je imati kraj sebe i nogomet za zaigrati, posebno kad ekipa dođe.

Gameplay treba uspoređivati pri igranju online protiv drugih igrača, a ne protiv računalnog protivnika ili prijatelja iz ulice.

Kao netko tko je igrao PES online preko 10 godina, smatram da je FIFA sad prestigla PES, kao što je PES prije 10 godina, u tadašnjem vremenu, bio prestigao FIFU.

PES je online previše precizan, može se povezati čitava serija duplih pasova bez problema, prevelik je utjecaj dubinskih lopti i osobito lob pasova koji uvijek prolaze, te je sa jačim klubovima moguće čisto napamet nabijati lob pasove s centra bez gledanja, a Ronaldo, Robben  i ekipa uvijek istrče sami iza obrane. Kod branjenja u PESu, prevelik je utjecaj dvostrukog pritiska, pa se ekipa brani čitavo vrijeme samo držeći dvostruki pritisak i okruživanjem igrača koji ima loptu odmah sa 3-4 svoja. PES online je prebrz i forsira se samo što brža igra bez ikakvog kombiniranja i složenijih akcija, praktički igra samo brzih krila i napadača.

FIFA je kompliciranija i realnija.

PES nema filter ekipa po snazi, pa u online ligama 90% igrača igra samo sa 4-5 najjačih klubova, pa svaku tekmu igraš samo protiv, Reala, Barce, Pariza, dok u FIFI možeš uzeti npr. Rubin Kazan i spoji te s igračem koji je odabrao npr. Eintracht Frankfurt.

Jedina prednost PES-a je to što ima reprezentaciju Hrvatske i Dinamo, u svemu ostalom bolja je FIFA-a.

Moje skromno mišljenje.

Igrao sam original FIFU 2004., 2005. online, imam još uvijek originale. Imam original Fifu 07. Imam sve PES-ove od 2005. - 2016. originale i igrao sam ih godinama online.

Igrao sam FIFU 2016. online preko Origin Accessa.

Tako da ne govorim bez argumentacije i na prvi dojam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 12:55 (dayvee).
10 godina
FIFA 17

POZZ ekipa , igrao sam na kompu FIFU 15,16 evo ove godine i 17-ku i jedino na 17-ci osjetim trzanje ( znam novi engine i to sve ali opet mislim da mi je komp dovoljno jak pa mislim da se moze rjesit da sljaka ) pa ako je iko imao nesto slicno i uspio rjesit da mi pomogne . Za ps4 sam igru vec prednarucio ali volio bih i za komp

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
dayvee kaže...
Hazar kaže...

Gameplay treba uspoređivati pri igranju online protiv drugih igrača, a ne protiv računalnog protivnika ili prijatelja iz ulice.

Kao netko tko je igrao PES online preko 10 godina, smatram da je FIFA sad prestigla PES, kao što je PES prije 10 godina, u tadašnjem vremenu, bio prestigao FIFU.

PES je online previše precizan, može se povezati čitava serija duplih pasova bez problema, prevelik je utjecaj dubinskih lopti i osobito lob pasova koji uvijek prolaze, te je sa jačim klubovima moguće čisto napamet nabijati lob pasove s centra bez gledanja, a Ronaldo, Robben  i ekipa uvijek istrče sami iza obrane. Kod branjenja u PESu, prevelik je utjecaj dvostrukog pritiska, pa se ekipa brani čitavo vrijeme samo držeći dvostruki pritisak i okruživanjem igrača koji ima loptu odmah sa 3-4 svoja. PES online je prebrz i forsira se samo što brža igra bez ikakvog kombiniranja i složenijih akcija, praktički igra samo brzih krila i napadača.

FIFA je kompliciranija i realnija.

PES nema filter ekipa po sanzi, pa u online ligama 90% igrača igra samo sa 4-5 najjačih klubova, pa svaku tekmu igraš samo protiv, Reala, Barce, Pariza, dok u FIFI možeš uzeti npr. Rubin Kazan i spoji te s igračem koji je odabrao npr. Eintracht Frankfurt.

Jedina prednost PES-a je to što ima reprezentaciju Hrvatske i Dinamo, u svemu ostalom bolja je FIFA-a.

Moje skromno mišljenje.

Igrao sam original FIFU 2004., 2005. online, imam još uvijek originale. Imam original Fifu 07. Imam sve PES-ove od 2005. - 2016. originale i igrao sam ih godinama online.

Igrao sam FIFU 2106. online preko Origin Accessa.

Tako da ne govorim bez argumentacije i na prvi dojam.

Ne bih se složio, zašto bi to trebalo biti tako? A što se tiče dubinskih lopti i lob pasova, pa nije li famozni l1 trokut jedna od stvari na koju su se igrači FIFE najviše žalili. A i dodavanja se mogu lako povezivati, nisam baš siguran da je to segment koji ih razdvaja.

"Fifa je kompliciranija i realnija". Po čemu to, evo zadnja FIFA u kojoj sam online baš dosta igrao je bila FIFA 15, i tamo je glavna fora bila nabijat duge lopte, što sami troku, što l1 trokut i u napadu imat ili aubameyanga ili ramosa ili nekog trećeg sličnog i onda kad dobiju prostora možeš se pomirit da će biti velika prilika za gol u najboljem slučaju. Baš zbog takvih stvari sam više volio offline i uvijek ga više igram nego online. U onlineu će se uvijek isprofilirati određeni broj igrača, stil igre koji će biti idealni za tu tzv. metu, stil igre koji se jednostavno najviše isplati igrati i igrači koji mu najbolje odgovoraraju. Upravo zbog toga ljudi su uzimali pacere, u NBAju uzimaju atletske, skočne i brze igrače. Ja recimo uvijek volim biti drugačiji što se toga tiče, nikad nisam volio slijediti tu "metu". Pa sam tako došao do druge divizije bez ijednog od tih emenikea aubameyanga itd. Sjećam se da sam jedno vrijeme igrao s Kloseom, u obrani sam imao Mertesackera, u vezi je bio Pirlo mislim, uvijek ću radije igrati na svoj način makar i gubio više nego da igram s tim idealnim igračima nego pobjeđivao s njima.

Tako da, što se onlinea tiče, ti po tome mjeriš kvalitetu, tebi je to bitno, ali ne možeš reći da to vrijedi za sve.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice